• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben de cocugu asiri steril bi ortam da buyutmeye karsiyim, sonra en ufak mikropla karsilastiginda hasta olur

ama goz var izan var, goz gore gore de cocugu yikandigi kirli suyun icinde oturtamam,
ben kendim bile akan dusun altinda yikanirim kuvete girmem, en son da ayaklarimi 10 defa durularim sudan cikmadan..

dedigin olur tabi, yikandiktan sonra birakilir temiz suyun icinde oynasin biraz, ama o biraz buyuyunce olur
bebekken zor

Aynı kafadanız canım senle bizim bir tanıdığın arkd.vardı kadın her banyoda içine sabun atıp yatarmış senelerden beri meğerse malum yerden ne kadarda yıkanırsan yıkan mikrop kapmış amerikalara bile gitmişti adını da demişlerdi de unutmuştum, benim yeğenimide küvette oturtuyordu bizim gelin bir yaşına gelmeden pipide enfeksiyon oldu sünnet ettiler ben ona bağlıyorum benim oğlişimde yok allaha şükür....

cnm ben de cocugu asiri steril bi ortam da buyutmeye karsiyim, sonra en ufak mikropla karsilastiginda hasta olur

ama goz var izan var, goz gore gore de cocugu yikandigi kirli suyun icinde oturtamam,
ben kendim bile akan dusun altinda yikanirim kuvete girmem, en son da ayaklarimi 10 defa durularim sudan cikmadan..

dedigin olur tabi, yikandiktan sonra birakilir temiz suyun icinde oynasin biraz, ama o biraz buyuyunce olur
bebekken zor

canim herkesin tabiki büyütülüsü, yetistirilisi, inandiği seyler farkli ben fikrimi söledim sadece. bende çok böyle pimpirikli olmaktan korkuorum mesela. ben daha dediğim gibi bu tarz seylere alisik olmasini istiyorum o kadar. zaten kirli suyun içine birakilmaz ki bebek o su pis olucak ne anladim yikandiğindan. ama dediğim duru suda oynar oynar sora çikarkende durularim. su kusu olsun bebisim benim oynasin böle heryerlerde.

annem yiğenime yakşalık bir beş sene önce bebek arabası almıştı ancak vermek nasip olmadı. yep yeni duruyor kızlar annemın evınde. bi bakıcam eğer beğenirsem onu kullanırım. sizcede boşuna masrraf yapmıyayım dımı. hazırı varken yenisini almak fuzulı olur kı oda yenı hıc kullanılmamış. insan ilk çocuk olunca nekadar ince eleyip sık dokuyor. araba parasına başka bişey alırım prensesime:)

cnm aynı durum ben de de var ... bizimde restauranta alınan örnek bir kaç tane mama sandalyesi vardı ve içlerinden birine karar verdiler restaurantta kullanmak için gerisi kaldı (örnekler)... ben kalanlardan chicco marka olanı beğendim, eve getirtiorum restaurantta perişan olmasın burda yepyeni kullanılacağı günü beklesin diee :)) dolayısıyla sana katılıorum elde varken yeni bi tane almak biras anlamsız oluo galiba...

şimdiden böyleler aynı benimkide kıpır kıpır :)) maşallah

Ben sadece 1 defa hissedebildim hareketlerini :((((

Gözün aydın canım...

Aaa kızlar ben bugün sonunda karar verip, tetanos aşımı oldum. Olsam mı olmasam mı diye baya düşünmüştüm, doktorum gerek yok demişti çünkü. Haftasonu Recep Has da hayatında hiç olmadıysan öneriyoruz biz deyince bugün gidip oldum. Acaba olsamıydım diyerek aklımda kalmasındansa yaptırdım bende.

Ya off benim dr. gerek yok dedi. Ben 3 - 4 sene önce 1 defa olmuştum da hala karar veremiyorum.

aa ok jnm o zaman. oldukça iyimis fiyat. jokerden aldin değilmi? nerde onun mağazasi?

Yok joker den değil chichonun kendi mağazasından aldım. ama muhtmelen kampanya bitmiş olabilir. Ama dediğim gibi lola da güzel bir araba o da benim seçeneklerim arasındaydı.

