• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla zorla gidiyorum okula. benim sınıfım çok yaramaz bi de hiç susmuyorlar:(
ama şükür evime yakın okul. kadrom başka bi ilçede. her an görevlendirmen bitti dicekler diye korkuyorum valla. kadromun olduğu ilçe 1,5 saat uzaklıkta:( evet canım doktordan 24. hafta gebelik diye rapor aldım. nöbetten sildiler hemen.
yaa ben de 16.haftada kanamam olup düşük tehditi geçirdiğim için müdürüm sağolsun nöbet tutturmadı o günden beri ama resmi raporu alıcam ben de içim rahat etsin diye:) bu arada yönetmelikte ben 28.hafta veriliyor bu rapor diye okudum...bazıları da 24de aldım ben diyor...haftaya gittiğimde alırım herhalde bende...
slm kızlar...
biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür dr herşey yolunda hiç bi sorun gözükmüyo dedi...
kendi dr umuza sonucu göstermeye geldik ve bi güzelde o inceledi oda bi sorun görmedi çok şükür güzel dedi
sordu sancın oluyomu karnına kramp giriyomu diye bende yooo dedim
bebek aşağıda gibi duruyo ama dedi
beni aldı telaşlar orada ağlayacaktım zor tuttum kendimi doğumhaneyi arayın nst için randevu al dedi hostesine ben iyice şok...
ölçtü biçti bebişim 476gr olmuş tam günüyle uyumlu
sırtını dönmüştü hiç annesine babasına poz vermedi 1 tane foto çekti dr oda sağdan görünüş elini kapatmış yüzüne öyle..
neyse çıktık nst ye
ayy çok kötü bişi yani kötü değil ama sancı çıktımı çıkacakmı derken içim içimi yedi
oradaki hemşirede gelip hep beni sakinleştirdi
neyse 15 dk falan kaldım nst de
karnına lastik gibi bişi bağlıyolar ortasındada bi alet o ölçüm yapıyo
hemşire karnımı lastikle sıktığına bebiş içerde sıkıştımı ne hep pıt pıt vurdu kuzucum...
neyse sonucu aldım dr un yanına indik
dr da aa çok güzel hiç sancı çıkmamış
bazen olabiliyo böyle vücud yapısından falan dedi
rahim ağzında açıklık olmadığı için korkmana gerek yok dedi
ben muayeneden kalkınca toparlanırken eşimede demiş korkmayın sakın erken doğum olmaması için ilaçlar var falan diye
ben ki bu sefer dr uma neler soracaktım
hepsi aklımdan çıktı...soramadım 15 gün sonra yine gidecez..
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyorum
bu gyno ferro sanol kansızlık içinmi onu bilmiyorum.
dr umda başka ilaç yazmaya gerek duymadı...

ayyyy ayrıntılısı güzel geçen teyzoşlar...gözünüz aydın....çok sevindim :nazar:

kizlar size yazdim ondan sonra uyuyakalmisim hihi. herkese cok tesekkur ediyorum. valla sizleri ozledim biliomusunuz. gecende seyi dusunuodum donsekte athinaya alexandros calistigi zaman bende sizinle yazissam gene hihihihi. ama sevindim herkes iyi gibi. kayinvalide problemleri disinda. bu arada babamin hala kus oldugu aklima gelince durmadan agliorum:(( gecen buraya gelirken arabada aglamam tuttu saatlerce.
canım seni çok iyi anlıyorum..babamı annemi üzmemek için dünyaları veririm..yeni hayatında mutluluklar canım, sen mutlu ol ki ailende mutlu olsun:69:
bende şuana kadar tplam 3 kilo almışım
:nazar:çok güzel gidiyorsun canım:34:
slm kızlar...
biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür dr herşey yolunda hiç bi sorun gözükmüyo dedi...
kendi dr umuza sonucu göstermeye geldik ve bi güzelde o inceledi oda bi sorun görmedi çok şükür güzel dedi
beni aldı telaşlar orada ağlayacaktım zor tuttum kendimi doğumhaneyi arayın nst için randevu al dedi hostesine ben iyice şok...
sırtını dönmüştü hiç annesine babasına poz vermedi 1 tane foto çekti dr oda sağdan görünüş elini kapatmış yüzüne öyle..
neyse çıktık nst ye
ayy çok kötü bişi yani kötü değil ama sancı çıktımı çıkacakmı derken içim içimi yedi
hemşire karnımı lastikle sıktığına bebiş içerde sıkıştımı ne hep pıt pıt vurdu kuzucum...
ben muayeneden kalkınca toparlanırken eşimede demiş korkmayın sakın erken doğum olmaması için ilaçlar var falan diye
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyorum
:nazar: canım neyseki herşey yolunda gitmiş, tebrikler:49:
senımlam kizlar nasilsiniz bakalim???

