ya, ben pek kese konusunda takılmıyorum çünkü etrafımda kesik atılan bir sürü tanıdığım var hepside en fazla 1 hafta sıkıntısı çekiliyor dedi sonra hiçbirşey hissedilmiyor. eşinde hissetmiyormuş. zaten dışardanda belli olmuyormuş
ya, ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimde eşimin yemin töreniydi zaten ondan sonra yapmak için fırsat olmadı ancak sonra iki defa yanına gittiğimde ikisindede eşimin ilişki konusunda tereddüt yaşadığını fark ettim. en çokta bebeğe bir şey olur diye. hele, en komiği, bana bebeğin içeriye bir şeyin girip çıktığını hissedebileceği için utandığını söylemişti. ben orada zaten gülmekten öldüm:) zaten ondan sonra konsantrede yalan oldu:)
ama insan tabi biraz bozuluyor. normal zamanda istediğinde eşin çok hevesli görünmediğinde bile görünce insanın morali bozuluyor. hamiliyken insan tamamıyla acaba çok çirkinleştim mi diye kafana takmaya başlıyor.
ama uzun ilişkiye girmeyince karşı taraf yine dayanamayıp atlıyor
Selam kizlar umarim herkesler iyidir) seker yuklemelerimiz umarim iyi cikar
Zynptnc senin biraz yuksek diyemi 100 luk yapilacak simdi neysee yaa cok dert etme belki bisey cikmaz bak gelisimci ile ben basindan beri daha dikkatliyiz) canim hastanede tqhliller nekadar surede cikti bide ucret ne tuttu yazarsan sevinirim :)
Sker olursa az az siksik ve tatlidan uzak olunacakn)
Gelisimci sen tahlillerini kan idrar seker nerde yaptiriyosun ?
Bu bebegi asagida hissetme olayi neymis biliyomusunuz hareketi nerde cok hissediyosan ayaklari ordaymisda ondan))
Ahhh iliski bizde de tedirginlik yaratiyor zaten bende cabuk yoruluyorumnartik napicaz bilmiyorum dogum sonrasi 3 ay da olmuyomis genelde( neyseee sayili gun cabuk gecer :))
vajen genişlemesinden bahsediyordum. normal doğumdan sonra vajen genişlediği için cinsel ilişkide daha az haz alınıyormuş.sen rahim genişlemesinden mi bahsediyorsun yoksa vajen genişlemesinden mi?
eğer vajense zaten kestikleri dikiliyor dikilse de dikilmese de evet genişler ama düşündüğümüz kadar değil yapısal olarak bu değişir.
en olmadı bizde 2.çocuğa kadar idare ederiz 2.den sonra daraltma işlemine gireriz napalım aklıma başka çare gelmiyor
hadi yaSelam kizlar umarim herkesler iyidir) seker yuklemelerimiz umarim iyi cikar
Zynptnc senin biraz yuksek diyemi 100 luk yapilacak simdi neysee yaa cok dert etme belki bisey cikmaz bak gelisimci ile ben basindan beri daha dikkatliyiz) canim hastanede tqhliller nekadar surede cikti bide ucret ne tuttu yazarsan sevinirim :)
Bu bebegi asagida hissetme olayi neymis biliyomusunuz hareketi nerde cok hissediyosan ayaklari ordaymisda ondan))
Ahhh iliski bizde de tedirginlik yaratiyor zaten bende cabuk yoruluyorumnartik napicaz bilmiyorum dogum sonrasi 3 ay da olmuyomis genelde( neyseee sayili gun cabuk gecer :))
kiracınızı falan bilmiyorum ama o kayınvalideni bir haftalığına kiralayabilir miyiz:) benimki, sagolsun, bir iğne bile almadıcnm ben gördüm hippy sabah yazmıştı
onun bugün okulu yok ama program olduğu için okula gidecekti yorulduysa gelememiştir ama yazar mutlaka...
kızlarrr yemek üstü sofrayı topluyodum kapı çaldı kayınvalidem geldi elinde bi poşet
bebişimize bi sür şeyler almış çıtçıtlı değişik desenlerde ve renkler kaç tane sayamadım tek altlar çoraplar altlı üstlü takım eldiveni sapkası falan haa bide yelek vardı...hepsi o kadar çok hoşumuza gittiki bakıp poşete koyduk,dayanamadım o gitti çıkardım tek tek yine incelerdim hepsini..giderkende dedi siz bişi almayın ben daha alacam...ben daha bişi alamadan alma emri geldi ama kusura bakılmasın bende bebeğim için beğendiklerimi alırım...bide benim kayınpederin kirada dükkanı vardı bebek için bebek arabası bisiklet yürütec faln o tarz şeyer satıyodu sonra kayınpeder kira ödemiyo diye çıkardı onu kayınvalidede dedi gidin alacaklarınızı o adamdan alın kiraya saymış oluruz diye...kociş bi ara gidip bakacak eğer beğendiğimiz modellerden varsa alacaz ondan...bugünkü gelişmeler güzel kızlar...
