Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geçen gittiğim doktor kesemize 2 mm demişti bugünki doktorum 23 mm yaklaşık 2 cm dedi çok şaşırtıcı aradan 5 gün geçmişti ama bebk gözükmedi hayal meyal gözüküyo dedi kalp atışlarını ne zaman duyarız dedim yaklaşık 2 hafta sonra dedi alttan baksak kalp atışları vardır dedi ama nafile ben asla baktırmak istemiyorum inşallah herşey yolunda gider
farklı dr lara gittin herhalde di mi? 2 muayee arasında kaç gün var? baya büyümüş maşallah.kızlar geçen gittiğim doktor kesemize 2 mm demişti bugünki doktorum 23 mm yaklaşık 2 cm dedi çok şaşırtıcı aradan 5 gün geçmişti ama bebk gözükmedi hayal meyal gözüküyo dedi kalp atışlarını ne zaman duyarız dedim yaklaşık 2 hafta sonra dedi alttan baksak kalp atışları vardır dedi ama nafile ben asla baktırmak istemiyorum inşallah herşey yolunda gider
gözün aydın canım aramıza hoşgeldinmerhaba arkadaşlar kısmet olursa benim bebeğimde ağustos sonu gelecek![]()
inşaallah hamilesindir canımslm.. sanırım bende agustos annesıyım dün gece test yaptım ıkıncı cızgı cıktı ama cok koyu degıldı satım 19 kasım cok heycanlıyım ıkı yıldır beklıyoduk umarım hamıleyımdır silik cıkıncada var degılmı_ yarın dr a gıtsem kese gorunmez dımı?
hoşgeldiiin gözün aydınarkadaşlar test yaptım...silik çizgi gördüm...son regi tarihim 28 kasım ..beklenen regi 23-24 aralık...yaşım 29....doğum ilki sezeryan bu da sezeryan olur o nedenle 20- 25 ağustos arasına rastlar...
sen de hoşgeldin Allahım mutluluğumuzu daim etsinMerhabalar aranıza yeni katıldım, 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Allahım ne büyük mutluluk inşallah bir sorun olmaz 29 ağustos gibi meleğim dünyaya gelicek![]()
canım benim çok dikkat et kendine..kendini de fazla sıkma inşaallah bişey olmayacak Rabbim meleklerimizi bize bağışlayacakmerhabalar bugün doktorumuza gittik
7+4 çıktı boyu 13-14 mm kalp ritmi düzgün ama plasentada 3 tane kanama noktası gördü 1 ay heyet raporuyla istirahatteyim kabız oluğ ıkınmak yok progestana 1 hafta daha devam 21 ocakta yani 12+0 da gel dedi
heyyyyyyyyyy
bende katılabilir miyim aranıza![]()
merhabalar bugün doktorumuza gittik
7+4 çıktı boyu 13-14 mm kalp ritmi düzgün ama plasentada 3 tane kanama noktası gördü 1 ay heyet raporuyla istirahatteyim kabız oluğ ıkınmak yok progestana 1 hafta daha devam 21 ocakta yani 12+0 da gel dedi
heyyyyyyyyyy
bende katılabilir miyim aranıza![]()
gel hayatım yabancı mısın aşk olsun
dikkat et canım kendine çok :26:
ne kanamaymış sendeki de maşallah
neyse alışıksın sen geçer onlarda inşallah.
bebişte iyiymiş ya çok şükürrr![]()
geldim geldim
bi girip bakayım dedim tesadüf gördüm sizi
baktım bana göre burası gireyim bari alırlarsa dedim
nasılsın canım. 1 ay daha yatış hee![]()
yaa bu defaki diğerlerinden çok oldu ya bakalım elimizden geleni yapıyoruz istirahat....
kızlar cok gecmıs olsun. lutfen ıstıharet edın ılaclqaqrınız alın hıc bı ıs yapmayın su ılk 3 ayı atlatana kadar.
benımde bazen batmalarım agrılarım oluo ozellıkle dunden berı belımde agrılar basladı ama bugun bıraz yuruyunce gecer gıbı oldu.ben artık hafıf yuruyuslere basladım hatta bulursam hamılelere yonelık yogaya gıtmek ıstıyorum arastırıcam.1kg almısım ama sanırım kabızlıktan cunku asırı bısey yemıyorum![]()
kızlar cok gecmıs olsun. lutfen ıstıharet edın ılaclqaqrınız alın hıc bı ıs yapmayın su ılk 3 ayı atlatana kadar.
benımde bazen batmalarım agrılarım oluo ozellıkle dunden berı belımde agrılar basladı ama bugun bıraz yuruyunce gecer gıbı oldu.ben artık hafıf yuruyuslere basladım hatta bulursam hamılelere yonelık yogaya gıtmek ıstıyorum arastırıcam.1kg almısım ama sanırım kabızlıktan cunku asırı bısey yemıyorum![]()