• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm bebişde yok sorun nasılsa diyet ve ilaçlarla herşey kontrol altında olacak merak etme cnm....

gecmıs olsun canım bu kadarlık olsun sonucta dıyet ılaclar falan kontrol altına alınır endişelenme gecmıs olsun

geçmiş olsunn canım.. aman bebiş iyi olsun da herşeyin çözümü var çok şükür..

zynptnc canım diyet ya da ilaçla kısa zamanda normale döner inşallah,endişelenme..şeker yüklemesinde akşam 9 dan sonra bişey yemiyosun,dikkat etmişmiydin buna.. önceki gün,hamur işi,kızartma,tatlı falan yediysen de yüksek çıkmış olabilir..

gecmis olsun cnm,
endiselenme diyet yaparsin, ilac alirsin bisey lmaz
bebegin iyi olsun da..

bebeğin için gözünaydın diyorum..şeker içinde üzülme..belki bi dahaki yüklemede düşük çıkar..çünkü çok yüksek değil...kontrol altına alınır...

Kizlar oncelikle verdiginiz moral ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim... Umarim en kolay sekilde bu da gecicek ... Bakalim obur dr.muz 100 luk yaparsa belki onda dusuk cikar... Persembeye kadar yedigime ictigime dikkat ediyim ... Hayirlisi artik...

Bgn kontrolu iyi gecen ve test sonuclari iyi cikan arkadaslar , sizin de gozunuz aydin :))

ayy şeker yüklemesi güzel çıkan arkideşler...toptan geçmiş olsunnn..darısı bizlerin başına...
bizim hastane de limona izin vermiyor...nasıl içecem bakalım ben:( bi de 75lik verip 2 saat aç bırakcekler beni...
aşımın 3.günü sonunda ağrısı geçti...tatlı bi kaşıntısı oluo arada ihih:)
akşam yemeği hazırlandı...şimdi sınav sorusu hazırlayacağım...sizi bi göriyim istedim...görüşürüz:)

selam kizlar paskalya nedeniyle esim evde kac gündür giremiyorum

yaa ben bisey sorucam size biz esimle bayadir birlikte olmuyoduk o bi zarar vericek bebege diye korkuyodu :) bugün olduk ama benim cok canim acidi ve iliskiden yarim saat sonra falan tuvalete gittigimde bi damla acikkahverengi kan geldigini gördüm ama sildigimde falan bisey yoktu yaa ben simdi cok korktum normal midir bu en son 5gün önce doktordayim alttan da muayene etmisti 27snde ucaga binicegim icin hersey normal rahim agzin kapali bi problem yok demisti simdi icim icimi kemiriyo esime de bisey demiyorum paniklemesin diye :18:

canım benim bence önemli işey değildir. uzun zamandır ilişki olmadığı için tahriş oluyo ve damarlardan kaynaklanıyo o renklenmeler.. hatta kasılmadan dolayı bebeğinin hareketleri bile biraz azalabilir ama bi süre sonra hareketler artarmış..

ilk aylarda düşük tehlikesi için bizde ilişki yasaktı.. tam olarak haftasını hatırlamıyorum ama 3. aydan sonra herşey normal gözüküyor diye ilişki olabilir demişti ama ne yazıkki bilemedi bizim doktor :( yani tekrar kanamalar başladı ve böylece düşük tehtidi taşıdığım için bizde uzun zamandır tık yok.. umarım doğumdan sonra herşey eskisi gibi olur :17:

redmask, yaren sagolun kizlar,
moral oldunuz bana

evet bisey olsa soylerdi doktorum, onemsemedi demek ki..

ne demek canımm sen bebişine yoğunlaş stres yok..

bu arada kızlar bnm balık bilgim yok, sevmem de pek.. biraz sağlık uğruna deneyeyim diyorum ne yemek lazım ne önerirsiniz.

şeker yüklemesi yüksek çıkan arkadaşlarada çook geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda diyetlerle değerler normale döner... kızlar ne aşamalardan geçiyoruz ama artık bu şeker yüklemeleri son olucak inşalah sonrada keyifle doğumumuzu beklicez inşallahhh

kizlar ben en son cuma gunu kontrole gittigimde 21+4 tum,
ultrason fotomda 20+2 yaziyor; eve gelince farkettim. ama doktor bisey demedi,
bebegim kucuk mu yoksa yaa, aklima takilyor simdi de.

bidahaki kontrolum de 14 mayista -((

merak etme canım ultrason kağıtlarında böyle olabiliyor.. doktorun herşey normal dediyse başka bişeyi kafana takma bence

redmask, yaren sagolun kizlar,
moral oldunuz bana

evet bisey olsa soylerdi doktorum, onemsemedi demek ki..