doktor konusunda ben o yüzden daha çok erkek olmasını istiyordum. çünkü erkekler daha sabırlı ve elleri daha "hafif oluyormuş". kadın doktorlar ise o kadar dikkatli olmuyormuş. ama şu kesik konusunda benim etrafımda o kadar çok kişi varki yaptıran. hiçbirisi şikayet etmiyor. sadece ilk zamanda biraz sıkıntılı oluyormuş. sezeryan daha beter. annemde sezaryen, hep ne kadar güzel bir sezaryen olursan ol, sonuçta bu bir ameliyat ve ilerde acısını hep yaşıyorsunya zaten çok riskli ve saçma sapan dikiyorlar yanlış yapıyorlar içten kapanmıyor yara, yok düzensiz dikilme gibi hani ucu ucuna denk getirememek gibi ve daha bi çok sorun
korkutucam sizi ama 6 yıl önce yengemin oda arkadaşını tam dikmedikleri için kadın evinde fenalaşıyor ve başka hastanede kadın ölüyor sırf o epizyo yüzünden hastanedeki kadınlardan duyduk ne kadar doğru bilmiyorum.
ben herzaman normal doğumda olsa sezeryanda olsa en acısızını en hafifini ve bizi hemen ayağa kaldıracak doğum diliyorum kendim içinde bekleyen herkes içinde inanın ne sezeryanlar var çok hafif olanlar çok mutlu ama ne normallerde var ölümden beter anlatanlardan duyuyoruz işte. o yüzden allah iyi ve işinde uzman şefkatli ve allahtan korkan drlara denk getirsin. allah isterse bi nefeste olur, allaha havale edin ya.
sonuçta bi can getiriyoruz dünyaya kolay değil dünyanın en mucizevi şeyi
evet, bir tek o ilk hafta sıkıntısı var. lavaboya falan girmekte baya zorlanıyon ama sonra hiçbirşeyi kalmıyormuş. yani biraz acısını çekmek zorunda kalacazmerhaba hanımlar:))
bende kesi atılırken acımadığını duydum ama dikerken bazı hastanelerde özellikle devlette uyuşturmadan dikiyolarmış o çok can yakıyo diyolar. tabi sonrasıda var tuvalet ihtiyacı gibi.. 1 hafta zor geçiyo diyolar
cnm kansızlık her derde bela dikkat et..
sen sabahları demir ilacı içmiyomuydun peki...
başka bi topikte arkadaşımın son zamanları evde karın ağrısı başlamış aşırı kansızlığı var bi türlü çare bulamadı ve dr a gitmiş hemen dr da kansızlık son zamanlarda sancı gibi karın ağrısı yapabilir demiş...
çook dikkat etmemiş gerekiyo
yok canım, henüz değiliz. 20 gün sonra askerlikten gelecek. o zaman ona böyle düşünmeye izin vermemyazık yaaaa neler düşünmüş..
şimdi beraber misiniz eşinle
benim doktorumda kan düşün çıkınca elevit ile gyno ferro sanol yazdırmıştı. kaç aydır onların kullanıyorumcnm ben sadece elevt ve magnezyum iciorum.
Elevitte demir var zaten.lns. Yakın zmanda duzelir.zaten cok kötü bi degil sınırda ama smdiden önlem almak lazım.
yok canım, henüz değiliz. 20 gün sonra askerlikten gelecek. o zaman ona böyle düşünmeye izin vermem
ama bizmki baya detaylı düşünür:) hele, en şaşırtıcı, fatmağülün suçu ne ilk bölümü izlerken. kıza 3 kişi tecavüz edildiğinde ilk söylediği şey, "iğrenç, ya bu adamlar hiç mi çekinmiyorlar, birisi daha yeni boşaldı ardından diğeri giriyor. bunlar hiç mi iğrenmiyor" demez mi. ben orda şok. gariban kızın hayatını, kimliğini elinden alınıyor, benimkinin titizliği tuttu. zaten böyle kanlı tecavüzlü sahneler oldu mu, eşim direk kanal değiştiriyor
vajen genişlemesinden bahsediyordum. normal doğumdan sonra vajen genişlediği için cinsel ilişkide daha az haz alınıyormuş.
