• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar ayy bu topiki görünce gözlerim doldu geçen sene bizde aynı sizin gibydik :))
Çok güzel arkadaşlıklar edindik hamileliğimizi beraber geçirdik şimdi bebişlerimiz beraber büyütüyoruz.
İnanın sizi sizden başka kimse anlayamaz umarım sizde güzel ark. edinirsiniz.
Allah bi avazda kurtarsın sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin vakti zamanında :))
bu arada benim sat 1 kasımdı :))

benimde büyüktü zaten canım şimdi kocaman oldular..
ne zaman geçecek acaba..ki büyümesi daha da artacakmış 4.aydan sonra..

canım iyi geceler sana ben çıkıyorum:54::54:

yandık desene ozaman 115 olur benimki:)))

sanada iyi geceler tatlım bebişini görürsün insallah rüyanda cok öptüm byeee:9:

Slm kızlar ayy bu topiki görünce gözlerim doldu geçen sene bizde aynı sizin gibydik :))
Çok güzel arkadaşlıklar edindik hamileliğimizi beraber geçirdik şimdi bebişlerimiz beraber büyütüyoruz.
İnanın sizi sizden başka kimse anlayamaz umarım sizde güzel ark. edinirsiniz.
Allah bi avazda kurtarsın sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin vakti zamanında :))
bu arada benim sat 1 kasımdı :))

merhabalar :)))ay bizde insallah Allah nasip ederde o günleri görürüz insallahh:)))ay dileklerinizcok güzel saolun :))Allah sizede kolaylık versin minik furkanınızı size bayışlasın yüzü hep gülsün hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun darısı bize yani tüm arkadaslarıma:))))

tamam kızlar yoga ve cok yuruyus yok sızlerın nasıhatlarını tabıkı onemsıyorum. ve yapmıcam.sonra uzulmek ıstemem tabıkı.benımde memısler cok acıyor sutyen cıkartırken takarken sanırsam hamıle sutyenlerı varmıs yumusak alttan desteklı onlardan edınmeyı dusunuyorum.
bı kac gundur mıde bulantılarım azaldı bu seferde acaba bebege bısey mı oldu dıye panık yapıyorum sanırsam annelık boyle bısey.
bugun gezdım burda gap ın outletını buldum cok ucuza tulumlar kıyafetler vardı ama tabı cok erken sadece oylesıne bakındım ama nedense hep elım erkek kıyafetlerıne gıdıyor.allahtan hayırlısı.:71:

tamam kızlar yoga ve cok yuruyus yok sızlerın nasıhatlarını tabıkı onemsıyorum. ve yapmıcam.sonra uzulmek ıstemem tabıkı.benımde memısler cok acıyor sutyen cıkartırken takarken sanırsam hamıle sutyenlerı varmıs yumusak alttan desteklı onlardan edınmeyı dusunuyorum.
bı kac gundur mıde bulantılarım azaldı bu seferde acaba bebege bısey mı oldu dıye panık yapıyorum sanırsam annelık boyle bısey.
bugun gezdım burda gap ın outletını buldum cok ucuza tulumlar kıyafetler vardı ama tabı cok erken sadece oylesıne bakındım ama nedense hep elım erkek kıyafetlerıne gıdıyor.allahtan hayırlısı.:71:

en doğru bence dur daha bi 3 ayı biterelim ondan sonra yürümeyeni döveris zaten:))aman yoga plates bunlar cok zararlı ben ikisinide yaptım ama hamile olmadan önce o halde 3 gün yattım aman dikkat canım su an cok tehlikeli benim fitness hocalarımda zaten bi 4aylık olmadan program ayarlamıorlar bence sende bekle zamanı gelincedeuzman kontrolünde yaparsın hepsini:)))
bu arada 2-3 gündür benimde azaldı bulantılarım korma dr sordum normalmiş sende bendensin bayan telaş:)))

merhabalar :)))ay bizde insallah Allah nasip ederde o günleri görürüz insallahh:)))ay dileklerinizcok güzel saolun :))Allah sizede kolaylık versin minik furkanınızı size bayışlasın yüzü hep gülsün hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun darısı bize yani tüm arkadaslarıma:))))
amin canım amn saol :)
sormak istediiniz bişi olursa bzim topikteki arkadaşlar da hepmiz yardımcı olruz çekinmeyin biz çok yardım aldık.

