2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yalnız fitiller antibiyotik değil bildiğim kadarıyla. ben d idrar yolu enfeksiyonu için kültür yaptırdım bişi çıkmayınca gerek yok dedi ama akıntı tehlikeli olabilir. o yüzden akıntı için fitili kullanıcam

canım benimde akıntı oluyor.dr.a sordum günlük ped kullanma sağlıklı değil.sık sık değiştir çaşarını ve pamuklu kullan dedi...zaten mümkün olduğunca sık değiştiriyorum ve pamuklu kullanıyorum..ama gündüz işte bu imkanım olmuyo..ve ben yine işe giderken kotex in günlük pedini kullanıyorum.pamuklu rahat onu sık sık değiştiriyorum...

canım ilk zamanlar 16.19. haftalarda balık kayması gibi bişey içimde kayıyo gibiydi.ama hafiften..19. haftanın sonundan itibarende kalp yada damar atması gibi...pıt pıt yapıyo

bende 14. haftalarda hissetmeye başlamıştım. ilk zamanlar kelebek çırpınışı gibi ufak ufak seyirmeler vardı. şimdi de baya tekmeye dönüştü. karnımız doyduğunda da taklalar atıyo sanki

cnm gebelikte akinti normal diye biliyorum ben --renksiz ve kokusuz olursa, kasinti ve yanma eslik etmezse ; bunlar varsa idrar yolu enfeksiyonu sozkonusu olabilir. erken doguma sebep olabilen de zaten ilerlemis idrar yolu enfeksiyonu

enfeksiyon yoksa ilac kullanmamak lazim bence

fitiller antibiyotik degilse iyiymis ama

bende arada sarı akıntı oluyo o yüzden kullanıyorum zaten. çamaşırım eve gidince sarı olmuş oluyo. idrar yolu enfeksiyonu diil benimki. zaten dr vajinal muayenede akıntınız var dedi bana. ondan sonra ilaç verdi

bende de akıntı olmaya başladı ilk dört ayda yoktu önemsememiştim. ama bu aylarda olmalı demek ki

Bende 18 haftalık hamileyim akıntım benimde çok fazla.Korkuyorum bebeğin suyu olabilir mi diye.Şeffaf ve akışkan bir akıntı.

Ben de öğretmenim.15.haftada kanamam oldu zaten öncesinde iki düşüğüm var çok korktum.Şimdi derste hiç yerimden kalkmıyorum.Utanmasam neredeyse çocuklara teneffüste sandalyeyle öğretmenler odasına götürteceğim.Neyseki sözel ders olduğu için oturaraktan anlatmak sorun olmuyor.

REDMASK aynen cnm,
benim de karnim buyudu ama his yok,
aynen karin-bagirsak gurultusu duyuluyor anca

bazen baloncuk gibi bisey pit ediyor sanki ama 1 kere sonra ne oldugunu ben anlamadan gecip gisiyor :-(

Evet aynen bende baloncuk veya sudaki hava kabarcığı gibi hissediyorum.

çok geçmiş olsun canım korkmuşsundur şimdi bende 2.5 aylıkken geçirmiştim :))) allahtan sizde bişey yok:)

arkadaşlar ayrıntılı ultrasona giren varmı..varsa anlatırmı nasıl bişey..ne zaman sonuç çıkıyor..birde devlet hastanelerinde varmı bu ultrason

cnm, dr bana 50 gr.lık yaptıracağımı söledi... diğer çocuk dr.u doğum hemşiresi meselesi fln bak merak ettim bende ... gelişmeleri burdanda paylaşırsan çok sevinirim :))

çok geçmiş olsun...

bu gün rukiye hemşire ile görüştüm perşembe günleri hareket esneme hareketleri normal doğuma hazırlık yani ona katılıcam 5-6 arası orada da banyo emzirme vs anlatılacakmış:)
bide ayda bir yapılan bi program vardediğim gibi drlar falan vs anlatılacak mış sabah 9 da başlayıp öğleden sonra 3 te bitecekmiş nisan ayı için kayıt aldı benden sende istersen yazdır kendini bu arada dr çepni ve doğumda aynı yerde olacagı için ücretsizmiş
salı perş egzersizler ama salı bana uymuyor persembe katılabilicem sadece :)))
ya şimdi dr 5 hafta sonra ya çağırdı ya aslında 4 hafta sonra ben 24. haftayı tamamlamıştır diye rapor almak istiyorum ki nöbet tutmayayım artık okulda olmadı artık dr arar gider raporu alırım ama tahlillerimi 1 hafta sonra veririm :)

gözün aydın canım :))
cinsiyeti öğrenmeyenler hadiii sizden de haber bekliyoruz :))

bende o tozdan içtim geçti ama kasıklarımda benimde arada agrı oluyo bi arkadaşımında olmuş onun kızı suan 11 aylık benimde kız o zaman seninde kız cmtsi bakalım ne çıkacak :))

limon sorun yaratmıyor dimi şeker ölçümünü etkilemiyormuş dimi?

canim bu arada cok uzuldum simdi,
seninle aramizda sadece 1 hafta var ve ben hala hissedemiyorum bebegimi yaa

üzülme canim hissedersin yakinda öyle bi hissettiriyo ki kendini daha dogmadan geceleri uyutmamaya basladi :)) bi de cinsiyetini ögrenebilsek yaramazimin ahhh ahhhh :)

bu arada tetanoz asisiyla ilgili burdaki cogu arkadas yaptiriyo sanirim ben daha gecen hafta kontrolde özellikle sordum doktora olmalimiyim diye yooo gerek yok dedi bana simdi benim de kafam karisti iyice :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…