canım 20ncı haftadan sonra gelın bıde 1 ay sonra gelın dıyolar sımdı yaptır ıstersen ben yarın yaptırcam senın saglık ocagı cok atmıs 24 haftadan sonra gıdıncede yapmıyo cogu saglık ocagı
canım ben yaptırdım mıkrop falan kapmaktan ıyıdır dımı canım allah korusun yanı hem zararı falan olsa yapılmaz dımı
vallaha ben bana söyleneni paylaşıyorum sizlerle...her doktorun farklı olması gibi her sağlık ocağı da kafasına göre takılıyor demek :)
kızlarrr bişi sorcam size..
benim belim ağrımaya başladı bi de akıntı geliyor çok sayılmaz ama beni rahatsız edeceke kadar var..bel ağrısına takıldım neden acaba , akıntısı olanlar vardı sizde de bel ağrısı eşlik etti mi?? koku falan yok ama...
acil cevap bekliyorum(
mutlaka zararı yoktur da yan etkileri biraz ağır oluyormuş galiba
benim belim ağrımaya başladı bi de akıntı geliyor çok sayılmaz ama beni rahatsız edeceke kadar var..bel ağrısına takıldım neden acaba , akıntısı olanlar vardı sizde de bel ağrısı eşlik etti mi?? koku falan yok ama...
acil cevap bekliyorum(
acil cevap bekliyorum(
acil cevap bekliyorum(
valla oturduğum yerden anlatmaya çalışıyorum dersi..arada kalkıyorum ama öyle çok ayakta kalmadım ama.hafta sonu çok gezdik ondan mıki eşimd e aradı şimdi hava geç karaıyo çıkışta dolaşırız diyorr...nasıl dolaşcaksak kopuyo resmen belim..bend e hemen hırkamı giydim üşüdüm mükü diye..inş geçer...
acil cevap bekliyorum(
kizlar
bebeginizin ilk hareketlerini nasil tarif ediyorsunuz?
internette kelebek kanat ciprmasi ya da misir patlamasi gibi yaziyor ...:97:
cnm aynı besin yaa
bendede akıntı çok oluyo hele şu sıra,1ay öncede çoktu dr um akıntı erken doğuma yol açabilir fitil yazalım dedi yazdı kullandım ama tam kesmedi diye tekrar istedim 1 2 hafta ara verelim sonra kullanırsın yine dedi ve bugün eşim alacaktı ve yine başlayacağım,ama zaten tam kesileceğinide sanmıyorum hamilelikte çok oluyomuş..
bel ağrısı ise bendede var hele dün gece ölecem sandım bi an gnelde ayakta çok durunca dinlenmediğim zamanlar oluyo çözdüm onudadik oturmak gerekliymiş her daim..
canım ilk zamanlar 16.19. haftalarda balık kayması gibi bişey içimde kayıyo gibiydi.ama hafiften..19. haftanın sonundan itibarende kalp yada damar atması gibi...pıt pıt yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?