• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar

bebegi icin kumbara hesabi actirmayi dusunen var mi?

isbankasinda maximum karttan aylik 100 tl duzenli kumbara fonu alis talimati verene 500 ad. kumbara fonu hediye ediyorlar (fazla degil gerci; 45 tl falan yapiyor)
ben de dusunuyorum bakalim bi bankayla gorusucem

Slm kizlarrr ve minisler tabiki :)) artik onlarda birey sayilir :))

Ben simdi hastanedeyim seker yuklemem yapildi, 1 saat bekliorum tekrar kan vermek icin :)) ama super bisey oldu hemsire glikoizu diet kolayla karistirip icirdi bana... Ben de dier seker yuklemesi yapilan arkadaslarin anlattiklarindan hazirlamistim kendimi igrenc bisey icicem die kola gelince bi sevindirik oldum :)) zaten hamileligimin basindan beri hic icmemistim ii geldi walla :))
Bu arada ben nolur noolmaz ac karnina geldim, kimsede acmisin tokmusun die sormadi...

Slm kizlarrr ve minisler tabiki :)) artik onlarda birey sayilir :))

Ben simdi hastanedeyim seker yuklemem yapildi, 1 saat bekliorum tekrar kan vermek icin :)) ama super bisey oldu hemsire glikoizu diet kolayla karistirip icirdi bana... Ben de dier seker yuklemesi yapilan arkadaslarin anlattiklarindan hazirlamistim kendimi igrenc bisey icicem die kola gelince bi sevindirik oldum :)) zaten hamileligimin basindan beri hic icmemistim ii geldi walla :))
Bu arada ben nolur noolmaz ac karnina geldim, kimsede acmisin tokmusun die sormadi...

oohhh sansli seni :21:

hadi bisey cikmaz insallah

kızlara ve bebişlere herkese merhaba:)
yarım saat önce beni aile hekimlikteki ebem aradı, yarın sabahtan şeker yüklemesi yapılacak, sabahtan bir şey yemeden gel dedi ama akşam için bir uyarıda bulunmadı. yarın akşamda 6da doktoruma gitcem, yine detaylı olacak, umarım bu seferkinde herşey normal olacak çünkü öncekinde beslenme kordonlardan ikisi ince görünmüştü doktor bunu söylemek daha erken diyip bu haftaya bırakmıştı...
bu arada, şeker yüklemesi yapacak herkesin umarım iyi çıkar, benimkide umarım öyle olur:17:gerçek, benim ailede hiç şeker hastası yoktu ama hamilikte oluyormuş yinede.
size bebeklerinizle hayırlı günler...

Son düzenleme:
günaydınnn
aynı şekilde arkadaşım benimde sanki hep kasıklarımda ama dr normal dedi çikolata yediğim zaman acayip hareketleniyor benim gibi çok sevecek herhalde...
normaldir inşallah canım:26:, ama o kadar hoşuma gidiyorki kıpırsaması hissettiğimden beri:49:..beni yaramaz oğluşum :61:
benim de ööle ... yalnız hareketlensinler diye bizim boğazımız açılıyoo gittikçe...
:60::60: aynen öyle canım:46:
günaydın kızlar... birazdan doktor randevumuz var çok heyecanlıyım:) oğlumu görcem 1 ay oldu görmeyeli:( o da heyecanlı heralde tekmeleyip duruyor :) sonrada 2. tetanoz aşım var çok korkuommm :((:53:
benim ilkinde hiç acı olmadı üstüne bile yattım ilk günden..umarım senınkide öyle olur..güzel haberlerini bekliyoruz biz görmeyenlerin yerinede gör bebişini:70:
Günaydın kızlar epeydir yazamadım,ancak yazılanları takip ediyorum.
Cumartesi doktorumuzu ziyarete gittik hem sohbet hem kontrol:herşey gayet iyi dedi karnımı da elle muayne etti hiç çatlak oluşmamış kalp atışlarını dinledik oğlumun :)
Cumartesi akşam ise amcamız ve yengemiz geldi bize banyo küveti ve sevi bebenin banyo filesi/minderini almışlar bence çok güzel bir ürün oldukça kullanışlı duruyor.
Dün de Forum İstanbula gittik e-bebek ve jokeri gezdik almak istediğimiz yatağı yakından inceledik ve son kararımızı verdik Kraftın park yatağını alacağız. Yarın da şeker yüklemem var oldukça tedirginim çünkü bizim ailede herkes şeker hastası hatta annem bana hamileyken çıkmış ve kalıcı olmuş
bebişinin cicileri hayırlı olsun canım..umarım yüklemende herşey yolunda çıkar bir terslik olmaz:49:
günaydın kızlar anca geçmişi okudum

