• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kiracı olunca eşya almak çok zor işte çünkü beğendiğiniz mobilya evinize sığmıyo heleki eşiniz memursa bunun tayini var taşınırken o güzelim mobilyalarınız çiziliyo içiniz acıyo valla benim mobilyalarım hep çizildi gördükçe çizikleri moralim bozuluyo o yüzden bebişimiin odasına portatif bişiler almayı düşünüyorum

kesınlıkle doğru canım. bırde benım dusuncem kı kendımden bılıyorum :)))
çocuklar mobılya uzerıne yazıp cızmeyı cok severler. yada cikletten cıkar o etıketlerı falan yapıştırmayı :) gitti milyarlık takım. vallahı babam demeseydı ben hıc dusunmuyordum bıle. park yatak neyıne yetmıyor dımı :) bosuna dememıs atalarımız cocuğa kıyafet haram yıyecek helal dıye. mobilyada bunun ıcıne gırıyor sanırım:)

çok güzel odalar var ama çok pahalı ya..
erol mobilya diye bir yer buldum
fiyatları bayağı uygun oraya bi bakıcam..
anadolu yakasında esenyalıda yeri..
gidip göreyim haber veririm size de...

ya kızlar ben kendımden bılıyorum. bırde sarı ama koyu canlı sarılar bocek arı falan fazla cekıyor. sinek falanda. bana oyle geldı valla tecrubeye sabıt .:) gercı o zaman koydeydım. sınek boldu.

kesınlıkle doğru canım. bırde benım dusuncem kı kendımden bılıyorum :)))
çocuklar mobılya uzerıne yazıp cızmeyı cok severler. yada cikletten cıkar o etıketlerı falan yapıştırmayı :) gitti milyarlık takım. vallahı babam demeseydı ben hıc dusunmuyordum bıle. park yatak neyıne yetmıyor dımı :) bosuna dememıs atalarımız cocuğa kıyafet haram yıyecek helal dıye. mobilyada bunun ıcıne gırıyor sanırım:)

ay gerçekten çok doğru eline kalem geçince başlıcak her yere yazmaya kıyafettede markaya değil yumuşaklığına bakıyorum şu anda geçen güz pazarda alt üst takım beğendim o kadar hoşuma gittiki hemde 7.5 tl hemen aldım koydum diğer cicilerinin yanına değişik değişik giysin kızım:66:

hadi cnm kolay gelsin sana...duvar kağıdı için biraz bilgi verirmsin lütfen...nereden sipariş ettin bende araştırıyorum ama hep ankaradaki sitelerden beğeniyorum
istanbulda bulamadım daha sen nasıl bişi beğendin nereden müsait olunca cvplarsın acelesi yok ama beni unutma..

Cnm bende cok internetten bakmistim ama hic istedigim gibi bulamadim... Sonra esim beni imc 'ye getirdi (ist.) Orada gencler perde'den buldum aradigimi... Happy kids die bi katalogda muhtesem seyler var yani tabi zevk meselesi benimki sadece bi oneri... :))

ya kızlar ben kendımden bılıyorum. bırde sarı ama koyu canlı sarılar bocek arı falan fazla cekıyor. sinek falanda. bana oyle geldı valla tecrubeye sabıt .:) gercı o zaman koydeydım. sınek boldu.

ay ben onu düşünmemiştim hiç evin içine girmez arı falan heralde ya :97:

redmask canım vallahı mavıde koymus olsa olur ben gıydırırım yanı. illakı pembe gıyecek dıye bır sey yok dımı:) kıza mavı olurda erkeğe pembe pek gitmez:) şanslıyım o konudan.:)
he bu arada sız sarı ıcın ne dusunuyorsunuz? hanı derler ya sarılık yapar. ben bırtane tulum almıs bulundum ama sırf sarı değil.

canım benim duyduğumda sarılık olur diye değilde sarılık olursa üzerinde sarı kıyafet olunca fark edilmesi zor olur diye giydirilmemeliymiş.

