• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bizim evin cok yakinin da idil bebe magazasi varmis,
cok sevindim.

h.sonu bakarim insallah
kraftin urunlerini de satiyorlarmis.

yaklaşık olarak 500 tl civarlarında sanırım bana beşik olarak pek kullanışlı gelmedi,mama sandalyesi olarak ise pahalı.

canım beşik olarak kullanılışlı olurmu bilmem ama mama sandalyesi olarak gayet kullanışlı olur bence

yaklaşık olarak 500 tl civarlarında sanırım bana beşik olarak pek kullanışlı gelmedi,mama sandalyesi olarak ise pahalı.

evet baya pahalı mama sandalyesi olarak

yorumlari okudum da,
anakucagi gibi yatiriyorlarmis bebegi,
mutfaga odaya heryere goturuyprlarmis,
10-20-30 dk otomatik sallanma ayarlari ve de muzigi varmis,
bebek kendi kendine uyuyormus icinde,
geceleri bile emzirip icine koyan varmis, 10 dk ya ayarliyorlarmis ornegin bebek uyuyormus kendi kendine

:kkk:
yorumlari okudum da,
anakucagi gibi yatiriyorlarmis bebegi,
mutfaga odaya heryere goturuyprlarmis,
10-20-30 dk otomatik sallanma ayarlari ve de muzigi varmis,
bebek kendi kendine uyuyormus icinde,
geceleri bile emzirip icine koyan varmis, 10 dk ya ayarliyorlarmis ornegin bebek uyuyormus kendi kendine

birisi de bu run sayesinde oglumun gaz problemi kalmadi diye yazmis..

cok hosuma gitti bu urun, ama incelemek lazim iyice
ucuz degil yani, bayag pahali bisey

Arkadaslar Merhaba:71:

Cinsiyetini ogrenen arkadaslar tebrikler, saglikla bebeklerimize kavusmak dilegiyle... Yeni ciciler almis arkadaslar gule gule kullanmak nasip olsun.

Eyeszay, oncelikle esinle olumlu gelismeler yasadigina sevindim. Umarim hersey yolunda gider, toxoplazma sonucun ne zaman cikacak? Umarim ciddi bir sey cikmaz, test sonucundan sonra bir doktora daha muayene olmakta fayda var.

Tory Baby

benim aldığım hastane çıkışının bir benzeri aynısı değil zaten bizim ki erkek
içinde badisi pijama takımı iç zıbın takımı patikli battaniyesi tulumu var tabi şapka eldiven falan detayları var çok parçalı ama kullanışlı geldi parçalar
idil kadar kaliteli ve daha ucuz
not:çok ucuz da değil idilden ucuz ama :)

Bu arada 8 adet kitap siparis etmistim, artik saniyeler sayiyorum gelsin artik kitaplar :) Sanirim yarina kalacak :( Sabirsizligim giderek artiyor, kitaplari böyle bekliyorsam, zaman yaklastiginda bebegi nasil beklerim kim bilir :)

Hangi kitaplar, kızlar aldığınız, beğendiğiniz, önerdiğiniz kitapları yazar mısınız?? Özellikle eyeszay

kizlar su urunu bi inceler misiniz?

kraft dondy

benim cok hosuma gitti,
parasina deger mi acaba?

Canım en fazla kaç ay yatırırsın ki onda derinliği çok yok onun görmüştüm ben. Yani bebek kendini kaldırmaya başladığında düşer allah korusun. Mama sandalyesi olarak da çok pahalı. Bir de üstü kumaş, kirlendiğinde temizlemesi güç olur bence, diğer mama sandalyeleri silinebilir özellikte...

Son düzenleme:
Tory Baby

benim aldığım hastane çıkışının bir benzeri aynısı değil zaten bizim ki erkek
içinde badisi pijama takımı iç zıbın takımı patikli battaniyesi tulumu var tabi şapka eldiven falan detayları var çok parçalı ama kullanışlı geldi parçalar
idil kadar kaliteli ve daha ucuz
not:çok ucuz da değil idilden ucuz ama :)

Çok güzelmiş cnm güle güle giysin minişin.... kaça aldın canım benimde almam lazım ama ayrıntılıyı bekliyorum nooolur noolmaz cinsiyeti değişmiş filan derler de :1:

kizlar biz dün esimle baya bi dolastik bebek magazalarini alicagimiz seyleri neredeyse belirledik sizlere de bi resimlerini göstermek istedim umarim begenirsiniz

bebek arabamiz
$dunkelgrau_naturweiss.webp
besigimiz
$Baby-Wiege-Crema-Julius-Z-llner-wei-.03-6580001002p.webp
araba koltugumuz
$sicherheitskindersitz-id131618.webp
ve bebegimiz sallansin diye babamin israrla hediye olarak almak istedigi salincak :)
$babyschaukel-polly-swing_sea-dreams-kollektion-2011_chicco.webp

mayis sonu gibi bunlari siparis vermeyi düsünüyoruz kismetse tabi ki besigin en sade halinin resmini koydum cünkü daha cinsiyetini bilmedigim icin süslemeleri ne renk alicagimi da bilmiyorum suan oda yapamicagimiz icin böyle kücük bisey düsündük sagolsun kaynanam 1 ay bile gelip kalmiyo burda ama 1 odamizi kendi esyalariyla isgal etmis durumda ev onlarin oldugu icin bisey de diyemiyorum ama böyle sacma bi nedenden bebegime oda yapamamak cok moralimi bozuyo kizlar :(

bu arada göbisimin resmini de eklicem göbeksov topic ten bakarsiniz ;)

