2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim dr.da gerek yok dedi.ama benimde kafam karıştı.. bu hafta dr.a gidicem tekrar sorucam...

etkilemiyormuş canım..yanında götürürsün...

süper olacak işte benden 50 lık istedi sen kaçlık yaptırdın :)
daha öncede birkez 5 lık yaptırmıştım

bu arada bende tetanos yaptırmıycam benim dr gerek yok dedi:)

Son düzenleme:
eyeszaaaaaayyyyy

ne hallerdesin şekerim umarım gülüyorsundur :)

bizimki 75lik yaptırıyooo...tek doz...2 saat bekleme süresi eheueh....yandım ki ne yandım...
ayyy evet ya şu 24.hafta gelsin de tamamen kurtulalım şu nöbet stresinden...gerçi ben düşük tehdidi geçirmiştim ya 16.haftada...müdürüm sağolsun...bana tutturmuyor ama senin durumunda olan öğretmen arkideşler için tez vakitte 24.haftanın gelmesini diliyorum....
benim kafam da tetanoz aşısının hangi haftada yapılması gerektiği konusunda karıştı...herkes başka bişi söylüyor...yaa bu doktorlar neden bu kadar tutarsız

canım siparişler için erken değilmi?

cnm ne alsam kardır diye bakıorum.hazirandan sonra gezmek zor olacak.şimdiden alıp kenara koymak istiorum,kafam rahat olsun :)

bu arada dedigim concord neo arabayı almadım.
Jane rider diye bi marka var bu da concord un markasıymış ama en iyisi o dediler.
Oyun parkınıda graco aldık.cok güzel walla kızlar kesinlikle tawsiye ederim.

arkadaşlar ayrıntılı ultrasona giren varmı..varsa anlatırmı nasıl bişey..ne zaman sonuç çıkıyor..birde devlet hastanelerinde varmı bu ultrason

ben yarın gireceğim. sonuç galiba direk çıkıyor. devlet hastanelerde var ama ne yazık ki cd veya dvd kaydı vermiyorlar. video çekimli özel hastaneler veriyormuş. özeller renkli doppler sskdan yaptırmıyorlar. bende buğün oturup izmirde bilinen özel hastaneleri aradım hepsinden bilgi aldım ve sonunda 50 liraya hem detaylı renkli doppler hem dvd kayıtlısını buldum. +29 lira doktor muyaneside var ama benim gittiğim doktorum olduğu için sadece ultrasyon yapacağım. yani elinde hatıra kalmasını istiyorsan azıcık araştır:) ama izmirdeysen ben bir kaç sayfa önce tüm bilgileri verdim:)

evet valla çok haklısın tecrübeliler temmuza kalmayın diyolar haziranı belki idare ederiz ama temmuz biraz zor geliyo banada

o jane rider i bizde beğendik hatta fuarda da görüp beğenmiştim sen nerden alışveriş yapıyosun canım

bizim okulda çomak sokan sokan olduğundan eski müdürüm ki kurucu müdür ün yerine sınavla başka bir mdr geldi md. yrdcıları falan hep eskinin ekibi sonra yeni bir tane md. bş yrd. geldi allahımmm gelmez olaydı yeni mdr le nöbeit konuştum 2 günün bir gününü tutmamak için ok dedi o baş md.yrd gerizekalısı aptal adam listeden silmedi bir günümü ama sağolsun nöbet arkadaşım tutturmuyor bana diğer günümde de yarım gibi tutuyorum ama yinede yeter artık diyorum çünkü geliyo kızları kontrol edin falan diyor sanki kontrol edince yaptırımda bulunuyoda kırmızı rujlu öğrenciyi götürdük bize napim ben diyor adama tüm hakaretleri saymak hatta saydırmak istiyorum iletişim özürlü dangalak gerizekalı bir mahluk işte
aaayyyyyyyy oooooffffffffff
ne dertliymişim yaaa
neyse sallayalım bu bir beyinlileri bizim mevzular daha mühim :)))

benimde 50 lik canım daha öncede 50 lik yaptırmıştım..bu sefer çok hoş oldu..içtikçe içesim geldi

güle güle kullanın canım.hayırlı uğurlu olsun... nerden alışveriş yaptın?

biz de varız bebeğimle :) önce mercimektik şimdi şehzade olduk , 19.haftamızdayız. sizleri sürekli takip edip yararlı bilgiler alıyorum aynı zamanda mutlu da hissediyorum kendimi bu paylaşım ortamında umarım herşey hepimiz için çok güzel devam eder ve bir ömür mutlu bir hayat süreriz meleklerimizle iyi ki bu herşeyiyle eşsiz ama zorluklarla dolu yolculukta tanıdım sizleri

hoşgeldin canım :))

cnm hoşgeldin aramıza...

allah korumuş sizide valla. bizler ne kadar dikkatli olsakta karşımızdakinin en ufak bir dikkatsizliği bizlerede zarar veriyor maalesef nasıl korktum anlatamam. allah hepimizi korusun...

hadi yaa bek doğrudur bu çünkü ben 2 gündür düt içmeyi unutuyorum ya da canım istemiyor.yoğurtta nerdeyse hiç yemiyorum..gidip hemen süt içeyim en iyisi..

galiba gezmekten..

amannn kadınlık ne zor dimi yaa,,fitil mitil...

bak şimdi bunu okudum yine aklıma geldi..test sonucum inş benim de güzel çıkar...(

niye bu kadar erken yapıldı sana..

sana niye yapılmıştı şeker yüklemesi erken d eğil mi??

bizim okulda bi bayan var çalışan ben den 1 hafta önde ona 20. haftada hem tetanoz hem d e şeker yüklemesi yapılmış..şeker yüklemesine çok şşaırmıştımm çünkü bana 24. haftada geleceksin dediler..

hoş geldiniz:) burda insan kendini çok güzel hissediyor:) hem sevincini paylaşıyor hem bilgileniyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…