2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eğer bunların üzerinde bebeğin altını değiştirmeye kalkarsan hiç pratik ve kullanışlı bişey olmaz :))
alt değiştirmek için can bebenin ya da dalinin bakım örtüleri çok kullanışlı kirlenince atıyorsun çöpe.
ben bu cicili alt açmaları misafirliğe gittiğimde kızımı yatırmak için kullanmıştım
ya da uyanık olduğu zamanlar salonda koltuğun üzerine çarşaf battaniye sermektense bunların üzerine yatırıyordum

oyy gelse de igrenmem ki ben bebikimden,
onun sumukunden noolurr kii

ayyy yok ya öyle olmuyor
bebişden değil de sümüğünden ya da kakasından iğneriliyor

gözünüz aydı
geçmiş olsun

kızlar sevi bebenin kalitesi yumuşaklığı nasıl sizce.hepsiburada da çeşit çeşit tulumlar var almayı düşünüyorumda.aranızda yakından inceleme fırsatı olan oldu mu?

ben önü çıtçıtlı bodyleri kullanmıştım
kalite olarak mükemmel değil ama güzel bence

kulak çubuğu gereklimi sişzcede drlar genelde büyüklere bile önermiyor
ya bide pişik kreminde sudocrem(mothercare de satılıyor ) bide desitin diye bi marka yı çok öneriyorlar kullanan varmı burda :)))

ilk zamanlar kulakları çok kirleniyor her banyodan sonra temizlemek gerekiyor
chicco nun bebek için olan çubukları var isteseniz de içine fazla sokamazsınız
ben onları kullanmıştım

pişik kremi herkes bepanthene en iyisi diyor
ama ben popolin kullanıyorum biraz kızardığında hemen geçiriyor

canım pek anlamam ama,gazlı bezle sanırım ıslatıp sabah yüzü silinebilr gibi geldi bana

gazlı bez ve alkolle düşene kadar göbek temizliği yapılıyor

Son düzenleme:

canim bu travel systemmi seninki?? maxi cosi oto koltuğu ile. sen kaça aldin bunu?? burda tam 3 229 lira travel sisteminin fiyati.

kizlar kuyruk sokumu agrisi icin oneriniz var mi?
cnm benimde özellikle gece yatakta dönerken çok ağrıyo kuyruk sokumum yarın kontrolüm var dr uma söylicem...
oyy oyy bu alacaklarımz ne kadar tutar acaba? 3-5 milyar tutar..bebek odası almayacağm ben 2+1 evim ama çok isterdm almayı..bende bu ay park yatak almayı düşünüyorum
ayy cnm biz bide bebek odası da alacağız bizimkiler 10u bulacak heralde,ben şimdiden para biriktirmee başladım..yavaş yavaşta alıyorum..

ahh cnm ne kadar sevindim anlatamam çok mutlu oldum senin adına...

birde bugaboo bee var ama onunda tekerleklerini sevmedim. gerçi bu cameleon olaninda oturma yerini sevmiorum bebel rahat edermi diye düsünüyorum küçük geliyor bana ama:)) yinede ne bilim aklim bunda

canım nasil geçer bu sızı yhaaaa.... sol koluma yapıldı ve sola yatamayacağım bu çok kötü !!!!
imdaaaaaaaaaaaatttttt.....
yazın bebeğin olacağı içime doğmuş gibi tetanoz ve hepetit B Aşısı oldum, gerisini getirmek için başka bi hast gittiğimde ordaki hemşire tetenozdan vazgeçirdi beni, olmasaydı bitirmiştim aşıları ve bu halde olmama gerek kalmayacaktı. Hain hemşireeeeeeeeeeeeeeee :94: :94: :94:

kızlaarr gmzlerimi mahvettiniz yazık değilmi kızımla bana yaaa
30a yakın sayfa okudum...
yarın dr uma kontrolüm var ayrıntılı vaktimizde geldi...
dr um bana önce ben bakıcam 1 2 hafta sonrada diğer perinat...dr umuza baktırırz dedi bakalım yarın neler olacak bebeğimi nasıl göreceğim çok merak ediyorum 20gündür göremiyorum bebeğimi çok özledim...dua edin benim için....
bu arada bebek arabası olarak bende cybex topaz travel baton seti kullanırız...

civile de gittim.
fena degil, dis kiyafetleri alinabilir ama ic body, hast.cikisi vs si taze bebek icin mukemmel sayilmaz,
bi mothercare, idil ya da aziz bebe daha iyidir yani cnm

Ben de tamamen katılıyorum.

ben de bugün vuruldum kızlar.. kolumda ve başımda ağrı var biraz. zaten hemşire de dedi ağrı olur diye

Bende de vurulduktan sonra ağrı oluşur gibi oldu, ama şimdilik birşey yok, inşallah olmaz da.

kızlar işte bebeğimizin elleri

Eki Görüntüle 173084

maaşallah el sallamış annesine

yok canım bende senin dediğin gibi kullanmayı düşünüyorum o yüzden sordum . insan bunların üstünde bebişin altını açmaya kıyamazkii çok güzeller.

