2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehehehehe ayyy yerim onu ben yaa. biliyor dimi içinde bebek olduğunu? nasıl söylediniz ilk? ben çok merak ediyorum bebişlerin kardeşlere bakışlarını.

KArnın kocaman olmuş canım benim ya
benim ki zaten büyük ya )
eşim dün akşam ikiz olmasın diyor

evet ya sorma sen bide ilk gün görseydin dahada kocamandı:)) bi anda büyüdü allah tarafından babamız etkilensin diye. hatta ben tartıldım havaalanına gitmerden önce size sölemeyiş unuttum 2 kilo birden almıştım. ama şimdi tartılıuyorum bi kilosu gitmiş gene(

bu arada ikiz olabilirmi bu saatten sora:)

Canım benim oğlanda 22 aylık bizde de benzer durumlar var )

seninki nasıl davranıo canım??

eyeszay;

o kadar duygulanarak okudum ki, okuldayim ama gözyaslarina boguldum resmen Bence yasadiklariniz cok guzel ve ozel. Hem sen esini gercekten sevdigini anlamissin hemde o sana her kosulda guvenmesi gerektigini. Bence de esin hakli, eger aranizda sorun yoksa, tek sorun etrafinizdaki insanlarin söyledkleri ise bu yine beraberce asabileceginiz bir durum. Tek sorun buysa bebek icin bile olsa tekrar denemeye deger gibi geldi bana da...

Babanin tepki vermesi de cok normal ama dedigin gibi önce annen, sonra onun ailesi gelip konusarak orta yol bulunabilir. Ama eger ailesi biraz sert ya da ne bileyim zorla getirilirse oraya ortalik karisabilir, insallah isteyerek gelirler ve cok ilimli konusurlar. Cunku babanin gönlunun alinmasi gerekiyor bence, kiz babasi sonucta.

Bebegine gelince bence de bir sorun cikmayacak, sen icini ferah tut :) Ben inaniyorum cok guzel bir kiziniz olur, insallah cok da mutlu bir bebek olarak dunyaya gelir :) Sonra da hep beraber mutlu olursunuz :)

ayy kızlar valla üzmedim sizi dimi(( ama mutlu bi hikaye sonuçta nolur üzülmeyin. insanın başına her bişeyler geliyor işte heleki biraz insan tarafı varsa. ama gerçekten allah büyük. işallah hayırlısı ile herşey düzelir bizde bebeğimizi beraber büyütürüz.

yok onun ailesi zaten baştan beri istiyordu. bide anlamadım sanırım olanları anlatmamış alexandros ailesine yani yalanları. çünkü anlatmış olsa annesi sürekli beni sorup benden bahsetmez. sürekli oğluyla konuşmaya çalıştı ve yanıt alamadı herhalde çünkü o öledir. üzüldümmü bişeye konuşamaz hatırlayamaz. annesine benim fotoğrafımı göstermiş kız olduğunu sölemişti athinadayken daha oda dansetmeye başlamıştı. gene sürekli aradı bana işte öpücükler gönderdi falan. ailesi yani istekli. ilk başlarda evlenmeye karar verdiğimizde biraz problemimiz olmuştu onlarda çok erken diye 3 günde evlenilirmi diye. dediğim gibi bilmiyorum haberleri varmı tüm olanlardan.

işallah bişi çıkmaz bebişdede çok korkuyor insan yaptırıyımda şu testleride hayırlısı ile. senin bebiş nasıl canım?

Canımm karnın kocaman olmuşşş, çok şirin.
Benim henüz o kadar değil...

