link verince mesaj siliniyormus galiba o yuzden bebek arabasinin modelini yaziyorum, ayhan cocuktan baktim
Cybex Onxy Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011
bu arabayi kullanana ya da bu araba hakkinda önerisi olan var mi? Ne dersiniz bu araba icin? gerci tek yonluymus simdi farkettim. off yaaa ne alacagim ben
ama buyuyunce tek yonlu degil mi? ruzgarli bir gunde ters yönde tasimak iseyebilirsin mesela... o yuzden cift yonlu istiyordum. chicco ya bakiyorum simdi.
bu arada concord neo nun uretim yeri de cin imis
ne guzel haberler, hayirli olsun canim,insallah 2 hafta sonrada sorun cikmaz canim...kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
ben sonradan tekrar baktim da topaz veya callisto modelleri daha guzel ama topazda mavi/lacivert renk yokslm cnm bende ayhan cocuk sitesinen beğendim aynı modeli beğenmişiz ama seninki onxy miş benimki topaz arada ne fark var anlamadım..ben bunda kararlıyım gerçeğini göreyim cezbederse alıcam tek yönlü ama hoşuma gitti
iyi akşamlar kızlar nasılsınz?ben hiç iyi değilim..bugün çalıştığım sahaların birinde problem oldu, köylü vatandaş işçilerin ve ormancımın üzerine silahı çekt i, jandarmayla köylüyle uğraş derken..çok gerilmişim kendimi çok sıktığımı farkediyorum ayaklarım vücudum ağırıyor kendimi sıkmaktan..bebeğime bir zararı olmamştır umarı m..benim işim hep sıkıntı hep stres,hamileliğimden beri okadar stres yaşadımki bebeğimin pskolojisinide etkiler diye korkuyorum.. bana dua edin kızlar bu içim ferahlasın rahat nefes almak istiyorum
cnm bu araba konusunda walla dokktora yapcak hale geldm.daha öncede yazmıstım.
Concord u jane rider üretio,bende bastan concord neo alcaktm.ama jane daha kaliteli ve sglam.üretim yeri cin degil iswicre cnm.
ne guzel haberler, hayirli olsun canim,insallah 2 hafta sonrada sorun cikmaz canim...
ben sonradan tekrar baktim da topaz veya callisto modelleri daha guzel ama topazda mavi/lacivert renk yokgri yada kirmizi da almayayim diyorum) bakmaya gidersen lutfen bana da yaz,cok merak ediyorum bu arabayi. abartmadan basit bir puset almak istiyorum cunku. birde araba koltugu ayrica monte ediliyor mu yoksa pusetin uzerine mi konuluyor(tam anlatamadim ama insallah anlamissindir)
canim tabiki de normal hayatimizda stres yasayacagiz,onemli olan bebegini sevmen ve kabullenmen,azicik streslendigini bile hissetsen hemen konus onunla oksa,sev o hisseder meak etme. elinden geldigince de sakinlesmeye calis gun icindede...
sağol canım, iyi fikir verdin bebeğimle güzelce konuşayım..umarım sesimden gergin olduğumu anlamaz.gerçi 6 aydan sonra bebek dış sesileri duyarmış ama
ayn, benim esim,
doktordan ciktik, daha cinsiyetini 5 dk ogrendik,
ilk dedigi,
kizimi ben kimselere veremem, evlendiremem oldu))
ben de dedi ki,
senin kizin annesine ceker,
akilli olur,
okul,
sonra da senin gibi akilli, iyi birini bulur , verirsin o zaman dedim
ha o zaman olur dedi))))))))
kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
iyi akşamlar kızlar nasılsınz?ben hiç iyi değilim..bugün çalıştığım sahaların birinde problem oldu, köylü vatandaş işçilerin ve ormancımın üzerine silahı çekt i, jandarmayla köylüyle uğraş derken..çok gerilmişim kendimi çok sıktığımı farkediyorum ayaklarım vücudum ağırıyor kendimi sıkmaktan..bebeğime bir zararı olmamştır umarı m..benim işim hep sıkıntı hep stres,hamileliğimden beri okadar stres yaşadımki bebeğimin pskolojisinide etkiler diye korkuyorum.. bana dua edin kızlar bu içim ferahlasın rahat nefes almak istiyorum
çıkmaz, merak etem. baksan zaten sonuçlar, maşallah, iyi çıkmış. gözün aydın artık:)kızlarr ben geldim...