Çok güzelmiş cnm güle güle giysin minişin.... kaça aldın canım benimde almam lazım ama ayrıntılıyı bekliyorum nooolur noolmaz cinsiyeti değişmiş filan derler de :1:

sana ne dediler 3 dr bana erkek diyince ben inandım artık
canım çok parça şey aldım büyük oğluma da bişeyler aldım hedyelik falan aldım
ama sanırım 85 falan oldu hastane çıkışı
10 lu idil baby 80 civarıydı bu 14 lü 85 oldu ve parçalar daha kullanışlı bence

kizlar biz dün esimle baya bi dolastik bebek magazalarini alicagimiz seyleri neredeyse belirledik sizlere de bi resimlerini göstermek istedim umarim begenirsiniz

bebek arabamiz
Eki Görüntüle 170517
besigimiz
Eki Görüntüle 170520
araba koltugumuz
Eki Görüntüle 170519
ve bebegimiz sallansin diye babamin israrla hediye olarak almak istedigi salincak :)
Eki Görüntüle 170518

mayis sonu gibi bunlari siparis vermeyi düsünüyoruz kismetse tabi ki besigin en sade halinin resmini koydum cünkü daha cinsiyetini bilmedigim icin süslemeleri ne renk alicagimi da bilmiyorum suan oda yapamicagimiz icin böyle kücük bisey düsündük sagolsun kaynanam 1 ay bile gelip kalmiyo burda ama 1 odamizi kendi esyalariyla isgal etmis durumda ev onlarin oldugu icin bisey de diyemiyorum ama böyle sacma bi nedenden bebegime oda yapamamak cok moralimi bozuyo kizlar :(

bebek arabasında bu tarzlar çok kullanışlı olmuyo tekerlekler büyük olunca çok yer kaplıyo katlansa bile ama siz bilirsiniz tabi
bi de bebek koltuğunda isofix bağlantısı olmayanlardan alacaz biz fiyat bayağı farkediyo ve büyük oğluma alacam artık onunkine küçük gelen oturacak miniklerin kaderi :)) neyse oğlumun ki kraft isofix li değil ve çok sağlam monteleniyo bence çok pahalıda değil ama maxicosi pahalı diye biliyom ben

bebek arabasında bu tarzlar çok kullanışlı olmuyo tekerlekler büyük olunca çok yer kaplıyo katlansa bile ama siz bilirsiniz tabi
bi de bebek koltuğunda isofix bağlantısı olmayanlardan alacaz biz fiyat bayağı farkediyo ve büyük oğluma alacam artık onunkine küçük gelen oturacak miniklerin kaderi :)) neyse oğlumun ki kraft isofix li değil ve çok sağlam monteleniyo bence çok pahalıda değil ama maxicosi pahalı diye biliyom ben

öncelikle sunu söyliyim ben almanyada yasiyorum :) bu baktiklarimizin fiyati türkiyede daha pahali gercekten gerci burda da pek ucuz sayilmaz ama az da olsa fark ediyo tabi ki

bebek arabasiyla ilgili olarak tekerlekleri büyük ama sadece arka tekerlekleri büyük ve suana kadar baktigimiz en kücük ve hafif olan bebek arabasiydi ayrica cok rahat dönebiliyo ön tekerleklerinden dolayi tek elle bille cok rahat kullaniliyo araba koltuguna gelince de maxicosi yapilan testlerde en saglam araba koltugu cikmis zaten burda senin bahsettigin o marka kraft yok bunu illa ki isofixle monte etmek gerekmiyo emniyet kemeriyle de cok saglam oluyo zaten bizde isofix almayi düsünmüyoruz bunun icinde en fazla 7-8 ay oturabilir herhalde

Hayirli olsun:) guzel ve mutlu gunlerde kullanmak nasip olur insallah. Hangi urunu aldin? Bir ayda mi teslim ediyorlar?

saol cnm tesekkurler.normalde 3 haftada teslim edilio ama ben 4 kapılı dolap istedm ve bi kac sey daha degisecek ondan 1 ay sonra gelecek.internet sitesinde benm aldıgım model yok.yeni model oldugu icin koymamıslar.ama gidersen benm aldıgım hemen giriste sagdaki model.

canımcım, Prof un adı Recep Has Muayenehane tel: (212) 233 23 67 Muayenehane :Halaskargazi Cad. 244/4 Baba Apt. Kat 3 Şişli-Osmanbey, Istanbul

Ben biliyorsun 2'li ve 3'lü testlerimi sekreteri ile görüşüp faxlamıştım. Bakıp bana amnioya gerek var mı yoksa detaylı ult. yeterli cevap vermişlerdi. İstersen sende ara bir konuş fax: (212) 233 13 84
sekreteri bile insana huzur veriyor.

