• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun yine de yakınız iştee :7:

ay kıyamam ya minik minik bir sürü :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ne çok çocuğun varmış senin :16:

ne günaydını kız akşam oluyoo :60::60::60::60:

yaa sorma 28 taneler ve çok seviyorum ben çocuklarla uğraşmayı çok severim üzülmüşlerdir ben de ona üzüldüm şimdi

benim ilk doğum sezeryan oldu o yüzden sanırım görünen doğum tarihinden 15 gün önce falan olur herhalde buda,yani ağustos 10 gibi diye düşünüyorum.dr. kim nereye gidiyorsun.

aa ne güzel canımya.benimkinede cadı diyebiliriz.çalışıyormusun peki?

aslında estetisyenim ama bırakdım.artık farklı bir iş yapıyorum ama evden çalışıyorum.çünki kızımı bırakamıyorum.bide zaten işle ilgili bir site oluşturmak üzereyim o zaman daha da fazla zamanım kalacak kızım için.sen çalışıyormusun..

aslında estetisyenim ama bırakdım.artık farklı bir iş yapıyorum ama evden çalışıyorum.çünki kızımı bırakamıyorum.bide zaten işle ilgili bir site oluşturmak üzereyim o zaman daha da fazla zamanım kalacak kızım için.sen çalışıyormusun..

vete canım çalışıyorum ihracat firmasında muhasebe sorumlusuyum.çok güzel düşünmüşssün hem evde çalışıp hem kızınla ilgileniyorsun.inşallah sitende hayırlı olur.

sağlıklı olsun ne olursa olsun tabii kiii :nazar::nazar::nazar:
ben kızzz hissediyoruummmmmmmm :emir_bebek:

yaaaaaa çok güzel tabiki önce sağlıklı olsunda.inşallah gönlüne göre olur...
bende kız hissetmek istiyorum.İlkinde kız çok hissetmişdim. şimdi o kadar kuvvetli hissetmiyorum ama tabiki önce sağlıklı olsun da bir kız daha olsa da fena olmaz yani....

tlyonl2009 dr'un kim.nereye gidiyorsun.

canım ben kızımda orhan hoşgör e gdiiyordum ve an devada doğum yaptım.ama şimdi andeva yıldız da bir dr önerdiler ilk ona gidciem eğer beyenmessem orhan beye geri dönüş yapıcam.sen kime gidiyorsun? ismim tülay canım bu arada.

Back