Aynı kafadanız canım senle bizim bir tanıdığın arkd.vardı kadın her banyoda içine sabun atıp yatarmış senelerden beri meğerse malum yerden ne kadarda yıkanırsan yıkan mikrop kapmış amerikalara bile gitmişti adını da demişlerdi de unutmuştum, benim yeğenimide küvette oturtuyordu bizim gelin bir yaşına gelmeden pipide enfeksiyon oldu sünnet ettiler ben ona bağlıyorum benim oğlişimde yok allaha şükür....

bu arada sabun dedin aklima geldi. sabun ph dengesini bozduğu için genital bölgeye asla sürülmemesi gereken bisey. peki neyle yikayacağiz bebeğin genital bölgesini?? simdi aklima geldi buda

Ben sadece 1 defa hissedebildim hareketlerini :((((

Ya off benim dr. gerek yok dedi. Ben 3 - 4 sene önce 1 defa olmuştum da hala karar veremiyorum.

Yok joker den değil chichonun kendi mağazasından aldım. ama muhtmelen kampanya bitmiş olabilir. Ama dediğim gibi lola da güzel bir araba o da benim seçeneklerim arasındaydı.

doğru canim bitmistir. yaa daha farkli kampanyalarda olur bence önemli olan karar ermek hangisini alacağina. ben ona karar veremedim daha. sürekli bugaboo ya bakiorum sora diorum acaba onu alacağim seyle çok daha fazla seyde alabilirmiyim diorum. ne biliyim karar veremedim.

Gözün aydın canım...

Aaa kızlar ben bugün sonunda karar verip, tetanos aşımı oldum. Olsam mı olmasam mı diye baya düşünmüştüm, doktorum gerek yok demişti çünkü. Haftasonu Recep Has da hayatında hiç olmadıysan öneriyoruz biz deyince bugün gidip oldum. Acaba olsamıydım diyerek aklımda kalmasındansa yaptırdım bende.

canım çok iyi yapmışsın faydası var zararı yok o aşının..
bende birkaç hafta sonra yaptırıcam

kızlar ben kaçıyorum sonra tekrar ugramaya calışırım görüşürüz
herkese iyi dileklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim:))))))

bu arada sabun dedin aklima geldi. sabun ph dengesini bozduğu için genital bölgeye asla sürülmemesi gereken bisey. peki neyle yikayacağiz bebeğin genital bölgesini?? simdi aklima geldi buda

valla canım ben minikken şampuanla yıkadım şimdi de komilinin bebe sabunları var vücudunu onla başını gene şampuanla yıkıyorum, zeytinyağı özlü olanlarla bir sorun yaşamadım

cnm aynı durum ben de de var ... bizimde restauranta alınan örnek bir kaç tane mama sandalyesi vardı ve içlerinden birine karar verdiler restaurantta kullanmak için gerisi kaldı (örnekler)... ben kalanlardan chicco marka olanı beğendim, eve getirtiorum restaurantta perişan olmasın burda yepyeni kullanılacağı günü beklesin diee :)) dolayısıyla sana katılıorum elde varken yeni bi tane almak biras anlamsız oluo galiba...

dimi canım ayrıca kullanılmıs olsa ne farkeder. alıp güzelce dezenfekte ettikten sonra. yanı ona vereceğimiz parayla baska eksikler alırız. pekte ucuz değil çünkü bu gibi eşyalar:)

PERRE CARDN TRAVEL FT YNL ARABA

PERRE CARDN TRAVEL FT YNL ARABA

kızlar bu adresteki PİERRE CARDİN TRAVEL ÇİFT YÖNLÜ ARABA nasıl sizce. fiyatıda baya uygun geldi. deneyen yada bir bilgisi olan var mı?

moz-screenshot.png

Eklentiler

• $travel system.jpg
    $travel system.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 34
slm kızlar kolum ağrıyooooooo
tetanozu gebelikte ilk kez yaptırdım
hemşire dayanılmayacak gibiyse parol alabilirsin dedi ben de istemiyorum ilaç içmekkkk:50::50::50:

doğru canim bitmistir. yaa daha farkli kampanyalarda olur bence önemli olan karar ermek hangisini alacağina. ben ona karar veremedim daha. sürekli bugaboo ya bakiorum sora diorum acaba onu alacağim seyle çok daha fazla seyde alabilirmiyim diorum. ne biliyim karar veremedim.

