kizlar biz dün esimle baya bi dolastik bebek magazalarini alicagimiz seyleri neredeyse belirledik sizlere de bi resimlerini göstermek istedim umarim begenirsiniz
bebek arabamiz
Eki Görüntüle 170517
besigimiz
Eki Görüntüle 170520
araba koltugumuz
Eki Görüntüle 170519
ve bebegimiz sallansin diye babamin israrla hediye olarak almak istedigi salincak :)
Eki Görüntüle 170518
mayis sonu gibi bunlari siparis vermeyi düsünüyoruz kismetse tabi ki besigin en sade halinin resmini koydum cünkü daha cinsiyetini bilmedigim icin süslemeleri ne renk alicagimi da bilmiyorum suan oda yapamicagimiz icin böyle kücük bisey düsündük sagolsun kaynanam 1 ay bile gelip kalmiyo burda ama 1 odamizi kendi esyalariyla isgal etmis durumda ev onlarin oldugu icin bisey de diyemiyorum ama böyle sacma bi nedenden bebegime oda yapamamak cok moralimi bozuyo kizlar
bu arada göbisimin resmini de eklicem göbeksov topic ten bakarsiniz
erik istiyorum ben kaç aydır ama hala çıkmadı. ağaçlar çiçeklendi döktü 1 hafta 10 gün içinde çıkar dediler hala soruyorum 1 hafta 10 gün sonra d.yolar geçmek bilmeyen 1 hafta 10 günle karşı karşıyayım ne zormuş aş ermek
Alabilirsin,hamileligin ilerlediginde daha rahat etmeni saglar heralde ya da yastik deneyebilirsin.
ben mobilya siparisini de bugun verdm cnm.cok hızlıyım dimi :)
mayısta gelecek anca havalansın ve dolabını yerlestireyim die erken istiorum.
Bende maskodan aldm ist. Bebe magazasından.zaten bi sokak var sadece bebek moblyaları satılıyo.ama git gez fikrin olsun tabi ama sunu söliyim mobilyalara zam gelecek,kullanılan malzemelerine zam geldi cunku.esim de o isi yaptıgı icin biliorum..
Eger yer ve para sorunun yoksa hemen siparis ver derim.
ben hamileliğimden beri belki 20 kez yedim. önceleri nadir yerdim ama şimdi tost görünce içim eriyor hemen alıyorum. eşim benle baş edemeyince geçen gittik çok güzel bir tost mak. aldık iyi mi? makinayı görmek bile yetiyor canımın çekmesine neredeyse
geçen gün çağla açılışını yapmasam sen burda yazdın diye bende aşerecektim
isim verme kızların canı çeker, sonra çık işin içinden
imdaaaaaaaaaatttt!!!!!!!!
kızlar uyandım ki ne göreyim ayak bileklerim şişmiş yhaaaaaaaaaaaa çok feci şiş bakmaya korkuyorum. bu neeeeeeee
Bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum, biz dün 3lü test sonuçlarımızı aldık, değerler normal çıktı çoooook çok rahatladım, ve kendimi alışverişe attım, darısı tüm anne adaylarının başına diyorum.
oh iyi bari ya kötü bişey yoksa hadi gözün aydın canım :))
ahhh ahhh benimde canım çekiyor bir iki yedim ama çok pişmiş kazık gibi olmuştu 1-2 lokma kadar kesmedi tabii
dün taksime sinemaya gittik bambide favorim luks burger ama içinde sucuk old.dan yemedim kardeşiminkinden bir ısırık aldım tadı damağımda kaldı resmen bende söyle karışık tostlar sandviçler çok özledim(
QUOTE]
benim de hamburger diye ölcemmm , bi de çiğ köftee..eşime diyorum ki doğum yapınca hastaneye çiğ köfte getir doğum sonrası hemen yiycemm
ayy cnm ne guzelne dogru yazmissin yaa , cok hosuma gitti
eyeszay tum kizlar hepsi yazmislar, ben ayni seyleri tekrar laf kalabaligi olmasin diye yazmiyorum,
kalbim ve dualarim seninle
kizlarrr ben de dua istiyorum sizden ayrica.
hamilelerin duasi kabul olurmus, bir duanizda beni de hatirlarsaniz cok sevinirim.
