2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derin ismi ile ilgili ayni imayi annem yapti :) bence buyuklerin kalbi kotu cocuklar o kadar kotu dusunmezler he hee :)

erkek ismi neydi buldugun, kopya cekelim senden :)

poyraz bence

yagiz cok guzell

yigit
kuzey
ruzgar

bunlar da var

poyraz bence

yagiz cok guzell

yigit
kuzey
ruzgar

bunlar da var

favorim kesinlikle rugzar ama iki yakin arkadasimin da oglunun adi ruzgar, hele biriyle cok sik görusuruyoruz aynisini koyamam. ama cok begeniyorum, harika bir isim bence :)
batu nasil kizlar? guclu kuvvetli demek...

bu saat oldu bebişim hala kıpırdamadı 1 kere bile korkmalımıyım yaaa bi tyuhaf oldum.çikolata bile yedim....

merak etme..:))) 28. haftaya kadar bebek hareketleri düzensiz olu diyor dr.lar. aynı şeyibu aralar ben de yaşıyorum ama şimdilik umursamıyorum...
benim ilk hamileliğimde de 5 aylık falandı gene yaklaşık 4 gün hiç hareketini hissetmemiştim. ha şimdi ha şimdi derken en son gün ağlaya ağlaya dr.a gitmiştim.. ama bişey çıkmamıştı:)) ben o günlerde üstüste gelen misafirdi, temizlik-yemekti derken farkında olmadan çok yorulmuşum. beni NST'ye bağlayıp oğlumun kalp atışlarını yaklaşık yarım saat takip ettikten sonra dr.um "bak annesi, oğlun gayet iyi, sen çok yorulduğun için bebeğin de seni daha fazla yormamak istemiş ve hiç hareket etmemiş, senin dinlenmeni beklemiş" demişti.. ayy ne ağlamıştım yaaa...

derin'i ben de dusundum esim begenmedi,
ilerde okulda erkek arkadaslari imada bulunabilirmis (afedersiniz, kotu bi cagrisimi olabilirmis )

dogayi da esim begenmedi, onu da dusunmustum )

ama karra vermek zorr

Ayy evet ya nedir bu erkeklerin durumu

Ben de bi isim söylüyorum yok şöyle derler, dalga geçerler başka bişi sölüyorum, ona da böyle derler. Okulda akılları fikirleri dalga geçmekmiş herhalde her isme de bişi buluyorlar.

Derin çokkk güzel...

Benim çok yakın bir arkadaşımın kızının adı Derin, oğlunun adı Deniz

Derin ismini bende çok beğeniyorum.Ama benim erkek olcak

Evt bende beğeniyorum Berkay ismini ama tanıdığım tüm berkay ismindeki çocuklar hiperaktif :26:

hepinize teşekkür ederim
fikirleriniz önemli

derin ismi eşime duyduğum derin duygudan geliyor benim
daha zamanımız var çok fikir değiştiririm ben
katiyen tek kararla yürüyemem

arkadaşımın oğullarının adı berkay ve ayberk güzel isimler
erkek olsaydı benim melek erkek de de aras aklımdan geçiyordu

Kesinlikle katılıyorum sana....
Arkadaşımın 2 oğlu var,
biri yağız, biri berkay...

Yağız tam bir beyefendi..
Berkayda tam bir hiperaktif

Benim müdürümün oğullarından berkay olunu acaip bişeydi.. Kadının götürmediği doktor kalmamışdı.. Devamlı okulundan arıyorlardı bende ondan biliyorum.. Acaip bişey oluyorlar valla

bunu okuyunca icim ciz etti,
hatta agladim

cunku benim bebegimde tum gun isteyken ben hic hareket etmiyor,
ne zaman ki aksam eve gidip ayaklarimi uzatiyorum oynamaya basliyor

bazen gun icinde cok yorgun hissedince 10 dk toplanti odasina cekiliyorum, ayaklarimi uzatiyorum, o zaman da hareket etmeye basliyor

kiyamam ben kizima yaa,
gonlunce oynayip hareket edemiyor mu ben calisiyorum diye

ama okullar oyle hakikaten,
yigenimin servisinde bi cocuk varmis, utku,
utku eti tutku diyorlarmis cocuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…