Ya ben de mesela stokke ye çok takılmıştım. ama çok pahalı olduğu için almadım. sonra pişman oldum keşke kıyıp paraya alsaydım diye düşündüm ama bebeklerin masrafını düşününce bir de özellikleri karşılaştırınca ve az fark görünce yok yok iyi yapmışım dedim. Ama çok içinde kalacaksa sa al yahuuu :)))

o zamankagıt kalemle not al canım sorularınıda hazırlayıp git :)) bazen yurt dışını anlamakta zorlanıyorum gerçekten ...

bende bu hamile kaldigim süre icinde doktorlarin 3 ay sonunda 2 ayda bi kontorle cagirmasini ebenin muayene etmesini dogru düzgün bi ilac falan vermemelerini herseye normal gözüyle bakmalarini hala anlayabilmis degilim. dedigin gibi not aldim sorulari unutmamak icin öyle gidicem yarin :)

eyeszay sende benim gibi bugaboo yu aklindan bi türlü cikaramiyosun anladigim kadariyla :) ama biz kararimizi verdik mayis ta siparis vericez gelmesi zaten 2 haftayi buluyomus biraz da magazada bekletiriz diye düsünüyoruz. bu arabayi yolda kullanan kimi görsem cevirip soruyorum memnun mu diye gecen ikea da bi kadina sordum yine kadin acayip memnun oldugunu söyledi bi daha alicak olsa yine bugaboo alirmis öyle dedi. kullananlarin görüsleri magazadaki saticilardan daha önemli cünkü ben simdiye kadar memnun olmayan birini duymadim zaten en azindan 500 -600 euro vericez alicagimiz bi arabaya üstüne biraz daha koyar bunu aliriz diye düsündük bi de ben magazalarda denedim hep bugaboo yu kullanisi nasil diye inan o kadar rahat dönüyo ki tek elle bile kullanilabiliyo zaten bebek arabasi almadan önce begendiklerini git bi kullan derim agirligina bak kapaninca ne kadar kücük oluyo falan bunlar önemli haa bi de unutumadan sanirim bugaboo ya araba koltugu olarak sadece maxi cosi takilabiliyo tam emin degilim ama öyle olmasi gerekiyo gerci araba koltugunda kücük bi bebegi 2 saatten fazla oturtmanin saglikli olmadigini söylüyolar ben de onunla fazla gezdirmeyi düsünmüyorum

bizim favori rengimiz de bu :)
$dunkelgrau_naturweiss.jpg

valla canım ben minikken şampuanla yıkadım şimdi de komilinin bebe sabunları var vücudunu onla başını gene şampuanla yıkıyorum, zeytinyağı özlü olanlarla bir sorun yaşamadım

ama pipisine sürmemissindir heralde değilmi?? hani vucudu yikanirda. genital bölgeye pipiye yada iste kizlarin genital organina sürülmez heralde sabun diye düsündüm. hani kaka yapicaklari için falan güzelde yikamak gerekir ordan ön tarafa gelirse sabun bilmiyorum. yetiskinlerde sürülmüyor ya bebeklerdede sorun olur diye düsündüm. dedim belki sen ilk bebekte sormussundur doktora.

slm kızlar kolum ağrıyooooooo
tetanozu gebelikte ilk kez yaptırdım
hemşire dayanılmayacak gibiyse parol alabilirsin dedi ben de istemiyorum ilaç içmekkkk:50::50::50:

canim geçer 3 günde bisey olmaz. benimde ağrimisti pek üstüne yatmamaya çalis.

Ya ben de mesela stokke ye çok takılmıştım. ama çok pahalı olduğu için almadım. sonra pişman oldum keşke kıyıp paraya alsaydım diye düşündüm ama bebeklerin masrafını düşününce bir de özellikleri karşılaştırınca ve az fark görünce yok yok iyi yapmışım dedim. Ama çok içinde kalacaksa sa al yahuuu :)))

evet iste bisürü detay var çünkü. hani bugabooda beni kendine asik etmedi öle. maclaren i beğenmistim sora çin mali oldugunu duyup soğudum. birde tekerleklerini beğenmedim soradan ben zor tasirim diye. yaa arabaya karar verip almak istiyorum gitmeden. orda çok pahali. valla daha hiçbisey alamadim yanlis marka alicam bilmemne diye:DD annem çeyiz diye bi ton sey verdi. bi onlar var simdi.

kızlar işte bebeğimizin elleri:nazar:

Eki Görüntüle 173084

ayy masallah ne kadar net öle. masallah jnm bnm:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back