selamm kızlarr yeni hamile olduğumu öğrendim.daha doktora gitmedimm.inşallahh keseyi görürümm.beni de listeye ekler misiniz?yaş 31

kızlar cok gecmıs olsun. lutfen ıstıharet edın ılaclqaqrınız alın hıc bı ıs yapmayın su ılk 3 ayı atlatana kadar.
benımde bazen batmalarım agrılarım oluo ozellıkle dunden berı belımde agrılar basladı ama bugun bıraz yuruyunce gecer gıbı oldu.ben artık hafıf yuruyuslere basladım hatta bulursam hamılelere yonelık yogaya gıtmek ıstıyorum arastırıcam.1kg almısım ama sanırım kabızlıktan cunku asırı bısey yemıyorum :(:17:

bend evde yürüyüş bandında yapıcam ama şimdi değil hele bi12 hafta bitsin snra önceden çok hızlı bi ayarda yürürdüm şimdi daha düşük bi seviyede yürürüm kendimi yormadan nefesnefese kalınca bebekde oksijensiz kalabiliyomuş diye okdum

farklı dr lara gittin herhalde di mi? 2 muayee arasında kaç gün var? baya büyümüş maşallah. :nazar::nazar:
gözün aydın...

evet canım farklı doktor arada 5 gün var çok şaşırdım ama bebiş daha gözükmedi biraz tedirginim hayal meyal gözüküyo dedi kalp atışları içinde 2 hafta sonra kesin duyulur dedi sen 1 ay sonra gel bir sorunun olmazsa dedi diğer doktoruma 15 gün sonra gideceğim nasıl geçecek günler bilmiyorum

yaw arkadaslar cok üzüldüm şimdi okuyunca hasta arkadaslara :((aman nolur kendinize cok dikkat edin Allah esirgesin:nazar:artık öncelik bebişlerimiz o yüzden cok dikkat etmeliyiz aman dünya yıkılsın ev batsın bebişimizden değerlimi kim nederse desin kendiize iyi bakın su hamileliğimizin tadını cıkaralım yattın yattağa alın elinize bi kitap yada tv açın ohh yanınızada süttü meyveydi herseyi doldurun kendinizi şımartın walla cünkü biz cok değerliyiz herseyden önce:=))))walla ben bugün karar verdim çünkü yorulunca hem belim hemde kasığım ağrıo walla bebişimi bunları yasatamam kendimede yazık bundan sonra önümüzdeki 7 buçuk ay boyunca kendimi her konuda emekliye ayırdım:)))özellikle 1 bucuk ay yataktan kalmıcam valla ohh hem bebişim yorulmasın hemde benim canıma deysin kocaları ne güne aldı bebiği istiosa birazda o feragat edicek:)))her sey bebiş :)))):emir_bebek:

oohh canım valla süper yazmışsın okurken hayal ettim valla en güzeli yatmak dinlenmek bebişler olunca zaten yatamıcaz hiç:66::46:

:3: slm güzel anişler:)))yaw kızlar bugün başıma neler geldi nelerrrrr...bugün doktora gittimkontrol için geçen randuvum 10 gün önceydi kesem 3mm idi şimdi kesem 15.7mm olmuş ama doktorum bebeği göremedi şasırdı ay ben zaten pimpirikliyim bi doktor kese gelişmiş bebek gözükmü dedi ya delirdim...6+1 günlük hamileymişim bu arada :))))neyseh doktor eçen altan bakıştı ama bu sefer bakmak istemidi haftaya gel ama haftaya bebeği kesin görmemiz lazım dedi heralde 8 . haftaya kadar ya hep ya hiç miş neyseh doktordan cıktım eşime anlattım oda üzüldü neyseh bi sürü doktor aradık en sonunda bi tane doktora gittik orada cok iyi bir büyük ulturasyon uzmanı varmış o hemen beni aldı karanlık bir odada karnımdan baktı biraz fazla bastırdı ama sonunda BEBEŞİMİ GÖRDÜ:))ve kalbide pıt pıt atıyordu Allahım o an benim için süperdi kalkıp doktoru öpecektim walla diğerdk okadar korkutmuştuki beni ama içim rahat bu arada bebişim ilk resminide almıs oldum:))) ben biraz hamileliğimi erken öğrenenlerdenmişim coğu kişi daha benim haftamda yeni öğreniyormuş haftaya iyice belirginleşirmiş oleyyy:)))Allahım bebişini ve kalp atısını duymayan herkese bu anı yasatmasını dilerim süper bi sey:)))
bu arada kızlar doktor bana clenaxe diye bi iğne verdi her gün kendim vurcakmışım kol bacak yada göbekten bu pek hoşuma gitmedi am a napım artık bi doğsun dövecem walla bu bebişi bana yaşattıkları için her yerini ısırıcam ham ham:))bu arada aranızada bu iğneyi kullanan varmı?ben bugün bitane hemşireye yaptırdım bayağı yaktı kolumu :5:

canım sende kan pıhtılaşma sorunu mu var nnerden anlaşıldı test falan yapılmışmıydı yoksa önlem amaçlı mı.