maşallah kızımıza,büyümüşte koca kız olmuş
iyi olmanıza sevındım canım prensesine kurban olurm ben
kolay gelsin canım
en iyisini yapmışsın..bende 1-2 hafta sonra olacağm..faydası var zararı yok
bu hastane çıkışları pahalıymış gerçekten.
bunları tek tek alsak acaba daha ucuzamı gelır kızlar???
canım 20li takımn her biri ortalama 5 liraya geliyor..tek almaya kalksan 5 liraya zıbını bile alamassın
senı anlıyorum istiyoruzki herşeyin en iyisi en yenisi olsun..önceden alınmış ama kullanılmamş, bence kullan derim..kullanılmş olsaydı ben kendı adıma istemezdm
bende senın gibi düşünüyorum canım, çocuk mikrobada alışsın benım bulunduğum yer zaten çimen toprak içinde çokta sakin,tam çocuk büyütülecek bir yer
kızlar işte bebeğimizin elleri

Eki Görüntüle 173084
ay yerim o elleri ben,bunun başı falanda gözüküyor..o siyahlık saçları değil mi

canım ne mutlu sana yarın bebişine kavuşuyorsun..benim daha çok var. allahın izniyle birşey çıkmaz

Aynen favorim macleren idi sonradan uretim yerinin cin oldugunu ogrendim, hatta firmaya e-posta gonderip sordum butun urunleriniz cinde mi uretiliyor diye, evet cevabini aldim. Gerci ozel tasarimlari bile vardi beatles/submarine falan ama direk sogudum. Sonraki favorim stokkeydi, gercekten cok istemistim ama magazada deneyince arabanin biraz hantal oldugunu farkettim,arka tekerlekleri bastirip onu kaldirmak cok zor mesela,her yere geri geri cikmak gerekiyor sanirim. Brio nun go modeline asik oldum ama tr de yok ama bugaboo nun neredeyse aynisino yuzden simdi alirsam bugaboo alirim diyorum ama tr de bebek arabasi kucuk,minik bir puset ise daha rahat kullanilir bu bebek arabalarini cok uzun sure kullanamayackmisim gibi de hissediyorum. Su an almayi istedigin hicbir araba yok, zamana biraktim.

birde bugaboo bee var ama onunda tekerleklerini sevmedim. gerçi bu cameleon olaninda oturma yerini sevmiorum bebel rahat edermi diye düsünüyorum küçük geliyor bana ama:)) yinede ne bilim aklim bunda
Bence cok istiyorsan almalisin canim, ya sonra icinde kalirsa. Insallah acele etmeden gercekten icine sinen bir sey alirsin.

Bu arada sutum gelmezse kendim mama hazirlamak istiyorum demissin ya bilmedigim icin soruyorum,ilk aylar verebilir miyiz kendi hazirladigimiz pure mamalardan?

canim bu travel systemmi seninki?? maxi cosi oto koltuğu ile. sen kaça aldin bunu?? burda tam 3 229 lira travel sisteminin fiyati.

canim bugaboo travel system diye duymadim hic benim paylastigim resimdeki gibi bi bebekken yatabilecegi yatak gibi olan kismi var bi de oturmak icin olan buggy dedikleri bu buggye de 6-7 aydan sonra binebiliyolar zaten 3 pozisyonda kullanilabiliyo onda da yatabiliyo yani maxi cosi ayri alicaz biz bugaboo resimdeki gibi toplam 910 euro burda trde de sanirim 2025 gibi görmüstüm bi sitede ama maxicosiler arasinda baya bi fark ediyo burda maxicosi cabriofix 150 euro civari mesela

bugaboo bee zaten daha büyük cocuklar icin bebekken kullanmazsin cameleon oturma yeri bana da kücük gibi gelmisti ama 3-4 yasina kadar oturabiliyomus cocuk sen bebek arabalarina bi de magazalara gidip bak orda kullan dene böyle internetten görmekle olmaz bence

Canim ya bilgin var mi ucagin kabinine araba koltugu ile binebilir miyim, yoksa araba koltugunu bagaja verip bebegi kanguru tarzi bir seyle mi kabine sokabilirim?

Birde maxi-cosinin hangi modelini aldin? Emniyetnkemeri ile sabitleniyor degil mi?

Son düzenleme:

canım liste çok gzüel olmuş..ama bu liste ler için ayrıca bi başlık açsak daha iyi takip ederiz...

bende fileden yanayım sünger hem hijyenik değil hemde temzilemesi zor olur...filede hem bebek temiz olur hemde fileyi yıkar kaldırırsın..

kızlar yatak olarak ne düşünüyosunuz ben herseyden önce bunun arastırmasındayım suan dıgerlerı kolay gelıyo.ben yatak olan besıklerden istıyorum bıde gece yanıma portatıf besık sız ne almayı düşünüyosunuz.caploonba nın perla bebek odasına baktım bugun magazada cok kalıtelı ve cok sık
sizce nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…