2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inanırmısın çok hamlamışım evde evi bile toplayınca yoruluyorum okulda hastalanırsam diye öyle korkuyorumki nasıl bi gerginlik var üstümde anlatamam

dikkat et kendine.zaten havalarda düzelmeye başlıyor..hasta olmazsın inşallah...

dikkat et kendine.zaten havalarda düzelmeye başlıyor..hasta olmazsın inşallah...

sırf kızıma harcicam bütün aldığım parayı sadece onun için başlıyorum işe şu andada alabilirim ama benim kendi kazandığım olsun istiyorum ilerde derim ssenin için çalışmıştım bak bunları aldım sana kuzucum diye

herkeste bi hamlık var heralde.bende on dk yürüyüm yoruluyorum.kilolar arttıkça taşıması zor oluyo.

bu gittiğimde doktorla iyi kavga edicez anlaşılan biz bana hiç vermedi 3 boyutlu resim ya sinir oldum bak şimdi
evet ya çok duyuyorum bunu hiç vermeyen dr lar varmış neden vermiyolar anlamıyorum
peki ultrasondada renkli bakmıyomu hiç?
27.haftada son trimestera giriyoruz kızlar...hadi hayırlısı...calm down please
babamız geldi...balık almış ben kaçayım..salata yapma zamanı...görüşürüs sonna mucukkkkkkkk
ohhhh afiyet olsun balığınız....

bu nerenin kampanyası arkadaş linki vermişin çıkmışın...

bitek obstetrik rdusg de baktı renkli başkada hiç bakmadı ya sen hangi hastaneye gidiyosun canım

slm kızlar bana moral verin lütfen.22+2 haftalığım.gebeliğin başlarından beri düşük tehlikem vardı.bebeğimin durmu çok ii gidiyo ama ara ara kahverengi lekelenmem oluyo,bu 3 günden beri arttı ve rahim ağzında da ağrım var.dr aradım 2 gece progestan verdi.pazartesi de kontrolüm var.dr. kötü bi şey varmı dır?die sordum sanmıyorum merak etme dedi.inşallah bişey olmaz.1 kızım var,umarım oğlumu da sağlıklı bi şekilde kucaklarım,hepimize Allah nasip etsin inşallah

üzülme canım allahın izniyle hiç bişi olmaz olabildiğince fazla ayakta durma ayaklarının altına yastık koyda yat bişicik olmıcak inşallah sakın korkma ve kötü düşünme stres yaparsan iyi olmaz içini ferah tut

cnm benim çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm durumuna
bende hamileliğimde çok kanamalar geçiridim çok kötü bi duygu gerçekten
progesterona devam et cnm yatmaya gayret göster yorulma sakın yanına biri gelsin senin işlerini görmek için sen sakın bişi yapma yemek ve wc için kalk...inş kesilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…