- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
oyy benimde belim çok agrıyo ama farklı bi ağrı ya wc ye gitmeye korkuyorum
benimdeeeeeeeeeeeeeee :18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy benimde belim çok agrıyo ama farklı bi ağrı ya wc ye gitmeye korkuyorum
merhaba
fotoğraftaki siz ve kızınız galiba
çok tatlı maşallahhhhhhh
Allah bağışlasın uzun ömür versin inşallah
Bende öyle şirin bi kız istiyorummmmmmmmmm nasipse![]()
Allah bahtını da kendi gibi güzel eylesin inşallahcanımya çok saolasınn..amin hepimize inş.kızım 19 aylık teyzesi daha ismide selin. inşallah yüce rabbim kalbine gönlüne göre versin.tabi önce sağlığı yerinde olsun yeter.
SS BULUTUM amin canım..
herkesde ayrı bir heyecan var.ben daha hiç gitmedim dr inş.6+3 deyken gidicem çarşamba günü hem kese hem kalp atışını duymuş olurum.kızımda erken den gitiğimde dr lar canımı sıkmıştı.bundan biraz geçsinde öyle gideyim diye düşündüm::)))
biz sabırsızız tabii ki o kadar bekleyemeyiz
geç olsun güç olmasın boşver
ilkinde niye canını sıktılar ne dediler![]()
canım ya 4+3 de gitmiştim kadın bana işte kese bile eğri büğrü kese bile olduğu belli dğeil bu kadar erken gelinmez en azından 6 yada 7.haftalarda gelin diye söylendi.hatta eşimde dr hanım kusura bakmayın paramızla geliyoruz biz buraya neden böyle tepki gösterdiniz diye tartışmıştı.çok üzülmüştümya ağlıyarak çıkmıştım odasından.
ay saçını başını yolsaydın o karının
ilk kez hamile kalıyon merak işte ne varmış erken gitmekte hayret bişey
doğru doktoru bulmak çok önemli
insanı rezil de eder,vezir de eder misali bunlar da..
ya moralini bozar ya içini rahatlatır.
bir daha girmemişsindir herhalde o kadına![]()
yok canım aslaaaaaaaaaaa.....hatta şimdiki dr la aynı hastanede görev yapıyorlar eşime dedimki ona gidelimmi hayır aslaaa hatta mümkünse başka hastaneye gidelim diyor:))))))))
çoğu annişler kabızlıktan şikayetçi benimde tam tersi bağırsaklarım çok fazla çalışıyor
benimle aynı durumda olan hamişler varmı acebaa ?
organiksheker
leylem
nisan81
marit
hepiniz hoşgeldiniz![]()
gözün aydın canım aramıza hoşgeldin
inşaallah hamilesindir canım
hoşgeldiiin gözün aydın
sen de hoşgeldin Allahım mutluluğumuzu daim etsin
canım benim çok dikkat et kendine..kendini de fazla sıkma inşaallah bişey olmayacak Rabbim meleklerimizi bize bağışlayacak
benim de bugün pembe akıntım geldi dr. aradım progestan al kanamaya dönüşürse ya da ağrı olursa başla dedi..inşaallah bişey olmaz..
şu ıkınmada da ya ben 2 günde 1 çıkıyorum ama zor yapıyorum ve gerçekten korkuyorum ıkınırken bişey olacak diye..
Hoşgeldin canım, tebrik ederim..
merhaba hanımlar..
yarın ilk doktor kontrolümüz var
ilk defa görücek kesemizi![]()
Cnm ben kabız değilimdir genelde 2 günde bir çıkarım
hamişlikten beri hergün çıkıyorum sen ishalmisin ??
aynı zamanda da çok öğürüyorum midem çok kötü bugün
çak yanma var :-((
merhaba bi agostos ayı anne adayı da burda :)
Ss bulutum ben antalya da oturuyorum canımm