2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bizim evin cok yakinin da idil bebe magazasi varmis,
cok sevindim.

h.sonu bakarim insallah
kraftin urunlerini de satiyorlarmis.

yaklaşık olarak 500 tl civarlarında sanırım bana beşik olarak pek kullanışlı gelmedi,mama sandalyesi olarak ise pahalı.

canım beşik olarak kullanılışlı olurmu bilmem ama mama sandalyesi olarak gayet kullanışlı olur bence

yaklaşık olarak 500 tl civarlarında sanırım bana beşik olarak pek kullanışlı gelmedi,mama sandalyesi olarak ise pahalı.

evet baya pahalı mama sandalyesi olarak

yorumlari okudum da,
anakucagi gibi yatiriyorlarmis bebegi,
mutfaga odaya heryere goturuyprlarmis,
10-20-30 dk otomatik sallanma ayarlari ve de muzigi varmis,
bebek kendi kendine uyuyormus icinde,
geceleri bile emzirip icine koyan varmis, 10 dk ya ayarliyorlarmis ornegin bebek uyuyormus kendi kendine

birisi de bu run sayesinde oglumun gaz problemi kalmadi diye yazmis..

cok hosuma gitti bu urun, ama incelemek lazim iyice
ucuz degil yani, bayag pahali bisey

Arkadaslar Merhaba

Cinsiyetini ogrenen arkadaslar tebrikler, saglikla bebeklerimize kavusmak dilegiyle... Yeni ciciler almis arkadaslar gule gule kullanmak nasip olsun.

Eyeszay, oncelikle esinle olumlu gelismeler yasadigina sevindim. Umarim hersey yolunda gider, toxoplazma sonucun ne zaman cikacak? Umarim ciddi bir sey cikmaz, test sonucundan sonra bir doktora daha muayene olmakta fayda var.

Tory Baby

benim aldığım hastane çıkışının bir benzeri aynısı değil zaten bizim ki erkek
içinde badisi pijama takımı iç zıbın takımı patikli battaniyesi tulumu var tabi şapka eldiven falan detayları var çok parçalı ama kullanışlı geldi parçalar
idil kadar kaliteli ve daha ucuz
not:çok ucuz da değil idilden ucuz ama :)

Bu arada 8 adet kitap siparis etmistim, artik saniyeler sayiyorum gelsin artik kitaplar :) Sanirim yarina kalacak Sabirsizligim giderek artiyor, kitaplari böyle bekliyorsam, zaman yaklastiginda bebegi nasil beklerim kim bilir :)

Hangi kitaplar, kızlar aldığınız, beğendiğiniz, önerdiğiniz kitapları yazar mısınız?? Özellikle eyeszay

kizlar su urunu bi inceler misiniz?

kraft dondy

benim cok hosuma gitti,
parasina deger mi acaba?

Canım en fazla kaç ay yatırırsın ki onda derinliği çok yok onun görmüştüm ben. Yani bebek kendini kaldırmaya başladığında düşer allah korusun. Mama sandalyesi olarak da çok pahalı. Bir de üstü kumaş, kirlendiğinde temizlemesi güç olur bence, diğer mama sandalyeleri silinebilir özellikte...

Son düzenleme:

Çok güzelmiş cnm güle güle giysin minişin.... kaça aldın canım benimde almam lazım ama ayrıntılıyı bekliyorum nooolur noolmaz cinsiyeti değişmiş filan derler de

kizlar biz dün esimle baya bi dolastik bebek magazalarini alicagimiz seyleri neredeyse belirledik sizlere de bi resimlerini göstermek istedim umarim begenirsiniz

bebek arabamiz

besigimiz

araba koltugumuz

ve bebegimiz sallansin diye babamin israrla hediye olarak almak istedigi salincak :)

mayis sonu gibi bunlari siparis vermeyi düsünüyoruz kismetse tabi ki besigin en sade halinin resmini koydum cünkü daha cinsiyetini bilmedigim icin süslemeleri ne renk alicagimi da bilmiyorum suan oda yapamicagimiz icin böyle kücük bisey düsündük sagolsun kaynanam 1 ay bile gelip kalmiyo burda ama 1 odamizi kendi esyalariyla isgal etmis durumda ev onlarin oldugu icin bisey de diyemiyorum ama böyle sacma bi nedenden bebegime oda yapamamak cok moralimi bozuyo kizlar

