Çevremde herkes Duru koy diyor. Aslında hiç aklımda yoktu...
Hep Eylül diye düşünüyordum
ben de eylul'u dusunmustum,
esimle eylulde tanistik diye,
esim dedi ki eylul ismini 12 eylulden dolayi radikal solcular koyuyormus genelde
ne sag ne sol, siyasi bi cagrisim yapmasini istemedim ben de ,
arapca isim de istemiyorum o yuzden
turkce bi isim arayisindayim
niran hosuma gidiyordu o da farsca kokenliymis
defne ya da nehir en guzeli o yuzden sanirim
vaaayyy cok sagol canim ya sandigimdan daha kolay bir yolmus :) cok sagol :)canım alıntı yapacağın mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevap verin yanında bi + şeklinde işaret varya ona tıkla kaç mesajı alıntı yapıcaksan o mesajlardaki işaretleri tıkla en son mesajda da alıntı ile cevap ver de.
inşallah açıklayıcı olmuşumdur:)))
sling tarzi olanlar var, kumas gibi dusun onlari. kendine daha yakin tasiyabiliyorsun, bebek onlarda cok rahat ediyormus ama anne icin sirt destegi yok onlarda. babybjörnlerde hem bebek icin hem de anne icin sirt destegi var ve kisin kullanabilmen icin tulum da var. Babaybjörnü begenmedin mi canim? tam olarak neden baska marka var mi diye sordun? joker in brosurunde baska markalar da görmustum, bir bak istersen.canim bu babyjörnlerden baska 2 tarafli kanguru yokmu???
belime destek icin yastik koysam ise yarar mi acaba? Arkadasim aylardir agridan kivraniyor öyle olursam ise falan gelemem kivalla canım ben 1 aydır crkıyorum agrıyı yalnız benım oturunca agrıyo ayakta oluncada belım agrıyo dr yapıcak bısey yok dedı cok zor yanı okulda sandalyede oturuyosun mecburen eve gıdınce cok agrıyo bende artık bıraz ayakta bırazda oturarak basa cıkıyorum ama cok zor bır agrı bel fıtıgı ıcın mınderler varya o cok ıyı dıyolar onuda cok kullanınca vücutta temdellık yapıyomus bedn o yüzden almadım canım
hmm o bayramdan bahsediyorsun :) evet o zaman rahatlikla takim giyebilirler :)idil baby canım, taytlı takımlardaydı galiba...
Kurban bayramı var canım o zamana 3-4 aylık oluyorlar allah izin verirse...
haklisin ama nike ve adidas gibi urunleri yetiskin olunca kullaniyoruz. hani bebek icin organik pamuk falan urunler bakarken, cinde uretilmis urun almak istemiyorum. Danimarkadayken bir telefon firmasinin parcalarini ureten taseron bir firmanin denetlenmesiyle ilgili bir video izletmislerdi dersin birinde, calisma sartlarini görmeliydiniz. Adini yazmadim ama benimde kullandigim bir telefon markasi. Bu demek degil ki kesin o bebek arabalari da öyle uretiliyordur ama prensip olarak destek vermek gelmiyor icimden böyle firmalara. gerci cogu urun artik cinde uretiliyor o konuda haklisin, hic mi elektronik urun almiyorsun cin mali ise diyeceksin, aliyorum mecburen. en iyi markalar bile cinde uretiliyor ama bebek dogar dogmaz bari tanismasin diyorum. bir de haksiz kazanc gibi geliyor, ucuz is gucu köle gibi calistirilan insanlar ve 700 kusur lira puset... destek vermek istemiyorum ama arabalari guzel gercekten, cok istiyordum macleren almayi.travel sistem arabaları ilk 6-7 ay anakucağı-oto koltuğu aparatıyla birlikte kullanacaksınız
zaten ağır olanlar travel sistem olanlar
bunların arasından hafif seçmek önemli
ben şimdi bebiş için araba alıyor olsam
ya bebe confort mila+ creatis oto koltuğu-anakucağı
ya da maclaren techno ya da mac laren quest alırdım tabi ana kucakları ile birlikte
demek istediğim ilk zamanlar arabanın yatmasına vs gerek yok çünkü zaten ana kucağını monte edip öyle kullanacaksın
hafif olursa ve az yer kaplarsa 2. arabaya gerek kalmıyor
mxi cosi taxi bu gruptaki en az yer kaplayanlardan biri olmasına rağmen ben şimdi ya chicco caddy ya da mac laren volo alacağım 2. araba olarak artık canıma yetti maxi cosiyi indir kaldır yapmak
bu arada çinde üretilen herşey kötü demek değil
nike adidas vs hepsi çinde üretiliyor ama bi problem yaşamıyoruz
kalite standartları yüksek bir şekilde üretildikten sonra çin olmasına takılmayın bence
only_smile duru cok hos.
eyeszay nehiri ben de cok begeniyorum,
bazilari son donemde nehir ismi cok veriliyor falan diyor ama
sizce de oyle mi
şeker testi cevapları için çok teşekkür ederim kızlar
ben 21+5 deyim 1 ay sonra gel dedi doktor
sanırım o zaman tam 24-25 hafta arası olucam
sakınca olmaz herhalde
bir de isimleri konuşmuşsunuz daha hiç bakmadım ama
aklımdan ve gönlümden
"ada" ya da "derin" geçiyor nasıl sizce ?