bende bebeğimi kasıklarımın orada hissediyorum
geçtiğimiz pazartesi doktor kontrolüm vardı bir problem olsaydı söylerdi en azından dikkat et diye
semanta da aynı hissediyormuş biz aynı haftadayız 21+6 acaba bu haftalarda böylemi hissediliyor?
umarım normaldir canım, sabahları benimki hiç durmuyor kıpır kıpır açlıktan mıdır nedir..bak şimdide kıpırdıyor:60:
gunaydin guzel annelerrr

hadi cnm oglunla bi hasret giderin bakalim.....:16:

bana tetanoz demeyin, ben de cuma gunu 2. dozu vuruldum;
kolum davul gibi sisti kizardi; kemik gibi sertlesti ici, 2 gun boyunca felaket agridi, agri kesicilerle durdum..
eminonune falan gittik ama elim cebimde yerinden oynatmadim; agir-hafif tum posetleri kocacim tasidi, arabayi da o kullandi, o sekilde ancak..

seni korkutmak gibi olmasin cunku cnm bence asiyi vuran kisinin elinden de cok farkediyor; cunku ilkinde farkli bi hemsire vurmustu bana ve hafif sisip az bisey agrimisti.
nolur yavas vurun diye hatirlat bence.

vuran kisiler farkli miydi;

cok etkiliyor

ben eskiden zature olmustumm hergun gine oluyordum, bi aksam bi hemsire vutruyordu hic bi agri yok, ertesi gun digeri vuruyordu felc gibi oluyordu bacagim, tum gece agriyordu,
o hemsireye denk gelmesem diye dua ederek gidiyordum

gecmis olsun cnm simdiden, insallah bisey cikmaz testte
ay benim ilk aşımda hiçbirşey olmadı, belkide dediğin gibidir..geçmişolsun:70:
kizlar

isbankasinda maximum karttan aylik 100 tl duzenli kumbara fonu alis talimati verene 500 ad. kumbara fonu hediye ediyorlar (fazla degil gerci; 45 tl falan yapiyor)

canım bende birşeyler düşünüyorum, ya kumbara fonu yada bireysel emeklilik:49:

selam kızzlar...
Bir haftalık gezmenin tozmanın ardından işe başlamak ne kadar zor yaa :((
herkes iyidir umarım. şeker yüklemeleri yapılıyor tek tek, kimsede çıkmaz inşallah.
Ben de yarın dr.a kontrole gideceğim..1ay oldu, büyümüştür inşallah miniğim...

çook mutlu oldum gördüm oğluşumu maşallah 683 gram olmuş :9: hiç bir sorun yok dedi sadece pilavı makarnayı abur cuburu azalt dedi okadar,sonra aşı vurulmaya gittim ebe resmen hedef tahtasına atış yapar gibi vurdu ama şimdilik hiç bi etkisi yok ilki kadar acımadı, haftaya da şeker yüklemesi için gel dedi aç karnına bizden bu kadar, inşallah sizde de haberler güzeldir. biz şimdi karnımızı doyurmaya gidioz bebişimle ordanda derse, öpüorum hepiniziii :16:

nasılsınız kızlar??
okula gittim bugün boş günüm olmasına rağmen....Cts günü stadda kutlama olduğu için bizim 23 Nisan gösterimiz okulda bugün yapıldı...boş günde de okula gitmek pek eğlenceli değil ama...görev herzaman yerine getirilmeli!!!
uykumuz var acık....size bi bakiyim dedim...acık kestirip, yemek ve ütü olayına geçeceğim...şeker yüklemesi yaptıran arkideşlerin güzel sonuçlarını bekliyoruz...
kaçalım şimdi biz...uğrarız akşama...sevgiler;)

