2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklisin canim naz yapmayi bilmeyince üstüne titremiyolar herhalde ben herseyi ona göre düsünürken onun sadece ise gidip gelmekten baska bisey düsünmemesi acayip moralimi bozuyo vallaa dedigin gibi zaten dokunsalar aglicak gibi durumda oluyo insan hamilelikte bi de böyle seyler yasaninca tutamiyo kendini ben onu 2 hafta burda birakip türkiyeye geliyim de akli basina gelsin onun!!!!

eyeszay canim o bebek arabasinin markasi bugaboo cameleon bizim begendigimiz rengi de o oldu daha canlilari da var ama sanki bu daha kibar duruyo gibi geldi bana

bu arada sabah yasadigim moral bozuklugu icin de onu burda tek basina birakip türkiyeye gelmeye kiyamiyodum ama simdi bilet bakiyorum bugün yarin alirim bi 2 hafta yanliz kalsin da anlasin benim kiymetimi :)))

Son düzenleme:

canım burda iş annene düşüyor....anenen bunu dile getirse çok iyi olur..

selam kizlar....
keyifler yerindedir umarim. bugün biz biraz keyifsiziz babamiza kizdik bilmiyorum ben mi abartiyorum ama evdeki her ise yetisemiyorum sagolsun o da pek yardimci olmuyo bu son zamanlarda sabah sabah aglatti beni sinirden

Canım sıkma canını bizim çok hassas olduğumuz bir dönem ee babalarda tam anlamıyla bizlerin ne yaşadığını tahmin edmiyorlar bazen bencillikler olabiliyor. Sen yine de üzme kendini, bebişi düşün rahatlarsın :))

güzel isim .kökü nerden geliyor?

günaydin kizlar.

ben tetanoz asimi olup geldim. su anda hiçbisey yok. simdi medipolu ariyacağim yarinki seminer için. gelecek olan varmi?

Canım yaa harikasın! Çok güldürdün beni Özellikle ikiz mi? sorusuna çok muhattap olmuş biri olarak gerçekten sinir bozucu sorular. Ee! Doğurmadın mı hala sen sorusu ayrı bomba, koptum

Mina güzel bir isim ama arapça işte. Arapça olmasa bence kesinlikle koy derdim. Yunanca ismi delfin miydi?

sorma canim ya bu erkeklere illa naz yapmak lazim herhalde normal bi hamilelikte pek ilgi görülmüyo anlasilan onu da becerebilsem keske :))

bebisi düsünmemem imkansiz zaten sürekli ben burdayim diye hatirlatiyo kendini tekmeleriyle iyice sertlesmeye basladi hareketleri :)

Ben yemeğe oradan da genel md. ile performans değerlendirme toplantısına gidiyorum. Yine çok doldurmayın sayfaları kör olacağım yakında

mina çok hoşmuş canım . ben hep kızım olursa ece koyacağım diyordum . oğlum olursa da ege düşünüyordum . hala kara aşamasındayız tabi ama değişmezse doğuma kadar fikrimiz yalın ege koymayı düşünüyoruz sizce nasıl kızlar?

biz erkek olduğunu duduğumuz gün ege koyduk adını. bence harika bir isim vazgeçmeyin adaş olsunlar

selam kizlar....
keyifler yerindedir umarim. bugün biz biraz keyifsiziz babamiza kizdik bilmiyorum ben mi abartiyorum ama evdeki her ise yetisemiyorum sagolsun o da pek yardimci olmuyo bu son zamanlarda sabah sabah aglatti beni sinirden

canım üzme kendini bazen erkekler anlayışsız olabiliyolar. hem bu aralar baya duygusal sıkıntılar yaşamak normal. erkekler pek anlamıyolar bu durumdan

yaa kızlar banada akıl verin erkek ismi konusunda
kız olsaydı ismi hazırdı nil koyucaktım adını nişanlı zamanımızdan ayarlı yani:)) ama erkek olunca bulamadım bişey
eşim oğlumuza uygun olsun istiyo. ilki batuhan ikinciside doğukan olsun diyo. ama bende hiç istemiyorum doğukan ismini. değişik içime sinen bi isimde bulamadım offfff

hahahahhahahahahahha çok sasirdim. bundan 4 yil önce bende bigün kizim olursa ece oğlum olursa ege koyacağim diordum hehehehe çok sasirdim. ama simdi onlarda uygun deil bana

Mina güzel bir isim ama arapça işte. Arapça olmasa bence kesinlikle koy derdim. Yunanca ismi delfin miydi?

evet cnm ya çok güzel ama arapça. ama alternatif bisey bulamassam o olucak. yok canim delfin erkek için acaba olurmu die düsünüyordum ki ondada ayni sorun mevcuttu oda yunancaydi.

Eva olucak adi canim. o zaten kesindi daha ilk öğrendiğimiz zamandan

batuhan doğukan çok uzun ve han kan fazla oluyo gibi geldi bana. karışmak istemem de tuhaf geliyor kulağa yani ben mesela kuzey ege istemiştim ege de karar kıldık. sizde ilki illaki batuhan sa ikinci ismini kısa bulun derim ben

Ben hep oğlum olursa Efe koyucam derdim. Seviyorum Efe ismini

aynı şeyi bende düşündüm zaten hanlı kanlı bende pek sevmem ama eşim ilkinde oğlum olursa hep adı han lı olsun türk ismi olsun diyip duruyodu. ilkini onun isteğine göre koyduk ikincide bana kaldı ama bende isim bulamayınca öyle kaldım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…