2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyeszay
canım allah gönlünüze göre versin, çok mutlu oldum walla bende, bekliyoduk tüm topikçe iyi haberlerini şükür aldık..
bebişin içinde üzülme, inşallah bişey çıkmayacak, benim kıza da ayrıntılıda kalp kasında beyazlık gördü, aynen sana sölediklerini söledi perinatolog, down riskini artırır, ama ikilin iyiymiş buda düşürür, kesin sonuç amniyo falan filan, nasıl kötü olmuştum,
kendi doktorum, amniyo yaparsak oda riski artırır, bence gerek yok sen bilirsin dedi de biraz daha rahatım şimdi çok şükür, allaha emanet yawrucaklarımız...

oooo hayirli olsun cok guzeller :) Bende maxicosi almayi dusunuyorum tr ye donunce ve isofix almayi dusunmuyorum. Burada 15 kullanmak icin bir tane almamiz gerekti(britax aldik fiyati daha uygun diye,zaten kalacak burada) Bebek arabasi icin soguk/karli ve ormanda yuruyusler yapabilecegin bir yerde yasiyorsan en azindan arka tekerleklrinin buyuk olmasi iyi olur bence de :) Ama neden oda konusunda tavrini koymuyorsun? en fazla 3 ay sizinle yatabilir, er ya da gec o cocuk buyuyecek ve odaya ihtiyaci olacak ve daha buyuk bir besik almaniz gerekecek. Kac ay yatabilir ki o besikte? hareketlenmeye baslayinca daha derin bir besik gerekecek,azicik daha buyuyunce oda gerecek. Tabii sen bilirsin ama nasil baslarsa oyle gider bazi seylere basindan tepki vermek daha iyi olabiliyor. Buyukler ne demisler icim yanacagina yuzum yansin :) Tabii ben seni gaza getirmis olmayayim, icinde bulundugun durumu en iyi sen bilebilirsin, hangisi sana daha mantikli geliyorsa oyle yap canim. bu arada besik guzel, ona lafim yok :) Bir de bugaboo'nun ikili setini kaca buldunuz :)

çocuk kandırıyorlar sankii .. erik çiçek açacak , çiçek dökülecek, meyve görünecek , sonra büyüyüp kopacak bizene biz hemen istiyoıruz işteee :84::84::84:

Alabilirsin,hamileligin ilerlediginde daha rahat etmeni saglar heralde ya da yastik deneyebilirsin.

bi bakim bakalım hafta sonu

güle güle kullanın :))

ee her yerde çıkmıştır diye düşündüm.çıkmıştır hatta siz bi bakın...hem nehir de erişk yazmış ona daha da çok var..23 nisandan 1 hafta önce çıkar hepp

imdaaaaaaaaaatttt!!!!!!!!
kızlar uyandım ki ne göreyim ayak bileklerim şişmiş yhaaaaaaaaaaaa çok feci şiş bakmaya korkuyorum. bu neeeeeeee

ayakkabıların sığacak mı acaba

maşallah canım... :))

Aldiåim kitaplar:

Anneliğe İlk Adımlar (Cep Boy) Dr. William Sears/ U. H. Martha Sears MARTI KİTABEVİ
Baba Olmak Oya Güngörmüş Özkardeş REMZİ KİTABEVİ
Babalığa İlk Adımlar Robert W. Sears/ Dr. James W. Sears MARTI KİTABEVİ
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg/ Melinda Blau GÜN YAYINCILIK
Bezsiz Bebek Christine Gross-Loh NESİL YAYINLARI
Bilinçli Bebek Aletha Solter DOĞAN KİTAPÇILIK
Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı Dr. Thomas Verny/ John Kelly KURALDIŞI YAYINLARI
Mahallenin En Mutlu Yumurcağı Dr. Harvey Karp YAKAMOZ YAYINCILIK

Bu aksam da elime gecmedi

eyesna z kuzum..çok mutlu oldum..bu buluşma iyi oldu sizin için..inş herşey daha iyi oalcak sen akışına bırak olayları ...