kizlar

bizde yapıkredi bankasından açtırmıştık kızım doğmadan önce 6 yıl oluyor.ilk önce 30 usd ile başladık sonra 50 usd şimdide 70 usd ye çıktık.heray kredi kartından düzenli şekilde çekiliyor.10 sene dolduğunda dilersen paranı faizli bir şekilde usd olarak alıyosun dilersen devam ediyosun.biz ozaman eğitimi için falan harcarız diyorduk daha zaman var bakalım.küçük kızımız için henüz birşey düşünmedik ev almıştık onun ödemesi var çünkü ama 1 sene sonra bitiyor haksızlık olmasın onada yaparız bişeyler :)

canım yanında 1 tane limon götür...şekerli suya kattır..daha hafif ve güzel oluyor..limonata içer gibi:9:bide buz kattınmı tamamdır..gel keyfim gel :9:

bende burda okuyup limon götürmüştüm yanımda ama laborant izin vermedi kullanmama.. aç karnına iğrenç oluyo gerçekten, komik olan hiç bişi yiyip içmeden idrar istemeleri valla nerdeyse 10 dakka idrarımın gelmesini bekledim..

bende burda okuyup limon götürmüştüm yanımda ama laborant izin vermedi kullanmama.. aç karnına iğrenç oluyo gerçekten, komik olan hiç bişi yiyip içmeden idrar istemeleri valla nerdeyse 10 dakka idrarımın gelmesini bekledim..

alla alla çok ilginç..bana hatta bizde veriyorduk ama şuan olmadığı için getirmeniz iyi olmuş dendi...hangi hastane bu canım?

canım yanında 1 tane limon götür...şekerli suya kattır..daha hafif ve güzel oluyor..limonata içer gibi:9:bide buz kattınmı tamamdır..gel keyfim gel :9:

alla alla çok ilginç..bana hatta bizde veriyorduk ama şuan olmadığı için getirmeniz iyi olmuş dendi...hangi hastane bu canım?

pendik remedy hastanesi (eski özkan hastanesi) sorma 3 lü testimdede kilomu yanlış yazmışlardı sonucu etkilememiştir umarım diye dua edip duruyorum valla. ya bu arada bende elde ve ayaklarda uyuşmalar başladı geçenlerde bu sendromdan bahsetmişlerdi acaba ne yapmak gerekiyo önüne geçebilmek için doktoruma sordum normal dedi(zaten ona kalsa herşey normal) rahmimde kramplarım arttı diyorum bi magnezyum filan verir insan ama benim doktor normal diyip geçiştiriyo..

merhaba kızlar nasılsınız hepınıze iyi haftalar kızlar bu donenceler var ya onlar bebekte şaşılık yapıyor bebek onlar dnerken takıb edınce gözunce şaşılık oluyomus tv de dınlemıstım bu hanı muzıklı olup beşiğinin yanına takılanlar varya onlardan alın diyorlar ben o yuzden almıycam yanına takılanlar var onlardan alıcam yada takılmayanlar var onlardan bence almadan önce bir araştırın lisedeykende bız derste görmüştük

pendik remedy hastanesi (eski özkan hastanesi) sorma 3 lü testimdede kilomu yanlış yazmışlardı sonucu etkilememiştir umarım diye dua edip duruyorum valla. ya bu arada bende elde ve ayaklarda uyuşmalar başladı geçenlerde bu sendromdan bahsetmişlerdi acaba ne yapmak gerekiyo önüne geçebilmek için doktoruma sordum normal dedi(zaten ona kalsa herşey normal) rahmimde kramplarım arttı diyorum bi magnezyum filan verir insan ama benim doktor normal diyip geçiştiriyo..

neyden kaynaklanıyor bilmiyorum canım...geçmiş olsun

bizde yapıkredi bankasından açtırmıştık kızım doğmadan önce 6 yıl oluyor.ilk önce 30 usd ile başladık sonra 50 usd şimdide 70 usd ye çıktık.heray kredi kartından düzenli şekilde çekiliyor.10 sene dolduğunda dilersen paranı faizli bir şekilde usd olarak alıyosun dilersen devam ediyosun.biz ozaman eğitimi için falan harcarız diyorduk daha zaman var bakalım.küçük kızımız için henüz birşey düşünmedik ev almıştık onun ödemesi var çünkü ama 1 sene sonra bitiyor haksızlık olmasın onada yaparız bişeyler :)

