havalar iyileşince gerçekten uğramak isterim yanına insan burda yakını olmayınca çok zorluk çekiyor
canım sen denizliden geldin sanırım..bende kütahyadan geldim...gelmek istedşiğinde tam adres veriririm canım....dertleşiriz
canım kramplar magnezyum eksikliğinden oluyo doktorunla görüş ilaç vericektir hamilelikte bu tür kasılmalar çok normal ben uykumdan uyanırdım öyle kramplar girerdi. bakalım bunda da daha başlamadı
canım başkaları zaten çok biliyo hemen laf ederler sen onları dinleyipte hiç canını sıkma
hemşehri çıktık desene çok sevindim mutlaka gelmek isterim şu yağmurlar bi bitsin
canım ben salıdan cumartesiye kadar ordayım...
Canım tek yatak ne kadar bilmiyorum, takım halinde sordum ben. Telefn numarası var aslında, sorabilirsin:26:
D&R - Kitap | Kollektif | Bebekler İçin Tığ Kitabı | 23.49 TL | El Sanatları
kizlar su kitaba merak saldim.
vakit bulur muyum acaba, yapabilir miyim biseyler.
ozellikle d.iznine ayrildigim zaman (son ayimda ) evde sikilmak yerine kizima ciciler mi yapsam su kitabi alip da.
sağol canım bi sorayım ...
sağol canım siteye üye oldum bi tane kalmış yeşil .. bilemedim fiyatı çok uygun ama yeşill
aaa stoklarında kalmamış zaten istesem de yokk
ay benim hiç öyle becerim yok ya yapanlara öyle imreniyorumki sıkılmadan nasıl yapıyolar diye valla vakit bulursan becerinde varsa hiç kaçırma al
tamam ben 1 gün öncesinden haber veririm sana sen beni karşılarsın tanımaktan zorlanmayacağım kesin malum göbüşlerimiz kendini ele veriyorbide tarif edersin olmazsa eşim bırakır beni yanına
yaa kalmamis mi,
tuhh :-((
cnm benim becerim var tig isine,
eskiden kendime cok seyler yapardim , yaz tatillerinde vs.
ama is hayatina baslayinca bisey yapamaz oldum
kizim icin kendim biseyler yapmak istiyorum simdi de ama elimde ornek yok,
bari kitaptan yapayim diy mi.
vakit ancak d.iznimde ayiririm cnm, o zaman hem oturdugum yerden de kalkamayacagim icin buyuk ihtimalle)) bi mesgale olurr
derste olmazzam karşılarım canım..yada ben dersta olursam sen beklemede oturur beklersin beni...geleceğin zaman tam adresi veriririm.eşin bırakır...
ders saatlerinide alırım ona göre gelirim canım senide zor durumda bırakmamış olurum hem
tamam canım..zor durumda kalmam da beklersin oyüzden diyorum...
ay çok heyecanlandım şimdi şu havalr açsada gelsem biran önce
herzaman beklerim canım..eşin getirrise havalar düzelmedende gelebilirsin...aa buarada sen zayıftın bende çok kilolu çok komik görünüzlorel ile hardi gibi
allah iyiliğini versin ay çok güldümlorel ile hardi bak şimdiden iyi bi ikili olduk bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?