• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu..
Benim için sürpriz oldu beklenmedik bir gebelik çünkü..
Çok endişeliyim çok tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum..
Eşimle henüz bir karar veremedik bu bebeği gerçekten istediğimize dair fakat ilk gebeliğim aldırmakda istemiyoruz çok kararsızız..
Bugün doktora gideceğiz umarım her şey iyi gider.:14:

canım hayırlı ve hayırlısı olsun..
ben de buluta katılıyorum..
iyi düşünün lütfen..yıllarca bekleyenler var..
üstelik o senden ve eşinden bir can..
bi insan hayatından daha önemli ne olabilir ki??
tabi ki şartlarınızı bilmiyoruz ama lütfeeeen iyi düşün.

Günaydın güzel ağustos anneleri , bir an evvel yaz gelsede bebişlerimize kavuşsak :))))

kızlar göğüslerinize bişey yapıyor musunuz?
benim göğüslerim şişti ve acıyorlar..bişey giyip çıkarırken bile acıyorlar..
ne zaman geçer acaba?:26:

Benimde öyleydi ama şu an acıması baya azaldı, kaşıntı devam ediyr o da büyümeyle alaklı heralde , 3.5 aylık hamile arkadaşım var , benim ki geçti diyor , tabi sadece acıması , büyümesi uzun bi süre daha devm edecek :)))

selamm kızlarr yeni hamile olduğumu öğrendim.daha doktora gitmedimm.inşallahh keseyi görürümm.beni de listeye ekler misiniz?yaş 31

Hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

herkese günaydınnnn :62:

arkadaşlar mide bulantıları ne zaman başlıyor ?
ben 6 haftalık oldum ama bulantım falan yok,
ister istemez tedirgin oluyorum :59:

bu arada yarın doktora gidiyoruz, bebişimin kalp atışını dinlemek için,
birde tesler yapılmıştı onları göstericez doktora umarım herşey yolunda gider,
herkese güzel bir cuma diliyorum, haftanın son günü,hafta sonunu iple çekiyorum...
dinlenmeye çok ihtiyacım var çünkü :49:

Canım kişiden kişiye değişiyor , bazısında hiç olmuyor , benimde hiç yoktu ama son 1 haftadır tiksinme şeklinde başladı yani sürekli bir bulantı değil ama bişilerden tiksinince bulanıyor hele bugün çok fenayım , aşure yapim dedim , nohut fasulye kokusu tuttu beni :)))
Umarım yarın çok güzel bir gün olur senin için , bebişinin gerçekten hayatta olduğu bilmek gerçekten çok güzl bir duygu....

Günaydın arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu..
Benim için sürpriz oldu beklenmedik bir gebelik çünkü..
Çok endişeliyim çok tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum..
Eşimle henüz bir karar veremedik bu bebeği gerçekten istediğimize dair fakat ilk gebeliğim aldırmakda istemiyoruz çok kararsızız..
Bugün doktora gideceğiz umarım her şey iyi gider.:14:

Canım hayırlı olsun , tabi bu sizin kararınız ,bizlere laf düşmez ama o duyguları yaşamaya başlayınca insan çok farklı şeyler hissedior , çoğumuzun ilk gebeliği , henüz bebeklerimizi kucağımıza almadık ama onların bizimle olduğunu bilmek bile annelik duygusunu bir miktar olsun hissettitriyor . Ayrıca çoğumuzun ki planlı olmasına rağmen , tedirginlik bizlerde de vardı ,halen de var , umarım vereceğiniz karar hayırlara vesile olur .....

bugün sabah dersim yoktu.doktorumun istediği testleri yaptırmak için devlet hastanesine gittim.
çok kalabalıktı ve çok havasız ölecem sandım bi ara..ama sıramı da kaptırmak istemedim:27:
dersim var çünkü 10,30 da..neyse dr dan rica ettim saolsun yazıp gönderdi..4 tüpmü yoksa 5 tüpmü alındı hatırlamıyorum ..ama baya uzun sürdü..salak görevli damarımı bulamadı elimin üstünden aldı..damarınız çok ince diyor tüp bi türlü dolmadı..canım çıktı ya..şimdi de elim çok acıyor:25:
2.5 gibi çıkacakmış sonuçlar sonuçlarımı da alıp dr. a gideyim diyorum çünkü dr istersen cuma gel kese büyümüş mü bakalım merak edersen demişti..kaçırır mıyım okuldan çıkar çıkmaz gidecem:62:
inşaallah sonuçlarım iyi çıkar vee kesem de büyümüştür:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar bişey soracam.
aranızda hepatit b taşıyıcısı olan var mı?
ben taşıyıcıyım:14::14:korkuyorum şimdi de ya bebişime bişey olursa diye:18:
doktoruma söyledim testler bi çıksın bakalım dedi..

