çalışmaya başlayınca geçer canım...
inanırmısın çok hamlamışım evde evi bile toplayınca yoruluyorum okulda hastalanırsam diye öyle korkuyorumki nasıl bi gerginlik var üstümde anlatamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışmaya başlayınca geçer canım...
inanırmısın çok hamlamışım evde evi bile toplayınca yoruluyorum okulda hastalanırsam diye öyle korkuyorumki nasıl bi gerginlik var üstümde anlatamam
dikkat et kendine.zaten havalarda düzelmeye başlıyor..hasta olmazsın inşallah...![]()
herkeste bi hamlık var heralde.bende on dk yürüyüm yoruluyorum.kilolar arttıkça taşıması zor oluyo.
evet ya çok duyuyorum bunu hiç vermeyen dr lar varmış neden vermiyolar anlamıyorumbu gittiğimde doktorla iyi kavga edicez anlaşılan bizbana hiç vermedi 3 boyutlu resim ya sinir oldum bak şimdi
![]()
ohhhh afiyet olsun balığınız....27.haftada son trimestera giriyoruz kızlar...hadi hayırlısı...calm down please
babamız geldi...balık almış ben kaçayım..salata yapma zamanı...görüşürüs sonna mucukkkkkkkk![]()
evet ya çok duyuyorum bunu hiç vermeyen dr lar varmış neden vermiyolar anlamıyorum
peki ultrasondada renkli bakmıyomu hiç?
ohhhh afiyet olsun balığınız....
bu nerenin kampanyası arkadaş linki vermişin çıkmışın...
ethica da doğum ücretleri ne kadar gelişimci haberin varmı bide muayene fiyatları ne kadar orda![]()
ethica da doğum ücretleri ne kadar gelişimci haberin varmı bide muayene fiyatları ne kadar orda![]()
bide renkli ultrason resmi veriyormu onuda sorayım
slm kızlar bana moral verin lütfen.22+2 haftalığım.gebeliğin başlarından beri düşük tehlikem vardı.bebeğimin durmu çok ii gidiyo ama ara ara kahverengi lekelenmem oluyo,bu 3 günden beri arttı ve rahim ağzında da ağrım var.dr aradım 2 gece progestan verdi.pazartesi de kontrolüm var.dr. kötü bi şey varmı dır?die sordum sanmıyorum merak etme dedi.inşallah bişey olmaz.1 kızım var,umarım oğlumu da sağlıklı bi şekilde kucaklarım,hepimize Allah nasip etsin inşallah![]()
canım bilgim yok ama veriyordur tahminim...
slm kızlar bana moral verin lütfen.22+2 haftalığım.gebeliğin başlarından beri düşük tehlikem vardı.bebeğimin durmu çok ii gidiyo ama ara ara kahverengi lekelenmem oluyo,bu 3 günden beri arttı ve rahim ağzında da ağrım var.dr aradım 2 gece progestan verdi.pazartesi de kontrolüm var.dr. kötü bi şey varmı dır?die sordum sanmıyorum merak etme dedi.inşallah bişey olmaz.1 kızım var,umarım oğlumu da sağlıklı bi şekilde kucaklarım,hepimize Allah nasip etsin inşallah![]()
muayene ne kadar orda orayada gitmeyi düşünüyorum artık buraya sinir oldum çok pazartesi gidip kavga edicem ama
canım dr.dan dr.a fark var..kimi sadece katkı parası 12 tl alıyor..kimi 25 kimi 50 tl...
senin önerebileceğin bi doktor varmı bana orda ona gideyim canım bende