evet görüntü olarak komik bi ikili olcaz....![]()
fotomuzu çeker foruma koyarız artık ay bu arada bizim makinada almamız gerek acaba onda nasıl bişi alsak ki of ya ne çok eksik çıkıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet görüntü olarak komik bi ikili olcaz....![]()
fotomuzu çeker foruma koyarız artık ay bu arada bizim makinada almamız gerek acaba onda nasıl bişi alsak ki of ya ne çok eksik çıkıyo![]()
canım biz dün eşimle forum istanbula gittik..sony in kendi mağazasından bi tane fotoğraf makinesi aldık..kamera özelliğide var... bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun..daha önce sanırım sana ben hastane tavsiye etmiştim....
bu da benim fotom kına gecemden![]()
burda gelişim hastanesi var benim ev onun arkasında oraya gidiyorum ben doktorumda çok tatlı bi hanım
canım facete de bi grubumuz var..oraya kaydolsan daha seri görüşürüz...
canım ben pendik-üstkaynarcada oturuyorum. yanımdakı bına ıkı katlı ve bahçesı var, ordan gelıyor arılar incir ağacından.canım sen nerde oturuyorsun...
sorma ben sabahtan berı anca evı sılıp supurdum. arada dınlenmek ıcın oturdum sızlere laf attım ıste:)ev süpürdüm şimdi o kadar yoruldumki sanki taş taşıdım sırtımda normalmi bu kadar yorulmam ya
dün akşam hiç bişi yapmadığım halde oturup kalkmakta o kadar zorlandımki bacağım çok kasıyo kasıktan itibaren elimle tutup ileri atıyorum bazen valla çok canım acıyo etraftakilerde ileriki aylarda napıcaksın daha dur diyolar sanki nazımdan yapıyomuşum gibi valla zoruma gidiyo bazen canımın acısına mı yanayım milletin dalga geçer gibi konuşmasınamı![]()
face açmadım ben açınca üye olurum canım bu kocasinan dolmuşlarına binince hemen önünden geçiyo şükriye esen drumun adı çok iyi ilgileniyo doktordan yana bi sorunum yok hastane doğum için yeterlimi onu düşünüyorum işte bakalım artık nasip
canım ben pendik-üstkaynarcada oturuyorum. yanımdakı bına ıkı katlı ve bahçesı var, ordan gelıyor arılar incir ağacından.(((
sorma ben sabahtan berı anca evı sılıp supurdum. arada dınlenmek ıcın oturdum sızlere laf attım ıste:)
toz aldım dınlendım , süpürdüm dinlendim birde vileda ile geçtim ustunden kı akşam olmuş:))))
eeee eskıde kaldı evı yarım saatte sılıp supurmek :)) insan tas taşıyor sankı cok fena.
yarında kucuk bır halım var ınsallah usenmezsem onu sılıcem :)
ya canım benımde son ıkı uc gundur. uyurken yatakta dıkkatlı dönmezsem genelde sağ bacağıma kramp gırıyor. yarın dr gunum barı magnezyum yazdırayım. yahu bu magnezyum neyde var acaba?
cunku ben her gun bır dolu meyva yıyorum nereye gıdıyor yahu bukadar vıtamın.
kızlar bır hedıyemız varrrrrrrrrr:))))))))))))
eşimin yiğeni. yanı ablasının kızı, bornoz takımı almıs kuzuma.
ıcınde bır kapişonlu bornoz, kese,oyuncak,önlük ve bırde duş havlusu var. buyuk bır kutu içinde ayyy cok sevındım yaaa. sarı almıs limon sarısı. üstündede geyık resmı var. hepsi takım.
kese dediğime bakmayın. onuda havludan yapmıslar. yumusacık cok sekerler yahu. prensesımın çeyızlerı gun gectıkce coğalıyor kızlar. yarın doktor donusunde uğramayı dusunduğum ıkı mağaza daha var. öyle marka yerler değil(zaten buralarda marka mağazalar yok) ama bakarım kuması kullanışlıysa alırım kuzuma bıseyler:))) ayyy bana hedıye gelse bukadar sevınmezdım yaw. demek annelık durtulerı bas gösterdı coktan. anlasılan bundan sonra kendımızden kısıp kuzulara alıcaz cıcıler. helekı bayramları dusunemıyorum ben. artık prenses mı oluruz kontesmı bılemem :))) hıh babasıda çatlasın kıskançlıktan . ana kız takım gıycez bız :)
kızlar bır hedıyemız varrrrrrrrrr:))))))))))))
eşimin yiğeni. yanı ablasının kızı, bornoz takımı almıs kuzuma.
