Demekki ilk te olsa son da olsa bu heyecan hep olacakNormalde de tansiyonun düşükmüdür yoksa gebeliğin etkisi mi?
canım normalde düşük çıkıyo ama hamileyken daha düşük
ilkinde de hep aynıydı 8e 4, 8e 6 hep öyle gitti en yükseği 9a 6 olmuştu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki ilk te olsa son da olsa bu heyecan hep olacakNormalde de tansiyonun düşükmüdür yoksa gebeliğin etkisi mi?
selam kızlar biz geldik
bugün doktora gittik kesemizi gördük çok şükür
bir problem yok sağlıklı dedi
korktuğum oldu ve alttan muayene oldum
5 ocakta kalp atışları için gidicez bide testler verdi
bende oğlumda yaptırdığım testleri yanımda götürdüm doktorda baktı
bazı testleri tekrar yapmaya gerek yok dedi birkaç tanesi tekrar yapılacak
hoşgeldin cnm sende daha önce biri daha vardı herkes hoşgeldi
sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimizin, bir tane daha erken bebiş desene
baya olduk 2 yaş civarı bir bebeği olup 2.ye hamile olanlar....
ben çok kötü besleniyprum çooook
canım ben de gecen defa kalbi atmadığı için kaybetmiştim bebeğimi.günaydın kızlar dün kesem göründü 4+5 iken 7.5 mmlik minicikti. ben ilk bebeğimi 16 haftalıkken suyu bitince kaybetmiştim ya doktor çok alakası olmasa da aspirin versek mi dedi muallakta kalarak verdi içinizde kullanan var mı
canım ben de gecen defa kalbi atmadığı için kaybetmiştim bebeğimi.
o yüzden dr bana coraspirin verdi. ama seni durumunda ne gerekir bilmiyorum. bence hassas bi konu farklı bir dr a görün derim ben. şu anda iki dr. a devam ediyorum ikisi de o kadar değişik seyler söylüyorlar ki... biri dan dan yüzüme her seyi söylüyor. dün cok sinir oldum. progesteron testi yaptılar. 9 çıkmış ilacı 2 katına cıkardı dr dediler telefonla arayıp. ben de bugun diğer dr. u aradım bence düşük değil. 4 ün üzerinde olması lazım ama biz yine de 8 olsun isteriz. seninki 9 çıkmış endişelenecek bi durum yok dedi. ama istersen ilaca başla. zararı olmaz kullanmanın dedi. iki dr un arasındaki üslup farkını düşün.... dünden beri stresliydim, bugun içim rahatladı. kritik noktalarda 2. bir dr a gitmenin yararı oluyor genelde
umarım...:97::97::97:evet doktorlara da çok güven yok. sağol cevabın için canım umarım bu defa kucağımıza alırız.
hemen atlamış gibi oldum tesadüf :)aayyy bu topige hep yazmak istemiştimm rabbim bugüneymiş kısmett.insaallah bende 10 agustosta bebbişime kavusurum kızlar ama bizde bi sorun var.6+5 te gittik ve kalp atışımızı alamadık çok korktuk ve endişelendik.dr.um 10 gün sonra yine gel bakalım dedi yani tam 8 haftalık olunca çarşamba kontrole gidecegiz insaallah kızlar sizdede böyle bişey oldumu acaba lütfen aydınlatırsanız sevinirim.
geçen sene geldiaklıam sizleri okuyunca... allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize...
kızlar cok yemememe ragmen 1 kılo almıs gozukuyorum acaba kabızlıgımla bır ılgısı olabılırmı.cok moralım bozuldu yanı ortalama sabahaları cornflakes arada bı elma oglen fazla olmayan bı yemek aksamları yogurt yıyıorum normalde bıle bundan fazla yerım. bı yandanda dusunuyorum tartımızı degıstık dıgıtal aldık acaba asıl olan kılom bumuydu anlamadım moral sıfır.. sızlerde durumlar nedır 7 8 haftalık olanlar kılo alan oldumu