bu saat oldu bebişim hala kıpırdamadı 1 kere bilekorkmalımıyım yaaa bi tyuhaf oldum.çikolata bile yedim....
derin'i ben de dusundum esim begenmedi,
ilerde okulda erkek arkadaslari imada bulunabilirmis (afedersiniz, kotu bi cagrisimi olabilirmis )
dogayi da esim begenmedi, onu da dusunmustum)
neymis koyacagin isim, sir mi
irmak'i da nehire alternatif olarak dusunuyorum aslinda
ayy ne cok isim dusunmusum ben
erkek olsa ismi hazirdi,
o yuzden hep kiz ismi arastirdim ben bu zamana kadar
ama karra vermek zorr
Kız isimmi çok ama erkek pek yokmalesef..Benim de bir çok kız ismi vardı aklımda kız olursa die ; Asel,Berfin,Hazal,Nehir,Ceylin gibi bunların içinde en çok hoşuma Asel gidiyordu bir gün kızım olursa inşallah ozman adı bu olacak.. Erkeklerde çok kararsız kaldık aklımızda İnanç,Emir,Poyraz,Aral ve Utku var ama bir türlü ne olacağına karar veremedik.. Sizce hangisi güsell
Bizde isme henüz karar veremedik. Aslında ilk başlarda hep oğlum olacağını hissediyordum ve adını Tunahan koymuştuk bile :) ama şimdi soğudum sanki o isimden.Bir çok kulağa hoş ve anlamlı isim çıkarttım fakat eşim Tunahan'dan vazgeçmiyor.Bulduğum diğer isimler ise;
-Altan
-Aras
-Atakan
-Baran
-Cem
-Ceyhun
-Deha*
-Doruk
-Yağız
Canım gebelik.org da diyorki, bu haftalarda bebek oynamalarında süreklilik beklemeyin.
derin ismi ile ilgili ayni imayi annem yapti :) bence buyuklerin kalbi kotu cocuklar o kadar kotu dusunmezler he hee :)
erkek ismi neydi buldugun, kopya cekelim senden :)
poyraz bence
yagiz cok guzell
yigit
kuzey
ruzgar
bunlar da var
bu saat oldu bebişim hala kıpırdamadı 1 kere bilekorkmalımıyım yaaa bi tyuhaf oldum.çikolata bile yedim....
Kızlar erkek ismi olarak Berkay da güzel...
derin'i ben de dusundum esim begenmedi,
ilerde okulda erkek arkadaslari imada bulunabilirmis (afedersiniz, kotu bi cagrisimi olabilirmis )
dogayi da esim begenmedi, onu da dusunmustum)
ama karra vermek zorr
Evt bende beğeniyorum Berkay ismini ama tanıdığım tüm berkay ismindeki çocuklar hiperaktif :26:
Derin çokkk güzel...
Benim çok yakın bir arkadaşımın kızının adı Derin, oğlunun adı Deniz
Galiba, bu sene Duru bolluğu yaşanacak.
Biz de Eylül'de tanıştık... ama çağrışımı ben hiç düşünmemiştim, Nehir ve Defne de çok güzel isimler Irmak ismini de severim ben. He bi de Nil, ama eşim istemiyo Nil'i...
Niiiiiiil Niiiiiil! bak çağrılmıyo bile, nasıl seslenecez kızımıza diyo; şaşkın işte
İkisi de çok güzel canım.
Derin ismini bende çok beğeniyorum.Ama benim erkek olcak
Evt bende beğeniyorum Berkay ismini ama tanıdığım tüm berkay ismindeki çocuklar hiperaktif :26:
Kesinlikle katılıyorum sana....
Arkadaşımın 2 oğlu var,
biri yağız, biri berkay...
Yağız tam bir beyefendi..
Berkayda tam bir hiperaktif
BEN CONCORDE DENEDİM SÜRÜŞ ÇOK RAHATTI HATTA KULLANAN BİR ÇİFTTE ÇOK MEMENUNUZ DEDİ BEBEKLERİ 8 AYLIKTI :))) ayy yanlışlıkla büyük harf yazdım
ben concorde ile jane arasındayım zaten arabanın acelesi yok ya nolcak haziranda alsamda olur valla
Cnm ben jane aldım.concord u zaten jane yapıo ve concord da amortisör yok bu da cok önemli bence,arabanın sallanmaması için.hem arada fazla fiyat farkı yok.
Ben jane i fuarda sormustum 1800 dü ama ben yine aynı firmadan 1400 e aldım.ve kesinlikle jane al hiç dusunme,kullanan cok arkadasım var hepsi cok memnun.
Kızlar Emir Poyraz BARIŞ için bişey demediniz??
merak etme..:))) 28. haftaya kadar bebek hareketleri düzensiz olu diyor dr.lar. aynı şeyibu aralar ben de yaşıyorum ama şimdilik umursamıyorum...
benim ilk hamileliğimde de 5 aylık falandı gene yaklaşık 4 gün hiç hareketini hissetmemiştim. ha şimdi ha şimdi derken en son gün ağlaya ağlaya dr.a gitmiştim.. ama bişey çıkmamıştı:)) ben o günlerde üstüste gelen misafirdi, temizlik-yemekti derken farkında olmadan çok yorulmuşum. beni NST'ye bağlayıp oğlumun kalp atışlarını yaklaşık yarım saat takip ettikten sonra dr.um "bak annesi, oğlun gayet iyi, sen çok yorulduğun için bebeğin de seni daha fazla yormamak istemiş ve hiç hareket etmemiş, senin dinlenmeni beklemiş" demişti.. ayy ne ağlamıştım yaaa...
Ayy evet ya nedir bu erkeklerin durumu
Ben de bi isim söylüyorum yok şöyle derler, dalga geçerler başka bişi sölüyorum, ona da böyle derler. Okulda akılları fikirleri dalga geçmekmiş herhalde her isme de bişi buluyorlar.
Canım üçü tek bir isim mi, anlamadım?
Barış ismini çok severim. Kocacımın adı
Canım üçü tek bir isim mi, anlamadım?
Barış ismini çok severim. Kocacımın adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?