ben de bu modeli alacağım,hem çift yönlü hem çok az yer kaplıyor,bizim araba bagajı ufak olduğu için önceliğimiz az alan kaplamasıydı,hemde çok hafif kullanması rahat,tavsiye ederimm
kizlar biz ancak gelebildik gecmisi okuyamadim valla cok yorgunum ve mutluyum bugün
ayrintili ultrasonumuz vardi ama benim inatci minigim yine dönmeyerek doktoru cileden cikartti tam 1 saat ugrasti merdivenler mi cikmadim turlar mi atmadim :) neyse kisacasi söyle özetliyim öncelikle bi kizim olucakmis :) sonunda ögrenebildik cinsiyetini allah biliyo ya hep kiz olsun istiyodum
onun disinda ayrintili ultrasonda hersey cok güzel cikti doktor bütün organlarinin gayet iyi oldugunu gelisiminin de cok güzel oldugunu söyledi 21 cm 365 gr mis minigim :) ama biraz inatci dedi ultrasonu pek sevmiyomus kadin yüzüne bakana kadar cok ugrasti minnacik burnu sisik dudaklari var minik melegimin zar zor bi foto cekti iste yandan onun disinda göstermiyo yüzünü :) bi de o kadar hareketli ki doktor ölcümleri cok zor yapabildigini söyledi sürekli hareket halinde eliyle ayagini tutuyo yüzünü kapatiyo elini agzina sokuyo agzini aciyo kocaman 1 saat doya doya gördüm kizimi bugün :) sadece cd vermiyolarmis malesef ama olsun simdi resmine bakip bakip duruyorum
aynen dün de canımsı sıktılar sabah da. önceki gün 20 dk erken çıktım okuldan o da dersim yok formatörüm işim de yoktu hemen o söylüyorlar boşlamaya başladınız diye utanmıyorlar hamile de demiyorlargünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnsabah sabah iş yerinde biraz canımı sıktılar ama üzülme bebişim takmıyoruz takmıyoruzzzz
günaydın şekerlerrrr
bugün sabaha kadar rüyamda idil bebenin hastane çıkışları ve zıbınlarını gördüm durdum.dün bakmıştım yaa çoık etkilenmişimmm
bu arda bugün 22 gün oldu ama hala amnio kültür sonucum gelmedi.aradaım gelir gelnmez arıycaz dediler.inş güzel sonuç gelsinde gecikmesi önemli değil dicem ama önemliide güzel haber gelsin ve çabuk gelsin.zaten yarın 13:30 da tekrar eskişeh,ie gidiyoruz tekrar ayrıntılı bakılacak.inş hiç bir sorun yoktur , yoktur da bende alışverişe başalyabilirim....bakarsın amnio sonucunu yarın elden alırım :))
Merhaba,
Bu ürünü yakından görme fırsatın oldu acaba benimde hoşuma gitti kullanışlı da görünüyor.. Gerçekten göründüğü gibi mi merak ettim ..Birde fiyatı en uygun nerededir?
kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
iyi akşamlar kızlar nasılsınz?ben hiç iyi değilim..bugün çalıştığım sahaların birinde problem oldu, köylü vatandaş işçilerin ve ormancımın üzerine silahı çekt i, jandarmayla köylüyle uğraş derken..çok gerilmişim kendimi çok sıktığımı farkediyorum ayaklarım vücudum ağırıyor kendimi sıkmaktan..bebeğime bir zararı olmamştır umarı m..benim işim hep sıkıntı hep stres,hamileliğimden beri okadar stres yaşadımki bebeğimin pskolojisinide etkiler diye korkuyorum.. bana dua edin kızlar bu içim ferahlasın rahat nefes almak istiyorum
kizlar biz ancak gelebildik gecmisi okuyamadim valla cok yorgunum ve mutluyum bugün
ayrintili ultrasonumuz vardi ama benim inatci minigim yine dönmeyerek doktoru cileden cikartti tam 1 saat ugrasti merdivenler mi cikmadim turlar mi atmadim :) neyse kisacasi söyle özetliyim öncelikle bi kizim olucakmis :) sonunda ögrenebildik cinsiyetini allah biliyo ya hep kiz olsun istiyodum
onun disinda ayrintili ultrasonda hersey cok güzel cikti doktor bütün organlarinin gayet iyi oldugunu gelisiminin de cok güzel oldugunu söyledi 21 cm 365 gr mis minigim :) ama biraz inatci dedi ultrasonu pek sevmiyomus kadin yüzüne bakana kadar cok ugrasti minnacik burnu sisik dudaklari var minik melegimin zar zor bi foto cekti iste yandan onun disinda göstermiyo yüzünü :) bi de o kadar hareketli ki doktor ölcümleri cok zor yapabildigini söyledi sürekli hareket halinde eliyle ayagini tutuyo yüzünü kapatiyo elini agzina sokuyo agzini aciyo kocaman 1 saat doya doya gördüm kizimi bugün :) sadece cd vermiyolarmis malesef ama olsun simdi resmine bakip bakip duruyorum
günaydın şekerlerrrr
bugün sabaha kadar rüyamda idil bebenin hastane çıkışları ve zıbınlarını gördüm durdum.dün bakmıştım yaa çoık etkilenmişimmm
bu arda bugün 22 gün oldu ama hala amnio kültür sonucum gelmedi.aradaım gelir gelnmez arıycaz dediler.inş güzel sonuç gelsinde gecikmesi önemli değil dicem ama önemliide güzel haber gelsin ve çabuk gelsin.zaten yarın 13:30 da tekrar eskişeh,ie gidiyoruz tekrar ayrıntılı bakılacak.inş hiç bir sorun yoktur , yoktur da bende alışverişe başalyabilirim....bakarsın amnio sonucunu yarın elden alırım :))
günaydın şekerlerrrr
ben de bu modeli alacağım,hem çift yönlü hem çok az yer kaplıyor,bizim araba bagajı ufak olduğu için önceliğimiz az alan kaplamasıydı,hemde çok hafif kullanması rahat,tavsiye ederimm
buradaki şeker genetik bi durumla ilgisi yok... hamilelik diyabeti die bişey var sadece hamileyken görülüo ve gebelik sonlanınca geçio ama bebekte bazen kalıcı şeker hastalığına neden olabilio, o yüzden ihmal etmemek lazım cnm... ama tabiki yinede senin kararın...
cnm derin ismini erkeğe de koyuuolar... bak blogcu anne'nin oğullarından birinin adı derin diğeri deniz :))
kızlar peki ben ne yapayım!! soyadımız "kesen"... dün akşam eşime ceylan dedim isim olarak çok güzel ama çok vahşi oluo dedi ceylan kesen :)))))))))) dalga geçiolar nefes kesen fln fln diee... biz de eşimle şu an için bahar düşünüoruz... yorumlara açığım :))
Merhaba,
Bu ürünü yakından görme fırsatın oldu acaba benimde hoşuma gitti kullanışlı da görünüyor.. Gerçekten göründüğü gibi mi merak ettim ..Birde fiyatı en uygun nerededir?
bende ağustos annesi olucam inş.
bende ağustos annelerınını topıgı yopkmu dıye bakarken buldum :)
muhtemel dogum tarıohım 17 agustos
ama ultrason kagıdında 10 agustos yazıyo
dun renklı ultr. da da dr 10 agustos dedı
nasipse oğlum olucak
neyse herkese merhaba
ben seda bende ağustos annesiyim neden yazı yazıyom kimse cevap vermiyo,
hoşgeldin canımbenimde 1-9 ağustos arası.....kendini tanıtıtrmısın? yarışmaya nereden katılıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?