Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn güzeller
ankara da güneş yüzünü gösterdi bugünn.. gerçi daha sonra hep yağmurlu olacakmışş..
bugün bizim evde temizlik var.. sağolsun kayınvalidem bi yardımcıya başlatcak beni şimdilik ayda bir, bebiş doğunca hayırlısıyla haftada bir gelicek.. çünkü ben hiç bişey yapamıyorum istediğim gibi eşim de ne gerek var temiz zaten hallederiz şeklinde yaklaştığından şart oldu..
anneme de hala çok üzülüyorum her konuda yalnız kayınvalidemden yardım almış oluyorum..
Canım bende hamile kaldığımdan beri haftada bir alıyorum... Yoksa hiçbirşye yetişemem. Evimde büyük zaten.. 2 banyo, 3 tuvalet var.. Mahvoluyordum onları temizlerken:26:
Artık bebek varken haftada 2 ancak yeter![]()
doğru söylüyosunn aslındagiderek artırırız o zaman gelişini... allah paramıza bereket versin...
günaydın kızlar
bende size temizlikle ilgili soracaktım
domestos , cif kullanıyormusunuz kokusu bebeğe zarar verirmi?
Akşamları mutfakta kullanıyorum canım...
Zararı varmı bilmem ama sanmıyorum...
canım benim bence önemli işey değildir. uzun zamandır ilişki olmadığı için tahriş oluyo ve damarlardan kaynaklanıyo o renklenmeler.. hatta kasılmadan dolayı bebeğinin hareketleri bile biraz azalabilir ama bi süre sonra hareketler artarmış..
ilk aylarda düşük tehlikesi için bizde ilişki yasaktı.. tam olarak haftasını hatırlamıyorum ama 3. aydan sonra herşey normal gözüküyor diye ilişki olabilir demişti ama ne yazıkki bilemedi bizim doktoryani tekrar kanamalar başladı ve böylece düşük tehtidi taşıdığım için bizde uzun zamandır tık yok.. umarım doğumdan sonra herşey eskisi gibi olur
![]()
bence, canım, sadece tahriş olmuştu. sonuçta ilişkiye girerken aklımızda hep bebeğe bir şey olmasın diye geçiriyoruz o da senin ilişkide rahatlanmamısına sebep oluyor, ondan daha çok tahriş oluyor. bende eşimi 3 günlük görünce ilk başta çok acımıştı. zaten ilişkiden sonra hemencik lavaboya koştum, kan falan var mı diye bakmak için ama yoktu
somon yerine bence de mevsim baliklarini tuketmelisiniz. ben burada bile hic somon yemiyorum, agir metal icerdigi icin(diger baliklara göre daha az iceriyor ama tutuldugu yere göre de degisir, burada bilgi veriyorlar nereden kac m. de yakalanmis diye ama tr de bunu ögrenmek cok zor. her seyi mevsiminde yemek en sagliklisi)Canım şuan kılıç balığı, levrek için tam zamanı, bir de karagözün zamanı. Somon omega 3 açısından zengin ama karaciğerini tüketmeyin ( tüm balıklar için). Ağır metaller balığın karaciğerinde birikiyor
Ben sezeryandan çok korkuyorum ama o normal doğumda ki kesidende çok korkuyorum. :S geçen biri birşeyler yazmıştı bir şekilde çıkacak diye çok doğru. o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. :18:
kimyasal maddeler hamile olmasak bile zararli bence, kokularina uzun sure maruz kalmamaliyiz ve elimize direk olarak temas etmese iyiolur. eldiven kullanilabilir mesela. ya da camlar acilip etkisi azaltilabilir ve bulasiklar iyice durulanmali...günaydın kızlar
bende size temizlikle ilgili soracaktım
domestos , cif kullanıyormusunuz kokusu bebeğe zarar verirmi?
benimde aklıma bugünn acaba deterjan kullanacağımız zaman
maskemi taksak diye geldiçokmu abartıyorum acaba
![]()
sagolun kizlar icimi rahatlattiniz valla dün bi daha kanama falan olmadi zaten ikide bi tuvalete gidip baktim
amaaa ayiptir söylemesi öyle bi ishal oldum ki dün gece acayip karnim agirdi dedim ne oluyooo böyle doguruyorum herhaldeehersey üstüste geldi dün bunca zamandir hic bi sorun yasamadim derken nazar degdirdim kendime herhalde bugün doktora gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum artik kan aldirmaktan biktim cünkü bi kac gündür havalar güzel diye ayaklarima corap falan giymemistim fazla,cok dondurma yedim herhalde üsüttüm diye düsünüyorum ben
![]()
hımm benimde bi önceki doktorum medet yılmaz adında bi doktordu özel muayenehanesi vardı oda remedyle anlaşmalıydı öle durumlarda nekadara geliyo acaba doğum