2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyesnaz senin baktığın araba süpermiş canım..çok beğendim ama 2199 yazıyor fiyatı , ben alamam bu kadar yaa...pembeyi mi alacaksın prensesine , o çok güzeldide...:))
buğün tüm gün arabalar üzerinde konuştuk:) ama Eyeszay'ın seçtiği arabayı bende çok sevdim ama dediğin gibi parası çok fazla geldi. ben 1.500tl üzerine hiç çıkamam

iş hayatı bebeği etkiler cnm ama merak etme o iyidir...sen yinede çok morel bozukluğu yaşamamaya çalış...
sğl cnm...
ben kırmızı siyah modelini çok beğendim...onu alırım heralde cnm ne zaman bakmaya giderim belli değil ama yazarım elbet.ana kucağı hem anakucağı olarak hemde oto koltuğu olarak kullanılıyo sanırım.
canım gözün aydın iyi geçmiş ayrıntılınız
darısı bize inşallah 2 hafta sonra yapılacak bizimde bende çikolata falan yiyip gidiyim güzel pozisyon bulsun bebğim
evet cnm çikolata meyve suyu iç öyle git sende
sğl cnm teşekkür ederim...

sğl cnm çok mersii...

kizlaarrr hangi isim guzel

nehir

defne

basak

niran

belis

revna

berra

Be nehir taraftarıyım :))

canim benim ailemde kimsede seker yok. doğuran hiçkimsedede çikmadi. ama artik test stresinden benim tansiyonum çikmaya basladi.

senin kilon fazla yok ailende de yoksa o zaman endişe edecek birşey de yok.

bu saat oldu bebişim hala kıpırdamadı 1 kere bile korkmalımıyım yaaa bi tyuhaf oldum.çikolata bile yedim....

Canım ya ben ilk ve son olarak geçen pazar günü hareketini hissettim ama bir daha birşey hissetmedim.

Hehe benim eşimde her bulduğum isme bir kulp buluyor. Demir diye tutturdu ama bence soyadımızla uymuyor.

Kesinlikle katılıyorum sana....
Arkadaşımın 2 oğlu var,
biri yağız, biri berkay...

Yağız tam bir beyefendi..
Berkayda tam bir hiperaktif

Çok şaşırdım kızlar benimde berkay adında bir arkadaşım var, hayatımda gördüğüm en tembel insan.

csnım havuzun zararı yok mu bebeğe. benim dr girmesen daha iyi dedi de. havuz komple yasak deniz de eğer temizliğine tam emin olursam serbest. bi dr hasta ikimiz de pimpirikliyiz

Ya deniz havuz derken haftalardır aklıma takılıyor bu yaz denize giremeyeceğiz sanırım. Japonyada denizde sızan radyasyondan dolayı denize girmeye cesaret edemem. Mayıs sonunda son kez bir çeşme yaparım diyordum. Geçen yaz da iş değiştirdiğim için tatil yapamamıştım. 2,5 yıldır tatil yapmadım anlayacağınız ve denizi çok özledim.

Canım inşallah bir sorun çıkmaz ama bak bu sayede bebişini 2 hafta sonra göreceksin.

Canım ne iş yapıyordun? İzin alma şansın varsa bir kaç gün izin al dinlen bence

Canım şimdi baktım jane rider reverse purpel rengi çok hoş, araba da çok şıkmış. Peki 0+ mı kullanılıyor?

buğün tüm gün arabalar üzerinde konuştuk:) ama Eyeszay'ın seçtiği arabayı bende çok sevdim ama dediğin gibi parası çok fazla geldi. ben 1.500tl üzerine hiç çıkamam

Canım Ayhan çocukta baktım kredi kartına tek çekim 1289 TL taksitli fiyatına da 1357 TL yazıyor bence uygun ?!!

