2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehehe...pek istekli olacağını sanmıyorum
karnımız acıktı bizim...izninizle...geliris sonra :)

ee tabi siz çalışıyorsunuz. tek günde istemeyebilir canım kitaplardan oku sen. bu arada bitirdinmi dier kitabı. ben onu geçtim benim diğer aldığımıda bitirdim gibi.

aynen kesinlikle ben internetteki bütün listelere baktım. bitanesi işe yaramaz. her ince ayrıntıyı yazmışlar belkide hiçbizaman kullanmayacağın şeyleri. burda bisürü annenin görüşü. 8 sayfa okudum hala okuyorum ne kadar faydalı bi topik açmışlar. norlar aldım. okuduklarımın hepsinin olumlu dediği şeyler var bunları direk araştırmadan bile alıcam. bisürü anne hepsi kesinlikle önermiş.

park yatak
unibaby pamuk+su ıslak mendil(bende bunu arıyordum zaten çünkü kesinlikle kimse ıslak mendil önermiyor)
biberon dr brown ve cam kesinlikle, nuk da iyi diyorlar ama ben dr brown alıcam.
deterjan roxy diye bitkisel bişey varmış hepsi onu öneriyor.
braun un kulaktan ateşölçerini öneriyorlar.

şimdilik notlarım bu. gözlerim bozuldu ama daha okuyacağım yazarım gene.

canım sepet tarzı minik yataklar çok güzel ama en fazla 6-7 ay kullanıyo diyolar..sonrası için yazık yani...verilen paraya yazaık genelde çokta pahalı..

evet canım..zaten alınması gereken birsürü şey var baksana...

ben park yatakları bi türlü sevemedim..eşimde mobilye olsun diyor..mobilya alıcam ben..

kızlşar anakucağına baktım tamam onu anladım ben şaşırmışım ,, peki ama puset ne..ben anakucağını puset olarak yazmıştıkm.ama google da girince pusette bebek arabaları görünüyor.ben en iyisi puseti sileyim oraya kanguru yazayım...

değiştirdim..:))

inşallah, iyi sonuç çıkar, hiç bir sorunu olmaz. şu an ne kadar tedirğin olduğunu düşünemiyorum bile

açıkça söylemek gerekirse liste benim çok hoşuma gitti, özellikle kıyafet listesi. hele aylara ve mevsimlere bölmen çok iyi oldu. zaten şu an oturup senin listeni kendime yazıyorum:) eşyaları da almaya başlayınca ortaya baya eksikler olacak gibi. bide aklıma bir şey geldi ama listede var mı yok mu bilmiyorum, çocuk telsizi, o da bana kullanışlı gibi geldi

aman hepsinin isimleri karışıyor..benimde kafam karışıyor canım buarada sen ne öğretmeniydin?

sağol canım...listeyi yazma tek tek worde kopyala oradan yazdır canım.yazıcın varsa..uğraşma..çocuk telsizi koymadım gerek yok bana çünkü zaten aynı oda da kalıcam onunla..büyüyünce de zaten odsaına geçse bile sesini duyarım.ben gereksiz diye yazmadım ama bilmiyorum , size göre kullanışlı olursa onu eklersiniz...

ya şu eyesnazın bulduğu topik süper.ben çıktı aldım kendi listemi , yanlarına kurşun kalemle önerilen markaları not alıyorum..mesela göğüs pedinde nuk iyiymiş :)) iyi oldu burası..sizde benim gibi yaparsanız hem derli toplu olur , hemd e ne alıcamızı biliriz :))

Valla almak için sabırsızlanıyorum ama yeminliyim 7 aydan önce bişey almamaya....İçim gidiyo listelere...Biraz büyüsünlerde alırız inşallah...

Bu arada hareketleri hissediyo musunuz?? Ben sanki başlamıştım ama bugün gene bişey yok..

ee tabi siz çalışıyorsunuz. tek günde istemeyebilir canım kitaplardan oku sen. bu arada bitirdinmi dier kitabı. ben onu geçtim benim diğer aldığımıda bitirdim gibi.

benim de o kitap bitti gibi...günceldeyim...ay geçtikçe okuyorum artık...
bebek sonrası kitabına başlayacağım bi yandan...sonra okumak için geç kalmiyim istiyorum...
bu arada verdiğiniz listeler gerçekten faydalı olacak kızlar...sağolun

haaa saatler de alınıyor bugün unutmayın ...
özellikle eyeszay randevuna dikkat et ihihihi mucuk...

Son düzenleme:

ben de alamdığım içöin sadec planlıyorum :)) inş zevkle alırız canım bunları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…