• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar..
Sabah muayene oldum..ultrasonda kesem göründü fakat bebek görünmedi..
Alttan bakılınca bebeği ve kalp atışlarını görebildik..(6+4)
Çok yorgun hissediyorum ve kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum.
Burada herkes 2. gebeliğini yaşıyor yani tecrübeli..Benim hiç bir fikrim yok bu konuyla ilgili afallamış durumdayım yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

valla benim ilk bebeğim olcak inşallah..öğrenicez :49:
beslenme durumu sorulmuş valla ben çalışıyorum günde yarım litre süt içiyorum çok az çay içiyorum ceviz kayısı mandalina tüketiyorum
sabah kahvaltı etmeye çalışıyorum bir iki zeytin beyaz peynir
öğlen çıkan yemek neyse yiyorum akşam da elimden geldiğince hazırlıyorum
annem yakınımda olsaydı o yapardı:59::5:

herkese iyi hafta sonları diliyorum,

yarın bebişimi ilk defa görmeye gidicem, inşallah görebilirim :)

dua edin benim için de herşey yolunda gitsin...

herkese kendine iyi baksın, bol meyve sebze ve süt tüketin sevgili annişler.........

:49::64:

canım ya ne tatlısın
bende geçen yaz doğum yapanların hikayelerini okurken hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.rabbim mutluluktan ağlatsın hepimizi:emir_bebek:

Amiin !!!!

Merhabalar..
Sabah muayene oldum..ultrasonda kesem göründü fakat bebek görünmedi..
Alttan bakılınca bebeği ve kalp atışlarını görebildik..(6+4)
Çok yorgun hissediyorum ve kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum.
Burada herkes 2. gebeliğini yaşıyor yani tecrübeli..Benim hiç bir fikrim yok bu konuyla ilgili afallamış durumdayım yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Canım hayırlı olsun ,yalnız değilsin merak etme , azda olsa birinci gebelikler de var topikte , bizde burda paylaşılanlardan , sorarak öğreniyoruz...
valla benim ilk bebeğim olcak inşallah..öğrenicez :49:
beslenme durumu sorulmuş valla ben çalışıyorum günde yarım litre süt içiyorum çok az çay içiyorum ceviz kayısı mandalina tüketiyorum
sabah kahvaltı etmeye çalışıyorum bir iki zeytin beyaz peynir
öğlen çıkan yemek neyse yiyorum akşam da elimden geldiğince hazırlıyorum
annem yakınımda olsaydı o yapardı:59::5:

Katılıyorum , keşke annem yakında olsa :((((

Hoşgeldin buket, minik kuzunu sağlıcakla kucağına alırsın

Tesekkur ederim allahim hepimizin yavrusunu saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

başak gel hayatım ağustos annesi mi olucaksın sende dünde seni burda görmüştüm yoksa sen dün mü yaptın testi

kızlar selam
nasılsınz gecmısı okudum masallah ne cok yazmıssınız.
hersey yolunda gıbı gozukuyor.sadece benson arkadasıma gelene gıt demek olmaz ıyı dusun arkadasım.allahın bır hedıyesı sana.
ben ıyıyım mıde bulantılarım azaldı gıbı ama bu seferde bel agrısı basladı resmen sakata ayrıldım :)
bende pek ıyı beslenemıyorum hep hamur ıslerı ve bu yuzden kabızlık hala hat safada.dr ayı n17 sınde cagırmıstı ama bız dr degıstırıyoruz o yuzden p.tesı yada hafta ıcı bı gun allah kısmet ederse bebısımı tekrardan gorebılcem.
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız bayagı kalabalıklastık.
gelısımcı neredesın yıne?uzun sure yazı yazmayan olunca endıselenıyorum arada bı msj bırakın kızlar..

başak gel hayatım ağustos annesi mi olucaksın sende dünde seni burda görmüştüm yoksa sen dün mü yaptın testi

canım benimmmm geldim bak işte burdayımm:)) testimi bugün yaptım canım.. önceki ay da temmuz annelerine bakıyodum ilk sevinçleri okumak çok hoşuma gidiyo.. inşallah bu sefer hevesim kursağımda kalmaz ve sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım... hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum, kısmetse bende ağustos annesi olcam.. oğlakcım inşallah sende.. aynı acıları yaşadık seninle bundan sonra hep gülelim inşallahh.. yeni yıl yeni umutlar dimiii

canım benimmmm geldim bak işte burdayımm:)) testimi bugün yaptım canım.. önceki ay da temmuz annelerine bakıyodum ilk sevinçleri okumak çok hoşuma gidiyo.. inşallah bu sefer hevesim kursağımda kalmaz ve sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım... hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum, kısmetse bende ağustos annesi olcam.. oğlakcım inşallah sende.. aynı acıları yaşadık seninle bundan sonra hep gülelim inşallahh.. yeni yıl yeni umutlar dimiii
inşallah canım benim çok mutlu oldum inanki aynı topicte inşallah bebeklerimizi konuşuruz gün gelirde seninle birlikte bugünleri geçirmek çok güzel olucak canım

