cnm ben de cocugu asiri steril bi ortam da buyutmeye karsiyim, sonra en ufak mikropla karsilastiginda hasta olur
ama goz var izan var, goz gore gore de cocugu yikandigi kirli suyun icinde oturtamam,
ben kendim bile akan dusun altinda yikanirim kuvete girmem, en son da ayaklarimi 10 defa durularim sudan cikmadan..
dedigin olur tabi, yikandiktan sonra birakilir temiz suyun icinde oynasin biraz, ama o biraz buyuyunce olur
bebekken zor
cnm ben de cocugu asiri steril bi ortam da buyutmeye karsiyim, sonra en ufak mikropla karsilastiginda hasta olur
ama goz var izan var, goz gore gore de cocugu yikandigi kirli suyun icinde oturtamam,
ben kendim bile akan dusun altinda yikanirim kuvete girmem, en son da ayaklarimi 10 defa durularim sudan cikmadan..
dedigin olur tabi, yikandiktan sonra birakilir temiz suyun icinde oynasin biraz, ama o biraz buyuyunce olur
bebekken zor
annem yiğenime yakşalık bir beş sene önce bebek arabası almıştı ancak vermek nasip olmadı. yep yeni duruyor kızlar annemın evınde. bi bakıcam eğer beğenirsem onu kullanırım. sizcede boşuna masrraf yapmıyayım dımı. hazırı varken yenisini almak fuzulı olur kı oda yenı hıc kullanılmamış. insan ilk çocuk olunca nekadar ince eleyip sık dokuyor. araba parasına başka bişey alırım prensesime:)
şimdiden böyleler aynı benimkide kıpır kıpır :)) maşallah
Gözün aydın canım...
Aaa kızlar ben bugün sonunda karar verip, tetanos aşımı oldum. Olsam mı olmasam mı diye baya düşünmüştüm, doktorum gerek yok demişti çünkü. Haftasonu Recep Has da hayatında hiç olmadıysan öneriyoruz biz deyince bugün gidip oldum. Acaba olsamıydım diyerek aklımda kalmasındansa yaptırdım bende.
aa ok jnm o zaman. oldukça iyimis fiyat. jokerden aldin değilmi? nerde onun mağazasi?
Aynı kafadanız canım senle bizim bir tanıdığın arkd.vardı kadın her banyoda içine sabun atıp yatarmış senelerden beri meğerse malum yerden ne kadarda yıkanırsan yıkan mikrop kapmış amerikalara bile gitmişti adını da demişlerdi de unutmuştum, benim yeğenimide küvette oturtuyordu bizim gelin bir yaşına gelmeden pipide enfeksiyon oldu sünnet ettiler ben ona bağlıyorum benim oğlişimde yok allaha şükür....
Ben sadece 1 defa hissedebildim hareketlerini(((
Ya off benim dr. gerek yok dedi. Ben 3 - 4 sene önce 1 defa olmuştum da hala karar veremiyorum.
Yok joker den değil chichonun kendi mağazasından aldım. ama muhtmelen kampanya bitmiş olabilir. Ama dediğim gibi lola da güzel bir araba o da benim seçeneklerim arasındaydı.
Gözün aydın canım...
Aaa kızlar ben bugün sonunda karar verip, tetanos aşımı oldum. Olsam mı olmasam mı diye baya düşünmüştüm, doktorum gerek yok demişti çünkü. Haftasonu Recep Has da hayatında hiç olmadıysan öneriyoruz biz deyince bugün gidip oldum. Acaba olsamıydım diyerek aklımda kalmasındansa yaptırdım bende.
bu arada sabun dedin aklima geldi. sabun ph dengesini bozduğu için genital bölgeye asla sürülmemesi gereken bisey. peki neyle yikayacağiz bebeğin genital bölgesini?? simdi aklima geldi buda
cnm aynı durum ben de de var ... bizimde restauranta alınan örnek bir kaç tane mama sandalyesi vardı ve içlerinden birine karar verdiler restaurantta kullanmak için gerisi kaldı (örnekler)... ben kalanlardan chicco marka olanı beğendim, eve getirtiorum restaurantta perişan olmasın burda yepyeni kullanılacağı günü beklesin diee :)) dolayısıyla sana katılıorum elde varken yeni bi tane almak biras anlamsız oluo galiba...
canım çok iyi yapmışsın faydası var zararı yok o aşının..
bende birkaç hafta sonra yaptırıcam
doğru canim bitmistir. yaa daha farkli kampanyalarda olur bence önemli olan karar ermek hangisini alacağina. ben ona karar veremedim daha. sürekli bugaboo ya bakiorum sora diorum acaba onu alacağim seyle çok daha fazla seyde alabilirmiyim diorum. ne biliyim karar veremedim.
PERRE CARDN TRAVEL FT YNL ARABA
PERRE CARDN TRAVEL FT YNL ARABA
kızlar bu adresteki PİERRE CARDİN TRAVEL ÇİFT YÖNLÜ ARABA nasıl sizce. fiyatıda baya uygun geldi. deneyen yada bir bilgisi olan var mı?
o zamankagıt kalemle not al canım sorularınıda hazırlayıp git :)) bazen yurt dışını anlamakta zorlanıyorum gerçekten ...
valla canım ben minikken şampuanla yıkadım şimdi de komilinin bebe sabunları var vücudunu onla başını gene şampuanla yıkıyorum, zeytinyağı özlü olanlarla bir sorun yaşamadım
slm kızlar kolum ağrıyooooooo
tetanozu gebelikte ilk kez yaptırdım
hemşire dayanılmayacak gibiyse parol alabilirsin dedi ben de istemiyorum ilaç içmekkkk
Ya ben de mesela stokke ye çok takılmıştım. ama çok pahalı olduğu için almadım. sonra pişman oldum keşke kıyıp paraya alsaydım diye düşündüm ama bebeklerin masrafını düşününce bir de özellikleri karşılaştırınca ve az fark görünce yok yok iyi yapmışım dedim. Ama çok içinde kalacaksa sa al yahuuu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?