ben bugün yorgunluktan bittim yaaa eve az önce attim kendimi ayaklarim sisti belim agriyoo :( gecmisi okuyamadim valla ama size bugünle ilgili bilgi vereyim 50gr seker yüklemesi yapildi bana erken oldugunu düsünüyodum sabah gittigimde söyledim ama buraya göre 23. haftada hesapladiklari icin erken degil dediler haftaya da türkiyeye gidecegim icin simdi yapmamiz daha iyi dediler neyse iste ac karnina kan aldilar parmagimdan sinira yakin cikti sekerim sonra surup sisesi gibi bi sise icinde 500 ml glikoz karisimi vardi onu ictim ama tadi cok güzeldi ayni meyve suyu gibiydi hic zorlanmadim :) 1 saat bekledim yine kan aldi sonra 1 saat daha bekledim yine kan aldilar bunlarda düsük cikti cok sükür ki yani seker problemim yok allahima sükürler olsun tatlilara tam gaz devam :))) gerci biraz fazla kilo aldigimi söyledi ebem ondan biraz dikkat et dedi 7 kiloya ulasmisim toplamda :69::69::69: sonra bi ara doktorum kontrol etti ucmadan önce hersey yolunda mi diye bakmak istedi elle muayene etti bi de ultrasonla bakti cok kisa ama gicik kadin dogru düzgün hic bisey demedi burda basi burda poposu iste dedi gayet iyi gözüküyo o kadar cinsiyetini bile söylemedi umarim ayrintilidaki doktor yanilmiyodur !!!! zaten o ultrasonda hic bisey anlasilmiyo ki haaa bi de bundan sonra geldiginde ultrasona girmek istiyosan malesef 40 euro ödemek zorundasin dedi sigorta karsilamiyomus zaten neyi karsiliyo anlamiyorum ki simdiye kadar zaten dogru düzgün bakmadi ultrasonla :19: bende ultrasona girmek icin baska yer aricam simdi 3 boyutlu olsun da biseyler belli olsun barii haa bi de su toxoplasmose testini tekrarladi 8 haftada bi yapilmasi iyi olurmus diye benim kizim yine inatciydi ya da nazliydi doktor teyzeye dönmedigi gibi ebemiz kalp atislarini dinlemekte de zorlandi sürekli hareket ediyo bi de sirtini dönmüs kadin zar zor buldu

sonra esimle bebeisimize biseyler baktik ama almadik daha insallah ben döndügümde alicaz onlari da haaa ben bi yatak takimi begenmistim tülü korumaliklari bi de nevresim takimi vardi ama harika biseydi bugün fiyatini görünce karnima sancilar girdi valla 359 euro mus :))))) hayallarim suya düstü yani :69: benden bu kadar iste...

:nazar:ohh şeker yüklemeside yapılmış, sorunda çıkmamış geçmişolsun..bende bugün tetanoz aşısı oldum..2.dozda bir ay sonra

yaa ben de 16.haftada kanamam olup düşük tehditi geçirdiğim için müdürüm sağolsun nöbet tutturmadı o günden beri ama resmi raporu alıcam ben de içim rahat etsin diye:) bu arada yönetmelikte ben 28.hafta veriliyor bu rapor diye okudum...bazıları da 24de aldım ben diyor...haftaya gittiğimde alırım herhalde bende...