çok saol canım oldu valla:)) güselde oldu:)) insan hamile olunca seviniyor büyümesine.

canim karnin kocamannn olmus yaa cok tatli duruyo masallahhh
sanki babasi görsün diye büyümüs birden :)

dedigin gibi herseyi akisina birak bakalim zaman size ne göstericek

aynen aynen canım sanki babası görsün diye büyüdü bi anda:)) öle yapıcam valla bende akışına bırakıcam. çünkü yavaş yavaş düzeltmekte fayda var herşeyi.

oh beeeeeeeee....gelmişsin eyeszay,çatladık yaw kızımla şurda...
vallaha ben de düşünmeye başladım bu kız bize pat diye yunanistandan cevap yazacak diye....
siteye üye olduğumdan beri sayfaları ilk kez bu kadar endişeli,merak içinde okudum vallaha....arada olanları da kaçırmak istemiyorum...bi yandan seni bekliyorum....
neyse anlaşılan o ki bebişiniz sayesinde birçok şey yola girmiş gibi görünüyor....yaşadıklarınızı gözümün önünde resmen film gibi yaşadım ben de...
etkilendim baya...
Allahım seni,eşini,bebişini ve ailelerinizi üzecek bişi yaşatmasın...
gelişmeler çok güzel bence...onun cephesinden de duruma baktım...ikiniz için de zor tarafları var ya...ama bence kızınızın varlığı size herşeyi unutturacak kadar güzel ....umarım daha da güzel gelişmelerini paylaşırsın bizlerle....
o ayrıntılı ultrasonla ilgili de kafanı takıp yoracağına bi doktora daha git kesinlikle...bişi çıkmayacaktır...rahat tut sen gönlünü...öperim sevgiyle....öslemişimmmmmmmm muaaaaaaaaaahhhh

iş ortamında mutlu olmamak nedir ben de iyi bilirim...hayırlısı olsun...umarım mutlu olacağı yeni bir işi olur eşinin...

biz çok yorgunuz kızımla...bi de yazılı okumam lazım...şimdi kaçalım biz...geliris sonra....c ya

1013
huhuhu ben geldim ama kaçcam gene 5 ancak yatişirim yemek falan yedim hazırlanıcam bakalım neler olcak :))
1013 nemi ordan itibaren okumam gerek :)))
ha kızlar doğan cüceloğlu kitaplarıda okumak gerek bebek kendimiz eşimiz için
okumadıysanız ki ben okumadım

Selm kızlar
eyeszay canım olumlu gelişmeler herkes gibi beni ve bebeğimi çok heyecanlandırdı valla okumaya başladığım andan beri bebeğim kıpır kıpır garip bir gülümseme var suratımda çünkü ilk defa bu kadar net hissediyorum bebeğimin hareketlerini...
Canım herkesin evliliğnde bir takım sorunlar olabiliyor bazen doğruyu çok net bilmemize rağmen davranışlarımızı kontrol altında tutamayıp tutarsız hareketler neticesi üzülebiliyoruz... sizde birilerinin kurguladığı bir senaryonun oyuncuları olmuşsunuz işin entersan olan tarafı sevginiz ve sadakatiniz bu kadar da gözler önündeyken herkesin bu yalana inanması aslında çelişki de burada başlıyor ya..
Benim nacizane fikrim; bu durumda sen stres altına girme artık o düzeltsin dağılan hayatınızı gerekirse babanın karşısına o çıksın bu güne kadar sen yeterince sıkıntı yaşadın zaten.. oda bu durumu düzeltmeye çalışırken görsün senin neler atlattığını müşterek yaşayın acıyı sıkıntıyı sevgiyi mutluluğu...
Bu arada bebeğinin sağlığıda Allahın izniyle yerindedir doktorlar bazen bize böyle heyecanlar yaşatabiliyor bunca şeye rağmen o mucizeyi vermiş Allah... o koruyodur sen sağlığı için elinden geleni yapıyorsun gerisi onun işi dualarımız bebeklerimiz için.....

eyeszay;

Olur mu hic öyle sey, mutluluktan duygulandim ben :) Cok sevindim guzel vakit gecirmenize, islerin yoluna girme ihtimalinin olmasina. Cok garip biliyorum ama duygulaniyorum iste, elimde olmuyor bu arada göbek cok yakismis :) Su ana kadar kimse bilmedigi icin gizlemeye calistigim göbegim, herkesin ögremesiyle artik beni mutlu ediyor. Zaten elim hep orada :) anne olmak zor ama guzelmis :)

