kizlar su urunu bi inceler misiniz?
kraft dondy
benim cok hosuma gitti,
parasina deger mi acaba?
yaklaşık olarak 500 tl civarlarında sanırım bana beşik olarak pek kullanışlı gelmedi,mama sandalyesi olarak ise pahalı.
canım beşik olarak kullanılışlı olurmu bilmem ama mama sandalyesi olarak gayet kullanışlı olur bence
yaklaşık olarak 500 tl civarlarında sanırım bana beşik olarak pek kullanışlı gelmedi,mama sandalyesi olarak ise pahalı.
evet baya pahalı mama sandalyesi olarak
yorumlari okudum da,
anakucagi gibi yatiriyorlarmis bebegi,
mutfaga odaya heryere goturuyprlarmis,
10-20-30 dk otomatik sallanma ayarlari ve de muzigi varmis,
bebek kendi kendine uyuyormus icinde,
geceleri bile emzirip icine koyan varmis, 10 dk ya ayarliyorlarmis ornegin bebek uyuyormus kendi kendine
Tory Baby
bebişime bu markadan bi kaç ürün aldım çok kaliteli
idil gibi ben beğendim bi inceleyin isterseniz
internetten mi aldin cnm?
nerde magazasi var?
Bu arada 8 adet kitap siparis etmistim, artik saniyeler sayiyorum gelsin artik kitaplar :) Sanirim yarina kalacakSabirsizligim giderek artiyor, kitaplari böyle bekliyorsam, zaman yaklastiginda bebegi nasil beklerim kim bilir :)
kizlar su urunu bi inceler misiniz?
kraft dondy
benim cok hosuma gitti,
parasina deger mi acaba?
Tory Baby
benim aldığım hastane çıkışının bir benzeri aynısı değil zaten bizim ki erkek
içinde badisi pijama takımı iç zıbın takımı patikli battaniyesi tulumu var tabi şapka eldiven falan detayları var çok parçalı ama kullanışlı geldi parçalar
idil kadar kaliteli ve daha ucuz
not:çok ucuz da değil idilden ucuz ama :)
Çok güzelmiş cnm güle güle giysin minişin.... kaça aldın canım benimde almam lazım ama ayrıntılıyı bekliyorum nooolur noolmaz cinsiyeti değişmiş filan derler de
kizlar biz dün esimle baya bi dolastik bebek magazalarini alicagimiz seyleri neredeyse belirledik sizlere de bi resimlerini göstermek istedim umarim begenirsiniz
bebek arabamiz
Eki Görüntüle 170517
besigimiz
Eki Görüntüle 170520
araba koltugumuz
Eki Görüntüle 170519
ve bebegimiz sallansin diye babamin israrla hediye olarak almak istedigi salincak :)
Eki Görüntüle 170518
mayis sonu gibi bunlari siparis vermeyi düsünüyoruz kismetse tabi ki besigin en sade halinin resmini koydum cünkü daha cinsiyetini bilmedigim icin süslemeleri ne renk alicagimi da bilmiyorum suan oda yapamicagimiz icin böyle kücük bisey düsündük sagolsun kaynanam 1 ay bile gelip kalmiyo burda ama 1 odamizi kendi esyalariyla isgal etmis durumda ev onlarin oldugu icin bisey de diyemiyorum ama böyle sacma bi nedenden bebegime oda yapamamak cok moralimi bozuyo kizlar
bu arada göbisimin resmini de eklicem göbeksov topic ten bakarsiniz
bebek arabasında bu tarzlar çok kullanışlı olmuyo tekerlekler büyük olunca çok yer kaplıyo katlansa bile ama siz bilirsiniz tabi
bi de bebek koltuğunda isofix bağlantısı olmayanlardan alacaz biz fiyat bayağı farkediyo ve büyük oğluma alacam artık onunkine küçük gelen oturacak miniklerin kaderi :)) neyse oğlumun ki kraft isofix li değil ve çok sağlam monteleniyo bence çok pahalıda değil ama maxicosi pahalı diye biliyom ben
Hayirli olsun:) guzel ve mutlu gunlerde kullanmak nasip olur insallah. Hangi urunu aldin? Bir ayda mi teslim ediyorlar?
Eki Görüntüle 170460
buda babamızın çektiği fotoğraf. ikinci gün ne giydin diye sormuştunuz 2. günde bunu giydim:))
bencede recepe kesin git benim 2liyi o yaptı ve kesinlikle arkadaşlarım falanda hep onu öneriyorcanımcım, Prof un adı Recep Has Muayenehane tel: (212) 233 23 67 Muayenehane :Halaskargazi Cad. 244/4 Baba Apt. Kat 3 Şişli-Osmanbey, Istanbul
Ben biliyorsun 2'li ve 3'lü testlerimi sekreteri ile görüşüp faxlamıştım. Bakıp bana amnioya gerek var mı yoksa detaylı ult. yeterli cevap vermişlerdi. İstersen sende ara bir konuş fax: (212) 233 13 84
sekreteri bile insana huzur veriyor.
