cuma günü bir trafik kazası geçirdik ama oğlum gayet iyi hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür. allahım hepimizin bebişini korusun inşallah. terslikler uzak olsun bizlerden.2o. haftamıza girdik bugün yolumuzu yarıladık artık
cuma günü bir trafik kazası geçirdik ama oğlum gayet iyi hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür. allahım hepimizin bebişini korusun inşallah. terslikler uzak olsun bizlerden.2o. haftamıza girdik bugün yolumuzu yarıladık artık
Canım ben gittim baktım, alacaktım ama birkaç hafta daha geçsin istedim.
Benimde çok hoşuma gitti...
Bu set 20 parçalı, en çok parçası olan set.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun. Bu seti alırsam rahat rahat kullanırmıyım, yoksa gereksiz mi olur?
canım güle güle giysin kuzucuğun .. Bi hastane çıkışı yetmez mi ?
ayy çok güzeller ben hiç araştırmadım daha ... Ama hastane çıkışının içinde bu kadar çok şey olduğunu bilmiyodum.. Kız takımına bayıldım erkek için yelkenli bi takım var o da çok güzelmiş.. Ankara/demetevlerde de bayisi varmış.. Bana çok yakın ..bi bakayım oraya...
Kızlar hastane çıkışı beğendim birtane...
Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum?
İDİL BABY KIZ 20'Lİ SET ::: www.idilbabybesiktas.com
Geç bir cevap oldu ama teşekkürler canım.....gözün aydın canım allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın
kızlar ben artık yatıorum. yarın telefondan girebilirsem sizlere gelişmeleri yazmaya çalışıjam. ama telden gireceğim için sizin yazdıklarınızı göremeyebilirim haberiniz olsun. nolur dua edin benim için. şu yalancıları hayatımızdan çıkarıcak bi çözüm bulsun anlasın hatalarınıda. işallah doğru düzgün bir buluşma olur bu. gelecekle ilgili güsel kararlar verilir. hepinizi öpüorum. iyi geceler.
Zynptnc canım hastanede Rukiye hemsire ile gorusemedim cmt si old. Dan yoktu Servet hmsre ayda bir gün tespi edilip size haber verilerek yapılıyor dedi bebek bakımı yok ama daha ziyade doguma kadarki süreç sanırım ama cocuk Dr falanda gorusecekmisiz dogum hemşiresi falan servisler anlatilacakmis pat si tel ile arayacaklar bakalım bakalım
Bu arada çepni sana açlık kan şekerini maçlık yaptırıyor dedi 50 ml mi100 ml mı yükleme yapılacak ben unuttumda sonra arayıp sorucam :)))
venus liste yapmissin cnm ben kacirdim,
kopyalayabilir misin tekrar[/n QUOTE]
tabiki hayatım.şimdi okuldayım.rahat giremiyorum çıkmam lazım.akşam yayınlarım.zaten ara ara kopyalıcaz hep herkes görsün diye ve listeye fikirler unuttuklarıumız varsa ekleyelim diye...
ayyy çok geçmiş olsun...Allah korusun bizleri...
Canım sanki 20 parçalı olanlar gereksiz şeyler içeriyor. Ben battaniyesi olan 10 parçalı bir takım alacağım. Bir de hastane çıkışları gerçekten küçük oluyormuş, 3 hafta sonra fln giydirilemiyormuş, o yüzden içinde bodysi, zıbını fln fazladan olan setler yerine, küçük setleri tercih edin, zaten siz ayrı olarak body alacaksınız diyorlar. Bir de bu çok parçalı setlerdeki atlet külotlar hiç kullanılmıyormuş, sık alt değiştirildiği için anneyi zorladığından sadece çıtçıtlı bodyler kullanılıyormuş. onun için 20 li setlere boşuna fazladan para verme demişlerdi bana. Bir kaç tecrübeli anne.