Jane Rider Reverse Lüx Çift Yönlü Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri

kizlar cybex topaz model bebek arabasi , araba koltugu takilmadan, dogumdan itibaren kullaniliyor mu? bilgisi olan var mi acaba?

bugün sormuşsun ama cevap yazamamıştım
bu araba hakkında hiçbir bilgim yok
concord çok ağır ve büyük bir araba ama jane rider'ı bilmiyorum
şimdi netten baktım çok güzel görünüyor
prenses güle güle kullansın keyifli keyifli gezsin içinde

kizlar biz ancak gelebildik gecmisi okuyamadim valla cok yorgunum ve mutluyum bugün

ayrintili ultrasonumuz vardi ama benim inatci minigim yine dönmeyerek doktoru cileden cikartti tam 1 saat ugrasti merdivenler mi cikmadim turlar mi atmadim :) neyse kisacasi söyle özetliyim öncelikle bi kizim olucakmis :) sonunda ögrenebildik cinsiyetini allah biliyo ya hep kiz olsun istiyodum
onun disinda ayrintili ultrasonda hersey cok güzel cikti doktor bütün organlarinin gayet iyi oldugunu gelisiminin de cok güzel oldugunu söyledi 21 cm 365 gr mis minigim :) ama biraz inatci dedi ultrasonu pek sevmiyomus kadin yüzüne bakana kadar cok ugrasti minnacik burnu sisik dudaklari var minik melegimin zar zor bi foto cekti iste yandan onun disinda göstermiyo yüzünü :) bi de o kadar hareketli ki doktor ölcümleri cok zor yapabildigini söyledi sürekli hareket halinde eliyle ayagini tutuyo yüzünü kapatiyo elini agzina sokuyo agzini aciyo kocaman 1 saat doya doya gördüm kizimi bugün :) sadece cd vermiyolarmis malesef ama olsun simdi resmine bakip bakip duruyorum

canım tahmin etmiştim zaten kıza çok benzetiyodum göbeğini:)))
çok sevindim sorunsuz atlatmışsınız ayrıntılıyı gerçi kızın rahat durmamış o ayrı:))
darısı bize inşallah

ooooo gozun aydin canim, bak gordun mu sorun yokmus cok sukur,insallah saglikli birbsekilde de dogar, cok sevindim guzel haberlerini aldigima:) demek hareketliydi ha:) bizim bebek de cok sakindi, bir tek emme hareketini yaptigini gordum o kadar cok sakindi:)

aaa ok jnm. bende ne biliyim jandarma falan korktum yani. sen bebisle konus merak etme bisi olmaz canim.

eyesnaz senin baktığın araba süpermiş canım..çok beğendim ama 2199 yazıyor fiyatı , ben alamam bu kadar yaa...pembeyi mi alacaksın prensesine , o çok güzeldide...:))

canim travel sistemi 1600 diye gördüm. evet cnm su kenari çiçekli olani alicam

canim 1600 e de var sanirim.

dimi ama yani valla test stresiinden bana fenalik geldi

çok saol canim.

hehe bende kiz demistim

ayyy mahvettiniz bizi:)) okuoku bitmedi annem geldi aldığımı evin örnek dairesini gösterdim çok beğendi oh dedim sonra maskoya gittik cookids e bebek odalarına baktık onlarıda beğendi kalitesi modeli ohh dedim sonra eve geldik kız kardeşim geldi bebeğin giyim ihtiyaçları ile ilgili kaçar tane alaalım falan diye konuşuyoruz sizin hazırladığınuz listelerden anacığım nalamadı başka başka seyler söyledi 40 dk uğraştım ens onunda sinirlendim ağladım sonra annem de ağladı neyse küsüşmedikte daha gelir gelmez offf dedim yani annemin biraz üstüne gidince kitleniyo çünkü sıkıştırılmaya gelmiyo valla dedim bebeğe bakarkende böyle olursa hiç anlaşamıycaz senle sonra da pişman oldum bende çok sinirlenip ağladım kızımı üzdüm biraz yarınada eminönü yapıcaz yarın akşam girebilirsem yazarım size böylee işte mide kaynaması ve ayak yabması dışında şikayetimiz yoook
yaa bide biraz daha sabırlı olmak istiyorum ne yapmalıyım tahammül edemiyorum yaaa ufff anne olacak biri sabırlıda olmalı dimi