ne güzel canım anlayışlı müdürle çalışmak başka oluyor. bizim müdür yardımcısı 4-5 hafta önce söyledi bana. 24. haftaya geldiğinde raporunu al nöbetten silelim diye. sen de 24. hafta da al canım.

evet yaa sağolsunlar:)
bugün tam 24 bitti,benim doktor randevum haftaya kaldı...bu hafta izinliymiş....gittiğimde şeker yüklemem felan yapılacak...rapor olayını da hallederim gidişte;)

benim goguslerim zaten buyuktuler iyice kocaman oldular sormayin,
ben cift bedenli giyerim hep (kendim zayif, gogusler buyuk oldugundan )
70C giyiyordum (yani 32beden 87,5 cup)
gecen gittim 75D olmadi (34 beden 90 cup)
80DD aldim (36 beden 92,5 cup )

hatta goguslerim az daha buyurse bu da uymayacak; utanarak sordum kiza DD den daha buyuk kalip varmi diye, yokmus;
penye annane sutyenleri giymek zorunda kalicam sanirimm :59:
:9:

--ben market alisverisine giderken bile liste yaparim cnm,
boylece hem alisveris kisa surer, hem ihtiyac kadar harcamis oluruz :34:

-- ben de ozellikle yuruyen merdivenle cikmiyordum sirkette, yemege gisip gelirken spor olsun diye
:53:
artik cikmam merdiven falan

Canım aklında bulunsun marks& spencer da E cup da var. Olurda ihtiyacın olur. Off ben hiç bir zaman o kadar düzenli olamadım :)))

haklısın cnm çalışan zor zaman bulurda alışveriş yapar ablamda öğretmen ondan biliyorum bebeğinin doğmasına yakın hep haftasonlarını kovalıyordu..
bu arada inş bizde başlarız artık yaa..sizin aldıkalrınızı görünce özeniyorum kendime kızıyorum bişeyi yok benim kzım çıplak kaldı diye:1:

inş cnm alışverişten çok ayrıntılı daha çok önemli benim için..
bu arada niye merdiveler konusuna takıldınız anlamadım zararlımıymışki...

Merdiven çıkmak vücudu zorladığı için mümkün olduğunca çıkmayın diyor doktorlar.

hehehe yazdiklarinizin bi kismini okudum cevirdim burda hehe. biz su anda kocisimin koyundeyiz size mutlaka fotograf gondericem inanilmaz biyer burasi. somine var oturuyoruz karsisinda. annesi beni kendi annem gibi besliyor. gittik biyerlerden balik aldik havuzda hep baliklar var. insanlar bebege saglik diledi. sukur allaha valla yasadigim kotu gunlere degdi sanki. sabirla bekledim simdi hepsi degisti bi gorseniz. bu arada eslerinizin annesi konusunda hani hic haddim olmayarak vede durumu bilmeden bisey soleyecegim ama. hani ben erkek arkadaslarim varkende hep boyle cok iyidim anneleri ile. simdi esimin anneside ilede ole. ben cogunlukla kotu algilamiyorum hani guluyorum surekli boyle guleryuzlu duruyorum. belki evet hani yapi meselesei bazi seyler hani erkek anneleri bazilari cok sahipleniyorlar ogullarini. egerki anlayabilseler esin sevgisi ayri annenin sevgisi ayri daha mutlu olup daha eslerede yardim edicekler. onemli olan sonucta esimin annesinin dedigi gibi oglunu onun sevdigi gibi sevmesi esininde. ama bilmiyorum ya turkiyede anneler biraz daha farkli sanirim.

neyse umarim hepiniz bu sorunlari atlatirsiniz. bu arada buraya 5 saatte geldik ama her istasyonda durup tuvalete gittim hihi. ayy annem cok agladi havaalaninda aklima geldikce benimde aglayasim geliyor. bu arada bebis degisik atraksiyon hareketleri yapmaya basladi geceleri ne yapiyor anlamis degilim:)

kizlar size yazdim ondan sonra uyuyakalmisim hihi. herkese cok tesekkur ediyorum. valla sizleri ozledim biliomusunuz. gecende seyi dusunuodum donsekte athinaya alexandros calistigi zaman bende sizinle yazissam gene hihihihi. ama sevindim herkes iyi gibi. kayinvalide problemleri disinda. bu arada babamin hala kus oldugu aklima gelince durmadan agliorum:(( gecen buraya gelirken arabada aglamam tuttu saatlerce.

