• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahhhhhhhh kızlar uc ay evımde yemek pişmedi. yerımden kalkamıyordum dusuk tehlıkem vardıda. kız bırkere gelıpte ıkı tas corba yapmıs değildir. ama ona sorsan can ciğeriz. kız bu gunlerdede temızlık yapmaya calıstığımı bılıyor.
neyse allah kımseye muhtac etmesın, bıttı şükür dinlenıyorum sımdı.
bıde bana dıyorkı pişkin pişkin hadı bı yelek bıde hırka orerım uşağına. aman ör nolurrrr dıyesım geldı ya. bı çeğrek alıp takarım demıyorda. bak cinlendim yıne.

bende çok bozuluyorum görümcelere allahtan farklı şehirlerdeyiz ama ta orlardan yetiyolar allah sana kolaylık versin ondan gelcek yardım allahtan gelsin boşver takma hiç

ay aksam olmus yahu. eşim gelır 10dakıkaya kadar. ay vallahı yemeğimde az. bir tek yesil mercimek yemeği yapabildim. dünden kalmada köftelerım var. ne yapayım yorgunluktan canım cıktı zaten.
benımkı bıraz boğazına duskundurde. birde cok calışıyor yemek yetmıyor adama :) ne yapalım bu gunluk tek cesıtle ıdare edıcek. ah ben cok alıştırdım cooookkkkk. anasının evınde her gun makarna hazır corba yıyen adam bana gelınce 4 cesıt ıstıyor ama ben kasındım tabı :)
haydı yarın doktordan sonra gelırım çene çalarız yıne kızlar. öptüm hepinizi. allaha emanet.

ya bu arada ne dicem kızlar. unutmadan soylıyeyım. hiç dikkatınızı cektımı. yabancıların bebek yataklarının kenarlarında. bizimkilerin uyku setlerı gıbı koruyucular yok. sadece nevresım takımı. neden olabılır acaba dıye dusundum esıme sordum. toz yapıyor dıye olabılır dıye karar verdık yanı baska bısey gelmedı aklımıza.
e bız turk kadınları temız tıtızız tabı yıkarız habıre de acaba sadece tozdan dolayımı koymuyorlar.
ona bakarsan yabancılar 6 ayda bır halı değiştiriyorlar. adamlarda temızlık yapma yokkı bızım gıbıı.
:27::27:

bende çıkıyorum kızlar pc başında yakalanmayayım sonra eşim benle ilgilenmiyosun pc başında olduğun kadar diyo :1: bütün anneleri ve bebişlerini öpüyoruz minik kızımla:16::58:

bende çok bozuluyorum görümcelere allahtan farklı şehirlerdeyiz ama ta orlardan yetiyolar allah sana kolaylık versin ondan gelcek yardım allahtan gelsin boşver takma hiç

neyse bır gunde görumce kaynana muhabbetı yapalım kızlar bakalım hangımızınkı daha marıfetlı heueheuheueh
ey allahım ya. benımkı gelır. bir kutu fazla domestosun varmı der ay allahım ne dıyım sımdı ben buna:))))

kızlar ben de telsiz almayı düşünüyorum yan odada olucak bebiş ama derin uyku olur ne bileyim elimizde buluunsun istiyorum.

ya alakasız olucak ama hani şu göbekte boydan boya kahverengi çizgi oluyomuş ya bende çıkmadı herkeste olmuyomuş ama.. merak ettim sizde durumlar nasıl?

ayy bende ldu arkadaslarıma gulmustum nasıl yanı nıe bole bı cızgı cıkıyokı dıye
bende de cıktı

canım arkadaşlarım hepinize teşkkür ederim ben ilk bebeğimi kaybetmiştim ve yeni yeni artık bebeğime sahip olacağıma inanıyorum inşallah rabbim korusun ve nasip etsin inşallah. bu arada bu ay 3 kilo almışım diye doktor çok kızdı fazla buldu tatlı hamur işi yeme dedi ama bence çok değil. bu arada balık yağı hapı solgar aldım bakalım başlayacağım. kanım biraz düşmüş kan hapı kullanmama rağmen ama daha düzenli olmalıyım.

sürekli okuyorum yazmak bu güne nasip oldu... SAT 3 kasım ,doğum 5 ağustos (sezeryan) ikinci çocuğum kızım 8 yaşında oğlanı buluruz dedik ama bulamadık.. önceleri biraz bozulmuştum ama şimdi iki kız annesi olacağım için çok mutluyum... İçimde yeniden bir can olması harika bir duyguu
Hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum...