şu ultrasondaki çıkan durum için bir an önce başla yapılması gerekenlere.sakın geç kalma..artık 24. haftaya az kaldı.testlerin sonucu önemli sonuçta..inş bir şey çıkmayacak ama sen ihmal etme hatta yarın git bakalım recep has a .ne yapılması gerekiyorsa da yaptır.sakın korkma , panik yapma..inş çok sağlıklıdır ben öyle olduğuna inanıyorum ama tabi ki tedbir elden bırakılmaz..

kızlar ben geldim gene. çok saolun yine çok güzel şeyler yazmışsınız. bu arada ama yorulmuşum nasıl uyudum. o arada babamız mesaj atmış kalkar kalkmaz sersemletti beni. mesaj atmış ben uyurken görmemişim. bisürü güzel şey yazmış. şimdide biraz önce konuştuk bizim bişeyi zaten nedense yavaş yaptığımız görünmüyor:)) diyorduya evi değiştiricem bebek için. işte bitane ev bulmuş bile ama daha bakıcam diyor şok oldum:))) şimdi bende sizile beraber mutlu huzurlu bakabilirim bebek odası eşyalarına:))

ayy çok uykum geldi yorulmuşum ya naptım ki bugun pek öle hatrı sayılır bişi yok lcw gittim bikaç bişi aldım ppantolon gömlek falan
sora eve geldim yemek yedim egzersiz için hastaneye gittim lak lak yaptık eve geldim yemek yaptım çamaşır yıkadım kuruları katladım yerleştirmedim yemek yedim eşim geç gelecek uykum geldi tv de bişi yok uzanırsam uyurum diye kasıyorum sandalye tepesinde :)
benden çavvv arkadşalar kaçtım :)

tory baby yazmıştı bi arkadaş oraya bakıyorum ama niye fiyatları yok.int satışı yok mu acaba ?

Birşe değil!
Bu arada zaten zamana bıraktığını yazmışsın. bende öyle yap. Senin için herşeyin en güzeli olmasını diliyorum. :))

Canım bende 30 nisana randevu aldım. Heyecanla detaylıdan sonra yazmanı bekleyeceğim. Güzel haberlerle glirsin umarım.

Canım eşin için en iyisi olur inşallah. Dualarımda seni ve eşini de geçireceğim. Aslına bakarsan benim eşimde aynı durumda sayılır tek fark iş değişirme durumu yok çünkü pek alternatif yok. Normalde İstanbul dan nefret eder ( ankara' lı kendisi), ben yıllardır İstanbul a taşınalım derim ( ben de İstanbulluyum çünkü) hep imkansız der. Dün acaba İstanbul a mı gitsek dedi. Durumun vahim olduğunu anladım. Umarım babalarımız huzurlu işler edinirler

Eki Görüntüle 170460

buda babamızın çektiği fotoğraf. ikinci gün ne giydin diye sormuştunuz 2. günde bunu giydim:))

Çok hoş olmuşsunuuuuuzzzz :)) Göbüş kocaman olmuş

kizlar su urunu bi inceler misiniz?

kraft dondy

benim cok hosuma gitti,
parasina deger mi acaba?

anım benim bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun. İçinde uyutuyor bebeğini. Daha mama sandalyesi olarak kullanmaya başlamadı ama bebek uyutma konusunda sıkıntı yaşamadığını biliyorum. Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi Mavi - Bebek & Çocuk burada sanki daha ucuz bir incele istersen.