canım çok sevindim huzurunun yerinde olmasına. Babanda affeder eninde sonunda üzme kendini.
Ayyyy yer onu teyzesssiii neler yapıyor bvakalım :))))

selam kizlar nasilsiniz bakalim???

ben bugün yorgunluktan bittim yaaa eve az önce attim kendimi ayaklarim sisti belim agriyoo :( gecmisi okuyamadim valla ama size bugünle ilgili bilgi vereyim 50gr seker yüklemesi yapildi bana erken oldugunu düsünüyodum sabah gittigimde söyledim ama buraya göre 23. haftada hesapladiklari icin erken degil dediler haftaya da türkiyeye gidecegim icin simdi yapmamiz daha iyi dediler neyse iste ac karnina kan aldilar parmagimdan sinira yakin cikti sekerim sonra surup sisesi gibi bi sise icinde 500 ml glikoz karisimi vardi onu ictim ama tadi cok güzeldi ayni meyve suyu gibiydi hic zorlanmadim :) 1 saat bekledim yine kan aldi sonra 1 saat daha bekledim yine kan aldilar bunlarda düsük cikti cok sükür ki yani seker problemim yok allahima sükürler olsun tatlilara tam gaz devam :))) gerci biraz fazla kilo aldigimi söyledi ebem ondan biraz dikkat et dedi 7 kiloya ulasmisim toplamda :69::69::69: sonra bi ara doktorum kontrol etti ucmadan önce hersey yolunda mi diye bakmak istedi elle muayene etti bi de ultrasonla bakti cok kisa ama gicik kadin dogru düzgün hic bisey demedi burda basi burda poposu iste dedi gayet iyi gözüküyo o kadar cinsiyetini bile söylemedi umarim ayrintilidaki doktor yanilmiyodur !!!! zaten o ultrasonda hic bisey anlasilmiyo ki haaa bi de bundan sonra geldiginde ultrasona girmek istiyosan malesef 40 euro ödemek zorundasin dedi sigorta karsilamiyomus zaten neyi karsiliyo anlamiyorum ki simdiye kadar zaten dogru düzgün bakmadi ultrasonla :19: bende ultrasona girmek icin baska yer aricam simdi 3 boyutlu olsun da biseyler belli olsun barii haa bi de su toxoplasmose testini tekrarladi 8 haftada bi yapilmasi iyi olurmus diye benim kizim yine inatciydi ya da nazliydi doktor teyzeye dönmedigi gibi ebemiz kalp atislarini dinlemekte de zorlandi sürekli hareket ediyo bi de sirtini dönmüs kadin zar zor buldu

sonra esimle bebeisimize biseyler baktik ama almadik daha insallah ben döndügümde alicaz onlari da haaa ben bi yatak takimi begenmistim tülü korumaliklari bi de nevresim takimi vardi ama harika biseydi bugün fiyatini görünce karnima sancilar girdi valla 359 euro mus :))))) hayallarim suya düstü yani :69: benden bu kadar iste...

Canım gözün aydın yükleme sonucun iyi çıkmış. Eee! Türkiye ye geldiğinde burada bir dr. agider cinsiyetten emin olursun olmadı :))

slm kızlar...
neyse çıktık nst ye

Geçmiş olsun diyelim canım. Büyük stres yaşamışsın. Ama sonuçlar iyi anladığım kadarıyla :nazar:

ne güzel canım anlayışlı müdürle çalışmak başka oluyor. bizim müdür yardımcısı 4-5 hafta önce söyledi bana. 24. haftaya geldiğinde raporunu al nöbetten silelim diye. sen de 24. hafta da al canım.

