• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kramplar magnezyum eksikliğinden oluyo doktorunla görüş ilaç vericektir hamilelikte bu tür kasılmalar çok normal ben uykumdan uyanırdım öyle kramplar girerdi. bakalım bunda da daha başlamadı
canım başkaları zaten çok biliyo hemen laf ederler sen onları dinleyipte hiç canını sıkma

evet herşey hakkında laf ediyolar şöyle yap böyle yap sinir ediyolar zaten çok duygusalım ben sinirimden oturup ağlıyorum artık:43:

Son düzenleme:
sağol canım bi sorayım ...

sağol canım siteye üye oldum bi tane kalmış yeşil .. bilemedim fiyatı çok uygun ama yeşill

aaa stoklarında kalmamış zaten istesem de yokk

yaa kalmamis mi,
tuhh :-((

ay benim hiç öyle becerim yok ya yapanlara öyle imreniyorumki sıkılmadan nasıl yapıyolar diye valla vakit bulursan becerinde varsa hiç kaçırma al

cnm benim becerim var tig isine,
eskiden kendime cok seyler yapardim , yaz tatillerinde vs.
ama is hayatina baslayinca bisey yapamaz oldum

kizim icin kendim biseyler yapmak istiyorum simdi de ama elimde ornek yok,
bari kitaptan yapayim diy mi.

vakit ancak d.iznimde ayiririm cnm, o zaman hem oturdugum yerden de kalkamayacagim icin buyuk ihtimalle :-))) bi mesgale olurr

tamam ben 1 gün öncesinden haber veririm sana sen beni karşılarsın tanımaktan zorlanmayacağım kesin malum göbüşlerimiz kendini ele veriyor:9: bide tarif edersin olmazsa eşim bırakır beni yanına :1:

derste olmazzam karşılarım canım..yada ben dersta olursam sen beklemede oturur beklersin beni...geleceğin zaman tam adresi veriririm.eşin bırakır...

slmlar kızlar
haftasonu hawuzluhan a giden arkadaslar biraz bilgi versinler ya...
Bende haftaya gtcem,melegimin süslerini sekerliklerini falan alcam ayrıca kendimede lohusa gecelk ve pijama takımı alcam.
Siz nerelere baktınız? Uygun fiyatlı olan yerler neresi? Nerelere gtmemi önerirsiniz?

yaa kalmamis mi,
tuhh :-((

cnm benim becerim var tig isine,
eskiden kendime cok seyler yapardim , yaz tatillerinde vs.
ama is hayatina baslayinca bisey yapamaz oldum

kizim icin kendim biseyler yapmak istiyorum simdi de ama elimde ornek yok,
bari kitaptan yapayim diy mi.

vakit ancak d.iznimde ayiririm cnm, o zaman hem oturdugum yerden de kalkamayacagim icin buyuk ihtimalle :-))) bi mesgale olurr

evet son ay kalkmak zor olacak heral bence al elinde hem bolbol örnekte olur bebişinde güzel güzel annesinin göznurlarını giyer ayyyy çok imrendiiiiiiimmmm:16:

BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma...l#post18750571 (BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....)
resimler verdiğim adreste ordan devam edelim mi??? :))

Back