• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok çabuk acıkma , susama , tuvalete sık gitme ve yemekten sonra uyku bnde de var sadece hızlı kilo artışı yok şekerden korkmaya başladım diyebilirim ve daha doktora gitmeme 3 hafta var :18:

ben de ucuz olani almistim biberonda; sicak korumalisini mama yemeye baslayinca alirim diye dusundum cnm.
cnm sevi bebe banyo filesi havuzlu han da vardi,
ama satici adam onun yerine normal fileyi tavsiye ederim dedi,
onun esprisi bebek oturmaya baslayinca da oturur pozisyona getirip yikamakmis; zaten bebek oturmaya baslayinca altina 2 parca giysisini serer ustune oturtur oyle de yikarsin dedi.
hem de benim bebegi suyun icinde yikamak fikri hosuma gitmedi; file ile suyun ustunde kaliyor ya, oyle daha mantikli geldi cnm.

Cnm benim dun istanbul dogum akademisinde katildigim emzirme ve bebek bakim egitiminde bebek banyosuyla ilgili fileyi onermiyolar... Kuvetin dibine 5 - 10 cm arasi su koyun ve bebegin mutlaka ona temas etmesini saglanarak filede oldugu gibi vucudu disarda kalarak usumesini onlemek gerekiomus... Hem bu sekilde bebek suya daha cabuk alisip ileride banyoyu daha kolay sevmesi saglaniomus ... Onun yerine cok cabuk kuruma ozelligine sahip kuvet ici yardimcilari oneriyorlar... Sezlong gibi...

Bu arada kizlar benim de yarin seker yuklemem var... Sans dileyin :)

Efsung cum bu seker yuklemesiyle ilgili ac ve tok karinla oldugundaki farla iligili verdigin bilgi cok iyi oldu ... Tesekkurler :)

Bu arada kizlar benim de yarin seker yuklemem var... Sans dileyin :)

Efsung cum bu seker yuklemesiyle ilgili ac ve tok karinla oldugundaki farla iligili verdigin bilgi cok iyi oldu ... Tesekkurler :)

inşallah düşük çıkar canım:nazar:

50 lik yüklemede sınırı aşarsan 100 lük yükleniyor..emin olmak için..bana 100 lük yüklenecek ama 2 saatlik bakılacak...her yerin ölçüm şekli farklı olabiliyor...

sağolun kızlar.. bu şeker olayını pek araştırmamıoştım ben. çünkü ailede şeker yok o yüzden aklımada gelmiyodu böyle bi durum ama bakalım herşeyin hayırlısı umarım herşey yolundadır. hmm hatta şeker yüklemesiyle ilgili şu bikaç güne kadar tek gözümde büyüttüğüm şey şekerli suyu nasıl içeceğimdi :26: gerçi hala gözümde büyüyor :18:

sağolun kızlar.. bu şeker olayını pek araştırmamıoştım ben. çünkü ailede şeker yok o yüzden aklımada gelmiyodu böyle bi durum ama bakalım herşeyin hayırlısı umarım herşey yolundadır. hmm hatta şeker yüklemesiyle ilgili şu bikaç güne kadar tek gözümde büyüttüğüm şey şekerli suyu nasıl içeceğimdi :26: gerçi hala gözümde büyüyor :18:

canım yanında 1 tane limon götür...şekerli suya kattır..daha hafif ve güzel oluyor..limonata içer gibi:9:bide buz kattınmı tamamdır..gel keyfim gel :9:

günaydıınnnn kızlarrrr , iyi haftalar...

ehdacımmm nası dayanıyosunn 3lere kadar.. uykun gelmiyo mu ben külçe gibi oluyorum en geç 11de uyuyorum ama gece 3-4 kez tuvalete kalkıyorum.. uykular bölük pörçük...

günaydın kızlar pazartesi sabahlarını hiç sevmem iş başı yapmak zor gelir hep umarım güzel bir gün güzel bir hafta olur bugün şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlarım umarım herşey yolunda gider de sorun çıkmaz

günaydın cici anneler

biz geldik kzımla :) yolculuğumuz çok iyi geçti hiç yormadı kuzum beni :49:

ee nasılsınız ?

dün gidip okulla görüştüm kızlar ve pazartesi başlıyorum inşallah bu arada dün akşam biraz başım dönündü ayaklarımın altına yastık koyup uzandım ama bi anda belimin sol tarafına sanki bıçak girdi ve bacağım komple tutuldu allahtan eşim yanımdaydı o kadar canım acıyoduki bacağımı oynatamıyorum bi yandan çığlık atıyorum acıdan sizce bu neden oluyo eşim bacağımı yukarı doğru oynattı birazda sanki belim yerine gelmiş gibi oldu resmen felç gibiydi çok korktum ya:50:

kramp oluyo hamileleikte canım magnezyum öneriliyor

:71:günaydın güzel anneler, 1 haftalık iznin ardından yine iş başı:84:...annem bana ne güzel bakıyordu:69:,şimdi yeniden yemek iş güç:63:..bu arada 1 haftadır bebeğimi hissetmeye başladım.:62:sabahları çok hareketli,ama ben bayağı aşağıda hissediyorum bebeğimi,tam kasıklarımn orda

kızlar vip dükkan da bebedor un ındırımı var. ben bısuru sey aldım. goz atmanızı tavsıye ederım.

:71:günaydın güzel anneler, 1 haftalık iznin ardından yine iş başı:84:...annem bana ne güzel bakıyordu:69:,şimdi yeniden yemek iş güç:63:..bu arada 1 haftadır bebeğimi hissetmeye başladım.:62:sabahları çok hareketli,ama ben bayağı aşağıda hissediyorum bebeğimi,tam kasıklarımn orda

günaydınnn
aynı şekilde arkadaşım benimde sanki hep kasıklarımda ama dr normal dedi çikolata yediğim zaman acayip hareketleniyor benim gibi çok sevecek herhalde...

Back
X