hadi yabende 40 gün geçer direk kocaman üstüne atlarım dedim demek ki 2011 yılı ilişikye kapalı olacak gibi
kiracınızı falan bilmiyorum ama o kayınvalideni bir haftalığına kiralayabilir miyiz:) benimki, sagolsun, bir iğne bile almadıbaren görümcem bebişe bir kaç zıbın aldı:)
doktor konusunda ben o yüzden daha çok erkek olmasını istiyordum. çünkü erkekler daha sabırlı ve elleri daha "hafif oluyormuş". kadın doktorlar ise o kadar dikkatli olmuyormuş. ama şu kesik konusunda benim etrafımda o kadar çok kişi varki yaptıran. hiçbirisi şikayet etmiyor. sadece ilk zamanda biraz sıkıntılı oluyormuş. sezeryan daha beter. annemde sezaryen, hep ne kadar güzel bir sezaryen olursan ol, sonuçta bu bir ameliyat ve ilerde acısını hep yaşıyorsun
evet, bir tek o ilk hafta sıkıntısı var. lavaboya falan girmekte baya zorlanıyon ama sonra hiçbirşeyi kalmıyormuş. yani biraz acısını çekmek zorunda kalacaz
sagol, canım. zaten daha geçen hafta 3 günlügüne yanına gitmiştim, çok güzeldi:) sadece yanında olmak beraber yürümek,gülmek, konuşmak, o kadar güzel oluyor ki. insan direk hayata dönüyor. yoksa artık yalnızlıktan delirecektim. her gün yalnız yemek yemek, televizyon izlemek, tüm akşam yalnız geçirmek insanı bir sürü sonra, gerçekten, deliye döndürüyor. arkadaşlarımda sadece hafta sonları boşlar, ondan onlarla da çok görüşemiyoz. bide işi bırakınca daha çok bunalıma girdim. ama az kaldı:)yazık yaa kıyamam allah kavuştursun.
şimdi çok pinpirik olur hassas olur itina üstüne itina göster ama güzel bi duygu olacak kavuşmanız
ama ben ilk sıaraya girdim:):) zaten insan başkasına güvenmese daha iyi oluraslında o kaynanadan bana da lazım benim ki almayın dedi durdu bu güne kadar doktorada gitmeyin dedi allah bildiğini yapsın o kadına sinir şey...
görümcemde ve eşimde kimse de bişey alan olmadı, beklemiyorum da..
tırnağın varsa başını kaşıyacaksın dememişler boşuna
hippy34 neden yazmıyor yha, :18:kaç gündür de yok bana da laf atmıyor artık?
hihihi kiraayabilirsin şekerim,ne denek lafımı olur al tepe tepe kullan...vajen genişlemesinden bahsediyordum. normal doğumdan sonra vajen genişlediği için cinsel ilişkide daha az haz alınıyormuş.
hadi yabende 40 gün geçer direk kocaman üstüne atlarım dedim demek ki 2011 yılı ilişikye kapalı olacak gibi
kiracınızı falan bilmiyorum ama o kayınvalideni bir haftalığına kiralayabilir miyiz:) benimki, sagolsun, bir iğne bile almadıbaren görümcem bebişe bir kaç zıbın aldı:)
doktor konusunda ben o yüzden daha çok erkek olmasını istiyordum. çünkü erkekler daha sabırlı ve elleri daha "hafif oluyormuş". kadın doktorlar ise o kadar dikkatli olmuyormuş. ama şu kesik konusunda benim etrafımda o kadar çok kişi varki yaptıran. hiçbirisi şikayet etmiyor. sadece ilk zamanda biraz sıkıntılı oluyormuş. sezeryan daha beter. annemde sezaryen, hep ne kadar güzel bir sezaryen olursan ol, sonuçta bu bir ameliyat ve ilerde acısını hep yaşıyorsun
evet, bir tek o ilk hafta sıkıntısı var. lavaboya falan girmekte baya zorlanıyon ama sonra hiçbirşeyi kalmıyormuş. yani biraz acısını çekmek zorunda kalacaz
cnm ben hem elevit hemde artı sabah aç karna demir ilacı içiyorumcnm ben sadece elevt ve magnezyum iciorum.
Elevitte demir var zaten.lns. Yakın zmanda duzelir.zaten cok kötü bi degil sınırda ama smdiden önlem almak lazım.
ne saçmaya dr a gitme...aslında o kaynanadan bana da lazım benim ki almayın dedi durdu bu güne kadar doktorada gitmeyin dedi allah bildiğini yapsın o kadına sinir şey...
görümcemde ve eşimde kimse de bişey alan olmadı, beklemiyorum da..
tırnağın varsa başını kaşıyacaksın dememişler boşuna
canım burdayım yaa...günde en az 2 kez siteye girip çıkıyorum....geçmişe bakmıyormusun hiç??
ee tabii o da sabır ve göz istiyor...benim gözler mahvoluyor okumaktan ihihhi:)
sürekli olmasa da yazmaya çalışıyorum...bişi kaçırmadım dimi,bana bişi falan sorup da cevap mı alamadın yoksam ???
ezel'i izliyos biz bu arada...reklamda bakiyimmm dedim...öperiz teyzoşları:)
Selam kizlar umarim herkesler iyidir) seker yuklemelerimiz umarim iyi cikar
canım burdayım yaa...günde en az 2 kez siteye girip çıkıyorum....geçmişe bakmıyormusun hiç??
ee tabii o da sabır ve göz istiyor...benim gözler mahvoluyor okumaktan ihihhi:)
sürekli olmasa da yazmaya çalışıyorum...bişi kaçırmadım dimi,bana bişi falan sorup da cevap mı alamadın yoksam ???
ezel'i izliyos biz bu arada...reklamda bakiyimmm dedim...öperiz teyzoşları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?