kızlar 3 gündür göbek deliğimin çevresinde acayip bi ağrı var.. eğilip kalkamıyorum bile
aranızda var mı böyle bi ağrı yaşayan
cnm bozma morelini bazen erkeklerde böyle oluyo önemli olan sizin bu durumu sürdürmemeniz,ne o hemen uçak biletleri bakmakta ne oluyo..
herzaman_seninle sagol cnm,
insallah guzel gecer kontrolum
kizzzlarrrr
dua edin de ben de cinsiyeti ogreneyim artik yaaaaaaaaaaa:84: :84:
yaaa
kızlaarrrr bi cevap verinn amaa
Canım geçen hafta benimde olmuştu ama 2 gün sonra düzeldi. Bende korkmuşum ama normalmiş.
Rahim genişleyip göbek hizasına geliyormuş ve iğne batması gibi acı verebiliyormuş...
çoookk teşekkür ederimmmm
ben de korktum da. kime sorduysam çocuğu olan hatırlamıyorum dedi
yaaa
evet bunu ben de dusundum cnm.
artik ogunler bir gelsin de dusunucez bakalim
insallah ogreniriz kizlar yaa
bu oglen metrocitye gittim, mothercare da cok tatli takimlar var;
ama kiz-erkek belli olmayinca secemedim.
54 tl ye, 6 li tk vardi, mothercare'e gore iyi bi fiyat diy mi?
evet canim bende de oluyo bazen karnimiz gerildikce düzeliyo ya ondan herhalde ayrica ben dün bebegimden öyle bi tekme yedim ki tam göbek deligime vurdu o zaman cok canim yandi ilk defa bu kadar yukarida hissettim hareketini demek ki yukari cikmaya basliyolar artik
hmm anladım cnm zaten gelecektin doğru...aslında eşlerin bu gibi durumlar için bilgili olması gerek hamilelik gibi durumlarda eşlerine daha fazla ilgi göstermeleri lazım ama bu bazı erkeklerde var bazılarında yok...inş git gel yaptıktan sonra hatasını anlar ve düzelir cnmcanim ben zaten 1 aya kadar gelmeyi düsüünüyorum da kiyamiyodum onu burda yanliz birakmaya o yüzden hep salladim bugüne kadar ama ben onu düsünürken yanliz kalmasin falan diye o bana böyle davraninca cok zoruma gitti o yüzden 2 haftalik gelmeye kesin kararliyim o da biraz yanliz kalsin da burnu sürtsünnn !!!
canim insallah hersey cok güzel gecer ve ögrenebilirsin cinsiyetini bende ne umutlarla gitmistim ama ögrenemedim umarim senin benim gibi olmaz gösterir kendini
yaaa
Öğrenirsin canım, bizimki de 17. haftadaki randevuda göstermemişti, sonraki randevuda kesinleşti. Şimdi bebek büyüdüğü için tüm vücudu ekrana sığmıyor, doktorda parça parça inceliyor, yani onun için daha detaylı, net gözüküyormuş, o yüzden bu sefer kesinleşir canım sen merak etme.
Mothercare'de %30 indirim vardı, bazı ürünlerde shopping fest e özel. Bence fena değil fiyatı. Sonuçta hastane çıkışına ek bir takım almak gerekli bence. Ben de görmüştüm, beğenmiştim...
Bir de kızlar her ayın 15'inde mothercare'de %50 indirim var. Her üründe değil, body'ler fln zor indirime giriyormuş ama senin dediğin gibi takımı arkadaşım %50 indirim varken almıştı.
Ayın 15.inde uğrayıp bakmakta yarar var bence.
ben pek kıçımın üstüne oturmadığımdan olsa gerek karnımda kıpırdanışını hissediyorum ama tekme olarak ayırt edemiyorum. bu ara biraz fazla gezdim ve korktum da açıkçası bişi falan oldu mu diye
kizlarrr
gogus pedi
gogus ucu kremi
emzik, biberon
gogus pompasi
bebek kozmetik urunleri
bunlari hangi marka alicaz
arastiran varmii ????????
Canım seninki daha çok minik olcak. Bakıcıya emanet etmen zor olur. Abin bakıcı tutsun, yada kreş yaşı gelmiş artık
Bende 2 yaşını doldurunca hemen kreşe vermek istiyorum kızımı. Eğitim çok önemli, evde annelerimiz yeteri kadar eğitim veremez diye düşünüyorum.. Birde çocukların karakterleri 2-4 yaş arası oluşuyormuş. Paylaşmayı, sosyalliği öğrenmeli... Bunlar ilerki konular tabi ama paylaşmak istedim
ben de aynen senin gibi dusunuyorum ama onalrin kendilerinin dusunmeleri lazim bunu,
yani ben gidip de diyemem siz cocugu bakiciya verin annem benimkine baksin diye.
abimler biraz bilmisdirler kari-koca, kimseyi de pek islerine karistirmazlar, o yuzden bilmiyorum nasil hareket edecekler
ben de kucuk yasda vericem krese cnm
kızlar bebklerınızı buyuynce krese vermeyı dusunmüssünuz ben anasınıfı öğretmenı olarak hıc tavsıye etmıyorum evet eğitim cok önemli ama 2 yasında krese baslayan çocuklar malesef ileride okuldan sıkılıyolar ve okulu sevmıyolar ileride cok zorlanırsınız okula gıtmek ıstemeyecek derslerını sevmeyecek ve dolayısıyla hiçbirşey öğrenemeyecek ve çocuk anne babasının onu basından attıklarını düşünecek ve içine kapanacak anne ve babaya karşı içinde bir nefret olacak bence bır daha düşünün derım ben
kızlar 3 gündür göbek deliğimin çevresinde acayip bi ağrı var.. eğilip kalkamıyorum bile
aranızda var mı böyle bi ağrı yaşayan
Biberon için kesinlikle phılıps avent....
Göğüs pompasınıda phılıps düşünüyorum...Ama araştırmadım henüz:26:
bisey daha buldum,
e-bebekte 12 li unibaby yenidogan 49,9
viaport magazasinda 39,90 mis
prima premium care 2li paket 64 tlymis
bunlari alsak mi simdiden acaba
bisey daha buldum,
e-bebekte 12 li unibaby yenidogan 49,9
viaport magazasinda 39,90 mis
prima premium care 2li paket 64 tlymis
bunlari alsak mi simdiden acaba
ben pek kıçımın üstüne oturmadığımdan olsa gerek karnımda kıpırdanışını hissediyorum ama tekme olarak ayırt edemiyorum. bu ara biraz fazla gezdim ve korktum da açıkçası bişi falan oldu mu diye
hmm anladım cnm zaten gelecektin doğru...aslında eşlerin bu gibi durumlar için bilgili olması gerek hamilelik gibi durumlarda eşlerine daha fazla ilgi göstermeleri lazım ama bu bazı erkeklerde var bazılarında yok...inş git gel yaptıktan sonra hatasını anlar ve düzelir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?