2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyesnaz sen yatmıcak mısın daha.. :)) bak yarın yoğun bi gün bekliyo senii ona göre yatıp dinblen kızınla..şöyle zımbaa gibi çıkın babanızın karşısına..

hadi ben kaçtım kızlarrr..yoruldum valla yarın okul var...

yaa bende çok karıştırıorum sorma. puset bu küçük bebekler için olan galiba. 0 6 ay. kanguru işte bu anne bebeği kucağında taşıyor. ana kucağıda hani böle sallanıo falan ona bırakıosun o olması lazım.

aynen aynen bende not aldım ya. benim notlarımıda gördünmü. daha 8 sayfa okudum dikkatli incelemeye çalışıyorum. çok faydalı. ben bunu demek istedim işte tecrubeli yeni anne olmuş bişeyleri unutmamış tecrubeli kişilerden fikir almak en iyisi. hemde burda maşallah birde değil bisürü kişi fikir belirtmiş. düşünsenize ne verimli. alışverişe gittiğimizde zaten bi çok kişinin önerdiği şeyleri alıo olcaz.

evet canım...okulöncesi öğretmeniyim ben de :)) senle branşdaşız yani

ohh ohh kızlar hiç ayrılmayın bu topikten. bebişler azjık büyüyünce okul öncesi eğitimle ilgili size fikir danışırız:))

haha sorma yaa öleymiş. biraz önce konuştukta bende öğrendim. hatta çok komik bişey oldu kızlar. son anda bana bi sinir geldi. bi soğuk konuştum bişeyler söledim falan. o arada iyice konu açıldı. genel olarak bana bu kadar robot olmamamı kalbimi yumuşatmamı çok mutlu olduunu buraya bebek için geliyor olsada benide çok özlediğini falan filan söledi. sen istemiyorsun benim gibi hissetmiyorsun biliyorum ama bari belli etme dedi. sonra işte baya böle büyük romantik laflar etti. bende susturdum. bütün bunca ay yaşadıklarımın kolay olmadığını ve onun anladığını sölesede anlayamıyacağını, benimle ilgili hiçbişey sölememesini sadece bebekle ilgilenmesini söledim. kızdı heralde cevap yazmadı. gerçi konseri var gene. dün selanikte varmış yeni gelmiş şimdide orda. çokmu abarttım kızlar. ama abartmadım haklıyım değilmi.

canım yatıcamda erken yatınca gece uyanıorum. bide şimdi heyecan var ondan kesin uyuyamam:))) bu arada yukarıda okudunmu hippye konuşmamızı yazdım biraz önceki. ayy lütfen bana dua edin olurmu. herşey güzel gitsin hatasını anlasında geleceğimiz için güzel bi plan yapabilelim. hadi ii geceler jnm sana çok öpüldün.

canım büyümedende danışabilirsin..bilgimiz olursa yardımcı olmaya çalışırız...

canim sen o testi bi sor yine istersen doktoruna negatif cikinca bagisikligin yok oluyo o yüzden dikkat etmelisin iste bahsettigim seylere benim negatif oldugu icin zaten 4 kez tekrarlanmasi iyi olur demisti

yarin icin sana bol sanslar diliyorum dilerim hersey gönlünce olur canim dualarimiz seninle :)

Donatmissiniz gene sayfaları biz bugün çalıştık ygs sınavında öğleden sonradan uyudum yorulmuştum aksamda Yeşilköy'e gittik yağmurda çok hoş tu keyifliydi evet herkes iyi okudum sorun yok ne güzel listeye bayil Venüs cum eline saglık süper olmuş hatta olacakta
Eyeszaycim verdigin topic çok ise yarayacak öneriyorum topici umarım yarın obur gun ve diğer öteki tüm gunler boyunca esın ve kizinla çevrenizde ki asalak lardan uzak mutlu yasarsınız umarım hersey yolunda gider gezdiricem diye kendini de helak etme
Zynptnc canım hastanede Rukiye hemsire ile gorusemedim cmt si old. Dan yoktu Servet hmsre ayda bir gün tespi edilip size haber verilerek yapılıyor dedi bebek bakımı yok ama daha ziyade doguma kadarki süreç sanırım ama cocuk Dr falanda gorusecekmisiz dogum hemşiresi falan servisler anlatilacakmis pat si tel ile arayacaklar bakalım bakalım
Bu arada çepni sana açlık kan şekerini maçlık yaptırıyor dedi 50 ml mi100 ml mı yükleme yapılacak ben unuttumda sonra arayıp sorucam :)))
Bu hafta da yazılı haftam bulaşsın yogun olabilirim yani :)
Ama Eyeszaymerakla haberlerini okumaya calisicam ))

canım benim negatif falan çıkmadı test. ben hiç yaptırmadım bu testi. ama sorup doktora yaptırıcam bende.

saol bu arada valla çok ihtiyacım olucak duaya:))

Kızlar pc bozuldu tlfdan giriyorum onunlada yazmak zor oluyor herkese hayırlı geceler Eyeszay inşallah hersey istediğin gibi olur bol. Şans canım

canım benim kalbim seninle,dualarım seninle....bize güzel haberlerle gel inşallah...çatlatma meraktan buralarda...herşey hepiniz için hayırlı olsun inşallah...bi de maşallah diyip kaçayım ben...öperim sevgiyle..görüşürüz

Evet canım aman karıştırmada yarına ))

haha valla saol hayatımı kurtardın. yatıcam bi öğrenemedim kesin olarak şunu. şansa bak yani tam zamanını buldu saatlerde alınacak kafam karışacaktı:))

çooook saol jnm bnm. hepinizin dualarını bekliorum.

kızlar ben artık yatıorum. yarın telefondan girebilirsem sizlere gelişmeleri yazmaya çalışıjam. ama telden gireceğim için sizin yazdıklarınızı göremeyebilirim haberiniz olsun. nolur dua edin benim için. şu yalancıları hayatımızdan çıkarıcak bi çözüm bulsun anlasın hatalarınıda. işallah doğru düzgün bir buluşma olur bu. gelecekle ilgili güsel kararlar verilir. hepinizi öpüorum. iyi geceler.

yarın İstanbul bulutlu olacak ama umarım yarından sonra senin hayatında hiç kara bulut kalmıyacak. gök kuşağıyla uyanmak dileğiyle:)

bol bol şansalr, senden haber bekliyoz...

geçmişin üzerinden çok geçmiş..günaydın herkesee
evet canım çok korktum. anlatamam o korkuyu. çok şükür şuan iyiyiz.sürekli yatma dedi doktr o yüzden arada kalkıp bakıyorum pcye.Allah kimsenin basına vermesin
büyük geçmiş olsun..Allah başka şey göstermesin..şükür bebek iyiymiş
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk

Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

canım benim tebrk ederim, ne mutlu sana..

:))

tekrar geçmiş olsun canım...

Kızlar günaydınnnn...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

Ben hafta sonu idil baby den hastane çıkışı baktım, 108 TL. Siz nerden almayı düşünüyorsunuz?

Canım diliyorum bugün senin için güzel bir gün olsun. Dualarımız seninle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…