Canım benimki de 1 hafta geriden geliyor, doktorda bana özellikle söylememişti. Bu şekilde 1 hafta önden/geriden gelmelerinde hiçbir sıkıntı yokmuş. Doğuma kadar böyle devam da edebilirmiş, hiç önemi yokmuş.

bu arada kızlar bnm balık bilgim yok, sevmem de pek.. biraz sağlık uğruna deneyeyim diyorum ne yemek lazım ne önerirsiniz.

canım bana dr. dip balığı yeme dedi...zararlı olabilirmiş...denizin dibinde gezip zararlı maddeleri toplayabiliyorlarmış...balıkçıya sorarsın hangileri dip balığı diye ona göre yemezsin..bu mevsimde sanırım izmarit var..nettende araştır bakalım..hangi mevsim hangi balık yenir diye...

canım bana dr. dip balığı yeme dedi...zararlı olabilirmiş...denizin dibinde gezip zararlı maddeleri toplayabiliyorlarmış...balıkçıya sorarsın hangileri dip balığı diye ona göre yemezsin..bu mevsimde sanırım izmarit var..nettende araştır bakalım..hangi mevsim hangi balık yenir diye...

sağol canım ben dışarda yiycem de alabalık ve hamsi oluyo genelde nette okuduğum kadarıyla hamsi iyiyimiş iyot içerdiğinden troide iyi geliyomuş.. ..

omega 3 yag asitleri en cok somon baliginda varmis,
o yuzden en yararli balik diye duymustum

bir de simdi hangi baligin mevsimiyse onu tuketmek lazim, onu da alirken balikciya sormak laizm sanirim.

merak etme canım ultrason kağıtlarında böyle olabiliyor.. doktorun herşey normal dediyse başka bişeyi kafana takma bence

hersey normal dedi canim.

Canım benimki de 1 hafta geriden geliyor, doktorda bana özellikle söylememişti. Bu şekilde 1 hafta önden/geriden gelmelerinde hiçbir sıkıntı yokmuş. Doğuma kadar böyle devam da edebilirmiş, hiç önemi yokmuş.

valla icim rahatladi kizlar , sagolunn

kizlar ebru maternitiyd,
kaplanli zibin seti indirime girmis (uyelere ozel )
29 yerine 19 tl
5 parca,
ust alt, onluk, eldiven , sapka
resimde mavili ama pembelisi var suan sadece satista

buranin bebek urunleri iyi midir acaba?
alsam mi kizima ?

evet yüksel bey doktorum muhtemelen orda yapıcağız senin doktorun kim?

benim doktorum o hastanede degil cnm,
ozel muayenehaneye gidiyorum ben,
ama doktorum o hast.ile anlasmis, gelip dogumu orda yaptiricak- insallah

benim abimin esi de orda yapti,
hizmet olarak super,
abimin esini dogumun ertesi gunu banyo yaptirdilar, saclarini kurutup fonledilerr,
cok cok ilgiliydiler

Merhaba kızlar işler çok yoğun giremedim, biraz geçmişi okudum, balıktan bahsedilmiş, balık takvimine göre Nisan-Mayısta: Kalkan,Morina,Mezgit,İzmarit, Gümüş,Mersin Mercan balıklarının zamanıymış bilginize. Benimde bu aralar balıkla hiç aram yok, hafta sonu alıp yapsammı diye içimden geçirdim ama balığı hep eşim yapardı o şimdi yurtdışında bende hiç yapmak istemedim :((

sağol canım ben dışarda yiycem de alabalık ve hamsi oluyo genelde nette okuduğum kadarıyla hamsi iyiyimiş iyot içerdiğinden troide iyi geliyomuş.. ..

canım ben balık alcaktım ..balıkçı hamsi dip balığı dedi..nekadar doğru bilmiyorum..gideceğin yerde sorarsın....birde bu mevsimde hamsi yağlanıyor diye biliyorum...

slm kızlar bende bulunduğumuz yer itibariyle balık yiyemiyorum o yüzden dr tavsiyesiyle balık kapsülüne başladım dün. e hafta da bir kez yemek bazen imkansız napalım..

Back
X