kızlar nasılsınız geçmişe gözgezdirdim herkes iyi sayılır çok şükür :nazar::nazar::nazar:
bende iyi sayılırım ögleden snra arkadaşları görünce iyileştim ama şimdi çok iyiyim hatta diyorum bi sorunmu var acaba neden kasıklarda ağrı yok belim agrımıyo:)))çoook şükür:nazar::nazar::nazar:

kızlar nasılsınız geçmişe gözgezdirdim herkes iyi sayılır çok şükür :nazar::nazar::nazar:
bende iyi sayılırım ögleden snra arkadaşları görünce iyileştim ama şimdi çok iyiyim hatta diyorum bi sorunmu var acaba neden kasıklarda ağrı yok belim agrımıyo:)))çoook şükür:nazar::nazar::nazar:

canımmm ben de aynı durumdayımm hiç ağımm yokk garip mi acaba.ben 5 haftalık falan oldum herhalde

canımmm ben de aynı durumdayımm hiç ağımm yokk garip mi acaba.ben 5 haftalık falan oldum herhalde

benimde nerdeyse 5 hafta olucak ağrım arada oluyor ve kasıklarımda sürekli değişik bir his var :D ilkkkez anne olucam psikolojikmidir diyicemde sanmıyorum ve sürekli uyku halindeyim:75:

günaydın kızlar dün kesem göründü 4+5 iken 7.5 mmlik minicikti. ben ilk bebeğimi 16 haftalıkken suyu bitince kaybetmiştim ya doktor çok alakası olmasa da aspirin versek mi dedi muallakta kalarak verdi içinizde kullanan var mı

selam kızlar biz geldik:49:
bugün doktora gittik kesemizi gördük çok şükür
bir problem yok sağlıklı dedi:nazar:
korktuğum oldu ve alttan muayene oldum:27:
5 ocakta kalp atışları için gidicez bide testler verdi
bende oğlumda yaptırdığım testleri yanımda götürdüm doktorda baktı
bazı testleri tekrar yapmaya gerek yok dedi birkaç tanesi tekrar yapılacak

selam kızlar biz geldik:49:
bugün doktora gittik kesemizi gördük çok şükür
bir problem yok sağlıklı dedi:nazar:
korktuğum oldu ve alttan muayene oldum:27:
5 ocakta kalp atışları için gidicez bide testler verdi
bende oğlumda yaptırdığım testleri yanımda götürdüm doktorda baktı
bazı testleri tekrar yapmaya gerek yok dedi birkaç tanesi tekrar yapılacak

Gözünaydın canım, dokuz ayı da problemsiz tamamlar bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah... Bende ilk kontrolüme pazartesi gideceğim, çok heyecanlıyım.

günaydın kızlar dün kesem göründü 4+5 iken 7.5 mmlik minicikti. ben ilk bebeğimi 16 haftalıkken suyu bitince kaybetmiştim ya doktor çok alakası olmasa da aspirin versek mi dedi muallakta kalarak verdi içinizde kullanan var mı

Gözünaydın zeynep, ilkinde gittiğin doktora mı gidiyorsun, istersen farklı bir doktoro da görün, tecrübeli annelerin bir bilgisi vardır belki, sana yardımcı olur umarım.

Gözünaydın canım, dokuz ayı da problemsiz tamamlar bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah... Bende ilk kontrolüme pazartesi gideceğim, çok heyecanlıyım.

canım benim çok sağolamin canım hepberaber 9 ayı tamamlar kucaklarımıza alırız bebeklerimizi:))
bende çok heyecanlandım yaa oğlıumda da aynıydım bütün kontrollerimde aynı heyecan:))

tansiyonum ölçüldü bunda da düşük tansiyon 8 e 6 çıktı. zaten benim hep 8lerde gidiyo

canım hayırşlı olsun gözün aydın tatlım
canım benim o konuda hiç bilgim yok başka doktorlada görüş istersen

canım benim çok sağolamin canım hepberaber 9 ayı tamamlar kucaklarımıza alırız bebeklerimizi:))
bende çok heyecanlandım yaa oğlıumda da aynıydım bütün kontrollerimde aynı heyecan:))

tansiyonum ölçüldü bunda da düşük tansiyon 8 e 6 çıktı. zaten benim hep 8lerde gidiyo

Demekki ilk te olsa son da olsa bu heyecan hep olacak :66: Normalde de tansiyonun düşükmüdür yoksa gebeliğin etkisi mi?

Back