2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bugün bebek mevlütüne gittim çok güzeldi maaşallah bebek de iyiydi. bu arada tecrübeli annelerden baya bişeyler de öğrendim emzirirken bebeğin ağzı pamukçuk olmasın diye karbonatlı su ile göğüs silinirmiş yara için ayva çekirdeği iyi gelirmiş. sütü ayva hoşaf çok arttırırmış. rezene çayı içilirse süt gaz yaomazmış. vs. vs iyi oluyor tecrübeli anneler geçen sene ağustos annesi olan birisi vardı o da bolca çıtçıtlı body al dedi en çok onlar işe yarıyor dedi.

canım FL yazan kısım mı ne var onu 7 yle mi ne çarpıyor buluyor...

boy ölçümleri artık kesin değil kızlar...bebişlerimiz büyüdüğü için yaklaşık değer saptanıyor...
FL uzunluğunu 7 ile çarpınca yaklaşık boyunu öğreniyorsunuz yavrunuzun :)

Ben sadece bir kez girdim ultrasona, o da ayrintili ultrason dedigimizdi. Simdi 26. Haftada 3B ultrasona girsem mi girmesem mi diye dusunuyorum. Acaba sadece bebegi 3 boyutlu gormek icin mi yoksa bebek yeniden inceleniyor mu

kızlar kan hapını ben aç almıyorum zaten sabah aç karnıma troit hapı alıyorum. kan hapı ile sakın süt ürünü ve çay falan tüketmeyin onu biliyorum çözünmüyor vücuttan öyle atılıyor öyle olunca. ben kahvaltıdan bir kaç saat sonra veya gece yatarken kan hapı ve elevit alıyorum genelde gece yatarken elevit atıyorum portakal suyu ile içmeye çalışıyorum c vitamini çok iyi çözermiş

ilk zamanlarda bende sürekli gittim çünkü aşırı derecede rahatsızlanıyodum yatak döşek yattım anlayacağın şimdide 2 hafta gitmeyince kilosunu falan çok merak ediyorum çünkü çok beslenebilen biri değilim her önüme geleni yiyemiyorum kendim pişirince zaten kokusundanda etkileniyorum hiç yiyemiyorum

20+6 falandı galiba canım ya 20si kesinde gününü tam çıkartamadım:44:

canım bende anlamam ama orda bazı değerleri 20 haftalık bazı değerleri 18 bazılarıda 19 haftalık gösteriyor...ama dr. iyi dediyse sorun yok..bu ilaclar bebekten daha çok senin için gerekli...ayrıca zayıfım diyosun ya belki seni daha çok etkiler kullanmazsan...

Bende oyle biliyorum, bebek gelisiyor ama eksigimiz varsa biz zarar goruyoruz. Biz saglikli olmaliyiz ki bebegimiz de saglikli olsun.

ayy maşallah bebişe...karbonatlı suyu ablamdan biliyodum ayva çekirdeğinide duymuştum ama biz yazın doğuracaz ya göğslerimiz yara olursa yazın ortassında ayvayı nereden bulacaz....
ayva yemeninde sütü çoğaltığını duydum gerçek yani..rezene çayı hee onuda kayıtlara almak lazım mantıklı...
canım FL yazan kısım mı ne var onu 7 yle mi ne çarpıyor buluyor...

boy ölçümleri artık kesin değil kızlar...bebişlerimiz büyüdüğü için yaklaşık değer saptanıyor...
FL uzunluğunu 7 ile çarpınca yaklaşık boyunu öğreniyorsunuz yavrunuzun :)
hmmm ok kızlar fl çarpı 7,tuttuk bu kızımla..
Ben sadece bir kez girdim ultrasona, o da ayrintili ultrason dedigimizdi. Simdi 26. Haftada 3B ultrasona girsem mi girmesem mi diye dusunuyorum. Acaba sadece bebegi 3 boyutlu gormek icin mi yoksa bebek yeniden inceleniyor mu
bebeği 3 boyutlu görmek içindir cnm
ben yaklaşık1.5 aydır dr umdan 3 boyutlu renkli foto alıyorum çok güzel bişi
geçen çarşamba kontrolüm vardı ama avucunu sıkmış yüzüne koymuştu yandan kapattı göstermedi saklanıyo gibiydi yavrum...küstümü acaba bize

cnm senin bi şekilde ilaçlarını içmen gerek bi yöntemini bul ve başla derimben

bu gittiğimde doktorla iyi kavga edicez anlaşılan biz bana hiç vermedi 3 boyutlu resim ya sinir oldum bak şimdi

27.haftada son trimestera giriyoruz kızlar...hadi hayırlısı...calm down please
babamız geldi...balık almış ben kaçayım..salata yapma zamanı...görüşürüs sonna mucukkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…