esim isyerinde cok mutsuz ve stresli bi donem geciriyor, oyle ki tam da su anda is degistirmeyi dusunecek noktaya geldi, ben de onu destekliyorum cunku herseyin basinda huzur onemli.
onun sevecegi ve huzurlu olacagi bir ise transfer olmasi icin sua edin siz de nolurr
offf offf.çok zor bi durum.iş yeri stresi çok iyi bilirim.insan sabah yorganın altından çıkmak istemez..kıskanç ve işgüzar insanlarla çalışmaktan nefret e diyorummm....Allah yardımcısı olsun e şinin..inş bana da sizede bebeklerimiz şans getirir ve daha iyi yerlerde çalışırız...
Eki Görüntüle 170460
buda babamızın çektiği fotoğraf. ikinci gün ne giydin diye sormuştunuz 2. günde bunu giydim:))
waaawwww süpe r olmuşşş..ama bişi merak e ttim sen oraya öyle nasıl çıktın :)) ? manzara süper canım siz de öylesiniz maşallah..
kizlar biz dün esimle baya bi dolastik bebek magazalarini alicagimiz seyleri neredeyse belirledik sizlere de bi resimlerini göstermek istedim umarim begenirsiniz
bebek arabamiz
Eki Görüntüle 170517
besigimiz
Eki Görüntüle 170520
araba koltugumuz
Eki Görüntüle 170519
ve bebegimiz sallansin diye babamin israrla hediye olarak almak istedigi salincak :)
Eki Görüntüle 170518
mayis sonu gibi bunlari siparis vermeyi düsünüyoruz kismetse tabi ki besigin en sade halinin resmini koydum cünkü daha cinsiyetini bilmedigim icin süslemeleri ne renk alicagimi da bilmiyorum suan oda yapamicagimiz icin böyle kücük bisey düsündük sagolsun kaynanam 1 ay bile gelip kalmiyo burda ama 1 odamizi kendi esyalariyla isgal etmis durumda ev onlarin oldugu icin bisey de diyemiyorum ama böyle sacma bi nedenden bebegime oda yapamamak cok moralimi bozuyo kizlar
bu arada göbisimin resmini de eklicem göbeksov topic ten bakarsiniz
o beşikten biraz büyüyünce düşmezmi..kendi kalkarsa falan Allah korusun...
kızlar ben geldim gene. çok saolun yine çok güzel şeyler yazmışsınız. bu arada ama yorulmuşum nasıl uyudum. o arada babamız mesaj atmış kalkar kalkmaz sersemletti beni. mesaj atmış ben uyurken görmemişim. bisürü güzel şey yazmış. şimdide biraz önce konuştuk bizim bişeyi zaten nedense yavaş yaptığımız görünmüyor:)) diyorduya evi değiştiricem bebek için. işte bitane ev bulmuş bile ama daha bakıcam diyor şok oldum:))) şimdi bende sizile beraber mutlu huzurlu bakabilirim bebek odası eşyalarına:))
canım çok saol telefon numaralarına. şimdi ben arayp konuşucam onunlada. dediğin gibi sana çok yardımcı olmuştu bende bi konuşiyim bakıyım ne diycek. yani insanı korkutuyorlar(
aynen bende dediğini söledim. şöle bi konuşma geçti aramızda. o şimdi istemediğimi düşündüğü için şey dedi. istemiyorsan bile anlaşamayacaksak bile bebeğimiz için denemeliyiz dedi. bende dedim ben böle bişey istemiyorum. biz birbirimize aşıksak, biz sorunları aşabiliyorsak bu olmalı dedim. ki bizim birbirimize olan duygularımız çok aşikar değilmi zaten olduk sonrada bi anda. bilmiyorum canım. bakalım zaman ne göstericek gerçekten. ama affetmek hiç benim yapımda olmayan bişey olduğu için zor geliyor bana. ama çok güzel bi aileyiz biz aslında bilmiyorum aşabilirmiyiz(
Amniyosentez konusunu kafana takıyorsan, bence kesin Recep Has'a danışabilirsin, gerekmediğini düşünüyorsa bunu kesinlikle belirtiyor diye duydum. Para kazanmak için gereksiz şeyler yaptırır mı diyeceğin biri değil kesinlikle.