suan icin en cok begendigim besik buydu canim tekerlekleri de var ya odaya falan da getiririm diye düsündüm bende hem yatak odasinda fazla yer kaplamaz araba büyük gibi duruyo da aslinda katlandigi zaman cok kücük oluyo tekerlekleri falan da sorun yapmiyo sanirim biz bu arabaya bakarken bi kadin daha vardi arabasi opel corsa ymis deneyebilir miyimdiye sordu sigar bagaja sigip sigmicagini sigdi valla :) ayrica cok hafif hantal durduguna bakma

bizde kesinlikle maxi cosi istiyoruz cünkü yapilan testlerde en iyi araba koltugu o cikmis esim böyle seyleri cok arastirir da :) bugaboo seti 910 euro burda her yerde ayni degismiyo fiyati biraz pahali geliyo ama bi sürü bebek arabasi denedik gercekten cok kolay dönebiliyo tek elle bile kullanabiliyo insan ben denedim :) bi de hafif olmasi benim icin önemli cünkü ufak tefek biri oldugum icin agir araba istemiyorum kesinlikle. arka tekerlekleri büyük olmasi bi sorun degil zaten kisin da ön tekerleklerini degistirip büyük takicaz malum almanya her zaman karli ve soguk :) oda konusunda da haklisin bi cözüm bulucam artik simdilik 4-5 ay yatsin bu besikte de sonra mecbur yapicaz ona oda zaten hem su alicaklarimizi alalim da biraz rahatlamis oluruz odayi alirken maddi olarak

o beşikten biraz büyüyünce düşmezmi..kendi kalkarsa falan Allah korusun...

canim zaten o besik en fazla 4-5 aylik falan ondan sonra bi oda takimi aliriz herhalde simdilik almayi düsünüyoruz bunu yanimizda yattigi sürede bu besikte yatar diye düsünüyoruz

Ademel, kızımla beni eklemişsin listeye:) çok teşekkür ederiz:)

rica ederim canım
senin için sanırım 3 kişi mesaj yazdı arkadaşı ekleyebilirmisin diye
10 dk ya bi mesaj yazıldığı için mesajlara cevap veremiyorum bu arada işler feci aksıyo o zaman 1 saatte yapıyorum 5 dk da yapacağım işi
cevap vermediğim mesajlar için de yeri gelmişken af dileyim bari:78:

3 sınıfın yazılısı bitti efsung ihihhihi,2 sınıfı da yarın okudummu kebap...gerçi yarın da cuma yaa...haftasonu modunda hiç okuyamam kusura bakmasın eheueeuh:)
haftaya veli toplantısı çıktı...sinir olmuş durumdayım....neyse ben de yatıyımm ufaktan...hadi görüşürüz ...öperim ,herkese ii geceler

Kızlar,

2 gün önce patrona işten ayrılmak istediğimi söyledim. Beni hiç sallamadı.İl dışı seminerler var nisan mayıs ayında müvekkil beni istiyor o da planlayalım demiş. Çok belirsiz bir süreç söylemiştim ya ofis taşınacak büyüyecek ve daha da kalabalıklaşacak. Ben ayrılıp doktora tezimi yazsam diyordum.Bebiş doğduktan sonra tez yazmak pek kolay olmasa gerek.napicamı şaşırdım

Zor bir süreç, hakkından hayırlısı. Tez düşünüyorsan bebekten önce apman mantıklı çünkü doğduktan sonra pek vaktin kalmayacaktır.

Gunaydin arkadaslarrr,

hamileligimiz nasil ilerliyor , konusmadik bu aralar

kizlar benim istahim 2 haftadir duzeldi, kilo da almaya basladim. yarin doktor tartinca bakalim gorucez toplam kac kilo almisim.
bulantim yok ama reflu var, hele isyerinde ya da disarda yedikten sonra agir geliyor yemekler rennie icmeden duramiyorum..
bir de kasik agrilarim var ara ara..

bunlar disinda bi sikayetim yok sukur.

yarin ki dktor kontrolunu cok merak ediyorum,
umarim doktor aceleye getirmez, uzun uzun gosterir yavrumu. umarim sagligi iyidir, hersey yolundadir.

sizler nasilsiniz kizlarr ??

Canım tez yazmayı düşünüyorsan kesinlikle doğumdan sonra imkansız gibi birşey. Patronun takmadıysa da doktordon rapor alabilirsin bence. Seyehat etmesi sakıncalı gibi, şehir dışına yollayamaz seni. Sen iş kanunu daha iyi bilirsin sonuçta ama hamile çalışana uygun şartları sağlamak işverenin sorumluluğu sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…