Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, 1-2 gün okuyamayınca sayfalar acayip ilerlemiş :)))
only_smile, hippy34 bende kız annesi adayı olarak çok sevindim ve tebrik ederim sizi, bebişler sağlıcakla büyüsünler. Hippy bebişin resim çokkk güzel binlerçe kez maaşallah diyorum.
Venüscüm , ihtiyaç listesi iyi oldu kopya çekeriz artık :))
eyeszay, bügün senin için büyük gün, herşey gönlünce geçer umarım. Bizi habersiz bırakma, bol şans...
Canım teşekkürler, cumartesi öğrendim ben. Çok mutlu oldum![]()
yaa bende çok karıştırıorum sorma. puset bu küçük bebekler için olan galiba. 0 6 ay. kanguru işte bu anne bebeği kucağında taşıyor. ana kucağıda hani böle sallanıo falan ona bırakıosun o olması lazım.
aynen aynen bende not aldım ya. benim notlarımıda gördünmü. daha 8 sayfa okudum dikkatli incelemeye çalışıyorum. çok faydalı. ben bunu demek istedim işte tecrubeli yeni anne olmuş bişeyleri unutmamış tecrubeli kişilerden fikir almak en iyisi. hemde burda maşallah birde değil bisürü kişi fikir belirtmiş. düşünsenize ne verimli. alışverişe gittiğimizde zaten bi çok kişinin önerdiği şeyleri alıo olcaz.
ohh ohh kızlar hiç ayrılmayın bu topikten. bebişler azjık büyüyünce okul öncesi eğitimle ilgili size fikir danışırız:))
haha sorma yaa öleymiş. biraz önce konuştukta bende öğrendim. hatta çok komik bişey oldu kızlar. son anda bana bi sinir geldi. bi soğuk konuştum bişeyler söledim falan. o arada iyice konu açıldı. genel olarak bana bu kadar robot olmamamı kalbimi yumuşatmamı çok mutlu olduunu buraya bebek için geliyor olsada benide çok özlediğini falan filan söledi. sen istemiyorsun benim gibi hissetmiyorsun biliyorum ama bari belli etme dedi. sonra işte baya böle büyük romantik laflar etti. bende susturdum. bütün bunca ay yaşadıklarımın kolay olmadığını ve onun anladığını sölesede anlayamıyacağını, benimle ilgili hiçbişey sölememesini sadece bebekle ilgilenmesini söledim. kızdı heralde cevap yazmadı. gerçi konseri var gene. dün selanikte varmış yeni gelmiş şimdide orda. çokmu abarttım kızlar. ama abartmadım haklıyım değilmi.
canım yatıcamda erken yatınca gece uyanıorum. bide şimdi heyecan var ondan kesin uyuyamam:))) bu arada yukarıda okudunmu hippye konuşmamızı yazdım biraz önceki. ayy lütfen bana dua edin olurmu. herşey güzel gitsin hatasını anlasında geleceğimiz için güzel bi plan yapabilelim. hadi ii geceler jnm sana çok öpüldün.
Günaydın kızlar, ne çok yazmışsınız oku oku gözlerim kör oldu valla
yeni kızlarımız gelmiş hayırlı uğurlu olsun allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin...
GözdeCim gerçekten de kaşbimiz seninle inş.planladığından da güzel geçer 2 gün...
listeyi yapmışsınız da kanguru erkekler için pek önerilmiyor kızlarda sorun yok da malum yerlerini çok sıkıştırmamak için araştırın bir isterseniz,
Yenidoğan bezi bir paket yeter sonrasını büyük alın bence o kadar çabuk büyüyorlar ki...
Tulum çok almayın alırsanız da büyük alın boyları uzadığı için ayaklarını rahat geremiyorlar
Dişliğin hiiiç acelesei yok en erkeni bile 3,5 ay bizimki öyleydi en azından, aldıklarımı da hiç kullanmadı emzikle gördü işini)
İlaç kaşığını anlamadım normal çay kaşığı ile de verilir inş.hiç ihtiyacımız olmaz
Ben baya bir süre sünger ya da lif kullanmadım çok narin ciltleri var zaten elimizle vücuduna yaydık şampuanı...
vücut losyonu bizde alerji yaptı çoğu dr da önermiyorda genelde zeytinyağı sürdüm ben
pişik kremi için de dal...n öneririm çok çok iyi geldi bize neredeyse hiç pişiğimiz olmadı
Loğusa külodu ben almadım normal külotlarınızı rahatlıkla giyersiniz hele ki sezeryan olursanız
Ruj-rimel-allık inş.yapabilirsiniz valla o anda anca bebişinizi düşünüyorsunuz ve şiş bir suratla da ne kadar yaparsanız bilemem
Kışın için uyku tulumu da eklenebilir, geceleri çok üstlerini açtıkları için
Birde uyumayan bebiş olursa kendi giysinizi beşiğinin içine koyun kokunuzdan uyuma süresini arttırırsınız..
bir de küçük bir ısıtıcı işinize yarayabilir banyo yapınca oda sıcaklığını ayarlamak için eylül de filan işimize yarayabilir.