Cnm bende cok internetten bakmistim ama hic istedigim gibi bulamadim... Sonra esim beni imc 'ye getirdi (ist.) Orada gencler perde'den buldum aradigimi... Happy kids die bi katalogda muhtesem seyler var yani tabi zevk meselesi benimki sadece bi oneri... :))

bende eşime dedim yaa nette hiç bulamıyorum ben duvar kağıdı güzel model diye
oda bana dedi imc diye biyer var oraya gider bakarız bu kadar dert etme dedi
bek aynı yerden bahsediyomuşuz demek çok sğl cnm...
bende oraya bi uğrayayım madem..

ay ben onu düşünmemiştim hiç evin içine girmez arı falan heralde ya :97:
canım gırmezmı hıc. bızım evın gırısınde. daha doğrusu yan bınanın arka bahcesınde ıncır ağacı var. ondan dolayı cok arı gırer evın ıcıne. çözümü her cama sineklik yaptırmakla buldum. eğer camların pimapense yaptır bence sizden onemlı değil. ama ahşap pencereyse nalburdan al sineklik çak pencerenın kanadına. ebek olmasada ben arıdan cok korkarım. hem sınek derdındende kurtulmus oldum.

canım benim duyduğumda sarılık olur diye değilde sarılık olursa üzerinde sarı kıyafet olunca fark edilmesi zor olur diye giydirilmemeliymiş.

herkes farklı biliyo:61: ben akşam unutmazsam bi anneme sorayım oda bizim ordaki ananelere babannelere bi sorsun bakalım onlar ne dicekler:61:

hımm tamam o zaman beklıyoruz haberlerı. bakalım anneler ne dıcek.

bebek sekeri alan arkadaslar,

nasil bisey aldiniz, foto koysaniza yahu, meraktan catlatmayin insani

sekerler erimez mi kac ayda,
yoksa sadece susunu mu aldiniz, sekerini sonra mi koyacaksiniz icine ?????

canım gırmezmı hıc. bızım evın gırısınde. daha doğrusu yan bınanın arka bahcesınde ıncır ağacı var. ondan dolayı cok arı gırer evın ıcıne. çözümü her cama sineklik yaptırmakla buldum. eğer camların pimapense yaptır bence sizden onemlı değil. ama ahşap pencereyse nalburdan al sineklik çak pencerenın kanadına. ebek olmasada ben arıdan cok korkarım. hem sınek derdındende kurtulmus oldum.

hımm tamam o zaman beklıyoruz haberlerı. bakalım anneler ne dıcek.

canım sen nerde oturuyorsun...

bebek sekeri alan arkadaslar,

nasil bisey aldiniz, foto koysaniza yahu, meraktan catlatmayin insani

sekerler erimez mi kac ayda,
yoksa sadece susunu mu aldiniz, sekerini sonra mi koyacaksiniz icine ?????

aaaa birde şeker var dimi...:44:

Ne çok şey alıcaz, paralar suyunu çekicek valla...:9:

Ben hala liste yapmadım :26:
Hemen başlamalıyım:26:

bende öyle biliyorum sarılık olana sarı kıyafet giydirilir diye:8:
ama dediğinizde doğru sarı giydirilirse bu seferde sarılığı anlaşılmaz
benim kız kardeşimde doğum yaptı 50 gün oldu ama sarılığı devam ediyo bebğin doktor süt sarılığı dedi anne sütündeki bi madde yapıyomuş mamayla bir kaç gün beslemek gerekiyomuş sonra tekrar anne sütüne giçiricekmiş

canım yakınlarda ıkea varsa orda çok sevimli cibinlikler var...hemde uygun..

ben buraları tam olarak bilmiyorum 7 aydır burdayım 5.5 ayı evde geçti zaten çünkü çok hastalandım ben ilk aylarda daha 2 haftadır iyiyim arabada çarpıyo halen bilmiyorum nasıl yapıcam bu alışveriş işini olmazsa annemler denizlide malum tekstil memleketi ordan aldırır yollatırım

Back