yaaa anlayışlı insanların hali bi başka benim nöbet 2 gün bide birini silin dedim müdüre mdr. yrd. söyle uygunsa silsin dedi mdr. yrd. cısıda dikkat çeker insanlara ne diycez dio bana salak yaaa okuldaki tek hamile benim buarada
bana hiç rapor getir diyen olmadı bide ben kendim takip ediyorum sordum rapor getirmelimiyim yoksa gerek yokmu diye bizim beyni devasal mdr. yrd cısına gerek yok diyebilirdi ama getir dedi hoş ben her halukarda alıcaktım zaten raporuda ufff yaa ne dangalak insanlar varr ya bide mdr. asnasörü yaptırmıyo başkasına inat etti adamda haklı hayvan gibi kullanıyolar htüm tuşlara basıyorlar ama maalesef ceremesini ben çekiyorum hergun bi kaç kez 4 kat çıkıyorum

bide bende karnımda kasılmalar oluyor acaba çokmu yorulduğum için oluyor sizde de oluyormu karnım sertleşiyor böyle bana rahatsızlık hissi veriyor bir an önce gevşesin istiyorum çok uzun sürmüyo öyle düzenli de zaten değil içim bi garip hissediyorum işte tam tarif edemedim de sizde de oluyormu ?

o sertleşmeden bazen bende de oluyor...böyle kaskatı kesiliyor bi anda....noluyo yaf felan diyorum....okuldaysam özellikle çok panikliyorum...huzursuz oluyorum...bilmem ki nedendir????tenefüslerim tuvalette geçiyor artık....paranoyalarım coşmuş durumda :(
bu arada bizim uykumuz gelmeye başladı teyzoşları...kitap okuyup ardından bayılayım ben ;)
sizlere iyi geceler...öperiz sevgiyle :) :3:

kids_go, sonucun iyi çıkmış, hayırlısı olsun. darısın tüm hamilelerin başına:)
banada şeker 24ncü haftada yapılacağını söylediler ama benim aklım alamadığı bir şey var. şimdi benim normalde 23 hafta olmalı ama bebek bir hafta ileri gittiği için ben neye göre gidecem acaba:) zaten haftaya yine detaylıya girmek zorundayım umarım hiç bir sorun çıkmaz

efsung, büyük ihtimal ayakta çok duruyorsun veyada kendini çok yoruyorsun çünkü benimde çok yorduğumda oluyor. hele bir kere temizlik yaparken karnım öyle bir kasıldıki ayakta duramadım tüm gecede uyuyamadım. korkudan sonraki gün doktora koştum. doktor ayakta çok durma, iş yaparkende dinleyerek yap dedi.

Bugün ben açtım dükkanı eheh ehhe

günaydınnn güzeller..

Kontrolleri güzel geçen arkadaşlar maşallaaahhhh.. Darısı başımıza...

Buarada kızlar ben evimin 2 bina yanında bi bebe mağazası buldum alt açma bezi falan aldım biara yüklerim bodyler tulumlar ucuzmuş gibi geliyo ama aslında mothercaretle faln toplamda hemen hemen aynı şey oluyo.. Neyse yedek mağaza bulmuş oldum ilerde bişey eksik olsa ekmek almaya gider gibi alır dönerim.

yaaa anlayışlı insanların hali bi başka benim nöbet 2 gün bide birini silin dedim müdüre mdr. yrd. söyle uygunsa silsin dedi mdr. yrd. cısıda dikkat çeker insanlara ne diycez dio bana salak yaaa okuldaki tek hamile benim buarada
bana hiç rapor getir diyen olmadı bide ben kendim takip ediyorum sordum rapor getirmelimiyim yoksa gerek yokmu diye bizim beyni devasal mdr. yrd cısına gerek yok diyebilirdi ama getir dedi hoş ben her halukarda alıcaktım zaten raporuda ufff yaa ne dangalak insanlar varr ya bide mdr. asnasörü yaptırmıyo başkasına inat etti adamda haklı hayvan gibi kullanıyolar htüm tuşlara basıyorlar ama maalesef ceremesini ben çekiyorum hergun bi kaç kez 4 kat çıkıyorum

bide bende karnımda kasılmalar oluyor acaba çokmu yorulduğum için oluyor sizde de oluyormu karnım sertleşiyor böyle bana rahatsızlık hissi veriyor bir an önce gevşesin istiyorum çok uzun sürmüyo öyle düzenli de zaten değil içim bi garip hissediyorum işte tam tarif edemedim de sizde de oluyormu ?

