2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim öyle dedigin gibi bol köpüklü ayran yapmak icin güzel yogurt lazim malesef burdaki yogurtlarin cogu da sulu sulu tadi bi tuhaf ayrani da biseye benzemiyoo malesef

bu haftaya kadarbalman gereken min. kilo miktari 1 kilodan fazladir bence, doktoruna danismissindir ama, o normal diyorsa sorun yoktur. dengeli beslendigini dusunuyorsan da sorun olmaz.

mesela bir arkadasim neredeyse hic besleyici seyler yemedi, midem almiyor diyordu hep sadece seker, makarna,hazir papates puresi,borek.... bunlari yedi ama pek kilo da almadi aslinda ama su an kan degerleri cokndusuk vucudu garip bir sekilde ilaclari da kabul etmiyor yani ilaclarini aliyor ama etkisi yok...

canim öyle dedigin gibi bol köpüklü ayran yapmak icin güzel yogurt lazim malesef burdaki yogurtlarin cogu da sulu sulu tadi bi tuhaf ayrani da biseye benzemiyoo malesef

evet olmuyor, sanirim sebebi bizim sut urunlerinin daha yagli olmasi. hem tr de yogurtlarda da sut tozu var ki, o yuzden o kadar kati oluyorlarmis, en iyisi kendi yogurdunu kendin yapmak ama sutler guvenilir mi??

Son düzenleme:
bende 10 kilo aldım.limitin biraz üzerindeyim.canım sıkılıyo. bebişe zararı olmasında kilo sorun değil benim için.zaten çok zayıftım.

dogumdan sonra vucutlarimizin sekli bozulacak mi en cok onu merak ediyorum. yoksa dikkat edersek cok deforme yasamaz miyiz... amaaaan hic onemi yok aslinda..

ben 16. haftada hissetmeye basladim, bazen cok azaliyor bazen normal atiyor, bazen sabahlari kaldiriyor beni, bazen cok korkutsavda genelde mutlu ediyor her tekmesi.

ben daha gecen hafta duymaya başladım.sen baya erken duymussun maşallah.
dediğin gibi bazen korkutsada cok mutluluk verici birşey

işte, bende aynı durumdayım midem hiçbir şey alamıyor ama yine sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. süt içemiyorum ama onun yerine sabah kahvaltısında hep sütlü ürünler tüketmeye çalışıyorum. canım patates mi istedi, kızartma yerine haşlama veya püre yapıyorum, yada direk kumpir yemeye gidiyorum:) doktor bu konuda bir şey demiyor, senin bünyen öyledir deyip geçiyor, zaten asıl 6aydan itibaren almaya başlarmışım ama ben yine endişeliyim. bide ortada yumurta gibi bir göbek duruyor yani oda olmazsa hamile olduğumu anlaşılmaz:):)
dogumdan sonra vucutlarimizin sekli bozulacak mi en cok onu merak ediyorum. yoksa dikkat edersek cok deforme yasamaz miyiz... amaaaan hic onemi yok aslinda..
valla, kimilerin bozuldu, kimelirin fıstık gibi kaldı. örneğin benim babanne 9 çocuk doğurdu ama ölene denk vücütü turp gibiydi. 83 yaşında ölmesine rağmen gögüslerinde sarkma bile yoktu, sadece yaşlılıktan derisi bürüşmüştü. sonra kuzen doğurdu, kızın vücüdü mükemmel kaldı ama kendine çok dikkat etmişti. direk kuzen iste baloon gibi şişti
Bu arada tekmeleri hissetmeye başladınız mıııı
ooo, sadece tekme mi, hanımefendi geceleri uyutturmuyor. sırt üstü yattım mı direk vuruyor beni yan yatır diye. benimde belimde disk kayması var (ayıpta söylenmesi, 20 tanelik merdivenden düşümüştüm iki yıl önce) ondan tek pozisyonda yatamıyorum, kıvrana kıvrana duruyorum. zaten tekmeleme saatlerin hesapladım, ona göre müzik açıp kızımızla dinliyoruz. eşimle benim müzik kulağımız yok, baren onun ki olsun

kızlar, bu arada ben buğün eşimin yanına ankaraya gidiyorum:):) şimdi hazırlanıyorum. hafta sonu görüşemecez ondan şimdiden herkese bebeşleriyle iyi hafta sonu diliyorum. kendinize ve bebeklerinize dikkat edin. sakın kendinizi üzmeyin. kocalarınız yada kayınvadeleriniz sinir ederlersede bir tekme tokat dalın nasılsa hamilelik diye bahanemiz var:)
eşimle hafta sonu yapacağımız ilk alışverişin fotoğraflarıda gelince yüklerim. bu arada, eşimin askerden gelmesine 33 gün kaldı
sizi özleyecem:) görüşürüz
p.s. bide ankarada hava soğuk galiba, izmirde ise biz caketlerle geziyoz, sizce kaban almalımıyım?