selam kızlar nasılsınz? ben iyiyim tatilin tadını çıkarıyorum..ankarada ai,lemin yanındayım,bebeği merak ettiğim için burdaki doktora gittim,bebeğimi görmek istiyorum tedirginim dedim 10 saat arazi arabasıyla dağ bayır gezdim dedim gerçektende öyle olmştu.neyse zar zor ikna ettim..ultrasyona bakarken annemde gelebilr mi dedim hayır dedi.bana tek başına baktı ve ben bile görmedim bebişimi:59: nasıl insanlık bu ya:84:..ultrasyon benden biraz öndeydi ve banada çevirmedi birde ters doktordu.sağlıklı olduğunu öğrendim ya önemli olan oydu benim için.:nazar: 375 grammış herşey normal dedi..

canım mecbur cunku ev tadılattan yenı cıktı. gunlerdır kucuk kucuk yapıyordum ama bu gun hakkaten yamuldum dıyebılırım.

canım gonul ısterkı iş yapmamak ama ne yapacaksın. benım dr cok ağır iş yapma dedı gunluk ıslerını yapabılırsın dedı. bol dınlenerek yapıyorum bır sekılde. canım zaten halılarım yenı yıkamadan geldı. ama kucuk halıyı sılıcem mecbur. oda öyle hatır hatır sılemem tabı. kosla oksi aldım köpüğünü sürüp beklıyorsun sonra üstünden süpürüyorsun. hanı yorulmuyorsun sılerken. tabı ınsallah reklamlardakı gıbıdır.:))))) aynen benım esımde cok calısıyor. canım alt katımda gorumcem var. sağ olsun cat kapı gelmeyı ve dedıkodu yapmayı cok sever o yuzden evı dağanık tutamıyorum mecbur supuruyorum ıkı gunde bır. iş işte bizimkiler anlayıslı olamıyor.

canım 15 günde bir temizlikçi çağırıyorum ben..aslında her hafta çağırmak isterm ama bütçemi aşıyor..kendini hiç yormaya değmez,sende başında durunca çok güzel yapıyorlar

k'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zynptnc ohh ne güzell bereketli olsun paranız bissürü şey alın miniğe

ben bugünlerde kendime çalışıyorum baharlık kıyafetler aldım kendime bi ara eklerimm. öğlen lcwkiden bej pantolan aldım 35 tl. 13 tlden de 3 gömlek aldım renk renk.. hamile gömleği değil ama daha iyi oldu büyük beden alınca hamile gömleklerinden hem de çokk hesaplı

Patricia bence arkadaşın senin bebişine uygun olanları koymuştur renk olarak daha çok.. bizim de elimizde mi kalcak yoksa aldıklarımız??
buarada yee makarnaları afiyet olsun.. bizde de yemek kötüydü bişey yiyemedim normalde akşamı beklerdim bende tostla ayranı 2 dakkikada yuttum

ya cnm lcw de gomlekler yenı mı gelmış ben baktıgımda yoktu hemde hep kışlık vardı 13 tl cok ucuzz bende alım yaaa

anaaaaaaaaaaaaaam kim gemiş:):):)
gözdeeeeeeeeeeeeeeee
annat bakalım...nasılsın,nasıldı yolculuk,keyifler ne alemde:)
gerçi iyi gibi geldin eheuehe ama ayrıntı isterizzzzzzzzzzzzzzzzzz;)

ben önceki sayfalarda yazmıştım neylusi...okumadın galiba canım...
süslübebekte oda süsleri,şeker gbi şeyleri halledebilirsin uygun fiyata...
pasajın alt katı da komple bebek çeyiz sarayı..orası da tek bi kişiye ait...komple gez toz....o dükkan senin bu dükkan benim...al al...en son öde ;)

k'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ayyy merak ediyoduk biz de seni... oralara gittin diye unutma bizi sakın tamam mı?

ya cnm lcw de gomlekler yenı mı gelmış ben baktıgımda yoktu hemde hep kışlık vardı 13 tl cok ucuzz bende alım yaaa

canım yeni sanırım baharlık ..ama hamile gömleği değil... bi ara foto çekip koyayım..

hihhi ohh çok şkür gittin demek...
hadi herşeyin en güzelini yaşa inş...
güzel hbrlerini bekliyoruz...

Back