Çok geçmiş olsun.Amin.
bence de dediğin doğru canım.bi de bebek ya kilolu doğarsa onlar hiç sığmayabilir.o yüzden az parçalı fiyatıda uygun hastane çıkışı alıcam ben.zaten alınacak çok şey var.o yüzden bilinçli bi alışveriş yapmak lazım.yoks a insan her önüne geleni almak istiyor valla..bi takım hastane çıkışı alayım diyorum , bi de tulum bady falan alcaz ya atarız onları çantaya da giydiririz.zaten 1hafta da bile bebekler öyle çabuk değişiyor ki inanamazsınız...bizim bi akraba yeni doğum yaptı bebk 2 aylık bu sürede 3 kez gördüm maşallah inanılmaz deği:şiyor...şaşırdım kaldı...m
selam kizlar
benim yaramizim dün gece uyutmadi beni tekmeleriyle artik iyice kendini hissettirmeye basladi babamiz bile hissedebiliyo öyle sert vuruyo ki :)
daha önce konusulmustu burda H&M bebek esyalari istanbulda hangi magazalarda var diye peppermint arkadasimiz Torium daki H&M magazasindan almis orda bebek esyalari varmis merak eden arkadaslarin bilgisine
selam kizlar
benim yaramizim dün gece uyutmadi beni tekmeleriyle artik iyice kendini hissettirmeye basladi babamiz bile hissedebiliyo öyle sert vuruyo ki :)
daha önce konusulmustu burda H&M bebek esyalari istanbulda hangi magazalarda var diye peppermint arkadasimiz Torium daki H&M magazasindan almis orda bebek esyalari varmis merak eden arkadaslarin bilgisine
selam kizlar
merhaba arkadaşlar bir şehzade annesi olduğumu öğrendiğimden beri ilk kez yazıyorum size :) henüz bende hissetmiyorum bebişi ama ultrasonda karnımda kıpır kıpır.. herhalde ilk hamileliklerde hemen hissedilmiyor. Bu arada eşim o kadar sormama rağmen kız mı olsun erkek mi olsun diye hep sağlıklı olsun derdi.. doktor erkek deyince "gerçekten mi, emin misiniz" o halini görmeniz lazım neredeyse ağlayacaktı.. ne bu erkeklerin erkek çocuk merakı yahu.. oysa ki analarına düşkün olacaklar onu düşünemiyorlar :)
merhaba arkadaşlar bir şehzade annesi olduğumu öğrendiğimden beri ilk kez yazıyorum size :) henüz bende hissetmiyorum bebişi ama ultrasonda karnımda kıpır kıpır.. herhalde ilk hamileliklerde hemen hissedilmiyor. Bu arada eşim o kadar sormama rağmen kız mı olsun erkek mi olsun diye hep sağlıklı olsun derdi.. doktor erkek deyince "gerçekten mi, emin misiniz" o halini görmeniz lazım neredeyse ağlayacaktı.. ne bu erkeklerin erkek çocuk merakı yahu.. oysa ki analarına düşkün olacaklar onu düşünemiyorlar :)
daha az çeşitlileri de var cnm ama battaniye olanlardan alın mutlaka,
bu arada ince battaniyeler var onlardan da bol bol alın evin diğer yerlerinde yatırırken altına seriyorsunuz iyi oluyor kusma vs birşey olmasın diye bir de hijyen açısından cnm...
Canım ben gittim baktım, alacaktım ama birkaç hafta daha geçsin istedim.
Benimde çok hoşuma gitti...
Bu set 20 parçalı, en çok parçası olan set.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun. Bu seti alırsam rahat rahat kullanırmıyım, yoksa gereksiz mi olur?
Canım sanki 20 parçalı olanlar gereksiz şeyler içeriyor. Ben battaniyesi olan 10 parçalı bir takım alacağım. Bir de hastane çıkışları gerçekten küçük oluyormuş, 3 hafta sonra fln giydirilemiyormuş, o yüzden içinde bodysi, zıbını fln fazladan olan setler yerine, küçük setleri tercih edin, zaten siz ayrı olarak body alacaksınız diyorlar. Bir de bu çok parçalı setlerdeki atlet külotlar hiç kullanılmıyormuş, sık alt değiştirildiği için anneyi zorladığından sadece çıtçıtlı bodyler kullanılıyormuş. onun için 20 li setlere boşuna fazladan para verme demişlerdi bana. Bir kaç tecrübeli anne.
.
tatlım biz aynıyız nerdeyse ben de daha hissetmedim. kendimi dinledikçe mide, bağırsak gurultusu duyuyorum başka bişey yok..ama göbişim büyüdü biraz ona seviniyorumcanim bu arada cok uzuldum simdi,
seninle aramizda sadece 1 hafta var ve ben hala hissedemiyorum bebegimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?