günaydın kızlar nasılsınız. dun çıkmadan görümceleri çekiştiriyorduk ya, alt katımda oturan değil de almanyadakı benden kucuk olan aradı dün.
bebek arabası alıcam dedi bizim için , iyi dedim al bakalım. esprit markanın bir modelini beğendik internetten. işte kolay katlanım,çift yönlü kullanım, sırtı yatabılen falan filan. birde dedi benım bebeğin 15 dakka kullandığım ana kucağı var dedi, oto koltuğuda oluyor istiyorsan onuda getıreyım. getır dedım tabı sorulurmu.
dedimki bende yarın alısverıse cıkıcam bisürü şey alıcam kızıma dedim. sakın cıkma dedi. ben zaten burdan gömleğine astronot tulumuna varıncaya kadar aldım. ey allahım yaaa şimdi mecburen çıkamıcam alısverıse. mayısın 28 ınde gelıyor buraya, bi bakayım neler almış. eksik bişey kalmıssa onuda ben tamamlarım.
işte oh ne guzel dıyeceksınız ama ben pekte sevmem boyle seylerı. yanı ılk bebeğim sonucta bırakında kıyafetlerını kendı zevkıme gore alayım. şimdi o hiç almamıs gibi gidip birdaha alsam müsriflik yaparım dımı? eşimde bozulur zaten bana o zaman.
ya ınsan bıraz dusunur. ya altın takar ya para verır bende beğendiğim seyleri alırım, daha bir hoş olur.
(bende hormonlardan sınırlenecek yer arıyorum be) bırazdanda dr gıdıcem onunda stresı var tabıkı. bakalım ayrıntılıyı bu gun yapacakmı e zamanı geldı artık ancak ayrıntılı ıcın ayrıca randevu falan almamıstım ben. yanı dr oyle bısey demedi sadece 1 ay sonra ge demişti.
madem kızıma herşeyı almanyadan almıs halası. bende afilli bir hastane çıkısı alayım dımı.
ya bırde herşeyı pembe almış. en sevmediğim şey , o ne oyle şeker kaplaması gıbben renk renk alacaktım kızıma
((
buldu bunuyor dıyeceksınız ama rüyamda burun asplatörü alıyordum bi baktımkı onuda almıs .neyse aksam ben cıktıktan sonra epeyce bi döktürmüşsünüz. okuyayım bıraz.
eyeszay canım sağ sağlım varmıssın hadı kıymetınızı bılın birbirinizin:)
efsung cum canım tahlılının temız cıkmasına cok sevındım:) hayırlı olsun.
Uploaded with ImageShack.us
Günaydın kızlarrrrrrr....
Dün tetenoz aşısı oldum, kolum çok acıyor. Şişti, kıpkırmızı oldu...
Gece uyuyamadım hiç...
Sizde de oldu mu?
kızlar ben şimdi 24. haftaya girdim,
ayın 6 sında doktorla randevum..26. haftada olucam
o zaman şeker yüklemesi yapılacak
tetanozu da o haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum
geç mi kalmış olurum hem şeker yüklemesi hem tetanoz için ?
BEN DE HİC EV SUPUREMİYORUM,
ESİM SUPURUYOR ARADA AMA ONA DA ZARARLİ ASLİNDA BEL FİTİGİ VAR, BİZİM EV PİS KALİYOR YANİ COGU ZAMAN :-((
son aylar temizlikci almaya baslicam,
sagolun annem ve ablam gelip gecen hafta evimi bi guzel temizlediler ama herzaman da onlardan isteyemem
hadi bekliyoruz canimm
oh ohh masallah cnm, cok sevindim..
aman cnm bebegin iyi, saglikli olsun da, uzme kendini, donunce gorursun kendi doktorunda yeniden
hosgeldiiinnn bebekkk
cok sevindim snein adina cnm benimm
biz aldik cnm,
cok guzel;
sallanir yapmak icin cok kolay takilan ayri aparatlari var.
+69 tlye -bebekten vicso yatak aldik icine cnm
aynen ben de,
idilde 117 tlye bitane begendim ama eminonu magazasinda daha ucuzsa kaziklanmayayaim diye eminonune gitmeyi bekliyorum,
eminonune bi giden soruversin dedim burdan kackere ama kimse sormadi yaa :-(((((
benim de sisti ve 2 gun agridi canim
sonra geciyor merak etme
Canım gözün aydın. Bu haftalarda kan sulanmaya başladığı için demir hapı kullanılsada kanda hemoglobin düşük çıkabilyormuş. Dert etme.