bu arada göbisimin resmini de eklicem göbeksov topic ten bakarsiniz

Çok güzelmiş cnm güle güle giysin minişin.... kaça aldın canım benimde almam lazım ama ayrıntılıyı bekliyorum nooolur noolmaz cinsiyeti değişmiş filan derler de

sana ne dediler 3 dr bana erkek diyince ben inandım artık
canım çok parça şey aldım büyük oğluma da bişeyler aldım hedyelik falan aldım
ama sanırım 85 falan oldu hastane çıkışı
10 lu idil baby 80 civarıydı bu 14 lü 85 oldu ve parçalar daha kullanışlı bence

bebek arabasında bu tarzlar çok kullanışlı olmuyo tekerlekler büyük olunca çok yer kaplıyo katlansa bile ama siz bilirsiniz tabi
bi de bebek koltuğunda isofix bağlantısı olmayanlardan alacaz biz fiyat bayağı farkediyo ve büyük oğluma alacam artık onunkine küçük gelen oturacak miniklerin kaderi :)) neyse oğlumun ki kraft isofix li değil ve çok sağlam monteleniyo bence çok pahalıda değil ama maxicosi pahalı diye biliyom ben

öncelikle sunu söyliyim ben almanyada yasiyorum :) bu baktiklarimizin fiyati türkiyede daha pahali gercekten gerci burda da pek ucuz sayilmaz ama az da olsa fark ediyo tabi ki

bebek arabasiyla ilgili olarak tekerlekleri büyük ama sadece arka tekerlekleri büyük ve suana kadar baktigimiz en kücük ve hafif olan bebek arabasiydi ayrica cok rahat dönebiliyo ön tekerleklerinden dolayi tek elle bille cok rahat kullaniliyo araba koltuguna gelince de maxicosi yapilan testlerde en saglam araba koltugu cikmis zaten burda senin bahsettigin o marka kraft yok bunu illa ki isofixle monte etmek gerekmiyo emniyet kemeriyle de cok saglam oluyo zaten bizde isofix almayi düsünmüyoruz bunun icinde en fazla 7-8 ay oturabilir herhalde

Hayirli olsun:) guzel ve mutlu gunlerde kullanmak nasip olur insallah. Hangi urunu aldin? Bir ayda mi teslim ediyorlar?

saol cnm tesekkurler.normalde 3 haftada teslim edilio ama ben 4 kapılı dolap istedm ve bi kac sey daha degisecek ondan 1 ay sonra gelecek.internet sitesinde benm aldıgım model yok.yeni model oldugu icin koymamıslar.ama gidersen benm aldıgım hemen giriste sagdaki model.

bencede recepe kesin git benim 2liyi o yaptı ve kesinlikle arkadaşlarım falanda hep onu öneriyor
Yukarıda anlatmak istediklerimi efsung daha düzgün bir biçimde anlatmış aslında. :))
teşekkür ederim canım :))
Eki Görüntüle 170460

buda babamızın çektiği fotoğraf. ikinci gün ne giydin diye sormuştunuz 2. günde bunu giydim:))
yaa süper olmuşsun kızım yaaaa valla çok beğendim
ooo çaktırmadan karnınıda büyütmüşsün :))) maşallah diyeyimde
bende yazılı okumalıyım ama istiyormuyum ? HAYIRRRRRRRRRRRRRR
Bu arada 8 adet kitap siparis etmistim, artik saniyeler sayiyorum gelsin artik kitaplar :) Sanirim yarina kalacak Sabirsizligim giderek artiyor, kitaplari böyle bekliyorsam, zaman yaklastiginda bebegi nasil beklerim kim bilir :)
ne kitebı cicim merak ettim bak :))
beşik benimkinden benimki bunun kemik rengi olanı agaç rengide denebilir
diğerleride çok hoş beğendim valla hepsini sadece arabnın arka tekerlekleri büyük ya benim arabanın bagajına ya sığmazsa derdim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…