• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar test yaptım...silik çizgi gördüm...son regi tarihim 28 kasım ..beklenen regi 23-24 aralık...yaşım 29....doğum ilki sezeryan bu da sezeryan olur o nedenle 20- 25 ağustos arasına rastlar...

KIZLAR FACE DE OKUDUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAA
Anne demek;

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına b...ürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden
kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.

* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa"
sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım
"bakışı atandır.

* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir
saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için
endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım
edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara
sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde
taşımaktır.

kızlar geçen gittiğim doktor kesemize 2 mm demişti bugünki doktorum 23 mm yaklaşık 2 cm dedi çok şaşırtıcı aradan 5 gün geçmişti ama bebk gözükmedi hayal meyal gözüküyo dedi kalp atışlarını ne zaman duyarız dedim yaklaşık 2 hafta sonra dedi alttan baksak kalp atışları vardır dedi ama nafile ben asla baktırmak istemiyorum inşallah herşey yolunda gider

kızlar geçen gittiğim doktor kesemize 2 mm demişti bugünki doktorum 23 mm yaklaşık 2 cm dedi çok şaşırtıcı aradan 5 gün geçmişti ama bebk gözükmedi hayal meyal gözüküyo dedi kalp atışlarını ne zaman duyarız dedim yaklaşık 2 hafta sonra dedi alttan baksak kalp atışları vardır dedi ama nafile ben asla baktırmak istemiyorum inşallah herşey yolunda gider

kızlar bide sat a göre 7 hafta gözüküyo ama usg 6+4 gösterdi sat ile uyumlu sorun yok dedi muhtemel doğum t: 15 ağustos oldu

farklı dr lara gittin herhalde di mi? 2 muayee arasında kaç gün var? baya büyümüş maşallah. :nazar::nazar:
gözün aydın...

Merhabalar aranıza yeni katıldım, 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Allahım ne büyük mutluluk inşallah bir sorun olmaz 29 ağustos gibi meleğim dünyaya gelicek :21:

merhabalar bugün doktorumuza gittik
7+4 çıktı boyu 13-14 mm kalp ritmi düzgün ama plasentada 3 tane kanama noktası gördü 1 ay heyet raporuyla istirahatteyim kabız oluğ ıkınmak yok progestana 1 hafta daha devam 21 ocakta yani 12+0 da gel dedi

merhaba arkadaşlar kısmet olursa benim bebeğimde ağustos sonu gelecek :emir_bebek:
gözün aydın canım aramıza hoşgeldin:71:
slm.. sanırım bende agustos annesıyım dün gece test yaptım ıkıncı cızgı cıktı ama cok koyu degıldı satım 19 kasım cok heycanlıyım ıkı yıldır beklıyoduk umarım hamıleyımdır silik cıkıncada var degılmı_ yarın dr a gıtsem kese gorunmez dımı?
inşaallah hamilesindir canım:49:

arkadaşlar test yaptım...silik çizgi gördüm...son regi tarihim 28 kasım ..beklenen regi 23-24 aralık...yaşım 29....doğum ilki sezeryan bu da sezeryan olur o nedenle 20- 25 ağustos arasına rastlar...
hoşgeldiiin gözün aydın:71:

Merhabalar aranıza yeni katıldım, 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Allahım ne büyük mutluluk inşallah bir sorun olmaz 29 ağustos gibi meleğim dünyaya gelicek :21:
sen de hoşgeldin Allahım mutluluğumuzu daim etsin:71:
7+4 çıktı boyu 13-14 mm kalp ritmi düzgün ama plasentada 3 tane kanama noktası gördü 1 ay heyet raporuyla istirahatteyim kabız oluğ ıkınmak yok progestana 1 hafta daha devam 21 ocakta yani 12+0 da gel dedi
canım benim çok dikkat et kendine..kendini de fazla sıkma inşaallah bişey olmayacak Rabbim meleklerimizi bize bağışlayacak:emir_bebek::emir_bebek:
benim de bugün pembe akıntım geldi dr. aradım progestan al kanamaya dönüşürse ya da ağrı olursa başla dedi..inşaallah bişey olmaz..
şu ıkınmada da ya ben 2 günde 1 çıkıyorum ama zor yapıyorum ve gerçekten korkuyorum ıkınırken bişey olacak diye..

dikkat et canım kendine çok :26:
ne kanamaymış sendeki de maşallah
neyse alışıksın sen geçer onlarda inşallah.
bebişte iyiymiş ya çok şükürrr :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar cok gecmıs olsun. lutfen ıstıharet edın ılaclqaqrınız alın hıc bı ıs yapmayın su ılk 3 ayı atlatana kadar.
benımde bazen batmalarım agrılarım oluo ozellıkle dunden berı belımde agrılar basladı ama bugun bıraz yuruyunce gecer gıbı oldu.ben artık hafıf yuruyuslere basladım hatta bulursam hamılelere yonelık yogaya gıtmek ıstıyorum arastırıcam.1kg almısım ama sanırım kabızlıktan cunku asırı bısey yemıyorum :(:17:

geldim geldim :21::21::21:
bi girip bakayım dedim tesadüf gördüm sizi
baktım bana göre burası gireyim bari alırlarsa dedim :4::4:
nasılsın canım. 1 ay daha yatış hee :49:

can sıkıntısı inanki evde düşün düşün daha beter valla bir an önce 12 haftalık olsamda hem hareketlensem hem şu mide sıkıntılarım filan geçse
yılbaşı için heryer süslenmiş bugün doktora gidince gördüm tam gezme zamanı ama maalesef

kızlar cok gecmıs olsun. lutfen ıstıharet edın ılaclqaqrınız alın hıc bı ıs yapmayın su ılk 3 ayı atlatana kadar.
benımde bazen batmalarım agrılarım oluo ozellıkle dunden berı belımde agrılar basladı ama bugun bıraz yuruyunce gecer gıbı oldu.ben artık hafıf yuruyuslere basladım hatta bulursam hamılelere yonelık yogaya gıtmek ıstıyorum arastırıcam.1kg almısım ama sanırım kabızlıktan cunku asırı bısey yemıyorum :(:17:

dikkat et ama yorma kendini..

selamm :3::3::3:
senin de erken daha yürüyüş falan
sende bi atlat 3 ayı öyle başlarsın yavaştan yavaştan
:49:

Back