Bizim oglumuz olacakmis kismetse :) Cok etkilendim onu ultrasonda gorunce, ben kararti görecegimi beklerken karnimin icinde resmen bebek oldugunu gorunce cok sasirdim :) Olumsuz etkilenmemek icin hic ultrason göruntusune bakmayinca böyle oluyor sanirim, sadece ciktilari görmustum su ana kadar onlar da siyah beyaz oluyor ya... Bana hamile degilsin dese daha az sasirirdim sanirim. Gercekten cok guzel bir duyguymus bebegi görmek, canlisini kucagima almak nasip olur insallah. Kimbilir o nasildir :)

Bu arada 8 adet kitap siparis etmistim, artik saniyeler sayiyorum gelsin artik kitaplar :) Sanirim yarina kalacak Sabirsizligim giderek artiyor, kitaplari böyle bekliyorsam, zaman yaklastiginda bebegi nasil beklerim kim bilir :)

İnanılır gibi değil karnım hiç çıkmadı diye dert yanıyordun oysa harika görünüyorsun, Çok şeker olmuşsun

hehe dimi bi anda kocaman oldu:))

çok saol canım benim. herkes baya endişelenmiş beklemiş merak etmiş. hepinize çok çok teşekkur ediyorum valla. kendimi dahada güçlü hissettirdiniz. dilerim bebişinle sende iyisindir bu arada.

dediğin gibi çok zor iki taraf içinde. insanlar birşeyler yapıyor toparlamak size kalıyor. o yüzden aile olmakta bağlılık güven herşey çok önemli. birbirini tanımakta. belkide bu bize bütün bunları yaşattı. dilerim bundan sonrası güzel olur bu hikayenin. bizde mutlu oluruz sonunda.

ayyy bu arada atlamışım....
fotoya bayıldım....maşallah baya büyütmüşün göbeciğiiiii

hehe dimi kocaman olmuş teyzesi:)) sanki babası görsün diye dahada büyüdü:))

çok saol canım. evet dediğin gibi bu kadar güçlü birşey varken bütün bunlara inanılması. o yüzden kids go ya yazdığım gibi bazen bu bir kurguydu plandımı bile diyorum. müzik şirketi ve menejerlerinin yada ne biliyim. anlamam çok zor. ama dilerim herşey doğrular açığa çıkar herkes için. bizde artık mutlu olabiliriz.

işallah bebişimin diğer testleride iyi çıkar bikaç doktora daha gideceğim zaten. işallah boşuna bi korkudur.

seninde bebişin mutlu hikayeyi sevmiş demekki annesi. dilerim allah hepsini korur onların hiç kötü hikayelerle karşılaşmazlar bebişlerimiz.

evet canım biliyorum o duyguyu. bende hemen duygulanıyorum ağlayıveriyorum. ama şu 2 gündür babamızın yanında nutkum tutuldu benim hiçbişeye ağlayamadım. o kadar şaşkındım ki. bide aslında mutluydum heralde ondan dolayı.

sen ilk defamı görüosun bebişini kıyamamm. maşallah gözün aydın cinsiyetide öğrenmişsin. işallah dediğin gibi kucağımıza sağlıkla alırız onlarıda kavuşuruz. böyle ultrasondan baktıkça tekrar özlüyor insan:))

ben biraz uyumaya gidiyorum kızlar 2 günün yorgunluğu var üzerimde. sonra gene gelirim.

herkeslere bugüne kadar ki destekleri ve duaları için çok teşekkur ediyorum. gerçekten sizin dualarınızla oldu bu kadar gelişme çok inanıyorum. arada yanlışlıkla görmediğim bi post falan olmuşta cevaplayamamışsam mazur görün. hepinize ayrı ayrı teşekkurler iyiki varsınız. bebişlerinize iyi bakın akşam gelinceye kadar görüşürüs.

:79: :79: :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…