eyeszay ,
Yemekten döndüm yazdıklarını bir çırpıda heyecanla okudum ve çok sevindim senin adına.
Bence herşeyi açık açık konuşmanız çok iyi olmuş, ayrıca o da yaptığı hatanın tamamen farkında. Sen de birlikteyken hatalı tutumlarda bulunduğunu kabul ediyorsun, sonuçta ikinizde iyice düşünmüşsünüz, bu sorunu aşmak için ikinizde de azim ve en önemlisi büyük bir istek görüyorum ben. Bence ikinizde beraber mutlu olmayı çok istiyorsunuz, çünkü ikinizde birbirinizi çokk seviyorsunuz.
Eşinin bebeğinize ilgisi muhteşem zaten, insan sevmediği bir kadından olan daha doğmamış çocuğu nasıl bu kadar sevebilir, nasıl bu kadar isteyebilir ki??
Hem sana değer vermese ve geri kazanmak istemese, ailesini TR'ye neden getirmek istesin.
Siz aranızdakileri aştıktan sonra baban da ikna olur merak etme, hiç bir baba kızına kıyamaz.
Ayrıntılı sonucuna gelince, ben de çoğu kişide ayrıntılı ultrasonunda bir anormallik sezen ama sonraki haftalarda tekrar kontrole çağırıp şimdi bir sorun yok diyenler duydum. Sıkma canını yani. 23. haftanda tekrar aynı yere gidip kontrol yaptırabilirsin (yani tekrar para almayacağını düşünüyorum, alacaksa direk başka yere git). Kontrolde de sorun görürse tekrar o zaman başka birine gözük bence kesinlikle!!
Amniyosentez konusunu kafana takıyorsan, bence kesin Recep Has'a danışabilirsin, gerekmediğini düşünüyorsa bunu kesinlikle belirtiyor diye duydum. Para kazanmak için gereksiz şeyler yaptırır mı diyeceğin biri değil kesinlikle.
Ben cumartesi ayrıntılı ultrason için Recep Has'a gideceğim. Gözlemlerimi aktarırım.
canım çok güzel yorumlar yapmışsın beni bile bi an rahatlattı. dediğin gibi aslında yani hatasının farkında ve bunun içinde birçok kez özür diledi. hatta öleki insanların arkasına bile hiç sığınmadı. ben hep insanlardan bahsettim o hep. başkalarının suçu değil bu onlar hiçkimse. bu benim sorumluluğumdu benim hatamdı bunun için kendimi berbat hissediyorum dedi. sonra benim okuduğum kitapları doktorların sölediklerini hepsini heyecanla dinledi. ne çok şey kaçırmışım hepsini öğrenmem lazım dedi. yani büsürü şey.
evet recep has a bende gitmeyi düşünüyorum biraz önce my little sunshine da telefon numarasını verdi. bide onun 2li falan sonuçları ilede çok ilgilenmişti recep has. bende arıycam bi kendime gelince onu. korkutuolar çok doktorlar ama yani bide o kadar havada konuşuyorki hem diyor genelde bunlar önemli bişey değildir. hem sonra bi başlıyor anlatmaya amniyosenteze kadar gidiyor konu. hemde diyor 4 lü testin falan iyi çıkmışsa öle bi ihtimal yoktur. anlamadım bende. bakalım iyice konuşuyim recep hasla.