Ben 6,5 ay gibi kısa süredir tanışıyor olduğunuzu anlamadığımdan kafam almadı dedim ama şimdi aldı niye öyle tepki verdiği. Aslında senin de dediğin gibi bir yerde haklı sayılır. Umarım bundan sonra olay tatlıya bağlanıp bir daha birbirinizi yanlış anlamazsınız :))) Çevrendekilere de kıskançlığını vs. belli etme. ;)) Millete koz verme derim nacisane. Bir de eğer gerçekten affedemiyor yada hazmedemeyeceksen yaşadıklarını '' ama çocuk var'' diye tekrar başlama derim. Gerçekten hissettiğin şeyi yaşa. Belki eşini bu yaşananlara rağmen seviyor ve istiyor olmak hissi ( acizlik diye de tanımlayabilirsin belki ama...) seni acıtıyor ve çocuk var diyebilirsin ama bence ne kadar acıtsada hislerini kabullenerek onu kucakla ki birbirinize karşı dürüst olabilesiniz ve bir daha bu tür üzücü olaylar yaşamayasınız.

Off çok bilmiş ve uzun bir yazı oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir. :49: Unutma hayatta tesadüf diye birşey yoktur. Olacak olan herşey senin için en güzeli olsun :))))
bencede recepe kesin git benim 2liyi o yaptı ve kesinlikle arkadaşlarım falanda hep onu öneriyor
Yukarıda anlatmak istediklerimi efsung daha düzgün bir biçimde anlatmış aslında. :))
teşekkür ederim canım :))
Eki Görüntüle 170460

buda babamızın çektiği fotoğraf. ikinci gün ne giydin diye sormuştunuz 2. günde bunu giydim:))
yaa süper olmuşsun kızım yaaaa valla çok beğendim
ooo çaktırmadan karnınıda büyütmüşsün :))) maşallah diyeyimde :nazar:
oh beeeeeeeee....gelmişsin eyeszay,çatladık yaw kızımla şurda...
vallaha ben de düşünmeye başladım bu kız bize pat diye yunanistandan cevap yazacak diye....
siteye üye olduğumdan beri sayfaları ilk kez bu kadar endişeli,merak içinde okudum vallaha....arada olanları da kaçırmak istemiyorum...bi yandan seni bekliyorum....
neyse anlaşılan o ki bebişiniz sayesinde birçok şey yola girmiş gibi görünüyor....yaşadıklarınızı gözümün önünde resmen film gibi yaşadım ben de...
etkilendim baya...
Allahım seni,eşini,bebişini ve ailelerinizi üzecek bişi yaşatmasın...
gelişmeler çok güzel bence...onun cephesinden de duruma baktım...ikiniz için de zor tarafları var ya...ama bence kızınızın varlığı size herşeyi unutturacak kadar güzel ....umarım daha da güzel gelişmelerini paylaşırsın bizlerle....
o ayrıntılı ultrasonla ilgili de kafanı takıp yoracağına bi doktora daha git kesinlikle...bişi çıkmayacaktır...rahat tut sen gönlünü...öperim sevgiyle....öslemişimmmmmmmm muaaaaaaaaaahhhh;)

iş ortamında mutlu olmamak nedir ben de iyi bilirim...hayırlısı olsun...umarım mutlu olacağı yeni bir işi olur eşinin...

biz çok yorgunuz kızımla...bi de yazılı okumam lazım...şimdi kaçalım biz...geliris sonra....c ya;)
bende yazılı okumalıyım ama istiyormuyum ? HAYIRRRRRRRRRRRRRR
Bu arada 8 adet kitap siparis etmistim, artik saniyeler sayiyorum gelsin artik kitaplar :) Sanirim yarina kalacak :( Sabirsizligim giderek artiyor, kitaplari böyle bekliyorsam, zaman yaklastiginda bebegi nasil beklerim kim bilir :)
ne kitebı cicim merak ettim bak :))

bebek arabamiz
Eki Görüntüle 170517
besigimiz
Eki Görüntüle 170520
araba koltugumuz
Eki Görüntüle 170519
Eki Görüntüle 170518

beşik benimkinden benimki bunun kemik rengi olanı agaç rengide denebilir
diğerleride çok hoş beğendim valla hepsini sadece arabnın arka tekerlekleri büyük ya benim arabanın bagajına ya sığmazsa derdim var :)

Back