sana ne kadar takma desemde insan takıyor. sen şimdi en iyisini rahat bir şekilde otur, arkana yastığınıda al. sonra bir müzik koy, ama böyle sakinleştirici bir şey olsun, hem sen hem bebişinde dinliyip rahatalarsınız. zaten bu dönemde bebeğe sık sık klasik müzik dinlettirilmesi gerekiyor.iyi akşamlar kızlar nasılsınz?ben hiç iyi değilim..bugün çalıştığım sahaların birinde problem oldu, köylü vatandaş işçilerin ve ormancımın üzerine silahı çekt i, jandarmayla köylüyle uğraş derken..çok gerilmişim kendimi çok sıktığımı farkediyorum ayaklarım vücudum ağırıyor kendimi sıkmaktan..bebeğime bir zararı olmamştır umarı m..benim işim hep sıkıntı hep stres,hamileliğimden beri okadar stres yaşadımki bebeğimin pskolojisinide etkiler diye korkuyorum.. bana dua edin kızlar bu içim ferahlasın rahat nefes almak istiyorum
ne güzel karar vermişsin canım hanhgi model ekle bakalım biz de
bence guzel secim yaptinjane in pembe rengi tam kiz icin :) okyanis mavisi tarzi rengi yok malesef concorde un indigo rengine bayiliyorum ama cin uretimiymis o da. ben araba konusunu erteleyeyim en iyisi. icime sinen hicbir araba yok
babybjörn marka disinda hic bakmadim canim yaa kangurulara. active modelini aldik biz, birde tulum alacagiz kismetse. ama joker in bahar senligi brosurunde görmustum, baska markalarinda var kangurusu. evet babybjörn de disi hep lacivert/siyah falan, yaka kismindaki renk degisiyor. ama ben lacivert seviyorum zaten o yuzden hic dusunmedim.
kızlarr ben geldim...
cnm bu araba konusunda walla dokktora yapcak hale geldm.daha öncede yazmıstım.
Concord u jane rider üretio,bende bastan concord neo alcaktm.ama jane daha kaliteli ve sglam.üretim yeri cin degil iswicre cnm.
evet canım, haftaya işim biterse 1 haftalığına uzaklaşmak istiyorum buralardancanım insanın elinde değil işte bazı şeyler ama bol bol konuş bebeğinle elinden geldiğince stresten uzak durmaya bak
çıkmaz, merak etem. baksan zaten sonuçlar, maşallah, iyi çıkmış. gözün aydın artık:)
sana ne kadar takma desemde insan takıyor. sen şimdi en iyisini rahat bir şekilde otur, arkana yastığınıda al. sonra bir müzik koy, ama böyle sakinleştirici bir şey olsun, hem sen hem bebişinde dinliyip rahatalarsınız. zaten bu dönemde bebeğe sık sık klasik müzik dinlettirilmesi gerekiyor.
bu arada, bu forumun bana garezi var galibageçen seferki gibi eklemeye çalışıyorum tabloyu ama yok. şimdi bende sinir oldum
jane rider reverse jnm bak googleda. süper bisi.
devlette ağaçlandırma şefi olarak çalışıyorum.mesleğim orman mühendisliği
dimi jnm çok içime sindi valla. travel sistemini alicam herbisii çok güzel. babyjörn evet dediğin gibi renkler hep( söle toz pembe gibi bisi olsa
ohh gözün aydin canim.
nasil yani yaaaa??? canim senin isin neki?? ama çok stressde kalma yaa(
evet jnm bende jane alicam çok mutluyum:)
işim biter bitmez bir hafta izin alıp annemlerin yanına gidicemcanım insanın elinde değil işte bazı şeyler ama bol bol konuş bebeğinle elinden geldiğince stresten uzak durmaya bak
klasik müzik iyi diye duymştum bende..neyse yarına birşeyim kalmaz inşallahçıkmaz, merak etem. baksan zaten sonuçlar, maşallah, iyi çıkmış. gözün aydın artık:)
sana ne kadar takma desemde insan takıyor. sen şimdi en iyisini rahat bir şekilde otur, arkana yastığınıda al. sonra bir müzik koy, ama böyle sakinleştirici bir şey olsun, hem sen hem bebişinde dinliyip rahatalarsınız. zaten bu dönemde bebeğe sık sık klasik müzik dinlettirilmesi gerekiyor.
bu arada, bu forumun bana garezi var galibageçen seferki gibi eklemeye çalışıyorum tabloyu ama yok. şimdi bende sinir oldum
jane rider reverse jnm bak googleda. süper bisi.
dimi jnm çok içime sindi valla. travel sistemini alicam herbisii çok güzel. babyjörn evet dediğin gibi renkler hep( söle toz pembe gibi bisi olsa
ohh gözün aydin canim.
nasil yani yaaaa??? canim senin isin neki?? ama çok stressde kalma yaa(
evet jnm bende jane alicam çok mutluyum:)
herkese merhaba...
kızlar bişey sorucam sizlere. ben kötü kötü rüyalar görüp görüp uçukluyorum. dudağım mahvoldu çok canım yanıyo. krem kullanmadım zararı olur diye doktorumuda arayamadım. biri bitmeden biri başlıyo hergün arıcam diyorum kaynıyo. krem kullanmadım başka yapabilceğim bişey varmı
eyesnaz senin baktığın araba süpermiş canım..çok beğendim ama 2199 yazıyor fiyatı , ben alamam bu kadar yaa...pembeyi mi alacaksın prensesine , o çok güzeldide...:))
bugun ayni seyi dusundum doktorayi birakip bebeklerle ilgili bir ise mi baslasam dedim :)
ben pek inceleyemedim ama jane ispanyol markasi degil mi yaa, karistirmaya basladim sanirim. concord un rengini begeniyorum sadecesen hangi arabada karar kildin?
senin karar verdigin bir araba var mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?