Ben cumartesi ayrıntılı ultrason için Recep Has'a gideceğim. Gözlemlerimi aktarırım.
ayy cnm ne guzelne dogru yazmissin yaa , cok hosuma gitti
eyeszay tum kizlar hepsi yazmislar, ben ayni seyleri tekrar laf kalabaligi olmasin diye yazmiyorum,
kalbim ve dualarim seninle
kizlarrr ben de dua istiyorum sizden ayrica.
hamilelerin duasi kabul olurmus, bir duanizda beni de hatirlarsaniz cok sevinirim.
esim isyerinde cok mutsuz ve stresli bi donem geciriyor, oyle ki tam da su anda is degistirmeyi dusunecek noktaya geldi, ben de onu destekliyorum cunku herseyin basinda huzur onemli.
onun sevecegi ve huzurlu olacagi bir ise transfer olmasi icin sua edin siz de nolurr
Eki Görüntüle 170460
buda babamızın çektiği fotoğraf. ikinci gün ne giydin diye sormuştunuz 2. günde bunu giydim:))
kizlar su urunu bi inceler misiniz?
kraft dondy
benim cok hosuma gitti,
parasina deger mi acaba?
beşik benimkinden benimki bunun kemik rengi olanı agaç rengide denebilir
diğerleride çok hoş beğendim valla hepsini sadece arabnın arka tekerlekleri büyük ya benim arabanın bagajına ya sığmazsa derdim var :)
oooo hayirli olsun cok guzeller :) Bende maxicosi almayi dusunuyorum tr ye donunce ve isofix almayi dusunmuyorum. Burada 15 kullanmak icin bir tane almamiz gerekti(britax aldik fiyati daha uygun diye,zaten kalacak burada) Bebek arabasi icin soguk/karli ve ormanda yuruyusler yapabilecegin bir yerde yasiyorsan en azindan arka tekerleklrinin buyuk olmasi iyi olur bence de :) Ama neden oda konusunda tavrini koymuyorsun? en fazla 3 ay sizinle yatabilir, er ya da gec o cocuk buyuyecek ve odaya ihtiyaci olacak ve daha buyuk bir besik almaniz gerekecek. Kac ay yatabilir ki o besikte? hareketlenmeye baslayinca daha derin bir besik gerekecek,azicik daha buyuyunce oda gerecek. Tabii sen bilirsin ama nasil baslarsa oyle gider bazi seylere basindan tepki vermek daha iyi olabiliyor. Buyukler ne demisler icim yanacagina yuzum yansin :) Tabii ben seni gaza getirmis olmayayim, icinde bulundugun durumu en iyi sen bilebilirsin, hangisi sana daha mantikli geliyorsa oyle yap canim. bu arada besik guzel, ona lafim yok :) Bir de bugaboo'nun ikili setini kaca buldunuz :)
o beşikten biraz büyüyünce düşmezmi..kendi kalkarsa falan Allah korusun...
Ademel, kızımla beni eklemişsin listeye:) çok teşekkür ederiz:)
Günaydınnnnnn kızlarrrr....
Haftanın son günü, çok mutluyum. 2 gün tatil...
Kızlar,
2 gün önce patrona işten ayrılmak istediğimi söyledim. Beni hiç sallamadı.İl dışı seminerler var nisan mayıs ayında müvekkil beni istiyor o da planlayalım demiş. Çok belirsiz bir süreç söylemiştim ya ofis taşınacak büyüyecek ve daha da kalabalıklaşacak. Ben ayrılıp doktora tezimi yazsam diyordum.Bebiş doğduktan sonra tez yazmak pek kolay olmasa gerek.napicamı şaşırdım
Kızlar,
2 gün önce patrona işten ayrılmak istediğimi söyledim. Beni hiç sallamadı.İl dışı seminerler var nisan mayıs ayında müvekkil beni istiyor o da planlayalım demiş. Çok belirsiz bir süreç söylemiştim ya ofis taşınacak büyüyecek ve daha da kalabalıklaşacak. Ben ayrılıp doktora tezimi yazsam diyordum.Bebiş doğduktan sonra tez yazmak pek kolay olmasa gerek.napicamı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?