2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkes günaydın,
Haftasonu amma çok yazmışsınız, oku oku bitmedi valla...

Çiğdem33; ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun

Eyeszay; Büyük gün gelmiş, herşey umduğun gibi geçer inşallah. Çok mutlu 2 gün geçirin eşinle....Doktordan randevundan da güzel haberlerini bekliyoruz.

Doktordan iyi haberlerle dönen, cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın. Bu sefer bize de bebişimiz gösterdi kendini, kızımız oluyor Kızların sayısı arttı galiba yine

Cumartesi randevumuz vardı. Herşey yolundaymış, 360 gr olmuş kızımız. Hemen haftasına göre az mı diye sordum, yok tam uyumlu dedi. Ben de karnım henüz tam çıkmadı, ondan merak ettim dedim. Endişelenme herşey normal, hem daha ne istiyorsun demekki doğumdan sonra karnın kalmayacak dedi, şanslısın yani dedi. Ben de bi sevindim tabi Öncesinde spor yapanlarda kasların yapısıyla ilgili olarak daha geç çıkar göbekler dedi. Benim de içim rahatladı.

İlk defa bu organları bu kadar net gözüktü bebişimizin, kaburgaları kemikleri fln nasıl net. Kalbi, ayak kemiği, parmakları... Yalnız bu sefer renkli resmini alamadık, arkasını dönmüştü

Yalnız kötü haber bu ay 2 kg almışım. O kadar da çok yememiştim. Bi de tartıya çıkarken heh 500gr fln almışımdır diye geçiriyorum içimden, 2 kg 'yu görünce nooluyo dedim
Çok almışım diyince, gayet normal ilerliyorsun dedi... Ama bende bi moral bozukluğu oldu tabi...

Ya bizim kız da maşallah pek bi sakin, ööle duruyo, hareket etmiyo pek, ne zaman ultrasona gitsek uyuyo kendisi
Eşimde her defasında hastaneye koştura koştura gidiyorz, ne yapsın o sallantıda ben de uyurum diyo Suç annesinde yani:44:

Şimdi 2 Nisan'a ayrıntılı ultrason için randevumuz var. He bu arada bir dahaki kontrolde kan sayımı ve tam idrar tetkiki istedi. 24. haftamda da şeker yüklemesi istedi ama ben o haftada istanbulda değilim, 25. haftamda yaptıracağım.

Ay ne çok yazmışım, haftasonu hava süperdi, 2 gün de deliler gibi gezdik biz, internete hiç girememiştim.

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun...
Dikkat et...

Geçmiş olsun canım...
Bizde cumartesi korna çalmamıza rağmen halen arabanın üstüne doğru koşan iki genç kıza çarpıyorduk nerdeyse...Allahım korudu da eşim direksiyonu kırdı...
Dikkatli olmak lazımda işte oluyor bunlar yinede...

Bu arada hastane çıkışlarınızı almışsınız kızlar...Babam bana kızıyor hiçbirşey almayacaksın hediyeler fazlası ile gelecek diye ama onları almamız lazım...Özellikle hastanede 2gün kalacagını düşünenler birkaç tane almalılar...Çok lazım olan bir takımmış...:82::82:

günaydın kızlar...daha doğrusu tünaydınnnnnnn:)
ayy saatler de alındı...daha geç kararacak artık hava...bu ne demek....yaz geliyorrrrrrrrr demek ihihh
herkese güzel bir hafta dilerim...
eyeszay'e daha özel bir hafta dilerim...umarım herşey yolunda gider tatlım

Çok geçmiş olsun canım...iyi olmanıza sevindim

Canım sanki 20 parçalı olanlar gereksiz şeyler içeriyor. Ben battaniyesi olan 10 parçalı bir takım alacağım. Bir de hastane çıkışları gerçekten küçük oluyormuş, 3 hafta sonra fln giydirilemiyormuş, o yüzden içinde bodysi, zıbını fln fazladan olan setler yerine, küçük setleri tercih edin, zaten siz ayrı olarak body alacaksınız diyorlar. Bir de bu çok parçalı setlerdeki atlet külotlar hiç kullanılmıyormuş, sık alt değiştirildiği için anneyi zorladığından sadece çıtçıtlı bodyler kullanılıyormuş. onun için 20 li setlere boşuna fazladan para verme demişlerdi bana. Bir kaç tecrübeli anne.

Çok geçmiş olsun. Amin.

Çok geçmiş olsun canım, neyseki bir problem yokmüş.

canım güle güle giysin kuzucuğun .. Bi hastane çıkışı yetmez mi ?

ya benim abimin esi dogum yaptiginda yetmemisti, acemilik alti iyi bezlenmiyori cis kaciyor giysilere, kirleniyor vss.
abim gidip tulum falan almisti sonradan hatirliyorum da.

Kızlar hastane çıkışı beğendim birtane...

Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum?