çok uzun yazdım gözleriniz bozulmaz inş.tavsiyelerim işinize yarar...
kızlar hepinizee çook çok teşekkur ediyorum. ne çok iyi dilekte bulunmuşsunuz saolun valla. dualarınız benimle olsun. hepinizi öpüyorum. yazabilirsem telden yazıjam gelişmeleri.
Günaydın kızlar, ne çok yazmışsınız oku oku gözlerim kör oldu valla
yeni kızlarımız gelmiş hayırlı uğurlu olsun allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin...
GözdeCim gerçekten de kaşbimiz seninle inş.planladığından da güzel geçer 2 gün...
listeyi yapmışsınız da kanguru erkekler için pek önerilmiyor kızlarda sorun yok da malum yerlerini çok sıkıştırmamak için araştırın bir isterseniz,
Yenidoğan bezi bir paket yeter sonrasını büyük alın bence o kadar çabuk büyüyorlar ki...
Tulum çok almayın alırsanız da büyük alın boyları uzadığı için ayaklarını rahat geremiyorlar
Dişliğin hiiiç acelesei yok en erkeni bile 3,5 ay bizimki öyleydi en azından, aldıklarımı da hiç kullanmadı emzikle gördü işini)
İlaç kaşığını anlamadım normal çay kaşığı ile de verilir inş.hiç ihtiyacımız olmaz
Ben baya bir süre sünger ya da lif kullanmadım çok narin ciltleri var zaten elimizle vücuduna yaydık şampuanı...
vücut losyonu bizde alerji yaptı çoğu dr da önermiyorda genelde zeytinyağı sürdüm ben
pişik kremi için de dal...n öneririm çok çok iyi geldi bize neredeyse hiç pişiğimiz olmadı
Loğusa külodu ben almadım normal külotlarınızı rahatlıkla giyersiniz hele ki sezeryan olursanız
Ruj-rimel-allık inş.yapabilirsiniz valla o anda anca bebişinizi düşünüyorsunuz ve şiş bir suratla da ne kadar yaparsanız bilemem
Kışın için uyku tulumu da eklenebilir, geceleri çok üstlerini açtıkları için
Birde uyumayan bebiş olursa kendi giysinizi beşiğinin içine koyun kokunuzdan uyuma süresini arttırırsınız..
bir de küçük bir ısıtıcı işinize yarayabilir banyo yapınca oda sıcaklığını ayarlamak için eylül de filan işimize yarayabilir.
çok uzun yazdım gözleriniz bozulmaz inş.tavsiyelerim işinize yarar...
cnm seni de tebrik ederim.
darisi basima,
bu cmr ogrenirim ben de insallahh
cok sagol cnm cok iyi tavsiyeler
sana bisey sorayim
62 numara nasil sence yenidogan icin, cok mu kucuk. Ben 62 no bi tk aldim da.
Bir de mothercaredan 7 li kisa kollu body aldim 0-3 ay. (ilk aylar biraz daha yaza gelecek diye )
kis icin de 3-6 ay uzun kollu alayim diyorum 7 li; sence iyi mi.
2-3 tk pijama,
2-3 tane de tulum alsak az mi?
Cok da hediyesi gelir cunku
2 tk. Da hastane cikisi alayim diyorum
kızlar hastane çıkışı beğendim birtane...
Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum?
idil baby kız 20'li set ::: Www.idilbabybesiktas.com
ayy çok güzeller ben hiç araştırmadım daha ... Ama hastane çıkışının içinde bu kadar çok şey olduğunu bilmiyodum.. Kız takımına bayıldım erkek için yelkenli bi takım var o da çok güzelmiş.. Ankara/demetevlerde de bayisi varmış.. Bana çok yakın ..bi bakayım oraya...
ayy çok güzeller ben hiç araştırmadım daha ... Ama hastane çıkışının içinde bu kadar çok şey olduğunu bilmiyodum.. Kız takımına bayıldım erkek için yelkenli bi takım var o da çok güzelmiş.. Ankara/demetevlerde de bayisi varmış.. Bana çok yakın ..bi bakayım oraya...