kızlar bişey soracam.

ben de yok.
tanıdık kimse de yok
ama korkma canım doktorun önlemini alır onun
içini rahat tut sen :49:

kızlar bişey soracam.

Ayy canım benim , nolur içini ferah tut , doktorun bi görsün testlerini bakalım ne diyecek ,hepimz bu dönemde zaten hassasız , bide konu bebişler olunca daha da hassalaşıyoruz ama birazcıkta olsa polyanacılık oynayalım , herşeyin iyi olacağını düşünürsek bence iyi olur ....

ben de yok.
tanıdık kimse de yok
ama korkma canım doktorun önlemini alır onun
içini rahat tut sen :49:

inşaallah canım..sağol içimi rahatlattın kız:71:
şu testler bi çıksın da bakalım..
bi de en çok bebeğimi emzirebilecekmiyim acaba onu çok merak ediyorum

Ayy canım benim , nolur içini ferah tut , doktorun bi görsün testlerini bakalım ne diyecek ,hepimz bu dönemde zaten hassasız , bide konu bebişler olunca daha da hassalaşıyoruz ama birazcıkta olsa polyanacılık oynayalım , herşeyin iyi olacağını düşünürsek bence iyi olur ....

çok sağol canım eskiden beri sürekli bu takılırdı kafama şimdi de kendi mi suçluyorum daha dikkatli olmalydım diyordum sanki benim elimdeymiş gibi..inşaallah herşey iyi olur dediğin gibi..

kızlar ben çıkıyorum..okula gitmem lazım..
hepiniz öpüldünüz:54::54::54:

Günaydın güzeller....
ilk bebişi olacaklar 3 ay dikkat edin sonra koşar oynarsınız :-))
ama ikincilerin öyle bir şansı yok ne yazık ki sürekli kucakta benim oğliş
göğüsleri acıyanlar erkek çocuk vurur derler benim oğlumda olmuştu
ama şimdi tık yok, yeni gelenler de hoşgelmişler inş.rahat bir hamişlik geçirirler...
ben yeni geldim
hoşbuldummm:3::3::3::3:
inşallah hepimiz rahat bi hamilelik geçiririz
günaydın herkeseee
günaydınn :3::3:
bütün annelere ve anne adaylarına hayırlı cumalar :49:

Teşekkürler yorumlarınız için..
Şanslı olduğumu hissediyorum ve binlerce insanın binlerce kez cocuk istediğinide ...
az sonra doktora gideceğiz dualarınızı beklıyorum.

kızlar günaydın nasılsınız?

hepatit b olan bir arakdaş vardıya ona bişey demek istiyorum bir tanıdığım vardı o durumu.bebek doğar doğmaz müdahale ediyorlar canım.ilk 12 saat içinde hemen aşı yapıp sonra 1 ve 6 ayda tekarrladılar.daha sonra bieşyi kalmadı bir müddet düzenli test yaptırdılar sıkma caını çözümü olan bişey.

kızlar günaydın nasılsınız?

hepatit b olan bir arakdaş vardıya ona bişey demek istiyorum bir tanıdığım vardı o durumu.bebek doğar doğmaz müdahale ediyorlar canım.ilk 12 saat içinde hemen aşı yapıp sonra 1 ve 6 ayda tekarrladılar.daha sonra bieşyi kalmadı bir müddet düzenli test yaptırdılar sıkma caını çözümü olan bişey.

merhaba :3::3::3:

fotoğraftaki siz ve kızınız galiba
çok tatlı maşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah bağışlasın uzun ömür versin inşallah :nazar::nazar:
Bende öyle şirin bi kız istiyorummmmmmmmmm nasipse :emir_bebek::emir_bebek:

Back