2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bozma morelini bazen erkeklerde böyle oluyo önemli olan sizin bu durumu sürdürmemeniz,ne o hemen uçak biletleri bakmakta ne oluyo..

canim ben zaten 1 aya kadar gelmeyi düsüünüyorum da kiyamiyodum onu burda yanliz birakmaya o yüzden hep salladim bugüne kadar ama ben onu düsünürken yanliz kalmasin falan diye o bana böyle davraninca cok zoruma gitti o yüzden 2 haftalik gelmeye kesin kararliyim o da biraz yanliz kalsin da burnu sürtsünnn !!!

herzaman_seninle sagol cnm,
insallah guzel gecer kontrolum

kizzzlarrrr

dua edin de ben de cinsiyeti ogreneyim artik yaaaaaaaaaaa:84: :84:

canim insallah hersey cok güzel gecer ve ögrenebilirsin cinsiyetini bende ne umutlarla gitmistim ama ögrenemedim umarim senin benim gibi olmaz gösterir kendini

yaaa
kızlaarrrr bi cevap verinn amaa

evet canim bende de oluyo bazen karnimiz gerildikce düzeliyo ya ondan herhalde ayrica ben dün bebegimden öyle bi tekme yedim ki tam göbek deligime vurdu o zaman cok canim yandi ilk defa bu kadar yukarida hissettim hareketini demek ki yukari cikmaya basliyolar artik

Öğrenirsin canım, bizimki de 17. haftadaki randevuda göstermemişti, sonraki randevuda kesinleşti. Şimdi bebek büyüdüğü için tüm vücudu ekrana sığmıyor, doktorda parça parça inceliyor, yani onun için daha detaylı, net gözüküyormuş, o yüzden bu sefer kesinleşir canım sen merak etme.

Mothercare'de %30 indirim vardı, bazı ürünlerde shopping fest e özel. Bence fena değil fiyatı. Sonuçta hastane çıkışına ek bir takım almak gerekli bence. Ben de görmüştüm, beğenmiştim...
Bir de kızlar her ayın 15'inde mothercare'de %50 indirim var. Her üründe değil, body'ler fln zor indirime giriyormuş ama senin dediğin gibi takımı arkadaşım %50 indirim varken almıştı.
Ayın 15.inde uğrayıp bakmakta yarar var bence.

ben pek kıçımın üstüne oturmadığımdan olsa gerek karnımda kıpırdanışını hissediyorum ama tekme olarak ayırt edemiyorum. bu ara biraz fazla gezdim ve korktum da açıkçası bişi falan oldu mu diye

hmm anladım cnm zaten gelecektin doğru...aslında eşlerin bu gibi durumlar için bilgili olması gerek hamilelik gibi durumlarda eşlerine daha fazla ilgi göstermeleri lazım ama bu bazı erkeklerde var bazılarında yok...inş git gel yaptıktan sonra hatasını anlar ve düzelir cnm

yaaa
kızlaarrrr bi cevap verinn amaa

cnm bu konuda hiç bi bilgim yok
arkadaşlarda cvp vermiş zaten
dr una danışmandada fayda var bence

ben geldim kizlar. gözümü açamiorum ne komik amma yorulmusum. bu arada kolum ağrimaya basladi azcik. ama allahtan ates falan yok. zaten kadin çok kiside olmaz dedi ates. ben dedim bende olur:)) ama yok allah sükür.

simdi ne yaptiniz bakiim en son alisveris listesi ne alemde?

gordugum takimlar cok tatliydi da cnm cinsiyet belli olmayinca renk secemedim:-(
ayy ayin 15 ini unutmayayim da ben gidip bakayim bari..

kizlar ben bu hafta hissetmeye basladim ya size tarif edeyim

keinlikle tok karna iken oynuyor bebek
bir de ayaklarinizi uzatmaniz, oturmaniz ya da uzanmaniz laim,
bir de biraz sessizlik,
ona konsantre olmaniz lazim

bi 10 dk bekleyin kesin oynuyor

benim once karnmda kipirtilar basliyor, anliyorum tekme gelecek diyorum sonra pit diyor bitane vuruyor )))

kizlarrr

gogus pedi
gogus ucu kremi
emzik, biberon
gogus pompasi
bebek kozmetik urunleri

bunlari hangi marka alicaz

arastiran varmii ????????

kizlarrr

gogus pedi
gogus ucu kremi
emzik, biberon
gogus pompasi
bebek kozmetik urunleri

bunlari hangi marka alicaz

arastiran varmii ????????

