limon sorun yaratmıyor dimi şeker ölçümünü etkilemiyormuş dimi?
üzülme canim hissedersin yakinda öyle bi hissettiriyo ki kendini daha dogmadan geceleri uyutmamaya basladi :)) bi de cinsiyetini ögrenebilsek yaramazimin ahhh ahhhh :)
bu arada tetanoz asisiyla ilgili burdaki cogu arkadas yaptiriyo sanirim ben daha gecen hafta kontrolde özellikle sordum doktora olmalimiyim diye yooo gerek yok dedi bana simdi benim de kafam karisti iyice :44:
etkilemiyormuş canım..yanında götürürsün...
süper olacak işte benden 50 lık istedi sen kaçlık yaptırdın :)
daha öncede birkez 5 lık yaptırmıştım
bu arada bende tetanos yaptırmıycam benim dr gerek yok dedi:)
canım siparişler için erken değilmi?
arkadaşlar ayrıntılı ultrasona giren varmı..varsa anlatırmı nasıl bişey..ne zaman sonuç çıkıyor..birde devlet hastanelerinde varmı bu ultrason
cnm ne alsam kardır diye bakıorum.hazirandan sonra gezmek zor olacak.şimdiden alıp kenara koymak istiorum,kafam rahat olsun :)
bu arada dedigim concord neo arabayı almadım.
Jane rider diye bi marka var bu da concord un markasıymış ama en iyisi o dediler.
Oyun parkınıda graco aldık.cok güzel walla kızlar kesinlikle tawsiye ederim.
bizimki 75lik yaptırıyooo...tek doz...2 saat bekleme süresi eheueh....yandım ki ne yandım...
ayyy evet ya şu 24.hafta gelsin de tamamen kurtulalım şu nöbet stresinden...gerçi ben düşük tehdidi geçirmiştim ya 16.haftada...müdürüm sağolsun...bana tutturmuyor ama senin durumunda olan öğretmen arkideşler için tez vakitte 24.haftanın gelmesini diliyorum....
benim kafam da tetanoz aşısının hangi haftada yapılması gerektiği konusunda karıştı...herkes başka bişi söylüyor...yaa bu doktorlar neden bu kadar tutarsız
cnm ne alsam kardır diye bakıorum.hazirandan sonra gezmek zor olacak.şimdiden alıp kenara koymak istiorum,kafam rahat olsun :)
bu arada dedigim concord neo arabayı almadım.
Jane rider diye bi marka var bu da concord un markasıymış ama en iyisi o dediler.
Oyun parkınıda graco aldık.cok güzel walla kızlar kesinlikle tawsiye ederim.
biz de varız bebeğimle :) önce mercimektik şimdi şehzade olduk , 19.haftamızdayız. sizleri sürekli takip edip yararlı bilgiler alıyorum aynı zamanda mutlu da hissediyorum kendimi bu paylaşım ortamındaumarım herşey hepimiz için çok güzel devam eder ve bir ömür mutlu bir hayat süreriz meleklerimizle iyi ki bu herşeyiyle eşsiz ama zorluklarla dolu yolculukta tanıdım sizleri
biz de varız bebeğimle :) önce mercimektik şimdi şehzade olduk , 19.haftamızdayız. sizleri sürekli takip edip yararlı bilgiler alıyorum aynı zamanda mutlu da hissediyorum kendimi bu paylaşım ortamındaumarım herşey hepimiz için çok güzel devam eder ve bir ömür mutlu bir hayat süreriz meleklerimizle iyi ki bu herşeyiyle eşsiz ama zorluklarla dolu yolculukta tanıdım sizleri
Geçmiş olsun canım...
Bizde cumartesi korna çalmamıza rağmen halen arabanın üstüne doğru koşan iki genç kıza çarpıyorduk nerdeyse...Allahım korudu da eşim direksiyonu kırdı...
Dikkatli olmak lazımda işte oluyor bunlar yinede...
Bu arada hastane çıkışlarınızı almışsınız kızlar...Babam bana kızıyor hiçbirşey almayacaksın hediyeler fazlası ile gelecek diye ama onları almamız lazım...Özellikle hastanede 2gün kalacagını düşünenler birkaç tane almalılar...Çok lazım olan bir takımmış...:82::82:
tatlım hamılelıkte bel agrılarının sebebı kalsıyumdan fakır beslenenlerde oluyomus sut peynır yogurt tuketımını fazlalastır yada kalsıyum takwıyesı al o zaman gecermıs akıntı bendede zaman zaman oluyo ama rahatsız edecek kadar deıl
akıntı bende de var ben gunluk ped kullanıyorum canım kasıntı falan olmuyo ama rahatsız oluyorum benım 16 haftalıkken kuyruk sokumum batmaya basladı yanı kalcam batıyo oturunca cok zor oluyo hafta sınu bende gezdım bıraz fazla belım koptu ağrıdan canım senınde oyledır muhakkak
akıntı bende de var ama bel ağrısıyla ilgili değil galiba. belim ağrımasa da oluyo.
bana dr biteral hap vermişti daha sonra bi dr arkadaşıma sordurdum donaxyl vajinal fitil kullansın demiş arkadaşı. dün akşam ilk defa koydum ama anam ağladı. kuruluk da olunca içine koyana kadar öldüm
arkadaşlar b 2li ve 3 lü testlerin güvenilirliği çok düşük. benim 2li temiz çıktı 3lü yaptırmadım okuldan arkadaşa 3lü iyi çıkmamıştı %90 down sendromu dediler çok stres yaşadı arkadaş. karnından sıvı aldırdı falan temiz çıktı ama bu aşamalar boyunca çok stresliydi. Allah korusun hasta olsa bile 5-6 aylık çocuğu aldırmayı planlamıyorsanız bence baktırmaya gerek yok. arkadaşımın çocuğu doğdu ve çok sağlıklı. doktora götürmüşler çocuk doktoru da demiş biz eşimle bu testleri yaptırmıyoruz. ayrıca başka bir arkadaşıma %94 down dediler onun da oğlu sağlıklı oldu şu an 5 yaşında maşallah hiç sorunu yok.
arkadaşlar şeker yüklemesinden geldim..limon götürmemi tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkürlergerçekten çok işe yaradı...çok hoş oldu tadı..limonata içer gibi azda soğuk olsa hiç fena olmıycaktı ben de tavsiye ederim mutlaka limon götürün şeker yüklemsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?