yaa ben de 16.haftada kanamam olup düşük tehditi geçirdiğim için müdürüm sağolsun nöbet tutturmadı o günden beri ama resmi raporu alıcam ben de içim rahat etsin diye:) bu arada yönetmelikte ben 28.hafta veriliyor bu rapor diye okudum...bazıları da 24de aldım ben diyor...haftaya gittiğimde alırım herhalde bende...valla zorla gidiyorum okula. benim sınıfım çok yaramaz bi de hiç susmuyorlar
ama şükür evime yakın okul. kadrom başka bi ilçede. her an görevlendirmen bitti dicekler diye korkuyorum valla. kadromun olduğu ilçe 1,5 saat uzaklıktaevet canım doktordan 24. hafta gebelik diye rapor aldım. nöbetten sildiler hemen.
slm kızlar...
biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür dr herşey yolunda hiç bi sorun gözükmüyo dedi...
kendi dr umuza sonucu göstermeye geldik ve bi güzelde o inceledi oda bi sorun görmedi çok şükür güzel dedi
sordu sancın oluyomu karnına kramp giriyomu diye bende yooo dedim
bebek aşağıda gibi duruyo ama dedi
beni aldı telaşlar orada ağlayacaktım zor tuttum kendimi doğumhaneyi arayın nst için randevu al dedi hostesine ben iyice şok...
ölçtü biçti bebişim 476gr olmuş tam günüyle uyumlu
sırtını dönmüştü hiç annesine babasına poz vermedi 1 tane foto çekti dr oda sağdan görünüş elini kapatmış yüzüne öyle..
neyse çıktık nst ye
ayy çok kötü bişi yani kötü değil ama sancı çıktımı çıkacakmı derken içim içimi yedi
oradaki hemşirede gelip hep beni sakinleştirdi
neyse 15 dk falan kaldım nst de
karnına lastik gibi bişi bağlıyolar ortasındada bi alet o ölçüm yapıyo
hemşire karnımı lastikle sıktığına bebiş içerde sıkıştımı ne hep pıt pıt vurdu kuzucum...
neyse sonucu aldım dr un yanına indik
dr da aa çok güzel hiç sancı çıkmamış
bazen olabiliyo böyle vücud yapısından falan dedi
rahim ağzında açıklık olmadığı için korkmana gerek yok dedi
ben muayeneden kalkınca toparlanırken eşimede demiş korkmayın sakın erken doğum olmaması için ilaçlar var falan diye
ben ki bu sefer dr uma neler soracaktım
hepsi aklımdan çıktı...soramadım 15 gün sonra yine gidecez..
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyorum
bu gyno ferro sanol kansızlık içinmi onu bilmiyorum.
dr umda başka ilaç yazmaya gerek duymadı...
ayyyy ayrıntılısı güzel geçen teyzoşlar...gözünüz aydın....çok sevindim