2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derin'i ben de dusundum esim begenmedi,
ilerde okulda erkek arkadaslari imada bulunabilirmis (afedersiniz, kotu bi cagrisimi olabilirmis )

dogayi da esim begenmedi, onu da dusunmustum :-))

neymis koyacagin isim, sir mi:34:

irmak'i da nehire alternatif olarak dusunuyorum aslinda

ayy ne cok isim dusunmusum ben

erkek olsa ismi hazirdi,
o yuzden hep kiz ismi arastirdim ben bu zamana kadar

ama karra vermek zorr

derin ismi ile ilgili ayni imayi annem yapti :) bence buyuklerin kalbi kotu cocuklar o kadar kotu dusunmezler he hee :)

erkek ismi neydi buldugun, kopya cekelim senden :)

Kız isimmi çok ama erkek pek yok :( malesef..Benim de bir çok kız ismi vardı aklımda kız olursa die ; Asel,Berfin,Hazal,Nehir,Ceylin gibi bunların içinde en çok hoşuma Asel gidiyordu bir gün kızım olursa inşallah ozman adı bu olacak.. Erkeklerde çok kararsız kaldık aklımızda İnanç,Emir,Poyraz,Aral ve Utku var ama bir türlü ne olacağına karar veremedik.. Sizce hangisi güsell:16::16:

poyraz bence

Bizde isme henüz karar veremedik. Aslında ilk başlarda hep oğlum olacağını hissediyordum ve adını Tunahan koymuştuk bile :) ama şimdi soğudum sanki o isimden.Bir çok kulağa hoş ve anlamlı isim çıkarttım fakat eşim Tunahan'dan vazgeçmiyor.Bulduğum diğer isimler ise;
-Altan
-Aras
-Atakan
-Baran
-Cem
-Ceyhun
-Deha*
-Doruk
-Yağız
:emir_bebek:

yagiz cok guzell

yigit
kuzey
ruzgar

bunlar da var:34:

bu saat oldu bebişim hala kıpırdamadı 1 kere bile :43: korkmalımıyım yaaa bi tyuhaf oldum.çikolata bile yedim....:59:

merak etme..:))) 28. haftaya kadar bebek hareketleri düzensiz olu diyor dr.lar. aynı şeyibu aralar ben de yaşıyorum ama şimdilik umursamıyorum...
benim ilk hamileliğimde de 5 aylık falandı gene yaklaşık 4 gün hiç hareketini hissetmemiştim. ha şimdi ha şimdi derken en son gün ağlaya ağlaya dr.a gitmiştim.. ama bişey çıkmamıştı:)) ben o günlerde üstüste gelen misafirdi, temizlik-yemekti derken farkında olmadan çok yorulmuşum. beni NST'ye bağlayıp oğlumun kalp atışlarını yaklaşık yarım saat takip ettikten sonra dr.um "bak annesi, oğlun gayet iyi, sen çok yorulduğun için bebeğin de seni daha fazla yormamak istemiş ve hiç hareket etmemiş, senin dinlenmeni beklemiş" demişti.. ayy ne ağlamıştım yaaa...

derin'i ben de dusundum esim begenmedi,
ilerde okulda erkek arkadaslari imada bulunabilirmis (afedersiniz, kotu bi cagrisimi olabilirmis )

dogayi da esim begenmedi, onu da dusunmustum :-))

ama karra vermek zorr

Ayy evet ya nedir bu erkeklerin durumu :59:

Ben de bi isim söylüyorum yok şöyle derler, dalga geçerler başka bişi sölüyorum, ona da böyle derler. Okulda akılları fikirleri dalga geçmekmiş herhalde her isme de bişi buluyorlar.

Derin çokkk güzel... :65:

Benim çok yakın bir arkadaşımın kızının adı Derin, oğlunun adı Deniz:1:

Galiba, bu sene Duru bolluğu yaşanacak.