İDİL BABY KIZ 20'Lİ SET ::: www.idilbabybesiktas.com

kizlar KK da annelerden okudugum kadariyla, boyle cok parcali setler kullanisli olmuyormus,
6 parcali setler falan daha ideal diyorlardi.
ben az parcali , 2 tk istiyorum o yuzden

mothercarede de bi set 117 tl idi. cok pahali geldi bana yaa
arastiricam

canım benim dualarımız seninle... sana bu bebeği nasip eden Allah, inşallah aradaki pürüzleri halledip analı babalı büyütmeyi de nasip edecektir.... بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ

cnm, dr bana 50 gr.lık yaptıracağımı söledi... diğer çocuk dr.u doğum hemşiresi meselesi fln bak merak ettim bende ... gelişmeleri burdanda paylaşırsan çok sevinirim :))

çok geçmiş olsun...

selam kizlar

benim yaramizim dün gece uyutmadi beni tekmeleriyle artik iyice kendini hissettirmeye basladi babamiz bile hissedebiliyo öyle sert vuruyo ki :)

daha önce konusulmustu burda H&M bebek esyalari istanbulda hangi magazalarda var diye peppermint arkadasimiz Torium daki H&M magazasindan almis orda bebek esyalari varmis merak eden arkadaslarin bilgisine

evet arkadaslar ,
ben h.sonu gazetede tesadufen gordum, toriom H&M acildi, mama ve bebek koleksiyonu da var diye.
biz de k.validem'e gitmistik sansa ve toriuma cok yakinlar.

hemen gidip gezdik

bebek urunleri cok cesitli ve farkli, cok tatli seyler var.

hamile koleksiyonu da cok genis

tayrtan ic camasira coraba, pantolan kapri etek hersey var

ama ben yallniz 1 gomlek alabildim cunku modellerin cogu cok spordu. ben calistigim icin daha cok klasik giyime ihtiyacim var,
pantolonlarini yine de denedim ama asiri spor duruyordu alamadim.

torium da ayrica ebru maternity magazasi da var.
onu da birdahaki gidisime ugramak uzere aklima nor ettim ))

dün saat 4e kadar topikteydim sonra çıktım dışarı...
ama çıkmasam daha iyiydi akşam geldim saat 10 oluyodu ve baştan dedim topiğe giriyim neler kaynatmışlar ama sonradanda giremedim fena bel ağrısı baş ağrısı tv karşısında uzandım kaldım...
yakın bi tanıdığımın doğum gününe gitmiştim.yürüyerek gittim ve devamlı oturduğum için akşam bel ağrısı pahalıya patladı kalkmakta bile çok zorlandım oturuduğumyerden..sonra dedimki yatayım bali uyuyayım..gittim yattım ama ne çare aklım burada ne kaynattığınızda dayanamadı m kalktım ve başladım okumaya yaklaşık bi 10 sayfa okumuşumdur ama dayanamdım gittim uyudum sabahtan beri hala okuyorum aman kızlar ne çok kaynatmışınız öyle
ama güzel bilgiler paylaşmışınız
ben şimdiye kadar bi hastane çıkışı bi patik ve bide geçen gün yengesi cici bi tulum almış onlar var yelekler falan...1 ay sonra sıkı alışverişe başlayacağım
benim kaynana ve kendi annemde çarşıya gidecekler eminönüne çokmeraklılar bana bişi kalcağa benzemiyo,ama bende bi sürü şeye meraklıyım şimdiden başlamamak için zor tutuyorum kendimi...
eyeszay cnm çok güzel geçirmeni diliyorum bu hafta inş herşey istediğin gibi gelişir...
hbrlerini dört gözle bekliyoruz hbrin olsun
nehir sende trafik kazası geçirdik demişsin çok geçmiş olsun cnm...
diğer kızlar sizleride okudum merak etmeyin sizlerde aklımdasınız...
şimdi biraz ev işi sil süpür yapim o dediğiniz siteye önerilen ve önerilmeyen siiteye bakıcam...

canim bu arada cok uzuldum simdi,
seninle aramizda sadece 1 hafta var ve ben hala hissedemiyorum bebegimi yaa

merhaba arkadaşlar bir şehzade annesi olduğumu öğrendiğimden beri ilk kez yazıyorum size :) henüz bende hissetmiyorum bebişi ama ultrasonda karnımda kıpır kıpır.. herhalde ilk hamileliklerde hemen hissedilmiyor. Bu arada eşim o kadar sormama rağmen kız mı olsun erkek mi olsun diye hep sağlıklı olsun derdi.. doktor erkek deyince "gerçekten mi, emin misiniz" o halini görmeniz lazım neredeyse ağlayacaktı.. ne bu erkeklerin erkek çocuk merakı yahu.. oysa ki analarına düşkün olacaklar onu düşünemiyorlar :)

Hayırlısı olsun cnm benim, eşimde aynen öyleydi neredeyse ikinciyi de erkek olsun istiyordu )

hayırlı olsun canım gozun aydın allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın

:[/QUOTE]
Bu arada hastane çıkışlarınızı almışsınız kızlar...Babam bana kızıyor hiçbirşey almayacaksın hediyeler fazlası ile gelecek diye ama onları almamız lazım...Özellikle hastanede 2gün kalacagını düşünenler birkaç tane almalılar...Çok lazım olan bir takımmış...:82::82:[/QUOTE]

ben daha hiç bişey almadım ne görsem çok hoşuma gidiyo.. neyse bekleyeyim biraz.. sonra sizin tavsiyelerinize uyucamm.

tatlım biz aynıyız nerdeyse ben de daha hissetmedim. kendimi dinledikçe mide, bağırsak gurultusu duyuyorum başka bişey yok..ama göbişim büyüdü biraz ona seviniyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…