Ne uyuz bir dr. muş. Devamlı takibini yapan dr. olmadığı için kıllık yapmış. Ya böyle kıl tüy tipler kadın doğumcu olmamalı. Ama yinede bebişin iyi ya sen ona bak :))
Deli kız! Sonunda gittin. Canım umarım çookkk mutlu olursun. Güzel haberlerini bekliyoruz :))
Canımcım gözün aydın.Ayy bu eşler hep aynı demek. Benim eşimde hemen herşeye ağlar modda olduğumdan beni ağlatmaya çalışıyor eğer ağlarsamda dediğin gibi taklidimi yapıp eğleniyor
Canım onlara sallanır hale getirmek için aparat takılıyor ama bazılarına takılamıyormuş. Sorarak al bence
Canım ben 2 tane hastane çıkışı aldım 2' side yeşil tonlarında. Doğuştan Green Peace ci olacak oğluşum
Fazla yazı yazmazsan gruptan çıkartıyorlar. Ondan seni de çıkartmışlardır. Bence gerek de yok zaten burası daha rahat geliyor bana. Ben nedense face de mesajlaşmayı sevemedim gitti.
Canım seninle de herşeyi aynı tarihlerde yapıyoruz. 16 sında aynı yerden dr. randevusu almıştık ama gerçi ben gitmedim başka dr. a almıştım. 30 nisanda detaylım var 11 de şişlide sonra eminönüne gideceğiz eşimle :))))
Benim dr. um da gerek yok ama yinede sen bilirsin dedi. Bir yandan yaptırsam mı diyorum amadiğer bir yandan o kol ağrısı şişlik falan uğraşamam, korkutuyor beni.
Canım araba çok güzelmiş tarif ettiğin rengi anladım sanırım çok çok neşeli bir renk bence. Güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Ya sormayın ben de gece rüyalarımda sürekli emzirdiğimi görüyorum ama şuana kadar sıvı hiç gelmedi. Gerçi gelse de normalmiş dediğin gibi. :))
kizlar moralim eften puften bi sebepten dolayi cok bozuk,
ogleden beri agliyorum,
is hayati gercekten cok zor.
hatirlarsaniz ben mart basi kanama gecirmistim ve 5 gun rapor vermisti doktor.
sirket benden 5 gun kesti tabi otomatik olarak, sgk da 20 gun sonra bugun yatirdi parami ancak.
o da 3 gun olarak yatirmis.
2 gunluk parami kestiler. sirketteki personelci cocuga soruyorum (ki ayni ofisteyiz ben de mali islerde oldugunm icin , masalarimiz yanyana sayilir ) evet kesiliyor tabi diyor;
sinir oldum,
madem boyle bisey var, soyleseydiniz ben raporu devreye sokmaz, 2 gun sirket hekiminden rapor alir, 3 gunde yillik izin alirdim, maasim da hic kesilmezdi; tam maas alirdim dedim.
ama senin cikarini dusunen nerdeee
normalde bu paraya zerre kadar aciimzdim, ama anne olunca bi baska oluyormus, ben kizima dunya kadar sey alirdim o kesintiyle deyip hayiflanip aglayip duruyorum simdi :-(((
bir de paradan cok gordugum tavira sinir oldum,
ben bu halimde gelip calisiyorum, kizimla ilgili bisuru seyle ilgilenebilecekken burda tum vaktimi geciriyorum, bi 15 dk uzanip dinlenemeden aksam ediyorum ama karsiliginda en ufacik bir olayda bile sirketim benden yana tavir almiyor diye gicik oldum.
yarin birgun , ben bunlar icin mi bebegimi birakip geliyorum hergun psikolojisine giricem sanirim :-((((((
peppermint;
canım iş hayatında duygusal olmayacaksın. Yani üzülmene değecek bişey yok...
İnsanlar işlerini severek yapmadıkları için, böyle şeyleri atlıyorlar...
Sen bebişini düşün
Az önce bir arkadaş için pasta kestik, yer yemez bizimki tekmeye başladı. Ayy çok hoşuma gidiyor![]()
benimki maşallah geceleri horon tepiyo baba artvinli karadeniz kanı var çocukta sabahta harmandalı oynuyo yavaş yavaş aklı esince bi tekme![]()
kızlar, merhaba, biz kızımızla geri döndük:)
yazdıklarınızı yarım saattan fazlası okumaya çalıştım ama imkansız görünüyor:) siz baya bir yazmışsınız:):)
umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir, kontrollerde iyidir
ben ise ankara dönüşü azıcık grip oldum
eşimle ankarada bir güzel 3 günlük görüşmüş olduk ancak evcil izni vermedikleri için sadece çarşı izni saatlere kadar görüşmüş olduk, ondada kayınvademde vardıama yine arada yalnız kalma durumu olduk.