Biberon için kesinlikle phılıps avent....

Göğüs pompasınıda phılıps düşünüyorum...Ama araştırmadım henüz:26:

Son düzenleme:
bisey daha buldum,

e-bebekte 12 li unibaby yenidogan 49,9
viaport magazasinda 39,90 mis

prima premium care 2li paket 64 tlymis

bunlari alsak mi simdiden acaba

ben epey önce alıntı yaptım ama yazammaşıtım.sonra fikrinin sabit olduğunu gördüm.ama yine de yazayım :)) bend e bir çocuk gelişimi öğretmeni olarak kesinlikle 4 yaş öncesi okul önermiyorum.4 yaşta şöyel olabilir yarım gün sosyalleşmek amacıyla eğer yeterli arkadaşı var ise ve çevresi kalabalıksa 6 yaşında başlasın anasınıfına yeterli...ben 9 yıllık öğretmenim öyle problemli çocuklar gördüm ki hem de çok zekiydi hepsi.ama davranış olmayınca zeka pek para etmiyor açıkcası...
ama tabi herkesin kendi fikri . kendi çocuğu ve her anne ve baba çocuğu için en iyisini ister.hatta bizim kınadığımız şaşırdığımız sorunlu anne babalar var ya çocuklarına eziyet eden onlar bile aslında çocularına en iyi fırsatları vermek istermiş bunu üniv.okuduğumda ve örneklerini verdiklerind e şok olmuştum...

ama eminim biz hepimiz çok iyi anneler olacağız , ham,leliğimiz bu kadar bilinçliyse değil mi :)) inş onlarda hem bu dünyada hem ahirette yüz akımız evlatlar olurlar....

sen bakıcı tut ama annenin yanında olsunlar...eminim annen senin ki m,inik diye kıyamıcak ona kendi bakacaktır.böylece kuzenlede ilgilenilmiş olunur.sen daha iyi bilirsin tabi şimdiden çok takma boşver

kızlar 3 gündür göbek deliğimin çevresinde acayip bi ağrı var.. eğilip kalkamıyorum bile

aranızda var mı böyle bi ağrı yaşayan

bi ara bende de vardı ama daha erken zamanlarda.geçen de oldu ama hemen geçti bu sefer.ben dr söyledim normal demişti ama artarsa ve devam ederse mutlaka bildir demişti..insan ne biçim korkuyor dimi..

benim ki ayda bi kere falan öyle bi acıtıyoki karnımı resmen kramp giriyor.sanırım yer değiştiriyor.:18: bu sabah oldu mesela çok korktumm..

bisey daha buldum,

e-bebekte 12 li unibaby yenidogan 49,9
viaport magazasinda 39,90 mis

prima premium care 2li paket 64 tlymis

bunlari alsak mi simdiden acaba

Canım sürekli unibaby yenidoğan kullanın diyo forumlarda. Hiçbir kimyasal yok, yalnızca ıslatılmış pamuk gibi düşünebiliriz. Bende dün alsammı diye düşündüm... Aslında almak lazım...:44:

canim bende tekme diyorum ama belki de baska bi harekettir :))) bende son zamanlarda cok gezdim ama bisey olmaz herhalde gezmekten sadece olan ayaklara ve bacaklara oluyo bizim:)

evet canim o bilgili es bende yok demek ki :)) umarim anlar yoklugumda evde ne gibi islerle ugrastigimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…