o sertleşmeden bazen bende de oluyor...böyle kaskatı kesiliyor bi anda....noluyo yaf felan diyorum....okuldaysam özellikle çok panikliyorum...huzursuz oluyorum...bilmem ki nedendir????tenefüslerim tuvalette geçiyor artık....paranoyalarım coşmuş durumda :(
bu arada bizim uykumuz gelmeye başladı teyzoşları...kitap okuyup ardından bayılayım ben ;)
sizlere iyi geceler...öperiz sevgiyle :) :3:

bende de 2 turlu oluyor karnimda sertlesme,
1. karnim davul derisi gibi geriliyor bazen, o da genelde sirkette oluyor, sanirim isyerinin yemeklerini siskinlik ve gaz yapiyor ondan.

2. bazen bebegim icerden ellerini ya da ayaklarini dayayip olanca gucuyle ittiriyor sanki; icerden disari dogru bir baski oluyor; hatta distan da gozle goruluyor; karnimin o tarafi sisiyor boyle disari dogru diger tarafi bos kaliyor; esime gosteriyorum bak bebegimiz burda su an diye, o da goruyor, sonra bebeknormal sekline gelince o kasilma da geciyor

boyle biseyler mi sizdekiler de.

ben de yarin izinliyim arkadaslar, doktor kontrolum + 2.doz asim var.

Günaydınnn kızlarrrrrrr:16::16:

gunaydinn

herzaman_seninle cnm ayrintilin iyi gecmesine sevindim;
daha sonra yasadiklarin uzucu olmus tabi ama sonucta bisey cikmamis sukur
benimde ayrintilida doktor rahmimde bolme (septum ) oldugunu, bebegin ters durdugunu, erken dogum riski yapabilecegini soyledi.
ama rahim agzini olctu ve rahim agz boyutum iyi, bu riski bertaraf ediyor simdilik dedi,
o yuzden takmiyorum cnm.
Allah'in izniyle biseycik olmazz

kids_go seker cikmamis sende de , gozunaydin
kilo kontrolu zorlasmaya basladi cnm artik yaa haftalar ilerledikce, diy mi?

turkiye ye gelisine az kaldi, hadi bakalimm:34:

slm kızlar...
neyse çıktık nst ye

geçmiş olsun canım..sorunsuz geçecek günlerimiz hiç merak etmeyin..
gyno ferro sanol kan ilacı her sabah aç karnına içyorum..eleviti akşam alıyordum doktorum
gündüze dön daha iyi olur dedi..doktoruna bir sor istersen..

şeker yüklemesi iyi geçen arkadaşım sana da çok sevindim.

bir de kızlar hiç mi yemek yemiyosunuz 3 kilo 5 kilo alıyosunuz :26:
ben çok kilo aldım :59: ama üzmüyorum kendimi..önce pisikolojik olarak hazır olmalıyım.

herşey iyi olacak herşey iyi olacak :81:

gyno ferro sanol kan ilacı her sabah aç karnına içyorum..eleviti akşam alıyordum doktorum

ben çok kilo aldım :59: ama üzmüyorum kendimi..önce pisikolojik olarak hazır olmalıyım.

Sen kaç kilo aldın canım??

slm kızlar...
neyse çıktık nst ye

Gözünaydın cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim NST' ye de alışmış oldun işte 8.aydan sonra 15 günde bir hft bir gireceğiz ona

sagol canim insallah herkesin düsük cikar seker yüklemeleri ama simdi benim kafamda doktorumun bugünkü ilgisizligi var yaa bi cinsiyetini onaylar insan di mi ya kiz degilse diyip duruyorum kendi kendime :69:

Oh ne güzel düşük çıkmış senin, benimde en çok korktuğum benim ilkinde yüksek çıkmıştı sonra 100 lük yaptırmıştık allahtan o düşük çıkmıştı

Üzülme cnm bende çok kilo aldım veririz inş.doğumdan sonra 7 kilo aldım ama hftdır çok aburcubur yiyorum :-((

Günaydın herkeseeeeee

Back
X