geldiğim ilk gün eşim otelde direk göbeğimi merak etti ama "eşşek" direk bana komik görünüyorsun dedi. bebekde benim yerime tekmeyle annesini yerine tepki verdi:) babası sonra iki tepkisini hissedince sevinçten coştu. sonra karnıma kafasını koyup kalbini duymaya çalıştı, duyuyorum dedi ama bana pekde bebeğin kalbi değildi gibi geldi ama hevesini kırmamak için söylemedim
ankarada bebek için sizin tavsiye ettiğiniz ankamall'e gittik, almak istediğimiz bir sürü şey vardı ama kayınvadem, sağolsun, beni sinirden çatlattığı için ben ankarada hiçbir şey almamaya karar verdim. en iyisi eşim askerden gelince sadece ikimiz gidip rahat rahat alışveriş yapmaktır.
kadın bendiğimiz herşeyde kusur buldu. yok bebek kıyafetler darmış, penyeler kalınmış yada benim beğendiklerimin hiçbirisini beğenmedi. valla çıldırdım.
üstelik kadın bana bornoz takımı alma diye tutturdu çünkü eşimden kalan kapüşonlu havluları verecekmiş. düşünün, 27 yıl öncesi olan havluları benim ilk bebeğime kullanacağım. tamam ikinci çocuğuma bazı şeyler kullanılır ancak görümcemden kalan oyuncaklar yada eşimden kalan eşyalar kullanılmazki. benim annemde benden kalan eşyalar hatıra olarak sakladı ama onları kullanmama tutturmuyor.
asıl bomba, eşimin ailesi doktorlar olduğu için bana kaç aydır pompa, bez, telsizler, ateş ölçme cizhazları gibi şeyler ilaç firmalardan halledeceklerini söylerken şimdi kendiler için olmayan şeyleri istemeye çekiniyorlarmış. bide ben kayınvademe annemler mobilyayla alcaklarını söylemiştim, kayınvadem mobilyayi annenlerle beraber alalım diye tutturmuştu. annemlerde o zaman hem bebek arabasınıda almaya karar verdiler. şimdi eşimin ailesi mobilyayı olduğu gibi aileme yüklediler. yani sonuç olarak hiçbir şeyde yardımcı olmayacaklar. madem yardımcı olmayacaksınız baştan bize yardımcı olacaklarını havasını oluşturmyacaklardı bizde ona göre ayarlacaktık kendimizi. ee, bende şimdi annemlere hem mobilyayı hem bebek arabsını aldırmak istemiyorum. ama neyseki eşimle mobilya dışında herşey kimsenin haberi olmadan kendimiz halletmeye karar verdik. bundan sonra zaten kimseyede güvenmeyecez.
yani, beni düğün sırasında kalpten götürmedilerse şimdi götürecekler galiba
farkındayım çok yazdım ama ne yapayım şu üç gün içinde öyle bir doldumki, sinirden patlayacak gibiyim.
üstelik ben burada kilo alamadığım için dertlenirken kadın bana ha biri kalçamdan çok şiştiğimi ve daha şişeceğimi söyleyip duruyor. halbuki normal zamanda giydiğimi kotları halada rahatlıkla kullanıyorum. sonra dükkanda satıcı eşimle bana ne kadar uyuyorsunuz dedi, ikinizde ufacık tefeciksiniz dedi, kayınvadem hemencik ben asıl doğumdan sonra göreyim bu kadar yakışırlar mı dedi. görende kendisinin çok zayıf olduğunu düşünecek. şişersemde şişiyim. yok ne kadarda melek gibi olsam:) eşimin ailesi beni hiçbir zaman kabbulenemeyecekler. zaten hala dışardakilere yabancı olduğumu söylemeyede çekiniyorlar. bide onları 7yıldır tanıyorum.
yani ankara yolculuğum biraz dertli geçti, sadece son gün kayınvadem otelde kalmaya karar verdiğinde eşimle güzel bir gün geçirmiş olduk. kuğu parkına falan gitti, bide orda taksime benzer sokak vardı onu dolaştık. bu arada, sizin anakaralarda mesafe konusunda biraz sorun varmış onu anladık:):) ay, 10dk yürüme mesafesi toplam 54dk tuttukuğu parkına gitcektik milletten sorduk uzak mı diye ona göre taksiye bineriz dedik, ama herkes çok yakın diyince bizde yürüdük ama yürümez olaydık
galiba siz ankarada yürümeye çok alışkınsınız:):)zar zor aldığım 1 kilo o yürüyüşle gitti zaten:)
nasıl sinir oldum okurken:84:..canım niye kayınvelidenide aldınki yanına.eşinle güzel bir hafta sonu geçirseydinz..bir kaşık suda boğasım geldi![]()