günaydın 2011 ağustosun güzel anneleri. umarım güzel bir gün olur ben bugün kese görmeye gideceğim kese görününce çizelge yapıcam. geçen defa 16 haftalıkken bebeğimi kaybettiğimden daha tedirginim.benim küçük rahim ağzı yaram var progestan fitil kullanıyorum o da tahriş etti galiba çok değil ama yanıyor. herkese selamlar

Günaydın güzeller....
ilk bebişi olacaklar 3 ay dikkat edin sonra koşar oynarsınız :-))
ama ikincilerin öyle bir şansı yok ne yazık ki sürekli kucakta benim oğliş
göğüsleri acıyanlar erkek çocuk vurur derler benim oğlumda olmuştu
ama şimdi tık yok, yeni gelenler de hoşgelmişler inş.rahat bir hamişlik geçirirler...

herkese günaydınnnn :62:

arkadaşlar mide bulantıları ne zaman başlıyor ?
ben 6 haftalık oldum ama bulantım falan yok,
ister istemez tedirgin oluyorum :59:

bu arada yarın doktora gidiyoruz, bebişimin kalp atışını dinlemek için,
birde tesler yapılmıştı onları göstericez doktora umarım herşey yolunda gider,
herkese güzel bir cuma diliyorum, haftanın son günü,hafta sonunu iple çekiyorum...
dinlenmeye çok ihtiyacım var çünkü :49:

herkese günaydınnnn :62:

arkadaşlar mide bulantıları ne zaman başlıyor ?
ben 6 haftalık oldum ama bulantım falan yok,
ister istemez tedirgin oluyorum :59:

bu arada yarın doktora gidiyoruz, bebişimin kalp atışını dinlemek için,
birde tesler yapılmıştı onları göstericez doktora umarım herşey yolunda gider,
herkese güzel bir cuma diliyorum, haftanın son günü,hafta sonunu iple çekiyorum...
dinlenmeye çok ihtiyacım var çünkü :49:

günaydınn :3::3::3:
bulantı kişiden kişiye değişiyor
bundan sonra da başlayabilir ya da hiç başlamaz
herkeste bulantı olacak diye bişey yok canım.
benim de 6 haftalık ve bende yarın kontrele gideceğim kısmetse.
bu arada henüz kalp atışı duyulmayabilir erken olduğu için
bunu bilerek gitte sonra bişey mi var diye düşünme
hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız:16::16:

günaydınn :3::3::3:
bulantı kişiden kişiye değişiyor
bundan sonra da başlayabilir ya da hiç başlamaz
herkeste bulantı olacak diye bişey yok canım.
benim de 6 haftalık ve bende yarın kontrele gideceğim kısmetse.
bu arada henüz kalp atışı duyulmayabilir erken olduğu için
bunu bilerek gitte sonra bişey mi var diye düşünme
hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız:16::16:

çok teşekkür ederim bulutum....:16:

Günaydın arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu..
Benim için sürpriz oldu beklenmedik bir gebelik çünkü..
Çok endişeliyim çok tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum..
Eşimle henüz bir karar veremedik bu bebeği gerçekten istediğimize dair fakat ilk gebeliğim aldırmakda istemiyoruz çok kararsızız..
Bugün doktora gideceğiz umarım her şey iyi gider.:14:

Günaydın arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu..
Benim için sürpriz oldu beklenmedik bir gebelik çünkü..
Çok endişeliyim çok tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum..
Eşimle henüz bir karar veremedik bu bebeği gerçekten istediğimize dair fakat ilk gebeliğim aldırmakda istemiyoruz çok kararsızız..
Bugün doktora gideceğiz umarım her şey iyi gider.:14:

günaydın hoşgeldin:3::3:
hayırlısı olur inşallah
iyi düşünüp öyle karar verin bence.
Bence çok şanslısın. sürpriz olmuş bebeğin..
bunun için dua eden o kadar çok insan var ki..:emir_bebek:
Gitmeden kıymetini bilirsin umarım:emir_bebek:

Back