• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bilgiler veriyolar
boğulmalarda ilk yardım çok önemli bizde oğlumda bir kere karşılaştık çok zor saniyeler saat gibi geçiyo ama soğuk kanlı olmak lazım
bide dediği gibi sofra adabını öğrenmeli çocuk ben 6-7 aylıkken bile tok olsa dahi hep sofrada oturtmuştum annemler kayınvalidemler ne anlıcak el kadar çocuk sofra adabından der gülerlerdi bana ama şimdi oğlum 3 yaşında ve sofrada hem yemek yedirdim elimde tabakla hiç peşinden koşmadım şimdi yemeği görsün hemen kendi masa ve sandalyesini getirir oturur kendi yer nereye gidersem gidiyim hem masada yedirdim elimde tabakla yedirmedim öylede alıştı

canım ben siparişi verdim ama şekerli değil lavantalı olandan ...ilerki tarihte alacağız...pembe patik şeklinde cici bişidi...onu yakınlarımıza vereceğiz...bi de hastanede ziyarete gelenlere elitin çok şeker bebiş çikolataları var onlardan yaptırmayı düşünüyoruz...
Elit ikolata

canım bende bebek şekerinde bebeğim doğum tarihini tam yazmak istedim..ama normal doğum olursa bunu yapamam diyordum sezaryan olursa ancak yaptırbilirm..ama aklıma senin yazdığın hiç gelmemişti..teşekkür ederim:71:yani normal doğum olursa dediğin gibi pastaneden bebek şekeri alır hastanede verirriz..sonrada biblolu şker yaptırrır eve ve mevlüte gelenlere veriririm...ama sezaryan olursa belki hastaneye gelenede biblolu verişrirm yada çikolata ona karar vermedim...fiyuatları nekadr bu çikolatanın canım?

şekerler çikolatalar.....
ben bebek mevlüdüne bebek şekilli dolap süsü yaptırmayı düşünüyorum şekerli..
doğumdada misafirlere dağıtmak için böyle bişiye karar verdim..
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası

kod 202 güzelmiş aslında çikolatadan ziyade daha kalıcı şeylerde yapabiliriz malzemeleri kendimiz alark bu dolap süsleri çok güzel oluyo hemde her eve giriyo bebişimizin şekeri:34:

fiyat konusunda orayla görüşmedim ama cts günü havuzluhanda gittiğimiz süslübebek mağazası varya orası da mesela bebek çikolatası yapıyor elit marka...bize 2kg 60 TL diye fiyat vermişti...nette farklı seçenekler var...karşıma uygun bişiler çıkarsa paylaşırım gene canım:)

Son düzenleme:
canım ben siparişi verdim ama şekerli değil lavantalı olandan ...ilerki tarihte alacağız...pembe patik şeklinde cici bişidi...onu yakınlarımıza vereceğiz...bi de hastanede ziyarete gelenlere elitin çok şeker bebiş çikolataları var onlardan yaptırmayı düşünüyoruz...
Elit ikolata

şekerler çikolatalar.....
ben bebek mevlüdüne bebek şekilli dolap süsü yaptırmayı düşünüyorum şekerli..
doğumdada misafirlere dağıtmak için böyle bişiye karar verdim..
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası

ay cok sekerler,
bayildim.
:79:

cok guzelmiş canım bu çikolatalar çok şekermiş çok güzel olur değişik olur

evet cnm bencede çok değişik 2 kutu alırım birini hastanede veririm
diğerinide mevlüte kadar gelen giden olur onlara ikram ederim
doğumada arkadaşım dediği gibi ya biblolu süs yada buzdolabı süsü düşünüyorum..

ben şu anda bahçelievler kocasinandayım benim hamileliğin ilk ayları aşırı kötüydü sürekli istifra ettim serum takviyesi falan aldım şimdilerde iyiyim şükür

canım işyerim evine yakın sayılır..sıkılırda gelmek istersen çavuşpaşadayım...

aynen canım bende geçen gün balkon yıkadım ama dersinki sanki bütün evi temizlemişim her yerim ağrıdı valla
hemen yoruluyo insan

dün akşam hiç bişi yapmadığım halde oturup kalkmakta o kadar zorlandımki bacağım çok kasıyo kasıktan itibaren elimle tutup ileri atıyorum bazen valla çok canım acıyo etraftakilerde ileriki aylarda napıcaksın daha dur diyolar sanki nazımdan yapıyomuşum gibi valla zoruma gidiyo bazen canımın acısına mı yanayım milletin dalga geçer gibi konuşmasınamı:43:

:1::1:
ben daha önce bu siteyi incelemiştim ve dediğin gibi 9 numara çok güzel
ben 9 10 ve 4 numaranın fiyatlarını sormuştum maille ama cvp gelmedi ortalama olarak aynıdır ama senin beğendiğin çok güzel tuvalet aynası bile var çok hoş....2800 son fiyatmı yoksa pazarlıklımı cnm..
bence kesinlikle poazarlıkta yaptırmalısın..pazarlık payı ekleyip satıyolarmış genelde..

Canım nakit 2700'e düştüler,
taksitle 3000 :14:

Kesinlikle daha fazla yapmıyorlar... Takım gerçekten çok güzel, adam ürününe de güveniyor. 20 yıl garantili dedi.. O derece yani...

dün akşam hiç bişi yapmadığım halde oturup kalkmakta o kadar zorlandımki bacağım çok kasıyo kasıktan itibaren elimle tutup ileri atıyorum bazen valla çok canım acıyo etraftakilerde ileriki aylarda napıcaksın daha dur diyolar sanki nazımdan yapıyomuşum gibi valla zoruma gidiyo bazen canımın acısına mı yanayım milletin dalga geçer gibi konuşmasınamı:43:

canım kramplar magnezyum eksikliğinden oluyo doktorunla görüş ilaç vericektir hamilelikte bu tür kasılmalar çok normal ben uykumdan uyanırdım öyle kramplar girerdi. bakalım bunda da daha başlamadı
canım başkaları zaten çok biliyo hemen laf ederler sen onları dinleyipte hiç canını sıkma

Back