Biz de Eylül'de tanıştık ;)... ama çağrışımı ben hiç düşünmemiştim, Nehir ve Defne de çok güzel isimler Irmak ismini de severim ben. He bi de Nil, ama eşim istemiyo Nil'i...
Niiiiiiil Niiiiiil! bak çağrılmıyo bile, nasıl seslenecez kızımıza diyo; şaşkın işte:30:

İkisi de çok güzel canım.

Derin ismini bende çok beğeniyorum.Ama benim erkek olcak :19:

Evt bende beğeniyorum Berkay ismini ama tanıdığım tüm berkay ismindeki çocuklar hiperaktif :26:

hepinize teşekkür ederim:71:
fikirleriniz önemli :49:

derin ismi eşime duyduğum derin duygudan geliyor benim :61:
daha zamanımız var çok fikir değiştiririm ben
katiyen tek kararla yürüyemem :27:

arkadaşımın oğullarının adı berkay ve ayberk :nazar: güzel isimler
erkek olsaydı benim melek erkek de de aras aklımdan geçiyordu

Kesinlikle katılıyorum sana....
Arkadaşımın 2 oğlu var,
biri yağız, biri berkay...

Yağız tam bir beyefendi..
Berkayda tam bir hiperaktif:66:

Benim müdürümün oğullarından berkay olunu acaip bişeydi.. Kadının götürmediği doktor kalmamışdı.. Devamlı okulundan arıyorlardı bende ondan biliyorum.. Acaip bişey oluyorlar valla :34:

BEN CONCORDE DENEDİM SÜRÜŞ ÇOK RAHATTI HATTA KULLANAN BİR ÇİFTTE ÇOK MEMENUNUZ DEDİ BEBEKLERİ 8 AYLIKTI :))) ayy yanlışlıkla büyük harf yazdım

ben concorde ile jane arasındayım zaten arabanın acelesi yok ya nolcak haziranda alsamda olur valla

Cnm ben jane aldım.concord u zaten jane yapıo ve concord da amortisör yok bu da cok önemli bence,arabanın sallanmaması için.hem arada fazla fiyat farkı yok.
Ben jane i fuarda sormustum 1800 dü ama ben yine aynı firmadan 1400 e aldım.ve kesinlikle jane al hiç dusunme,kullanan cok arkadasım var hepsi cok memnun.

merak etme..:))) 28. haftaya kadar bebek hareketleri düzensiz olu diyor dr.lar. aynı şeyibu aralar ben de yaşıyorum ama şimdilik umursamıyorum...
benim ilk hamileliğimde de 5 aylık falandı gene yaklaşık 4 gün hiç hareketini hissetmemiştim. ha şimdi ha şimdi derken en son gün ağlaya ağlaya dr.a gitmiştim.. ama bişey çıkmamıştı:)) ben o günlerde üstüste gelen misafirdi, temizlik-yemekti derken farkında olmadan çok yorulmuşum. beni NST'ye bağlayıp oğlumun kalp atışlarını yaklaşık yarım saat takip ettikten sonra dr.um "bak annesi, oğlun gayet iyi, sen çok yorulduğun için bebeğin de seni daha fazla yormamak istemiş ve hiç hareket etmemiş, senin dinlenmeni beklemiş" demişti.. ayy ne ağlamıştım yaaa...

bunu okuyunca icim ciz etti,
hatta agladim

cunku benim bebegimde tum gun isteyken ben hic hareket etmiyor,
ne zaman ki aksam eve gidip ayaklarimi uzatiyorum oynamaya basliyor

bazen gun icinde cok yorgun hissedince 10 dk toplanti odasina cekiliyorum, ayaklarimi uzatiyorum, o zaman da hareket etmeye basliyor

kiyamam ben kizima yaa,
gonlunce oynayip hareket edemiyor mu ben calisiyorum diye :43:

Ayy evet ya nedir bu erkeklerin durumu :59:

Ben de bi isim söylüyorum yok şöyle derler, dalga geçerler başka bişi sölüyorum, ona da böyle derler. Okulda akılları fikirleri dalga geçmekmiş herhalde her isme de bişi buluyorlar.

ama okullar oyle hakikaten,
yigenimin servisinde bi cocuk varmis, utku,
utku eti tutku diyorlarmis cocuga:20:

Back