hahahahhahahahahahha çok sasirdim. bundan 4 yil önce bende bigün kizim olursa ece oğlum olursa ege koyacağim diordum hehehehe çok sasirdim. ama simdi onlarda uygun deil bana
bende şaşırdım canım ya :) ama güzel isimler hem söylemesi de kolay :) ben seviyorum ege ismini . babamızda yalın koyalım diyor. ortada buluşur gibiyiz şuan
yalın ege dedik tabi 4 ay içinde değişmezse ...
birde başkasına söyleyince böyle yorum yapıyolar ya deli oluyorum ya herkese beğendirmek zorunda değiliz ki niye karışırlar sanki anlamam hiç
egede efede çok güzel isimler favorilerimin arasinda
canım üzme kendini bazen erkekler anlayışsız olabiliyolar. hem bu aralar baya duygusal sıkıntılar yaşamak normal. erkekler pek anlamıyolar bu durumdan
aynı şeyi bende düşündüm zaten hanlı kanlı bende pek sevmem ama eşim ilkinde oğlum olursa hep adı han lı olsun türk ismi olsun diyip duruyodu. ilkini onun isteğine göre koyduk ikincide bana kaldı ama bende isim bulamayınca öyle kaldım:)))
ben bi uyumaya gidiorum kizlar. 2 günün yorgunluğu anca çikiyor. bu arada 2. tetanoz asimi bir ay sora yaptiracakmisim soraki 6 ay sora. yani hamilelikte 2 doz olmus oluyor. burda olmassam orda yaptirjam artik olmadi. öpüorum sizleri kiss
Canım bak Koray da güzel isim
Karizma duruyor:82:
ben bi uyumaya gidiorum kizlar. 2 günün yorgunluğu anca çikiyor. bu arada 2. tetanoz asimi bir ay sora yaptiracakmisim soraki 6 ay sora. yani hamilelikte 2 doz olmus oluyor. burda olmassam orda yaptirjam artik olmadi. öpüorum sizleri kiss
hahahahhahahahahahha çok sasirdim. bundan 4 yil önce bende bigün kizim olursa ece oğlum olursa ege koyacağim diordum hehehehe çok sasirdim. ama simdi onlarda uygun deil bana
bende şaşırdım canım ya :) ama güzel isimler hem söylemesi de kolay :) ben seviyorum ege ismini . babamızda yalın koyalım diyor. ortada buluşur gibiyiz şuan
yalın ege dedik tabi 4 ay içinde değişmezse ...
birde başkasına söyleyince böyle yorum yapıyolar ya deli oluyorum ya herkese beğendirmek zorunda değiliz ki niye karışırlar sanki anlamam hiç
güzel isimler canim güzel vazgeçme sen.
Canım senin erkek olsaydı kesin ege koymalıydın. Size uygun bir isim
canim bende isterdim erkek olsaydi ama çok özenti olacakti bizim için çünkü yabanci damattada bebeğin adi egeydi. simdi ayni sey ayni hikaye pek içime sinmedi bizde özenti durur diye.
mesela ikinci ismi tuna olabilir ikisi güzel geliyo kulağa.düşünür buluruz güzel güzel isimleri merak etme daha zamanımız bolbabası çok istemiş koymuş ilk ismini hakkıdır erkekler erkek isimlerine daha kararlı bizde kızların isimlerinde. ben de kkızım olsun adı mutlaka peri olcak derdim olsaydı taviz vermez koyardım ama erkek olunca sustum kaldım allah uzun ömürler versin evlatlarımıza. şu son zamanlarda izlediğim haberler beni çok etkiledi. çocuklar öldürülüyo anneler babalar umursamaz ahh içim yanıyo. allahım çocuklarımızıda bizleride hayırlı insanlarla karşılaştırsın. ben şimdiden çok korkmaya başladım
eşimn0in 02. favori ismi tuna:)) bende karar veremiyorum işte bütün isminleri bi toplayıp kara vermem lazım
haklısın canım Allah hayırlı evlatlar versin hepimize. kaç gündür haber izleyemiyorum bile
benim daha vurulmadı geçmi kalınıyo neiyi uykular
canım 20. haftadan sonra yapılıyo benimde haftaya cuma yapılacak
güzel isimler canim güzel vazgeçme sen.
canim bende isterdim erkek olsaydi ama çok özenti olacakti bizim için çünkü yabanci damattada bebeğin adi egeydi. simdi ayni sey ayni hikaye pek içime sinmedi bizde özenti durur diye.
aaa evet yaa, hatırladım şimdi. Olsun canım unuttu herkes onu
daha çook zamanın var üzülme bulursun en güzeliniaminnn inşallah... valla sorma eşimde bana yasakladı yeter artık izleme sürekli ağlıyosun dedi. bende artık değiştiricem izlemiycem içim daralıyo korkuyorum
kızlar size bişey sorucam yardımcı olurmusunuz?
ben şuan 21. haftadayım ve eşimin şark görevi için doğudayız . geçenlerde sağlık ocağına gittim tetanoz için benim aile hekimim izmirde görünüyo buraya almam gerekiyormuş . ama ben aldırmak istemedim çünkü 26. haftada tamamen izmire dönücez kısmetse tayinimizi istedik. 1 aylığına gerek olmadığını düşünüyorum. acaba 26. haftada yaptırsam tetanozu olurmu bunu merak ettim ?
kızlar size bişey sorucam yardımcı olurmusunuz?
ben şuan 21. haftadayım ve eşimin şark görevi için doğudayız . geçenlerde sağlık ocağına gittim tetanoz için benim aile hekimim izmirde görünüyo buraya almam gerekiyormuş . ama ben aldırmak istemedim çünkü 26. haftada tamamen izmire dönücez kısmetse tayinimizi istedik. 1 aylığına gerek olmadığını düşünüyorum. acaba 26. haftada yaptırsam tetanozu olurmu bunu merak ettim ?
kizlar,
bebekle birlikte ders calismanin ben de cok zor olacagini dusunuyorum
ama insan isterse, azmederse yapar.
benim annem kur'an okumayi ogrenmek istemisti 50 kusur yasinda.
vakti de yoktu, mutfakta yemek yaparken kitabi karsisina koyar oyle calisirdi, ya da baska isler yaparken.. sonunda ogrendi de.
ben Allahtan yuksek lisansi falan evlenmeden halletmistim. ama ben de tezimi ise basladiktan sonra yazmistim; o bile cok zor olmustu..
evlendikten sonra da hem calistim, hem evlilik hem de mali musavirlik sinavlarina hazirlandim. 2 donem de verdim tum dersleri, ruhsatmi da alsim,
benim icin buyuk biseydi.
demem o ki, insan isterse yapar
ama sizler sanslisiniz ha deyince isten cikabilme imkaniniz var demek ki.
ben hem kariyerimi yarim birakmamak adina, hem alistigimiz standartlari devam ettirebilmek adina isi birakamam, son ayima kadar da calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?