Ben 6,5 ay gibi kısa süredir tanışıyor olduğunuzu anlamadığımdan kafam almadı dedim ama şimdi aldı niye öyle tepki verdiği. Aslında senin de dediğin gibi bir yerde haklı sayılır. Umarım bundan sonra olay tatlıya bağlanıp bir daha birbirinizi yanlış anlamazsınız :))) Çevrendekilere de kıskançlığını vs. belli etme.) Millete koz verme derim nacisane. Bir de eğer gerçekten affedemiyor yada hazmedemeyeceksen yaşadıklarını '' ama çocuk var'' diye tekrar başlama derim. Gerçekten hissettiğin şeyi yaşa. Belki eşini bu yaşananlara rağmen seviyor ve istiyor olmak hissi ( acizlik diye de tanımlayabilirsin belki ama...) seni acıtıyor ve çocuk var diyebilirsin ama bence ne kadar acıtsada hislerini kabullenerek onu kucakla ki birbirinize karşı dürüst olabilesiniz ve bir daha bu tür üzücü olaylar yaşamayasınız.
Off çok bilmiş ve uzun bir yazı oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.Unutma hayatta tesadüf diye birşey yoktur. Olacak olan herşey senin için en güzeli olsun :))))
teşekkür ederim canım :))Yukarıda anlatmak istediklerimi efsung daha düzgün bir biçimde anlatmış aslında. :))
yaa süper olmuşsun kızım yaaaa valla çok beğendimEki Görüntüle 170460
buda babamızın çektiği fotoğraf. ikinci gün ne giydin diye sormuştunuz 2. günde bunu giydim:))
bende yazılı okumalıyım ama istiyormuyum ? HAYIRRRRRRRRRRRRRRoh beeeeeeeee....gelmişsin eyeszay,çatladık yaw kızımla şurda...
vallaha ben de düşünmeye başladım bu kız bize pat diye yunanistandan cevap yazacak diye....
siteye üye olduğumdan beri sayfaları ilk kez bu kadar endişeli,merak içinde okudum vallaha....arada olanları da kaçırmak istemiyorum...bi yandan seni bekliyorum....
neyse anlaşılan o ki bebişiniz sayesinde birçok şey yola girmiş gibi görünüyor....yaşadıklarınızı gözümün önünde resmen film gibi yaşadım ben de...
etkilendim baya...
Allahım seni,eşini,bebişini ve ailelerinizi üzecek bişi yaşatmasın...
gelişmeler çok güzel bence...onun cephesinden de duruma baktım...ikiniz için de zor tarafları var ya...ama bence kızınızın varlığı size herşeyi unutturacak kadar güzel ....umarım daha da güzel gelişmelerini paylaşırsın bizlerle....
o ayrıntılı ultrasonla ilgili de kafanı takıp yoracağına bi doktora daha git kesinlikle...bişi çıkmayacaktır...rahat tut sen gönlünü...öperim sevgiyle....öslemişimmmmmmmm muaaaaaaaaaahhhh
iş ortamında mutlu olmamak nedir ben de iyi bilirim...hayırlısı olsun...umarım mutlu olacağı yeni bir işi olur eşinin...
biz çok yorgunuz kızımla...bi de yazılı okumam lazım...şimdi kaçalım biz...geliris sonra....c ya
ne kitebı cicim merak ettim bak :))Bu arada 8 adet kitap siparis etmistim, artik saniyeler sayiyorum gelsin artik kitaplar :) Sanirim yarina kalacakSabirsizligim giderek artiyor, kitaplari böyle bekliyorsam, zaman yaklastiginda bebegi nasil beklerim kim bilir :)
beşik benimkinden benimki bunun kemik rengi olanı agaç rengide denebilirkizlar biz dün esimle baya bi dolastik bebek magazalarini alicagimiz seyleri neredeyse belirledik sizlere de bi resimlerini göstermek istedim umarim begenirsiniz
bebek arabamiz
Eki Görüntüle 170517
besigimiz
Eki Görüntüle 170520
araba koltugumuz
Eki Görüntüle 170519
ve bebegimiz sallansin diye babamin israrla hediye olarak almak istedigi salincak :)
Eki Görüntüle 170518
mayis sonu gibi bunlari siparis vermeyi düsünüyoruz kismetse tabi ki besigin en sade halinin resmini koydum cünkü daha cinsiyetini bilmedigim icin süslemeleri ne renk alicagimi da bilmiyorum suan oda yapamicagimiz icin böyle kücük bisey düsündük sagolsun kaynanam 1 ay bile gelip kalmiyo burda ama 1 odamizi kendi esyalariyla isgal etmis durumda ev onlarin oldugu icin bisey de diyemiyorum ama böyle sacma bi nedenden bebegime oda yapamamak cok moralimi bozuyo kizlar
bu arada göbisimin resmini de eklicem göbeksov topic ten bakarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?