:)))) şaka canım ya bilmezmiyim bilehare neler yaptığını anlatırsın :)))
canıımmmm sen hakkaten kendini oyalayacak bişiler bul kitap örgü dikiş ne bilim hobi tarzı kafanı mesgul et yani :)bende sabırsızlık sen takıntı ahhh neyapıcaz :)
çok geçmiş olsun yarına bişiin kalmaz umarım :)
sana da geçmiş olsun canım :)
yaaa sizin neden bu kadar agır oldu aşınız bazı arkadaşlar bu kadar etkilenmemişti
çok geçmiş olsun hepinize :)
valla canım çok yardımcı bilgiler verdin sağol kaydettim bunları :))
Herkese merhaba, İçeriklerin bir kısmını okudum nekadar yararlı bilgiler paylaşmışsıınız... Kabul ederseniz bende aranıza katlmak isterim
hoş geldin canım :)
çok duygulandım valla...

sev_rey , herzaman_seninle
gözünüz aydın kızlarrr darısı diğer ayrıntılıya gidicek arkadaşlara :))
ayyy canıım ya ne gerilmişsindir umarım bid aha olmaz :)
oh ne güzeeel ya bende jane alsam ufff neyse sen gitceksin ya acele ediyosun benim daha vaktim var nasılsa acele etmiim
hadi hayırlısı olsun minik prensesine :))
seninkinindemi burnu minnacık :))))) aaa kız annesi mi olacakmışsın :)))
gözün aydın herşey güzel olmaya devam etsin :)))

Son düzenleme:
canım tahmin etmiştim zaten kıza çok benzetiyodum göbeğini:)))
çok sevindim sorunsuz atlatmışsınız ayrıntılıyı gerçi kızın rahat durmamış o ayrı:))
darısı bize inşallah

sagol canim yaa evet sen kiz demistin :) cok sükür ki hersey yolunda cikti darisi diger tüm ayrintiliya giricek arkadaslarin basina simdiden naz yapiyo bize kizimiz bakalim dogunca nasil olucak :)

sagol canim insallah hepimiz sag saglim kucagimiza aliriz bebisleri sorma yaa o kadar hareketli ki gerci normalde de öyle sürekli hissediyorum hareketini :) ama bugün doktoru cileden cikartti dogrusu :)

hehe bende kiz demistim

:)) dogru tahminmis

seninkinindemi burnu minnacık :)))))
gözün aydın herşey güzel olmaya devam etsin :)))

evet minnacik burnu var :)) sagol canim insallah allah saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin

bence kızın inatçı değil akıllıdır. baksana yüzgörümünü almadan yüzünü bile açmıyor:):) ilerde kaynanasından artık ne kadar altın alacağını düşünemiyorum:):) gözün aydın canım. darısın tüm hamillerin başına, kendimide unutmayım. zaten cd'yi çok düşünme, ben cd çeken yere gittimde ne oldu, doktor beni korkutunca cd'yi sormaya bile unuttumneyse kiiki hafta sonra kendi doktorumda artık baktırayacam, oda eşşek değil ya:) bir fotoğraf ve bir video verir, ne yapayım ben gariban kocasız yalnız kaldımkocam askerden gelince baren bir video olsun:)

orman mühendisiyim canım, dikim işim biter bitmez 1 haftalığına izin alacağım
inşallah canım sağol, bugün daha iyiyim

sağol canım umarım

Günaydın güzellerrr

herzaman_seninle kids_go; MAŞALLAH KIZLAR KONTROLUNUZ ÇOOK GÜZEL GEÇMİŞŞŞ. DARISI BENİM GİBİ KONTROL SIRASI GELENLERE ..

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah iş yerinde biraz canımı sıktılar ama üzülme bebişim takmıyoruz takmıyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…