ıcınde bır kapişonlu bornoz, kese,oyuncak,önlük ve bırde duş havlusu var. buyuk bır kutu içinde ayyy cok sevındım yaaa. sarı almıs limon sarısı. üstündede geyık resmı var. hepsi takım.
kese dediğime bakmayın. onuda havludan yapmıslar. yumusacık cok sekerler yahu. prensesımın çeyızlerı gun gectıkce coğalıyor kızlar. yarın doktor donusunde uğramayı dusunduğum ıkı mağaza daha var. öyle marka yerler değil(zaten buralarda marka mağazalar yok) ama bakarım kuması kullanışlıysa alırım kuzuma bıseyler:))) ayyy bana hedıye gelse bukadar sevınmezdım yaw. demek annelık durtulerı bas gösterdı coktan. anlasılan bundan sonra kendımızden kısıp kuzulara alıcaz cıcıler. helekı bayramları dusunemıyorum ben. artık prenses mı oluruz kontesmı bılemem :))) hıh babasıda çatlasın kıskançlıktan . ana kız takım gıycez bız :)
canım mecbur cunku ev tadılattan yenı cıktı. gunlerdır kucuk kucuk yapıyordum ama bu gun hakkaten yamuldum dıyebılırım.ooo sen bayabi iş yapmışsın ben sadece süpürdüm toz bile almadım koltukların örtüsünü sercektim eşim gelsin ona yaptırcam valla halim yok![]()
canım gonul ısterkı iş yapmamak ama ne yapacaksın. benım dr cok ağır iş yapma dedı gunluk ıslerını yapabılırsın dedı. bol dınlenerek yapıyorum bır sekılde. canım zaten halılarım yenı yıkamadan geldı. ama kucuk halıyı sılıcem mecbur. oda öyle hatır hatır sılemem tabı. kosla oksi aldım köpüğünü sürüp beklıyorsun sonra üstünden süpürüyorsun. hanı yorulmuyorsun sılerken. tabı ınsallah reklamlardakı gıbıdır.:))))) aynen benım esımde cok calısıyor. canım alt katımda gorumcem var. sağ olsun cat kapı gelmeyı ve dedıkodu yapmayı cok sever o yuzden evı dağanık tutamıyorum mecbur supuruyorum ıkı gunde bır. iş işte bizimkiler anlayıslı olamıyor.canım güle güle giysin fotoğrafınıda koy görelim..buarada benim dr. 1 ay öncesine kadar temizlik yapma yani evi süpürme diyordu..son zamanlarda hiç sormadım ama ev süpürmeden olmuyorki eşimin vakti olursa süpürüyor ama zavallım oda çok çalışıyor..ben arada süpürüyorum...yarında bence halı filan silme.....tehlikeli olabilir..
canım güle güle giysin fotoğrafınıda koy görelim..buarada benim dr. 1 ay öncesine kadar temizlik yapma yani evi süpürme diyordu..son zamanlarda hiç sormadım ama ev süpürmeden olmuyorki eşimin vakti olursa süpürüyor ama zavallım oda çok çalışıyor..ben arada süpürüyorum...yarında bence halı filan silme.....tehlikeli olabilir..
ayyy kıyamam ne kadarda güzelmiş cicilerin hayalimde canlandırdımda nede yakışır bebişine güle güle çok çok çok güzel günlerde kullanın inş
canım mecbur cunku ev tadılattan yenı cıktı. gunlerdır kucuk kucuk yapıyordum ama bu gun hakkaten yamuldum dıyebılırım.
canım gonul ısterkı iş yapmamak ama ne yapacaksın. benım dr cok ağır iş yapma dedı gunluk ıslerını yapabılırsın dedı. bol dınlenerek yapıyorum bır sekılde. canım zaten halılarım yenı yıkamadan geldı. ama kucuk halıyı sılıcem mecbur. oda öyle hatır hatır sılemem tabı. kosla oksi aldım köpüğünü sürüp beklıyorsun sonra üstünden süpürüyorsun. hanı yorulmuyorsun sılerken. tabı ınsallah reklamlardakı gıbıdır.:))))) aynen benım esımde cok calısıyor. canım alt katımda gorumcem var. sağ olsun cat kapı gelmeyı ve dedıkodu yapmayı cok sever o yuzden evı dağanık tutamıyorum mecbur supuruyorum ıkı gunde bır. iş işte bizimkiler anlayıslı olamıyor.
ah canım gerçekten yorma kendini boşver hiç bişi senden ve küçük kuzularımızdan değerli değil görümcen siliversin halını nolurki eline yapışmaz heralde
merhaba kızlar ayrıntılımız güzel geçti maaşallah kızımız sağlıklı. hep elini emiyordu 441 gr olmuş darısı herkese...![]()