2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım Barış soyadımız

Bana da 3 isimmiş gibi geldi :)
yani soyadınıızla pek uyumlu olmamış gibi,başka neler geçiyor aklınızdan?
Bizimde soyadımız Taşer ve pek uyumlu bişey bulamadık saydığım isimlerden
isim seçmek bence en zor kısmı,uyumlu olacak anlamlı olacak kulağa hoş gelecek her yaşta kullanabilecek derken zorlanıyoruz

selam kızlar biz geldik..bir görünelim teyzoşlara dedik:)
isim mevzularına dalmışsınız...
ben bu isimlere fena takılmış durumdayım...öğretmenliğin verdiği birşeymidir nedir bilmiyorum ama bulduğum ya da önerilen isimlerle hep öğrencilerimin bağlantısını kuruyorum ve ne yazıkki mutlu olamıyorum hehe...hepsinin anısı oluyor bi şekilde...şunu koy yok onun şusu böyle....peki şu olsun yok o çok yaramaz,peki ya şu...o da çok tembel felan derken...sonunda hiç okutmadığım bi isim buldum eheeheue...şaka bi yana gerçekten isim önemli yaa...bizim kararımız zaten kesinleşti...Bade gelecek bize kısmetse,sizlerin paylaştığı isimlerden Derin,Ada,Kuzey,Eylül,Rüzgar,Ege,Efe,Hayal,Defne favori isimlerimdir...soyadınızla uyumuna dikkat edin...bi de yarın bigün okulda arkideşleri tarafından dalga geçilmesin yafrularımızla...
benim uykum var yaa.....kaçtık biz...kızım da maşallah hop hop vuruo annesine ihihih
hadi babay şimdilik!

Maleseff canım zaten soyisme uygun olsun, kulağa hoş gelsin ,dalga konusu olmayacak bişey olsun die uğraşıyoruzzz ama gerçekten çoooookkkkkkkk zorrrrrrrrrrrr
Emir yanına ikinci bir isim daha olsun dedik soyadımıza da uygun olsun diyoruz

Şu an vizyonda bir film var çıınar ağacı,orada dünyalar güzeli bir çocuk oynuyor,adı deniz deha o da çok güzel bir isim ve uyumlu geldi bana

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...bek-anne-hastane-cantasi-vs.html#post18561781

kizlar ihtiyac listeleri icin ayri bi topic actim.

takibi daha kolay olur
tamam, bende kendi listemi ekleyim baren. zaten tablonun içinde sizin yorumlardan alarak değişikler yaptım.

kizlaarrr hangi isim guzel

nehir

defne

basak

niran

belis

revna

berra
defne ve belis daha çok hoşuma gitti. bu arada, benim ilk erkek olsaydı ben yine Deniz koyacaktım, ikinci kız olsa Dfene olacaktı. ama ilk kız olunca ikincisini sonra düşünürüm:)

Herkese merhaba, İçeriklerin bir kısmını okudum nekadar yararlı bilgiler paylaşmışsıınız... Kabul ederseniz bende aranıza katlmak isterim

hoş geldin, canım. zaten sormamız gerekmiyor, zaten bir kaç gün içinde kendin fark edeceksin ki hayattında kimseyle paylaşmadığın şeyleri paylaşmaya başlıyorsun:)

kızlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyordu ?

kaçıncı haftada ?
24 haftada ama 25nde de oluyormuş. ebemden biliyorum

Şu an vizyonda bir film var çıınar ağacı,orada dünyalar güzeli bir çocuk oynuyor,adı deniz deha o da çok güzel bir isim ve uyumlu geldi bana
bizimkide Deniz olacak:) umarım kendi ismi kadar uyumlu olur:)
bu arada, Babam ve Oğlum'da da Denizdi çocuğun ismi

kızlar duru, nehir çook güzel isimler bence ..

erkek isminde biz de zorlandık eren yusuf koymaya kesin karar verdik soyadı 3 harfli olunca mecbur iki isim tutuk.. yusuf eşimin rahmetli dedesinin adı bnm içime de çok sindii... eren diye seviyorum. anlaşılması söylenmesi kolay diye.. eşimin adı da tuna herkes çok hoş isim diyo erkek isim düşünenlere önerebilirim ama kız ismi sanıp, tel de , evrak da, mail de tuna hanım diyenlerde oluyomuş..

Kızlar keyfinizi bozmak istemem ama paylaşmak istiyorum...

Az önce Milliyette bir haber okudum. Bir kadının karnında 6 aylık bebeği ölmüş. Doktorlar anlamamış ve kadın 10 gün yoğun bakımda kalıp ölmüş

Çok kötü oldum yaaaa

Son düzenleme:

ayy allah rahmet etsin.. bebeklerimiz de biz de allaha emanetiz ne diyeyim allah korusun hepimizi..

kızlar konuyu arabalara çevireyim kafamız dağılsınn..
arkadaşım pierre cardinin çift yönlü ana kucağı ile beraber satılan 10 ay kadar önce 500 tlye aldığı arabayı önerdi. çok kullanışlıymış, arabanın 3 ayarı olunca bebiş içine ilk zamanlar bile konabiliyomuş..
evin içinde de gerek oluyo diyo arabaya koyup yanına alıp mutfakta yemek yapıyomuş,
ne alırsan al mutlaka çift yönlü olsun dedi. yalnız o üretimden kalkmış, pierre cardin 7200 çift yönlü arabasını çok beğendim. minikbaby sitesinde 560 , diğer sitelerde 750 civarında . eklenti uyapamadım. fikrinizi alayım ben çok beğendim fiyatı nası sizce

Son düzenleme:
canim benim ailemde kimsede seker yok. doğuran hiçkimsedede çikmadi. ama artik test stresinden benim tansiyonum çikmaya basladi.

buradaki şeker genetik bi durumla ilgisi yok... hamilelik diyabeti die bişey var sadece hamileyken görülüo ve gebelik sonlanınca geçio ama bebekte bazen kalıcı şeker hastalığına neden olabilio, o yüzden ihmal etmemek lazım cnm... ama tabiki yinede senin kararın...

Derin ismini bende çok beğeniyorum.Ama benim erkek olcak

cnm derin ismini erkeğe de koyuuolar... bak blogcu anne'nin oğullarından birinin adı derin diğeri deniz :))

kızlar peki ben ne yapayım!! soyadımız "kesen"... dün akşam eşime ceylan dedim isim olarak çok güzel ama çok vahşi oluo dedi ceylan kesen :)))))))))) dalga geçiolar nefes kesen fln fln diee... biz de eşimle şu an için bahar düşünüoruz... yorumlara açığım :))

csnım havuzun zararı yok mu bebeğe. benim dr girmesen daha iyi dedi de. havuz komple yasak deniz de eğer temizliğine tam emin olursam serbest. bi dr hasta ikimiz de pimpirikliyiz

Selam kızlar oku oku gözlerim yoruldu valla...
ne çok yazmışsınız bizde ayrıntılı ultr.yaptırdık herşey normal 1 hft önde gidiyor 10 ağustos d.tarihi diye çıktı çok iyi dedi dr herşeyi bir ay sonra şeker yüklemesi var dedi 24-28 hftlar arası yapılıyormuş 8 kilo almışım of of of nasıl verilecek bunlar bilemem allahtan herşey normal....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…