2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın şekerlerrrr

bugün sabaha kadar rüyamda idil bebenin hastane çıkışları ve zıbınlarını gördüm durdum. dün bakmıştım yaa çoık etkilenmişimmm

bu arda bugün 22 gün oldu ama hala amnio kültür sonucum gelmedi.aradaım gelir gelnmez arıycaz dediler.inş güzel sonuç gelsinde gecikmesi önemli değil dicem ama önemliide güzel haber gelsin ve çabuk gelsin.zaten yarın 13:30 da tekrar eskişeh,ie gidiyoruz tekrar ayrıntılı bakılacak.inş hiç bir sorun yoktur , yoktur da bende alışverişe başalyabilirim....bakarsın amnio sonucunu yarın elden alırım :))

ben de bu modeli alacağım,hem çift yönlü hem çok az yer kaplıyor,bizim araba bagajı ufak olduğu için önceliğimiz az alan kaplamasıydı,hemde çok hafif kullanması rahat,tavsiye ederimm

Merhaba,

Bu ürünü yakından görme fırsatın oldu acaba benimde hoşuma gitti kullanışlı da görünüyor.. Gerçekten göründüğü gibi mi merak ettim ..Birde fiyatı en uygun nerededir?

canım ayrıntılıya nerde girdin?benimde ayın13ünde randevum devlet hastanesinde yaptıracağım.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah iş yerinde biraz canımı sıktılar ama üzülme bebişim takmıyoruz takmıyoruzzzz
aynen dün de canımsı sıktılar sabah da. önceki gün 20 dk erken çıktım okuldan o da dersim yok formatörüm işim de yoktu hemen o söylüyorlar boşlamaya başladınız diye utanmıyorlar hamile de demiyorlar

inşallah güzel olucak canım sonuçların ben henüz kötü çıkan görmedim sen rahat ol

Merhaba,

Bu ürünü yakından görme fırsatın oldu acaba benimde hoşuma gitti kullanışlı da görünüyor.. Gerçekten göründüğü gibi mi merak ettim ..Birde fiyatı en uygun nerededir?

Canım ben e-bebek te yakından inceledim. Oldukça kullanışlı geldi bana. hem çift yönlü, hemde katlanıp arabanın bagajına rahatlıkla konabilecek gibi. Birde kaliteli tabi...

Başka inceleyen yok galiba bu ürünü??

E-bebek'e gidince direk bunu önerdiler bana...

Günaydın kızlar,,,,

ohh gözün aydın, ayrıntılın güzel geçmiş, bebişi de maaşallah güzel gelişiyor. 2 hafta sonra da güzel haberlerle dönersin hiç merak etme.

Önce sen sakin ol sonra bebğinle konuş canım, onu da rahatlar.

canım sonundasende öğrendin cinsiyetini, bir prensesimiz daha olacak demekki :))) ayrıntılının güzel geçmesine sevindim.

Güsellll haberlerini alacağımıza ben eminim, sen de rahat ol canım.

Canım bi ara bende rüyamda sürekli bebek kıyafetleri görüyordum... Cinsiyeti belli değildi o zaman alamıyordum, çok da aklımda kalıyordu...

Amniyo sonucun umarım iyi gelir canım. Benim arkadaşımda yaptırdı, çok şükür temiz çıkmış...

Bir arkadaşın kardeşinde amniyo sonucu %99 özürlü çıkmıştı, kız doğurucam dedi. Doğurdu ve çocuk süper zeki bişey.. Şimdi okula başladı, maşallahı var.

Sende içini ferah tut canım, çoğunlukla bişey çıkmıyor zaten...

ben de bu modeli alacağım,hem çift yönlü hem çok az yer kaplıyor,bizim araba bagajı ufak olduğu için önceliğimiz az alan kaplamasıydı,hemde çok hafif kullanması rahat,tavsiye ederimm

Arkadaşlar ben de kraft twisti çok beğenmiştim ama kullananların yorumlarında bebek pusetten öne doğru kayıyor filan gibi şeyler okudum, şimdi kararsızım. Siz araştırdınız mı ? Görüntüsü, hafifliği güzel ama kullanışı konusunda tereddütlerim var

Benim kızımın adı da Bahar olacak kısmetse :) Eğer yanına bir isim daha eklersek belki Bahar Serra olabilir ama iki isim olsun mu karar veremedik henüz

bende ağustos annesi olucam inş.
bende ağustos annelerınını topıgı yopkmu dıye bakarken buldum :)
muhtemel dogum tarıohım 17 agustos
ama ultrason kagıdında 10 agustos yazıyo
dun renklı ultr. da da dr 10 agustos dedı
nasipse oğlum olucak
neyse herkese merhaba

Merhaba,

ewt baya inceledim bana çok kullanışlı geldi,çift yönlü oluşu çok güzel port bebe olarak kullanılabiliyor,arka tekerlekleri değiştirmişler şişme yapmışlar daha az sarsıyormuş bebeği ve yolda az ses çıkarıyormuş,hafif olduğu için rahat manevra yapılıyor,katlandığındada çok az yer kaplıyor ayrıca tekerlekleri çıkıyor katlandığında, bizim araba corsa bagajı ufak onun için ideal boyutlarda, o özelliklerde en uygunu bu sanırım
Kraft Twist Travel Sistem - SİYAH - Ürün Kategorileri bu sitede 643tl çeşitli fiyat oynamaları olabiliyor internette

hoşgeldin canımbenimde 1-9 ağustos arası.....kendini tanıtıtrmısın? yarışmaya nereden katılıyorsun?

tunaydınlar..
duzenlı olarak takıp edıyorum sızı ama yazmak ıcın cok fazla vaktım olmuyor malum 5 yasında bır ablamız var ilgisizliğe pek gelemıyor...
cogu arkadaşın ayrıntılısı guzel geçmiş cok sevindim darısı bizim başımıza ayın 21 de randevumuz var..
isim konusunda kaynatmışşınız baya kızlar için secenek cok ama erkek ismi pek bulamadım ..
hem anlamı sağlam hemde kulağa hoş gelen bi isim arıyorum ..
ablamızın ismi de Tuana az cok uyum olsun da ıstıyorum bakalım..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…