Son düzenleme:

gule gule git gel cnm,
esinle iyice hasret giderin

darisi teskereye insallahh

quinny buzz da guzel evet ama jane rider da cok guzel gercekten. hele o cicegi..... tam kiz icin, bence guzel secim yaptin. degistirme imkanin vardir belki.

poff aman değistirmezler onu biliyorum. yani hangisi daha iyi ondanda emin değilim maalesef. yani tasarim olarak. kalite olarak jane rider daha iyide. bari onla avunuyum.

ilahi:) aşk bebişi olur işte fena mı?

manyak:):) ee, ne güzel işte, hep erkekler mi çapkın olur:):)

bence aksine mutlu bir bebek olur :)icimiz her daim askla dolu olsun:)

hehe saolun kizlar. ama dediğiniz gibi azcik çapkin olucak galiba bu yüzden

canim simdide bu çatlak kreminemi yöneldik hepimiz

hehe çok saol canim.

oyy oyy annemde bosuna yastik yapip duruyor o zaman ya su joker denilen yer nerde ben bitürlü bulamadim.

oyy kiyamam. bizimde eve kisin ortasinda karafatma girmisti athinada. hatta yüzüme çikmisti( o gün bugündür muhtesem bi karafatma korkum var. alexandrosa diyorum yeni ev için karafatma varmi mutlaka sor. düsünsene eva karafatmayi kovalar oyun oynucam diye sorada yemeye kalkarsa napicaz diye

birde şöyle bir durum var.yemeklerde kola yasak hazır meyve suyu yasak.e ben ne içecem???
portakal suyu içmekten çocugum turuncuya dönecek yakında

offf sorma dün ağlaya zirlaya bikaç yudum kola içtim. ikea ya gitmistik hotdog aldim bide babamin kolasindan. hotdog i biraz yedim baba bu pisik dimi dedim babamda yoo çiğ demesinmi. hemen biraktim hotdog i elimden ama azcik yemis bulundum. sorada ağlamam tuttu sinirden.

mineral water canim. o yasak değil diye biliyorum.

benxe ayran yararlidir, burada marketlerde yok, ayran sevmiyorlar

yoğurttan yap dicem ama kesin yoğurtlarida bi acayiptir. athinadakiler krema gibi. kesin içinde bisürü kimyasal madde var.

allala ben türk kahvesi daha az zararli diye biliorum kizlar. nettede öle yazio.

allala ben türk kahvesi daha az zararli diye biliorum kizlar ya.

keske bende gelsem ucaga yalniz binemiyorum esimde isleri dolayisiyla gelmek istemiyor ama cok ozledim herbseyi...

aynen ben hep yanliz biniyorum ama çokta korkuorum.

athinadakilerde asiri kati kremali gibi kesin içine bi dolu kimyasal koyuyorlar.

off off aman nolur bozulmasin biterim ben.

Bu arada tekmeleri hissetmeye başladınız mıııı

ben 16. haftada hissetmeye basladiim canim. simdi kafasi kolu koyduğu yer bile gözüküyor bebisimin.

aynen aynen bide acikinca tekme atiyor anne beni doyur diyeD

hadi hayirli yolculuklar canim sana. allah kavustursun esinlede en yakin zamanda

aramizda 24. haftayi deviren arkadaslar var;
6 ayy

zaman ne cabuk ilerliyor diy mi....

evet ya çok çabuk ilerliyor sanki daha dün gördüm çift çizgiyi:)

Hayırlı yolculuklarr ve Allah kavustursun. neyseki çok az kalmısss
bence mutlaka kaban al Ankaranın soğuğu iyi soğuktur

aramizda 24. haftayi deviren arkadaslar var;
6 ayy

zaman ne cabuk ilerliyor diy mi....

yaa sorma cnm ... şimdide sanki sıkışmışım gibi yapılacak çok şey var ama yetiştiremicekmişim gibi gelio o kadar çabuk geçtiki zaman... ha bugün ha yarın amaann daha çok var die diee 6. aya girdik :)

bikesha cnm iyi yolculuklarrr, bol bol hasret giderin :) bebişinede çok güzel cicişler bulursun umarımm...

eyeszay,

Canım sana en yakın JOKER kozyatağı carrefour da var.
Ben geçen gittim, aldım bir kaç şey...göğüs ucu kremi, göğüs pedi, emzirme atleti, lohusa kilodu, termometre baktım tüm alışveriş benim için oldu kızıma da bir oyuncak aldım hemen renkli, dişlikli müzikli bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…