Yok canım Barış soyadımız
Bana da 3 isimmiş gibi geldi :)
yani soyadınıızla pek uyumlu olmamış gibi,başka neler geçiyor aklınızdan?
Bizimde soyadımız Taşer ve pek uyumlu bişey bulamadık saydığım isimlerden
isim seçmek bence en zor kısmı,uyumlu olacak anlamlı olacak kulağa hoş gelecek her yaşta kullanabilecek derken zorlanıyoruz
Kızlar Emir Poyraz BARIŞ için bişey demediniz??
Maleseff canım zaten soyisme uygun olsun, kulağa hoş gelsin ,dalga konusu olmayacak bişey olsun die uğraşıyoruzzz ama gerçekten çoooookkkkkkkk zorrrrrrrrrrrr
Emir yanına ikinci bir isim daha olsun dedik soyadımıza da uygun olsun diyoruz
tamam, bende kendi listemi ekleyim baren. zaten tablonun içinde sizin yorumlardan alarak değişikler yaptım.http://www.kadinlarkulubu.com/agust...bek-anne-hastane-cantasi-vs.html#post18561781
kizlar ihtiyac listeleri icin ayri bi topic actim.
takibi daha kolay olur
defne ve belis daha çok hoşuma gitti. bu arada, benim ilk erkek olsaydı ben yine Deniz koyacaktım, ikinci kız olsa Dfene olacaktı. ama ilk kız olunca ikincisini sonra düşünürüm:)kizlaarrr hangi isim guzel
nehir
defne
basak
niran
belis
revna
berra
Herkese merhaba, İçeriklerin bir kısmını okudum nekadar yararlı bilgiler paylaşmışsıınız... Kabul ederseniz bende aranıza katlmak isterim
hoş geldin, canım. zaten sormamız gerekmiyor, zaten bir kaç gün içinde kendin fark edeceksin ki hayattında kimseyle paylaşmadığın şeyleri paylaşmaya başlıyorsun:)Hpşbulduk Geremy ,Tabiki adım ilknur 20+6 haftalık hamileyim erkek bir bebek bekliyorum inşşallah.. Çalışıyorum, İst.Anadolu yakasında otuyorum..Başka bişey aklıma gelmedi sizin varsa sormak istedikleriz cevaplayabilirim..
24 haftada ama 25nde de oluyormuş. ebemden biliyorumkızlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyordu ?
kaçıncı haftada ?
bizimkide Deniz olacak:) umarım kendi ismi kadar uyumlu olur:)Şu an vizyonda bir film var çıınar ağacı,orada dünyalar güzeli bir çocuk oynuyor,adı deniz deha o da çok güzel bir isim ve uyumlu geldi bana
Şu an vizyonda bir film var çıınar ağacı,orada dünyalar güzeli bir çocuk oynuyor,adı deniz deha o da çok güzel bir isim ve uyumlu geldi bana
ama okullar oyle hakikaten,
yigenimin servisinde bi cocuk varmis, utku,
utku eti tutku diyorlarmis cocuga
bence emiri kaldir, poyraz koy sadece cnm
ben hep tek isimden yanayim
..
Kızlar keyfinizi bozmak istemem ama paylaşmak istiyorum...
Az önce Milliyette bir haber okudum. Bir kadının karnında 6 aylık bebeği ölmüş. Doktorlar anlamamış ve kadın 10 gün yoğun bakımda kalıp ölmüş
Çok kötü oldum yaaaa
Kızlar keyfinizi bozmak istemem ama paylaşmak istiyorum...
Az önce Milliyette bir haber okudum. Bir kadının karnında 6 aylık bebeği ölmüş. Doktorlar anlamamış ve kadın 10 gün yoğun bakımda kalıp ölmüş
Çok kötü oldum yaaaa
kizlaarrr hangi isim guzel
nehir
defne
basak
niran
belis
revna
berra
canim benim ailemde kimsede seker yok. doğuran hiçkimsedede çikmadi. ama artik test stresinden benim tansiyonum çikmaya basladi.
Derin ismini bende çok beğeniyorum.Ama benim erkek olcak
Kızlar Emir Poyraz BARIŞ için bişey demediniz??
kizlar kuyruk sokumu agrisi icin egzersiz iyi geliyor olabilir. sali aksami havuza gittim ve dun agrim epey azalmisti ,bugun hic yok. ebe ise eger gencliginde cok spor yaptiysan agrin az olacaktir simdi egzersiz yapman icin cok gec bir ise yaramaz dedi. ama yine de yavas yavas egzersiz yapmak doguma da yararli olabilir, denemekte fayda var. doktoruna soranlar varsa bu agriyi lutfen paylassin, ben butun gun oturmak zorundayim, yeniden agiracakmis gibi hissediyorum :) bir cozum bulup azaltmam lazim bu agriyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?