Derin çokkk güzel...
Benim çok yakın bir arkadaşımın kızının adı Derin, oğlunun adı Deniz
Bunu söyleyen 2. kişisin canım. Arkadaşımla telefonda konuşuyorduk, sordu isim ne düşündünüz diye...
Eylül ve Duru arasındayız ama Duru daha yakın gelmeye başladı dedim. O da çok şaşırdı, aynen bizde öyle düşünüyorduk dedi.
Bu sene Duru çok olacak gibi geliyor
ben de eylul'u dusunmustum,
esimle eylulde tanistik diye,
esim dedi ki eylul ismini 12 eylulden dolayi radikal solcular koyuyormus genelde
ne sag ne sol, siyasi bi cagrisim yapmasini istemedim ben de ,
arapca isim de istemiyorum o yuzden
turkce bi isim arayisindayim
niran hosuma gidiyordu o da farsca kokenliymis
defne ya da nehir en guzeli o yuzden sanirim
sakınca olmaz herhalde
aklımdan ve gönlümden
peppermentbenim en küçük kuzenlerimin adi duru ve nehir. daha büyükleri sude ilayda büsra nilüfer.
yani tabi çok kullanilmayan bi isim bulmak zor. benim koyacağim isim mesela hiç istemesemde arapça::::bende çok aradim ama bulamayinca onu koymaya karar verdim türkçe ismi olarak.
Silivri'de oturuoruz cnm biz... bizim evde yer var biraz Allah'a şükür bide heves ediorum biliomusun :)) eşim de saolsun her zaman tam destek hep destek modda :))) yerimiz varken olunca tam olsun dedik... nasılsa yatak büyüdüğü için uzun zaman kullanabilecek inşallah güzel kızım :))
sakınca olmaz herhalde
aklımdan ve gönlümden
eveeet kizim olsa derin koyardim sanirim :) oglum olacak insallah deniz istiyorum esim istemiyor, doga istiyorum esim istemiyor. deniz ile ilgili bir isim olmasini coook isterdim ya da en azindan doga ile... erkek ismi bulmak cok zormusbatu diyoruz ama ne bileyim degisir heralde emin de degiliz. derin ile uyumlu olsun demir koyalim dedik , demir ismi sicak gelmiyor. karar veremedik daha
Canım illa uyumlu mu olması lazım...??
Demir güzel bence...
Birde Korayı düşün....Karizma duruyor
bu saat oldu bebişim hala kıpırdamadı 1 kere bilekorkmalımıyım yaaa bi tyuhaf oldum.çikolata bile yedim....
bu saat oldu bebişim hala kıpırdamadı 1 kere bilekorkmalımıyım yaaa bi tyuhaf oldum.çikolata bile yedim....
Derin çokkk güzel...
Benim çok yakın bir arkadaşımın kızının adı Derin, oğlunun adı Deniz
dogayi da esim begenmedi, onu da dusunmustumeveeet kizim olsa derin koyardim sanirim :) oglum olacak insallah deniz istiyorum esim istemiyor, doga istiyorum esim istemiyor. deniz ile ilgili bir isim olmasini coook isterdim ya da en azindan doga ile... erkek ismi bulmak cok zormusbatu diyoruz ama ne bileyim degisir heralde emin de degiliz. derin ile uyumlu olsun demir koyalim dedik , demir ismi sicak gelmiyor. karar veremedik daha
peppermentbenim en küçük kuzenlerimin adi duru ve nehir. daha büyükleri sude ilayda büsra nilüfer.
yani tabi çok kullanilmayan bi isim bulmak zor. benim koyacağim isim mesela hiç istemesemde arapça::::bende çok aradim ama bulamayinca onu koymaya karar verdim türkçe ismi olarak.
Galiba, bu sene Duru bolluğu yaşanacak.
Biz de Eylül'de tanıştık... ama çağrışımı ben hiç düşünmemiştim, Nehir ve Defne de çok güzel isimler Irmak ismini de severim ben. He bi de Nil, ama eşim istemiyo Nil'i...
Niiiiiiil Niiiiiil! bak çağrılmıyo bile, nasıl seslenecez kızımıza diyo; şaşkın işte
İkisi de çok güzel canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?