kızlaarrr ben iş bankasında çalışıyorum açtırdığınız hesaba kumbara da veriyoruz çok güzel yeğenlerime ben açayım sivastan hesaplarını:)))))

kızlara ve bebişlere herkese merhaba:)
yarım saat önce beni aile hekimlikteki ebem aradı, yarın sabahtan şeker yüklemesi yapılacak, sabahtan bir şey yemeden gel dedi ama akşam için bir uyarıda bulunmadı. yarın akşamda 6da doktoruma gitcem, yine detaylı olacak, umarım bu seferkinde herşey normal olacak çünkü öncekinde beslenme kordonlardan ikisi ince görünmüştü doktor bunu söylemek daha erken diyip bu haftaya bırakmıştı...
bu arada, şeker yüklemesi yapacak herkesin umarım iyi çıkar, benimkide umarım öyle olur:17:gerçek, benim ailede hiç şeker hastası yoktu ama hamilikte oluyormuş yinede.
size bebeklerinizle hayırlı günler...
canım hayılrı haberlerle git gel inşallah:70:
selam kızzlar...
Bir haftalık gezmenin tozmanın ardından işe başlamak ne kadar zor yaa :((
herkes iyidir umarım. şeker yüklemeleri yapılıyor tek tek, kimsede çıkmaz inşallah.
Ben de yarın dr.a kontrole gideceğim..1ay oldu, büyümüştür inşallah miniğim...
sende mi izinliydin? iznin ardından işe başlaması çok zor oluyor,en iyisi hiç izne ayrılmamak:1:
çook mutlu oldum gördüm oğluşumu maşallah 683 gram olmuş :9: hiç bir sorun yok dedi sadece pilavı makarnayı abur cuburu azalt dedi okadar,sonra aşı vurulmaya gittim ebe resmen hedef tahtasına atış yapar gibi vurdu ama şimdilik hiç bi etkisi yok ilki kadar acımadı, haftaya da şeker yüklemesi için gel dedi aç karnına bizden bu kadar, inşallah sizde de haberler güzeldir. biz şimdi karnımızı doyurmaya gidioz bebişimle ordanda derse, öpüorum hepiniziii :16:
:nazar:maşallah oğluşuna,benim oğlumda 400lerdedir:69:

aslında yıllar su gibi akıp gidiyor, hemen başlamak lazım:49:

ben hamilelik için yaptırmadım henüz, doktorum ailenizde şeker hastası yoksa gerek yok dedi ama emin değilim yine de... ama polikistik over için yaptırdım daha önce hamile kalmaya çalışırken.. hiç limonu duymadım, hatta şekeri yüksek olanlara canları çok tatlı istediğinde baklavaya falan limon sıkıp yemenin sağlıklı olduğunu söylüyor doktorlar. tahlillere etki edebileceğini düşünüyorum laboranta falan itibar etmeyin, direk doktorunuza danışmadan yapmayın bence saat saat hassas bir ölçüm yapılıyor çünkü ve doğum için, bebek için önemli ölçümler bunlar.

ben hamilelik için yaptırmadım henüz, doktorum ailenizde şeker hastası yoksa gerek yok dedi ama emin değilim yine de... ama polikistik over için yaptırdım daha önce hamile kalmaya çalışırken.. hiç limonu duymadım, hatta şekeri yüksek olanlara canları çok tatlı istediğinde baklavaya falan limon sıkıp yemenin sağlıklı olduğunu söylüyor doktorlar. tahlillere etki edebileceğini düşünüyorum laboranta falan itibar etmeyin, direk doktorunuza danışmadan yapmayın bence saat saat hassas bir ölçüm yapılıyor çünkü ve doğum için, bebek için önemli ölçümler bunlar.

canım ben bunu burdaki arkadaşlardan duymuştum ve bende senin gibi düşündüm..sonucu etkiler dedim.ve dr.umada sordum laboratuvarada sordum onayladılar..benim bu sefer 3. yükleyişim olcak...limon etkilemez dedi..hatta kendileride veriyolarmış...

slm fıstıklar nasılsınız...
dün acil çıkış yaptım giremedim bir daha...
şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inş güzel sonuçlarla dönersiniz..benimde haftaya olucak kısmetse..
çok öptük sizi

Back
X