ayyy mahvettiniz bizi:)) okuoku bitmedi annem geldi aldığımı evin örnek dairesini gösterdim çok beğendi oh dedim sonra maskoya gittik cookids e bebek odalarına baktık onlarıda beğendi kalitesi modeli ohh dedim sonra eve geldik kız kardeşim geldi bebeğin giyim ihtiyaçları ile ilgili kaçar tane alaalım falan diye konuşuyoruz sizin hazırladığınuz listelerden anacığım nalamadı başka başka seyler söyledi 40 dk uğraştım ens onunda sinirlendim ağladım sonra annem de ağladı neyse küsüşmedikte daha gelir gelmez offf dedim yani annemin biraz üstüne gidince kitleniyo çünkü sıkıştırılmaya gelmiyo valla dedim bebeğe bakarkende böyle olursa hiç anlaşamıycaz senle sonra da pişman oldum bende çok sinirlenip ağladım kızımı üzdüm biraz yarınada eminönü yapıcaz yarın akşam girebilirsem yazarım size böylee işte mide kaynaması ve ayak yabması dışında şikayetimiz yoook
yaa bide biraz daha sabırlı olmak istiyorum ne yapmalıyım tahammül edemiyorum yaaa ufff anne olacak biri sabırlıda olmalı dimi
:)))) şaka canım ya bilmezmiyim bilehare neler yaptığını anlatırsın :)))
canıımmmm sen hakkaten kendini oyalayacak bişiler bul kitap örgü dikiş ne bilim hobi tarzı kafanı mesgul et yani :)bende sabırsızlık sen takıntı ahhh neyapıcaz :)
çok geçmiş olsun yarına bişiin kalmaz umarım :)
sana da geçmiş olsun canım :)
yaaa sizin neden bu kadar agır oldu aşınız bazı arkadaşlar bu kadar etkilenmemişti
çok geçmiş olsun hepinize :)
valla canım çok yardımcı bilgiler verdin sağol kaydettim bunları :))
hoş geldin canım :)
çok duygulandım valla...
sev_rey , herzaman_seninle
gözünüz aydın kızlarrr darısı diğer ayrıntılıya gidicek arkadaşlara :))
ayyy canıım ya ne gerilmişsindir umarım bid aha olmaz :)
oh ne güzeeel ya bende jane alsam ufff neyse sen gitceksin ya acele ediyosun benim daha vaktim var nasılsa acele etmiim
hadi hayırlısı olsun minik prensesine :))
seninkinindemi burnu minnacık :))))) aaa kız annesi mi olacakmışsın :)))
gözün aydın herşey güzel olmaya devam etsin :)))